wizytka1 14.07.05, 19:46 Nie wiem jak Wam, ale mi już od tego kręci się w głowie. Ja chyba jakaś nienormalna jestem ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pieszy Re: Awantura z planowaną budową aquaparku na Gont IP: *.fnet.pl 14.07.05, 20:46 koniec kabaretu prezydenta Czesnego?, przyjechali przedstawiciele powaznych firm i powiedzieli TYLKO PRAWDĘ, i to wszystko Panie Czesny (cieszy mnie mądrość i nieustępliwość kupców) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nicolae Re: Awantura z planowaną budową aquaparku na Gont IP: *.net.btsnet.pl 14.07.05, 21:10 Ciekawi mnie czy były podpisane jakieś dokumenty z rozmów miasta z Carrefourem. Jeżeli takowe są i jest tam że Carrefour nie będzie całkowicie finansował budowę aquaparku, to co wtedy powie Czesny lub Jurczyk. Dwóch starych, głupich krętaczy rządzi nami... tylko chyba Szczecin jest jedynym takim miastem w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: play Re: Awantura z planowaną budową aquaparku na Gont IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 21:16 Ja wzorem skeczu z Dudka, powiem tylko, "to ja wracam na grzybki.....do lasu", wracam za 10 dni, mam nadzieję że kiloro z Was jednak po powrocie zastanę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona pijaka Re: Awantura z planowaną budową aquaparku na Gont IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 14.07.05, 21:31 Gość portalu: play napisał(a): > Ja wzorem skeczu z Dudka, powiem tylko, "to ja wracam na grzybki A co nie chcesz byc wspołwłacicielem tego wszystkiego. I 1000 szkół na tysiąclecie, wszystko wspólne, Panie gdzie Pan...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: play Re: Awantura z planowaną budową aquaparku na Gont IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 21:33 Na Kobrę to bym się jeszcze może i skusił....ale wybieram zaskrońce. Pa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asystent Po co się awanturować.t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 21:46 A nie lepiej zrobić aquapark na Błoniach?. Trochę pogłębić jeziorko trzeba. Jest tyle miejsca, że i na supermarket starczy. I na parking. Najwyżej pomniki się przeniesie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nicolae Re: Awantura z planowaną budową aquaparku na Gont IP: *.net.btsnet.pl 15.07.05, 09:29 Mnie nie zastaniesz :-). Ja wylatuje jutro. Przyjadę jak wszystko wróci do normy - obawiam się że mogę nigdy tu nie wrócić :-). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrut kerfuf to instytucja charytatywna dla miast? IP: 217.96.3.* 14.07.05, 21:55 tak jest, myśleliście że przedstawiciele kerfura przyjdą i powiedzą, że zbudują akwapark, a do tego dorzucą na remonty dróg w mieście, rozwój komunikacji mieskiej, remonty kamienic komunalnych, szkoły, przedszkola, żłobki, parki i w ogóle wszystkich uszczęśliwią, a w zamian chcą tylko zbudowania centrum handlowego. oczywiste jest, że muszą być jakieś negocjacje i osiągnięty jakiś kompromis opłacalny dla obu stron, nie myślicie chyba, że sieć kerfur to instytucja charytatywna pomagająca spełnić marzenia mieszkańców upadających miast? a kupcy już zapomnieli, że znalezieni przez nich przedstawiciele firmy mającej zbudować akwapark to oszuści? może z tym trzeba pójść do prokuratury? a może sami zbudują baseny i centrum handlowe i wtedy wszyscy będą zadowoleni! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pieszy Re: kerfuf to instytucja charytatywna dla miast? IP: *.fnet.pl 14.07.05, 22:35 jednak panie andrut podpowiem, że nie było oszustów, a było to jedynie zdanie kilki radnych, radnych jak się zdaje wiedzących a nie czytających - przykro że tacy też są. cała sprawa została wyjąśniona. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
student1 Re: kerfuf to instytucja charytatywna dla miast? 14.07.05, 22:53 oszustów to z nich zrobił radny Kęsik największy miłośnik prezydenta Czesnego i hipermarketu Kerfur na Gontynce który na sesji oświadczał że zagrywki polityczne utrącą budowę akwaparku za darmo na Gontynce pan radny zapomniał że za darmo to można w mordę na Stołczynie w ciemnej ulicy dostać zapomniał umyślnie oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grz Re: kerfuf to instytucja charytatywna dla miast? IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 08:35 nie tylko na Stołczynie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawski Re: Awantura z planowaną budową aquaparku na Gont IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 22:42 A jkaka jest w tym wszystkim rola słynnego szczecińskiego Kęsika u wagi koalicjantów SLD-NRS? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jp Re: Awantura z planowaną budową aquaparku na Gont IP: *.szczecin.mm.pl 14.07.05, 23:25 Jako mieszkaniec Stargardu, miasta tez niezbyt dobrze zarzadzanego stwierdzam ze duet Jurczyk - Czesny przebija wszystkich. Serdecznie wspolczuje szczecinianom. Czy to jakas epidemia na Pomorzu Zachodnim czy co ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona pijaka Re: Awantura z planowaną budową aquaparku na Gont IP: 63.218.109.* 15.07.05, 07:24 Gość portalu: jp napisał(a): > Jako mieszkaniec Stargardu A jajakobyły... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grz Re: Awantura z planowaną budową aquaparku na Gont IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 08:35 Gość: zona pijaka 15.07.2005 07:24 + odpowiedz Gość portalu: jp napisał(a): > Jako mieszkaniec Stargardu A jajakobyły... jakie jaja ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mb Re: Awantura z planowaną budową aquaparku na Gont IP: 217.153.6.* 15.07.05, 08:55 Po co znów supermarket przecież kilka kroków jest tak wiele sklepów, że graniczy z absurdem naleganie na kolejny super.... Mam propozycję, jeśli miasto na wzór Wrocławia gdzie buduje się tylko aqu park nie ma pieniedzy poczekajmy tyle ile będzie to konieczne. Może być tak że supermarket to po wybudowaniu 80% powierzchni a aqua park zejdzie do roli małych sadzawek nie może tak się skończyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grz Re: Awantura z planowaną budową aquaparku na Gont IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 09:07 toz to od dawna wiadomo że inwestor nie chce... Odpowiedz Link Zgłoś
anna451 Re: Awantura z planowaną budową aquaparku na Gont 15.07.05, 10:14 Teraz wiadomo dlaczego p.Jurczyk znalazł się w szpitalu.Grunt pali się pod nogami.Ot dyrektorska choroba/prezydencka/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FuFu Re: Awantura z planowaną budową aquaparku na Gont IP: *.teleton.pl 15.07.05, 10:34 Hilfe!!! Żyję w jakimśabsurdalnym horrorze z Jurczykiem w roli głównej. Otwieram gazetę - Jurczyk, telewizja - Jurczyk, radio - Jurczyk... za każdym razem z inną aferą. Dojdzie do tego że przez tego intęligęta miasto ogłosi bankructwo!!! Ludzie zróbmy coś bo oszaleć idzie... fakt mieliśmy szansę go się pozbyć, ale jakoś frekwencja nie dopisała ;((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona pijaka Re: Awantura z planowaną budową aquaparku na Gont IP: 63.218.109.* 15.07.05, 10:48 Gość portalu: FuFu napisał(a): > Ludzie zróbmy coś bo oszaleć idzie... Idz sie powieś, będzie jednego głupka mniej ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JUNIOR Re: Awantura z planowaną budową aquaparku na Gont IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 12:07 A OTWIERAŁEŚ LODÓWKĘ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tylko podatnik Taa, czyli nic nowego, Czesny chce w lape i tyle.. IP: 80.72.196.* 15.07.05, 14:12 Taa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grz Re: Taa, czyli nic nowego, Czesny chce w lape i t IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 14:27 ja chcę chociaż SADZAWKĘ lub BRODZIK... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas ja Wam mówię IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 14:36 Jurczyk o niczym nie wiedział i nie wie! To porzadny chłop! Toz ludzie jak by Jurczyk wiedział, ze Niemcy dali ten cały zadatek i jak by wiedział, ze chcieli i zerwali ta umowę, TO W ZYCIU BY NA TO NIE POZWOLIŁ. On nic nie wiedział... był na tych radach zarzadu, ale nudne takie... To samo z tym aquparkiem i Carrefurem... On nic nie wiedział, ze sa jakies rozmowy i że on Jurczyk cos obiecywał, jak by wiedział Jurczyk, że cos obiecuje i mówi, to by w zyciu no w zyciu do tego nie dopuścił! Ludzie on nawet nie wiedział, że mówił że za hipermarket bedzie basen! Zreszta on chyba ma juz ... basen! Zreszta ja wam powiem, to uczciwy człowiek, i jak by wiedział, że jest prezydentem to w zyciu miasto by nie doszło do takiego upadku i jego władza do takiej degrengolady nakłamań i indolencji z demencja! No w życiu, Jurczyk to uczciwy facet... Teraz dopiero prokurator mu powiedział o tych Niemcach... to sie po tylu latach o tym dopiero dowiedział, to aż go serce rozbolało, tak sie przejął chłop! No, Jurczyk o niczym nie wie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szajus Re: Awantura z planowaną budową aquaparku na Gont IP: *.astermedia.pl / *.astermedia.pl 15.07.05, 19:29 Przecież Czesny to stary przewał a Jurczyk to sterowany gamoń!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kay36 Re: Awantura z planowaną budową aquaparku na Gont 15.07.05, 22:09 Szamani przybyli z Catemaco, uchodzącego za "stolicę" meksykańskich czarowników, i rozpoczęli obrzędy "oczyszczania" Menodozy od wypędzania złych duchów z biur Zarządu Miejskiego i z jego urzędników. "Naczelny czarownik", który przedstawił się jako Edgar Gutierrez, powiedział przedstawicielom mediów, że wykrył "bardzo silne wibracje zawiści wśród miejscowych notabli, które sprawiły, że roboty przy poprawianiu infrastruktury drogowej miasta utknęły w miejscu". "Wyczuwam złą energię, która generuje zawiść niektórych osób w stosunku do członków zarządu miasta i nie pozwala im na skuteczne działanie" - zdiagnozował przyczyny zła główny czarownik. Edgar Gutierrez zapewnił po zakończeniu obrzędów odczyniania złych wibracji i negatywnej energii w mieście, że wkrótce po "duchowym oczyszczeniu" Mendozy wszystko się unormuje i burmistrz z ramienia Partii Demokratycznej Rewolucji, Sergio Rodriguez, odniesie sukcesy w poprawianiu stanu dróg publicznych. A może do nas zaprosic tych szamanów? Odpowiedz Link Zgłoś