Dodaj do ulubionych

Ludzie !! Dostalem Karte Rowerowa !!!!!!!!!!!!!!

IP: 64.9.159.* 12.08.02, 15:20
Hej !!!!!!!! Dostalem wreszcie swoja karte rowerowa !!! Po trzydziestu latach od zdania egzaminu na karte
rowerowa , drogowka wreszcie ( dzieki naszemu zastepcy ) dala mi karte !!!! Do tego Karta jest Honorowa i ma #
1 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Obserwuj wątek
    • skuter70 Re: Ludzie !! Dostalem Karte Rowerowa !!!!!!!!!! 12.08.02, 15:25
      Gość portalu: JACEK napisał(a):

> Hej !!!!!!!! Dostalem wreszcie swoja karte rowerowa !!!

wskakuj na rower i w droge
      tylko uwaga na furmanki
    • jottka Re: Ludzie !! Dostalem Karte Rowerowa !!!!!!!!!! 12.08.02, 15:27
      własciwie to nie wiem, czy gratulacje składać Tobie czy Zastępcy :)))

może wam obu w takim razie
    • Gość: mike102 Re: Ludzie !! Dostalem Karte Rowerowa !!!!!!!!!! IP: *.bauboden.com, 12.08.02, 15:46

> Hej !!!!!!!! Dostalem wreszcie swoja karte rowerowa !!! Po trzydziestu
      latach
      > od zdania egzaminu na karte
      > rowerowa , drogowka wreszcie ( dzieki naszemu zastepcy ) dala mi karte !!!!
      Do
      > tego Karta jest Honorowa i ma #
      > 1 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Niesamowite! A przyslali Ci ja, czy odebral ktos na miejscu? Skad mieli zdjecie?
      Brawo Pan Zastepca za dotrzymanie slowa! :-)))
      • Gość: JACEK Re: Ludzie !! Dostalem Karte Rowerowa !!!!!!!!!! IP: 64.9.159.* 12.08.02, 15:50
        Na razie przeslai wersje elektroniczna i oryginal jest do odbioru !!!! Mike kiedy bedziesz w szczecinie????
        • Gość: mike102 Re: Ludzie !! Dostalem Karte Rowerowa !!!!!!!!!! IP: *.bauboden.com, 12.08.02, 15:57

> Na razie przeslai wersje elektroniczna i oryginal jest do odbioru !!!! Mike
          kiedy bedziesz w szczecinie????

moze w pazdzierniku :-)))
          • Gość: JACEK Re: Ludzie !! Dostalem Karte Rowerowa !!!!!!!!!! IP: 64.9.159.* 12.08.02, 16:01
            W pazdzierniku !!!! :-(((((((( Moze obs, franekk albo skuter albo etaxi odbierze ( na tajemne haslo ) ;-))))
            • Gość: Gryf Re: Ludzie !! Dostalem Karte Rowerowa !!!!!!!!!! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 12.08.02, 17:30
              A moze ja Tobie buziaczku odbiore Twoja karte rowerowa?! Nie boj sie!
              • Gość: JACEK Re: Ludzie !! Dostalem Karte Rowerowa !!!!!!!!!! IP: 64.9.159.* 12.08.02, 17:38
                Dzieki za oferte Gryf , ale juz mam kogos w drodze po karte !! ;-))))
                • Gość: Gryf Re: Ludzie !! Dostalem Karte Rowerowa !!!!!!!!!! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 12.08.02, 17:42
                  Wiesz ja tylko zartowalem chcialem sprawdzic czy w toalecie tez Jestes z
                  kompem!!!!!
                  • Gość: JACEK Re: Ludzie !! Dostalem Karte Rowerowa !!!!!!!!!! IP: 64.9.159.* 12.08.02, 17:46
                    Jasne ze bym ze strachu sie zesral jak bys moja karte odebral, tam jest moj adres a ja mam trojke dzieci i lepiej bym sie
                    dziwnych facetow wystrzegal !!!!
                    • Gość: Gryf Re: Ludzie !! Dostalem Karte Rowerowa !!!!!!!!!! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 12.08.02, 17:50
                      No dobra uwazaj na siebie jak bedziesz szalal na tym rowerze , bo dzieci
                      szkoda !
                      Pozdro!
                      • Gość: JACEK Re: Ludzie !! Dostalem Karte Rowerowa !!!!!!!!!! IP: 64.9.159.* 12.08.02, 17:52
                        DZIEKUJE!!
                        • etaxi Serdeczne życzenia .... 12.08.02, 20:39
                          Serdeczne życzenia .... dla Jacka i Pana Sudakowa ( zastępcy) .
                          Dla Jacka za cierpliwość a panu Zastępcy za dotrzymanie słowa.

PS/ chętnie załatwię odebranie nagrody, a przy okazji poznam myślę z-cę.
    • Gość: ZetKa Juz nawet w gazecie napisali! IP: *.net.com / 3.111.148.* 14.08.02, 08:47
      www1.gazeta.pl/szczecin/1,34939,972959.html
      Tak btw, to od niedawna ludzie powyzej 18 lat moga jezdzic rowerem bez karty
      rowerowej :>>>
      • jottka Re: Juz nawet w gazecie napisali! 14.08.02, 11:18
        ZetKa, było czytać wcześniejsze wątki - jacek uświadomiony szczegółowo o
        obecnych przepisach, on po prostu chciał Należną Własność odebrać :))

ale na szczęście Zastępca ocalił honor policji
        • Gość: JACEK Re: Juz nawet w gazecie napisali! IP: 64.9.159.* 14.08.02, 14:26
          Ale sie ciesze!!!! jak dziecko!!! Juz mam przygotowana ramke !!!!!!

;-))))))))))

SUDAKOW RULEZ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: ZetKa Re: Juz nawet w gazecie napisali! IP: *.net.com / 3.111.148.* 14.08.02, 14:34
            > SUDAKOW RULEZ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            Zobaczymy, jak mandat za nadmierna predkosc dostaniesz ;>
          • laura74 Re: Juz nawet w gazecie napisali! 14.08.02, 14:47

> Ale sie ciesze!!!! jak dziecko!!! Juz mam przygotowana ramke !!!!!!
            >
            > ;-))))))))))
            >
            > SUDAKOW RULEZ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            w piatek powinna zaczac przemieszczac sie w twoim kierunku:)
            • Gość: JACEK Re: Juz nawet w gazecie napisali! IP: 64.9.159.* 14.08.02, 14:53
              Dzieki Laura !!!!!!!!!!!! Mam nadzieje ze nie pokickalas hasla , jak odbieralas karte !!!!!!!!!!!!!! ;-))))))))))
              • laura74 Re: Juz nawet w gazecie napisali! 14.08.02, 14:57

> Dzieki Laura !!!!!!!!!!!! Mam nadzieje ze nie pokickalas hasla , jak
                odbieral
                > as karte !!!!!!!!!!!!!! ;-))))))))))
                jeszcze mam szanse pokicac, bowiem odbiore ja w w/w piatek, po czym udam sie
                na poczte i posle ja do ciebie. z niespodzianka:))
                • Gość: JACEK Re: Juz nawet w gazecie napisali! IP: 64.9.159.* 14.08.02, 15:02
                  Niespodziewanka !!!! ho ho ho !!!! Nie zapomnij wsadzic weekendowego wydania papierowej GW !!!! Ostatni raz jak
                  Obs mi wysylal qbek to nawet nie pomyslal o wsadzeniu do paczki papierowego wydania GW !!!! ;-))))))))))
                  • goscias Re: Juz nawet w gazecie napisali! 14.08.02, 20:01
                    Przyjmij i moje gratulacje!
                    Jednocześnie cieszę się, że Zastępca dba o dobre imię
                    szczecińskich Policjantów z drogówki!

Pozdrawiam :)
                  • Gość: Quszcz Re: Juz nawet w gazecie napisali! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 26.08.02, 14:04
                    Gratulacje za medialne zamieszanie wokol Karty ? Hjustonczyka? i Zastepcy
                    Sudakowa z Policji Drogowej ! Dobrze, że padło ostatnio jego imie i nazwisko!

Pozdrowienia
    • Gość: chrum Re: Ludzie !! Dostalem Karte Rowerowa !!!!!!!!!! IP: *.vpn.rmf 16.08.02, 08:32
      KTÓRY DOSTAŁEŚ KARTĘ Odezwij sie do mnie proszę. Sprawa pilna!!!!!!!!! gg
      566546 albo na maila chrumfe@wp.pl
      • bbury Re: Ludzie !! Dostalem Karte Rowerowa !!!!!!!!!! 26.08.02, 11:34
        JACKU jesteś sławny. :)))

Wyobraź sobie jadę sobie autkiem w czasie urlopu a tu njus w ogólnopolskim
        radyju że po latach jakiś facet z ameryki (z hjuston :) bodajże) dostał kartę
        rowerową od szczecińskiej policji. I p. Sudakow nawet coś na ten temat mówił...

Stworzyłeś precedens a i Twoja amerykańskość została też potwietrdzona
        przez "wyższe czynniki" co jak mam nadzieję zamknie krąg pomówień :))) i
        wątpliwości wokół Twjego miejsca lokalizacji :)))

Gratuluję i pozdrawiam
        • Gość: JACEK Re: Ludzie !! Dostalem Karte Rowerowa !!!!!!!!!! IP: 64.9.159.* 26.08.02, 14:19
          bbury napisał:

> JACKU jesteś sławny. :)))
          >
          > Wyobraź sobie jadę sobie autkiem w czasie urlopu a tu njus w ogólnopolskim
          > radyju że po latach jakiś facet z ameryki (z hjuston :) bodajże) dostał kartę
          > rowerową od szczecińskiej policji. I p. Sudakow nawet coś na ten temat mówił...
          >
          > Stworzyłeś precedens a i Twoja amerykańskość została też potwietrdzona
          > przez "wyższe czynniki" co jak mam nadzieję zamknie krąg pomówień :))) i
          > wątpliwości wokół Twjego miejsca lokalizacji :)))
          >
          > Gratuluję i pozdrawiam

Ale jaja !!! Pisal tu do mnie jakis gosciu z Radia ale myslalem ze to podpucha !!!! Laura juz mi wyslala moja karte
          rowerowa !!!!! Ja po tygodniu pobytu w San Antonio jestem spowrotem w Houston ale tylko na pare chwil i zaraz do
          Dallas !!! Kupa pracy ale bede czesciej na forum bo w dallas ( czy jak tam dla niektorych Gorzowa Wlkp.) Doczekac
          sie mojej Karty nie moge , ciesze sie jak dziecko !!! ;-))))))))))))))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka