Dodaj do ulubionych

seriale seriale

IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.07.02, 19:10
kto jeszcze oprocz mnie oglada powtorkowe seriale?
kotka, kolka i aniola?
czeski film o lekarzach , w ktorym nie wiadomo o co chodzi?
a moze o bohaterkim przeciwniku wrednego elektora?
noooo chociaz bajki z mchu i paproci?

przyznac sie. i tak jestescie anonimowi:)

jacek co tam puszczaja w teksasach i innych kansasach? znaja tam chociaz
janosika?
moze bedziesz rozprowadzal kasety?

pytanie konkursowe
jak sie pisze dr sztrosmajer? taka pisownie znalazlem w krzyzowce:)

PS
pamietajcie
FORUM BRONI SIE JESZCZE
Obserwuj wątek
    • Gość: JACEK Re: seriale seriale IP: 64.9.159.* 18.07.02, 19:26
      Ja mam tu brak polskich filmow, od czasu jak mi przywieziono Misia ( obejrzalem 70 razy, nawet teraz mam w
      laptopie) widzialem kawalek jakiegos polskiego filmu na canale miedzynarodowym ( grala janda i inni, jakis facet
      wyladowal w szpitalu, jakies ludzie chcieli go zabic , nic nie pamietam bo bylo pozno w nocy i kolowalo mnie czy mam
      sluchac dialogow czy czytac napisy po angielsku, za cholery nie moglem sie skoncentrowac) bardzo chetnie te stare
      seriale bym obejzal, janosika,czterdziestolatka ( dr sowy nie !! ) a przede wszystkim CZTERECH PANCERNYCH !!!!!!!!

Telewizyjne seriale z lat siedemdziesiat-osiemdziesiat , NIECH ZYJA !!!
      NIECH ZYJA !!!
      NIECH ZYJA !!!
      • jottka tylko żwirek! 18.07.02, 19:36
        i muchomorek, rzecz jasna!!! nie zapomnijcie, że to już jutro, w piątek :)))

krtek, rumcajs, kolargol, bolek i lolek, och :)) no filmy mojego życia

ale ukochany serial to jednakowoż 'twin peaks', no co ja zrobię ..
        • Gość: JACEK Re: tylko żwirek! IP: 64.9.159.* 18.07.02, 19:46
          i muchomorek, rzecz jasna!!! nie zapomnijcie, że to już jutro, w piątek :)))

krtek, rumcajs, kolargol, bolek i lolek, och :)) no filmy mojego życia Mojego tez!!!!!

NA POCHYBEL Z PSZCZOLKA MAJA I SMERFAMI!!!!!
          • Gość: skuter Re: tylko żwirek! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.07.02, 20:10

> NA POCHYBEL Z PSZCZOLKA MAJA I SMERFAMI!!!!!

rece precz od pszczolki i Gucia

a kolega ma nagrane Daleko od szosy - szczesciarz
            • Gość: JACEK Re: tylko żwirek! IP: 64.9.159.* 18.07.02, 20:20
              Bolek i Lole to by ci tej twojej Pszczole i temu gutowatemu Bakowi do dupska nakopali!!!!
              Ta pszczola i te niebieskie poczwary to bylo dla mieczakow!!!!
              • jottka Re: tylko żwirek! 18.07.02, 20:36
                to znaczy - smerfy, tak jest, won z nimi

co do pszczółki się sprzeciwiam - gucio jest nieodparcie uroczy :))) och, ten
                wdzięk prawdziwego trutnia ..
                • Gość: JACEK Re: tylko żwirek! IP: 64.9.159.* 18.07.02, 20:43
                  Ja scierpiec nie moglem glosu tej pszczoly, a juz tee wlosy!! Chrystepanie !! Kto widzial pszczoly z wlosami!!!!
                  I do tego jeszcze , kurde , blondyna!!!! A ten durnowaty Gucio, to tak naprawde,po kryjomu, w tajemnicy, propagowal
                  homoseksualny styl zycia !!!!
                  Taki niby truten !!! Ale cosik zniewiescialy !!!!!

BOLEK I LOLEK I REKSIO !!!!!! RULEZ !!!!!
                  • Gość: jottka Re: tylko żwirek! IP: *.net.autocom.pl 18.07.02, 20:54
                    och, reksio!!! no boski był :)))

znów mnie wylogowało :((
                    • Gość: skuter Re: tylko żwirek! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.07.02, 21:19
                      Gucio mial rewelacyjny stosunek do zycia a szczegolnie do pracy
                      tylko pantoflarz z niego byl niestety.

w deche byl jeszzce pomyslowy dobromir i zaczarowany olowek
                      • Gość: JACEK Re: tylko żwirek! IP: 64.9.159.* 18.07.02, 21:21
                        Tak jest Dobromir !!!! szczegolnie jak mu ta kulka po glowie skakala !!!!!

a kto pamieta PANKRACEGO?????
                        • Gość: skuter Re: tylko żwirek! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.07.02, 21:52
                          Gość portalu: JACEK napisał(a):

> Tak jest Dobromir !!!! szczegolnie jak mu ta kulka po glowie skakala !!!!!
                          >
                          > a kto pamieta PANKRACEGO?????

eeee a kto pamieta teodora i telesfora?
                          • Gość: JACEK Re: tylko żwirek! IP: 64.9.159.* 18.07.02, 21:56
                            telesfor i teodor jasne,jasne jottka pewnie nie pamieta !!! a siedzi tam teraz w krakowie !!!!
                            • Gość: JACEK Re: tylko żwirek! IP: 64.9.159.* 19.07.02, 01:49
                              A Dominika z tym wielkim bialym sloniem pokazuja i Karambe z krainy deszczowcow??? No i jeszcze byla taka
                              fajowa dobranocka z kartami , taki walet sercre ( nie mylyc z laufrem ;-) i zlosliwe piki !!!!!
                • Gość: Jazzek Re: truten IP: 2.4.STABLE* / 172.16.84.* 19.07.02, 10:22
                  A ja jestem truten, ale to wcale nie budzi zachwytu kolezanki malzonki :(
    • Gość: Jazzek Re: dobranocki IP: 2.4.STABLE* / 172.16.84.* 19.07.02, 10:29
      Moi synowie nie ogladaja dobranocek (dziwni jacys) z wyjatkiem disneja w
      niedziele, ale kasety z matolkiem, dobromirem, dominikiem itd. ogladaja na
      okraglo :) Tylko basnie i wasnie jakos im nie lezaly, a ja to tak lubilem...
      piekna krolewna kier (powiedzmy jottka), o ktora walczy rycerzyk (tez kier) -
      to niby ja ;)

Ale jak ktos pamieta zegar z kurantem to bede zaskoczony!!!
      • jottka och, jazzzek 19.07.02, 11:32
        jak ja lubię czytać Twoje posty :)))
        • Gość: Jazzek Re: och, jazzzek IP: 2.4.STABLE* / 172.16.84.* 19.07.02, 12:58
          ojej, az sie zarumienilem :)
      • Gość: JACEK Zegar z kurantem IP: 64.9.159.* 19.07.02, 15:39
        Zegar z kurantem,hmm?? Czy to bylo z tym panem w podomce( taki elegancki szlafroczek) siedzacym w glebokim
        fotelu i czytajacym bajki, z rysunkami??????
        • Gość: Jazzek Re: Zegar z kurantem IP: *.it.volvo.se / 153.112.43.* 22.07.02, 10:31
          To chyba nie to...
          Moja myśleć o zegarze, w którym mieszkał dobry skrzat (a nie kukułka) i często
          miał do czynienia z myszami, które korzystając z nocnej ciszy buszowały po
          domu. Seria ta była chyba tylko raz albo 3 pokazana w TV na początku lat 70.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka