Gość: Nerv IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 00:41 Ha! widać super opiekę mają dzieci w tych ośrodkach! Jak moŻna w środku nocy wejśĆ do ośrodka i wleźć do łóżka dziecku? A gdzie była kadra, stróż czy portier??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: FuFu Re: Pedofil na koloniach IP: *.teleton.pl 13.07.05, 09:10 od lat wiadomo że gdy tylko zmierzch nastanie kadra zajmuje się swoimi sprawami - puby, dyskoteki, wyprawy nad morze.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: Pedofil na koloniach IP: *.chello.pl 13.07.05, 12:02 raczej wóda i sex pomiędzy wychowawcami różnej płci i z co starszymi kolonistkami. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: Pedofil na koloniach 13.07.05, 12:11 wejść można wszędzie. na kazdy teren. a jak widziałam w tv wychowawcy zareagowali błyskawicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STR* Re: Pedofil na koloniach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.05, 17:40 Błyskawicznie wygonili pedofila z łóżka następnej dziewczynki! Mogli poczekać trochę i wygonić go błyskawicznie z następnych łóżek. Dlaczego nie złapali tego drania i nie przekazali policji?, też błyskawicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: Pedofil na koloniach 13.07.05, 17:53 w tv inaczej przedastawiali sytuację. a na żywo prawie gadali. więc jakieś przekłamania są. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: easy Re: Pedofil na koloniach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 02:36 kadra czeka. jakbys nie wiedział Odpowiedz Link Zgłoś