Dodaj do ulubionych

Steed sp. akcyjna

18.07.05, 21:33
czesc, czy ktos kupowal w szczecinie mieszkanie od developera Steed, maja
siedzibe w dabiu
Obserwuj wątek
    • Gość: woy Re: Steed sp. akcyjna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.05, 22:57
      nic o niej nie wiem, ale nazwa firmy brzmi strasznie niewiarygodnie. To dziwne,
      ze przedsiębiorcy przywiązują tak małą uwagę do nazwy firmy. dla mnie kojarzy
      się z ksywą jakiegoś cinkciarza.
      • Gość: dexter Re: Steed sp. akcyjna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.05, 15:54
        dolaczam sie do pytania, tez zainteresowalem sie ich oferta ale sie boje
        • Gość: DanutaC Re: Steed sp. akcyjna IP: 217.153.4.* 05.08.05, 15:58
          Też zastanawiam się czy to wiarygodna firma, a ktoś może słyszał coś o firmie
          która ma www.tomaszewski.pl? też sprzedają mieszkania w pobliżu i w podobnej
          cenie...
          • Gość: Artek Re: Steed sp. akcyjna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.05, 16:17
            moze ktos z mieszkancow gumieniec sie wypowie, tam steed cos wybudowal
          • Gość: Pawel Re: Steed sp. akcyjna IP: *.zchpolice.com 11.08.05, 09:27
            Również jestem ciekaw, an www.steed.pl widać kilka realizacji, choć z bliska
            ich nie widziałem.
            A na tomaszewski.pl otwierają mi się jakieś kwiaty...

• perlai Re: Steed sp. akcyjna 12.08.05, 10:30
      kilka lat temu (ok. 4) mieliśmy do czynienia ze sp. steed.
      właściwie nie mogę powiedzieć nic negatywnego na temat tej firmy. poza jednym
      wydarzeniem: przy zawieraniu umowy kupna nowego mieszkania notariusz dopatrzyła
      się jakiegoś wpisu do kw budynku. właściciel firmy tłumaczył czego ten wpis
      dotyczył i wytłumaczenia te brzmiały dość wiarygodnie. pani notariusz poprosiła
      jednak o oryginalne dokumenty potwierdzające te wyjaśnienia. przesunęliśmy
      termin podpisania na następny dzień, ale okazało się, że coś ważnego wypadło i
      pan ze steeda nie mógł przyjechać do notariusza z oryginałami, więc umówiliśmy
      się na jeszcze następny dzień, później na jeszcze nastęny, i jeszcze
      następny... w końcu zrezygnowaliśy z zakupu. być może był to zbieg okoliczności
      i my byliśmy zbyt niecierpliwi, a być może coś rzeczywiście było nie tak.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka