Dodaj do ulubionych

Awantura z planowaną budową aquaparku na Gontynce

14.07.05, 19:46
Nie wiem jak Wam, ale mi już od tego kręci się w głowie. Ja chyba jakaś
nienormalna jestem !
Obserwuj wątek
    • Gość: pieszy Re: Awantura z planowaną budową aquaparku na Gont IP: *.fnet.pl 14.07.05, 20:46
      koniec kabaretu prezydenta Czesnego?,
      przyjechali przedstawiciele powaznych firm i powiedzieli TYLKO PRAWDĘ,
      i to wszystko Panie Czesny

(cieszy mnie mądrość i nieustępliwość kupców)
    • Gość: Nicolae Re: Awantura z planowaną budową aquaparku na Gont IP: *.net.btsnet.pl 14.07.05, 21:10
      Ciekawi mnie czy były podpisane jakieś dokumenty z rozmów miasta z Carrefourem.
      Jeżeli takowe są i jest tam że Carrefour nie będzie całkowicie finansował
      budowę aquaparku, to co wtedy powie Czesny lub Jurczyk. Dwóch starych, głupich
      krętaczy rządzi nami... tylko chyba Szczecin jest jedynym takim miastem w
      Polsce.
      • Gość: play Re: Awantura z planowaną budową aquaparku na Gont IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 21:16
        Ja wzorem skeczu z Dudka, powiem tylko, "to ja wracam na grzybki.....do lasu",
        wracam za 10 dni, mam nadzieję że kiloro z Was jednak po powrocie zastanę.
        • Gość: zona pijaka Re: Awantura z planowaną budową aquaparku na Gont IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 14.07.05, 21:31
          Gość portalu: play napisał(a):
          > Ja wzorem skeczu z Dudka, powiem tylko, "to ja wracam na grzybki

A co nie chcesz byc wspołwłacicielem tego wszystkiego. I 1000 szkół na
          tysiąclecie, wszystko wspólne, Panie gdzie Pan...?
          • Gość: play Re: Awantura z planowaną budową aquaparku na Gont IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 21:33
            Na Kobrę to bym się jeszcze może i skusił....ale wybieram zaskrońce. Pa.
            • Gość: asystent Po co się awanturować.t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 21:46
              A nie lepiej zrobić aquapark na Błoniach?. Trochę pogłębić jeziorko trzeba. Jest
              tyle miejsca, że i na supermarket starczy. I na parking. Najwyżej pomniki się
              przeniesie.
        • Gość: Nicolae Re: Awantura z planowaną budową aquaparku na Gont IP: *.net.btsnet.pl 15.07.05, 09:29
          Mnie nie zastaniesz :-). Ja wylatuje jutro. Przyjadę jak wszystko wróci do
          normy - obawiam się że mogę nigdy tu nie wrócić :-).
      • Gość: andrut kerfuf to instytucja charytatywna dla miast? IP: 217.96.3.* 14.07.05, 21:55
        tak jest, myśleliście że przedstawiciele kerfura przyjdą i powiedzą, że zbudują
        akwapark, a do tego dorzucą na remonty dróg w mieście, rozwój komunikacji
        mieskiej, remonty kamienic komunalnych, szkoły, przedszkola, żłobki, parki i w
        ogóle wszystkich uszczęśliwią, a w zamian chcą tylko zbudowania centrum
        handlowego. oczywiste jest, że muszą być jakieś negocjacje i osiągnięty jakiś
        kompromis opłacalny dla obu stron, nie myślicie chyba, że sieć kerfur to
        instytucja charytatywna pomagająca spełnić marzenia mieszkańców upadających
        miast?
        a kupcy już zapomnieli, że znalezieni przez nich przedstawiciele firmy mającej
        zbudować akwapark to oszuści? może z tym trzeba pójść do prokuratury? a może
        sami zbudują baseny i centrum handlowe i wtedy wszyscy będą zadowoleni!
        • Gość: pieszy Re: kerfuf to instytucja charytatywna dla miast? IP: *.fnet.pl 14.07.05, 22:35
          jednak panie andrut podpowiem, że nie było oszustów, a było to jedynie zdanie
          kilki radnych, radnych jak się zdaje wiedzących a nie czytających - przykro że
          tacy też są.
          cała sprawa została wyjąśniona.
          pozdrawiam
          • student1 Re: kerfuf to instytucja charytatywna dla miast? 14.07.05, 22:53
            oszustów to z nich zrobił radny Kęsik
            największy miłośnik prezydenta Czesnego i hipermarketu Kerfur na Gontynce
            który na sesji oświadczał że zagrywki polityczne utrącą budowę akwaparku za
            darmo na Gontynce
            pan radny zapomniał że za darmo to można w mordę na Stołczynie w ciemnej ulicy
            dostać
            zapomniał umyślnie oczywiście
            • Gość: grz Re: kerfuf to instytucja charytatywna dla miast? IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 08:35
              nie tylko na Stołczynie...
    • Gość: Ciekawski Re: Awantura z planowaną budową aquaparku na Gont IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 22:42
      A jkaka jest w tym wszystkim rola słynnego szczecińskiego Kęsika u wagi koalicjantów SLD-NRS?
    • Gość: jp Re: Awantura z planowaną budową aquaparku na Gont IP: *.szczecin.mm.pl 14.07.05, 23:25
      Jako mieszkaniec Stargardu, miasta tez niezbyt dobrze zarzadzanego stwierdzam ze
      duet Jurczyk - Czesny przebija wszystkich. Serdecznie wspolczuje szczecinianom.
      Czy to jakas epidemia na Pomorzu Zachodnim czy co ???
      • Gość: zona pijaka Re: Awantura z planowaną budową aquaparku na Gont IP: 63.218.109.* 15.07.05, 07:24
        Gość portalu: jp napisał(a):
        > Jako mieszkaniec Stargardu

A jajakobyły...
        • Gość: grz Re: Awantura z planowaną budową aquaparku na Gont IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 08:35
          Gość: zona pijaka 15.07.2005 07:24 + odpowiedz

Gość portalu: jp napisał(a):
          > Jako mieszkaniec Stargardu

A jajakobyły...

jakie jaja ?
    • Gość: mb Re: Awantura z planowaną budową aquaparku na Gont IP: 217.153.6.* 15.07.05, 08:55
      Po co znów supermarket przecież kilka kroków jest tak wiele sklepów, że
      graniczy z absurdem naleganie na kolejny super.... Mam propozycję, jeśli miasto
      na wzór Wrocławia gdzie buduje się tylko aqu park nie ma pieniedzy poczekajmy
      tyle ile będzie to konieczne. Może być tak że supermarket to po wybudowaniu 80%
      powierzchni a aqua park zejdzie do roli małych sadzawek nie może tak się
      skończyć
      • Gość: grz Re: Awantura z planowaną budową aquaparku na Gont IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 09:07
        toz to od dawna wiadomo że inwestor nie chce...
    • anna451 Re: Awantura z planowaną budową aquaparku na Gont 15.07.05, 10:14
      Teraz wiadomo dlaczego p.Jurczyk znalazł się w szpitalu.Grunt pali się pod
      nogami.Ot dyrektorska choroba/prezydencka/
      • Gość: FuFu Re: Awantura z planowaną budową aquaparku na Gont IP: *.teleton.pl 15.07.05, 10:34
        Hilfe!!! Żyję w jakimśabsurdalnym horrorze z Jurczykiem w roli głównej.
        Otwieram gazetę - Jurczyk, telewizja - Jurczyk, radio - Jurczyk... za każdym
        razem z inną aferą. Dojdzie do tego że przez tego intęligęta miasto ogłosi
        bankructwo!!! Ludzie zróbmy coś bo oszaleć idzie... fakt mieliśmy szansę go się
        pozbyć, ale jakoś frekwencja nie dopisała ;(((
        • Gość: zona pijaka Re: Awantura z planowaną budową aquaparku na Gont IP: 63.218.109.* 15.07.05, 10:48
          Gość portalu: FuFu napisał(a):
          > Ludzie zróbmy coś bo oszaleć idzie...

Idz sie powieś, będzie jednego głupka mniej !
        • Gość: JUNIOR Re: Awantura z planowaną budową aquaparku na Gont IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 12:07
          A OTWIERAŁEŚ LODÓWKĘ
    • Gość: Tylko podatnik Taa, czyli nic nowego, Czesny chce w lape i tyle.. IP: 80.72.196.* 15.07.05, 14:12
      Taa.
      • Gość: grz Re: Taa, czyli nic nowego, Czesny chce w lape i t IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 14:27
        ja chcę chociaż SADZAWKĘ lub BRODZIK...
    • Gość: andreas ja Wam mówię IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 14:36
      Jurczyk o niczym nie wiedział i nie wie!
      To porzadny chłop!
      Toz ludzie jak by Jurczyk wiedział, ze Niemcy dali ten cały zadatek
      i jak by wiedział, ze chcieli i zerwali ta umowę,
      TO W ZYCIU BY NA TO NIE POZWOLIŁ.
      On nic nie wiedział... był na tych radach zarzadu, ale nudne takie...

To samo z tym aquparkiem i Carrefurem...
      On nic nie wiedział, ze sa jakies rozmowy i że on Jurczyk cos obiecywał,
      jak by wiedział Jurczyk, że cos obiecuje i mówi, to by w zyciu
      no w zyciu do tego nie dopuścił!
      Ludzie on nawet nie wiedział, że mówił że za hipermarket bedzie basen!
      Zreszta on chyba ma juz ... basen!

Zreszta ja wam powiem, to uczciwy człowiek,
      i jak by wiedział, że jest prezydentem to w zyciu miasto by nie doszło
      do takiego upadku i jego władza
      do takiej degrengolady nakłamań i indolencji z demencja!
      No w życiu, Jurczyk to uczciwy facet...

Teraz dopiero prokurator mu powiedział o tych Niemcach...
      to sie po tylu latach o tym dopiero dowiedział, to aż go serce rozbolało,
      tak sie przejął chłop!

No, Jurczyk o niczym nie wie...
    • Gość: szajus Re: Awantura z planowaną budową aquaparku na Gont IP: *.astermedia.pl / *.astermedia.pl 15.07.05, 19:29
      Przecież Czesny to stary przewał a Jurczyk to sterowany gamoń!!!!
      • kay36 Re: Awantura z planowaną budową aquaparku na Gont 15.07.05, 22:09
        Szamani przybyli z Catemaco, uchodzącego za "stolicę" meksykańskich
        czarowników, i rozpoczęli obrzędy "oczyszczania" Menodozy od wypędzania złych
        duchów z biur Zarządu Miejskiego i z jego urzędników.

"Naczelny czarownik", który przedstawił się jako Edgar Gutierrez, powiedział
        przedstawicielom mediów, że wykrył "bardzo silne wibracje zawiści wśród
        miejscowych notabli, które sprawiły, że roboty przy poprawianiu infrastruktury
        drogowej miasta utknęły w miejscu".

"Wyczuwam złą energię, która generuje zawiść niektórych osób w stosunku do
        członków zarządu miasta i nie pozwala im na skuteczne działanie" - zdiagnozował
        przyczyny zła główny czarownik.

Edgar Gutierrez zapewnił po zakończeniu obrzędów odczyniania złych wibracji i
        negatywnej energii w mieście, że wkrótce po "duchowym oczyszczeniu" Mendozy
        wszystko się unormuje i burmistrz z ramienia Partii Demokratycznej Rewolucji,
        Sergio Rodriguez, odniesie sukcesy w poprawianiu stanu dróg publicznych.

A może do nas zaprosic tych szamanów?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka