Dodaj do ulubionych

PAPA w CNN !!!!

IP: 64.9.159.* 16.08.02, 19:02
Wlasnie ogladam na CNN ,LIVE relacje z przylotu papieza do Polski . Sam jestem zaskoczony zainteresowaniem
tutejszych mediow ta pielgrzymka !!! Wspaniale , wspaniale !!!!!

ps smiac mi sie tylko chce z Lauferowskich i Lupinskich peanow smarowanych na tym forum ze jakoby caly
swiat ogladal przylot do USA Kwasniewskiego( moze jedno zdanie padlo w CNN) , tutaj to nawet nikt nie wie kto
jest ten Kwach !!! Powiesz Polska to zawsze dwie postacie beda przywolane !!! Papiez i Walesa ( o walesie to
nawet w wielu gazetach bylo tydzien temu ze se wasy zgolil , ale teraz zaluje . Ktos juz mu kiedys proponowal
ogolenie z milion dolcow ale Lechu nie dal sie namowic ;-)))) Jeszcze dwa nazwiska padna jak zapytasz
meksyka mieszkajacego w USA , Boniek i Lato a nawet czasami Lubanski !!!!!! Ot tyle dla klakierow Kwacha ,
forumowych geniuszy ,Laufra i Lupina !!! ;-))))))))

ps2 Hej Swarozyc , to jak ??? Tyle milionow ludzi jest oglupionych i w bledzie a tylko ty jeden madry??????
Obserwuj wątek
    • Gość: Swarozyc Re: PAPA i Discovery tez IP: *.telia.com 16.08.02, 19:14
      Poniwaz jestem skromnym slowianinem, poinformuje Cie tylko ze madrych ludzi nie
      ma zbyt duzo na swiecie...
      • Gość: malky Sluszy wniosek ... IP: *.uni-rostock.de 16.08.02, 19:26

Samo to ze braklo Ci dziwnym trafem argumentow (nie po raz zreszta pierwszy)
        potwierdza Twoja wlasna (o dziwo) teorie...

• Gość: JACEK Re: Sluszy wniosek ... IP: 64.9.159.* 16.08.02, 19:29
          Ja na razie wole zostac glupim katolikiem !!!!
          • Gość: Laufer 1 Jeśli Ci z tym dobrze JACEK IP: *.xtra.pl 16.08.02, 21:09
            Gość portalu: JACEK napisał(a):

> Ja na razie wole zostac glupim katolikiem !!!!

Jeśli jest Ci z tym dobrze ? To zostań. Na Green Point jest takich dużo.
          • lupin2 Jest inna alternatywa. Mądry katolik. 17.08.02, 07:59
            Gość portalu: JACEK napisał(a):

> Ja na razie wole zostac glupim katolikiem !!!!

Można jeszcze zostać mądrym katolikiem. Nie wpadłeś na to, co ? Ale skoro nie
            masz takich możliwości.
          • Gość: Quszcz Re: Sluszy wniosek ... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 26.08.02, 14:32
            Ja tam jestem i bede madrym katolikiem.... co jezdzi za Papiezem aby go
            zobaczyc, posluchac i byc w Krakowie 1/2 500 000 z tlumu.....
    • Gość: jerzy PAPA odpoczywa !!! IP: *.osowo.pl 16.08.02, 23:37
      www1.gazeta.pl/im/976/m976269.jpg
      • Gość: Swarozyc Re: PAPA odpoczywa !!! IP: *.telia.com 16.08.02, 23:51
        Z pod papy wynosza pieluche..
        • Gość: jerzy Re: PAPA odpoczywa !!! IP: *.osowo.pl 17.08.02, 00:04
          Ty się nie znasz!!!
          .................... jak odpoczywa to odpoczywa.
        • Gość: malky Zadziwasz poziomem... doprawdy... IP: 139.30.46.* 17.08.02, 10:08

Ale Cie ten Wojtyla drazni... ;) Nie dosc ze Ci klapeczki oczy i skron
          uciskaja to wsciekla bezsilnosc powoduje ze zaczynasz niegrzeczne teksty
          pisac...
          Oj Swarozyc... Tobie rzeczywiscie potrzebny dobry spowiednik, psycholog, albo -
          co nie wykluczone - psychiatra...
          • stettiner Re: Zadziwasz poziomem... doprawdy... 17.08.02, 23:37
            Gość portalu: malky napisał(a):

> Oj Swarozyc... Tobie rzeczywiscie potrzebny dobry spowiednik, psycholog,
            albo
            > -
            > co nie wykluczone - psychiatra...

Och, tam zaraz psychiatra... Można nie przepadać za papieżem? Można. Wolno o
            tym napisać? Też wolno. Moim zdaniem gorsze brednie możemy przczytać na forum.
        • gustlik102 Re: PAPA odpoczywa !!! 17.08.02, 23:33
          Gość portalu: Swarozyc napisał(a):

> Z pod papy wynosza pieluche..
          • Gość: Swarozyc Re: Odnosnie Gustlika IP: *.telia.com 18.08.02, 00:03
            Jezuici wyslali jakas torpede ktora biega po forach i gnebi wszystkich po
            ktorych nie splywa laska papieska...
            • gustlik102 Re: Odnosnie Gustlika 18.08.02, 00:05

> Jezuici wyslali jakas torpede ktora biega po forach i gnebi wszystkich po
              > ktorych nie splywa laska papieska...
              • Gość: Laufer 1 Cześć mike 102 - nie pij tyle (no txt) IP: *.xtra.pl 18.08.02, 12:39
                • elaf Re: Cześć mike 102 - nie pij tyle (no txt) 18.08.02, 15:24
                  ... ja tam nie wiem ... ale patrzac na Papieza, jakos doladowuje mnie ten
                  czlowiek i czuje sie podbudowana, obojetnie czy rece mu sie trzesa czy nie...

Ilu jest jeszcze Polakow, ktorych zna caly swiat ... Ile jeszcze czasu mozemy
                  byc dumni z tego, ze jestesmy kojarzeni nie tylko ze zlodziejstwem i
                  byndytyzmem. Pomyslmy, nastepne pokolenia moga nie miec tego szczescia co my ...
        • Gość: Baba Re: PAPA odpoczywa !!! IP: *.it 26.08.02, 18:09

> Z pod papy wynosza pieluche..,

> Normalka w tym wieku, każdego to czeka, i nie ma powodu o tym informować
          wszystkich na Forum, jest jednak różnica, z pod kogo wynoszą, i może w tym
          kontekście Pan jest w porządku informując nas. Daje to do myślenia i niestety
          napawa smutkiem.
    • Gość: ada Re: PAPA w CNN !!!! IP: *.intranet / 192.168.0.* 26.08.02, 18:41
      po przeczytaniu tego wszystkiego, mam propozycje.

ZAMILCZM-Y (-CIE).

ps.
      pomozmy tym, ktorzy błądzą. spotkajmy sie z nimi. przytulmy ich do serca.
      ucałujmy ich. powiedzmy im, ze ich kochamy (cociazby tak bardzo smierdzialo od
      NICH z bramy).

heja

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka