Gość: Ilka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.05, 10:32 Strach gdzieś wyjeżdżać.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kazia Re: Bomby w Egipcie IP: *.szczecin.mm.pl 23.07.05, 10:43 Masz racje, rok temu w czasie podróży poślubnej robilam zakupy w tym centrum - ktore dziś wyglądalo tragicznie na zdjęciach Euro News-tam bylo poprostu super, zwiedziliśmy caly Egipt- z biurem podróży ale akurat Nama Bay w Sharm to byl ten luksus i przepych którego nawet nie oczekiwalismy zobaczyć. Moja siostra wybiera sie na Dni Mlodzieży do Niemiec i toczy wojne z moja mamą żeby ją puścila...podobno następne potęcjalne miejsce grupowego zamachu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :( Re: Bomby w Egipcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.05, 10:47 Kurcze... Kolonia, rzeczywiście... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Re: Bomby w Egipcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 16:38 Niemcy nie mają swoich wojsk w Iraku to może do niczego nie dojdzie,chociaż Egipt też nie ma a atak nastąpił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angina Re: Bomby w Egipcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 20:46 I to jest własnie powód dla którego jednak lepiej wybrać Polskę jako obiekt wakacyjnych wojaży. No i - najbliższe okolice. Ten atak był spodziewany od kilku miesięcy. Wróżka mi powiedziała Odpowiedz Link Zgłoś