Gość: Nerv IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 20:46 Longin! Ty m...o! a ja Ci nie wierze, tak samo z siebie wszystko wyszło? Straciłeś twarz, gdy byłes mi, mi, ministrem pracy.... Tylko pracy za Ciebie było mniej, i mniej, i mniej... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: niebieski Re: Wyrok w sprawie mandatu Komołowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 21:17 BBUUUUUUUUUAAAAAAAAAAHHHHAHAHHAHAHA ŚMIECH NA SALI BEZ KOMENTARZA Odpowiedz Link Zgłoś
felix_edmundowicz Re: Wyrok w sprawie mandatu Komołowskiego 31.08.05, 21:25 Stróże prawa? Odpowiedz Link Zgłoś
antyknajak-13 Wszystkiego najlepszego panie Komołowski 31.08.05, 21:39 I mamy przykład jak w Folwarku Zwierzęcym. Świnia wraz z innymi zwierzętami wygoniły dotychczasowego gospodarza bo nie szanował zwierząt. Następnie Świnia zacżeła robic to samo co gospodarz. Wszystkiego najlepszego z okazji 25 lecia powstania ideałów Solidarności panie Komołowski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gryf Re: Wszystkiego najlepszego panie Komołowski IP: 217.153.6.* 31.08.05, 22:03 No coz ...."lza sie w oku kreci" to jest po prostu demokracja. Ps.Akurat w rocznice "Solidarnosci" Prawda,dla czlowieka jest tym,co czyni z niego czlowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
lehoo Re: Wyrok w sprawie mandatu Komołowskiego 31.08.05, 22:52 A po co ów glina w ogóle mandat wystawiał. Skoro znalazł się kierowca, starczyło pouczenie i nakaz zwolnienia miejsca. Ot, cymbał nadgorliwy zbierający forsę na darmozjadów w Urzędzie Miejskim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KumoterSzyszkownik Re: Wyrok w sprawie mandatu Komołowskiego IP: 62.69.200.* 31.08.05, 23:48 Przecież takie anulowanie mandatów jest na porządku dziennym. Nie mówiąc juz o Straży Miejskiej, gdzie byle "partyjny" może niemal służbowo nakazać taki mandat anulować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emircoo Re: Wyrok w sprawie mandatu Komołowskiego IP: *.vx.pl / *.vx.pl 01.09.05, 00:18 taki jesteś mądry a obrażasz wszystkich którzy się jąkają... innym wytykasz niegodziwości a sam jesteś niegodziwy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosiek Re: Wyrok w sprawie mandatu Komołowskiego IP: 81.219.128.* 01.09.05, 07:40 To. co zrobili policjanci, to jedno - co do zasad moralnych i kregoslupa stróżów prawa, dawno stracilem złudzenia. Smutniejsza jest mentalnosc tzw elit wladzy - te 200 pln dla Komolowskiego i jemu podobnych, to sa zadne pieniadze, mogl je bez uszczerbku dla swej kondycji finansowej zaplacic, ale on lub ktos z jego znajomych, kto przeciez zaczal ta interwencje u przelozonych policjanta wolal pokazac, ze posiada mozliwosc wywierania wplywu na otoczenie. Smutne, jakos tak mam wrazenie, ze cala para idzie w gwizdek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Jeśli komołowski nie dzwonił to kto? IP: *.pgi.waw.pl 01.09.05, 09:02 Kto w takim razie poskarżył sie na mandat szefowi Solidornośći. Chyba nie policjant? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona pijaka Re: Jeśli komołowski nie dzwonił to kto? IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 01.09.05, 09:14 Gość portalu: olo napisał(a): > Kto w takim razie poskarżył sie na mandat szefowi Solidornośći. Chyba nie > policjant? Oto jest powód dlaczego 99% dawnych czlonków solidarnosci wypisało sie z tego zwiazku. Pozatym Komołowski nigdy dla mnie nie był szefem Solidarnosci. Kiedyś spotkałam go na ulicy i splunęłam sobie pod nogi. W milczeniu odwrócił głowę. Na Piotra Skargi to on chodzi do konfesjonału, wyspowiadać się, albo poodwiedzac sobie wartych koleżków, albo z jakąś danina w formie darowania następnych gruntów kościołowi, albo po odbiór podatku VAT. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: Jeśli komołowski nie dzwonił to kto? IP: 62.69.200.* 01.09.05, 09:17 żono pijaka, gdzie ten konfesjonał na piotra skargi? mp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoan pijaka Re: Jeśli komołowski nie dzwonił to kto? IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 01.09.05, 09:21 Gość portalu: marian paździoch napisał(a): > żono pijaka, gdzie ten konfesjonał na piotra skargi? Nie moją winą jest że założyłeś Maryjanku okulary Jaruzelskiego. Pewno dioptriami się różnicie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: Jeśli komołowski nie dzwonił to kto? IP: 62.69.200.* 01.09.05, 09:25 pytam się tylko. tak trudo ci odpowiedzieć ślepcowi? mp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona pijaka Re: Jeśli komołowski nie dzwonił to kto? IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 01.09.05, 09:35 No dobra moze trafisz po omacku. Jak ktoś cie wysadzi przy Jasnych Błoniach - to idz ta sama strona jezdni, majac za przewodnika biala laske i psa przewodnika. Po przejsciu skrzyzowania poczujesz zapachy parkujacych mercedesow i stojącego osiołka skubiacego siano. Po zapachu jego wiatrów zorientujesz się ze w poblizu jest kuria szcecinska. Aha, zobaczysz jeszcze przlegajacy do sciany tej pieknej willi okragły kominek z nierdzewnej stali. Jesli bedziesz widział dym - to bedzie znak ze ci odpuszczono. Tylko nie myl Piotra Skargi z Kr. Korony Polskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: Jeśli komołowski nie dzwonił to kto? IP: 62.69.200.* 01.09.05, 10:06 nie pomylę. wszak będę miał' białą laskę' a ona wzrok ma, że tak powiem sokoli! psa nie mam. zresztą, smród odchodów miejscowych psów rozchodzi sie po całym parku i do niego można trafić po omacku, kierując sie węchem. miłego dnia! mp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żonkoś Re: Jeśli komołowski nie dzwonił to kto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 16:00 Z tego co napisała pijak żona najbardziej spodobała mi się " danina w formie darowania". Pozdrowienia dla pijaczki w formie popijania! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ateista Re: Jeśli komołowski nie dzwonił to kto? IP: 62.69.196.* 01.09.05, 20:34 ja mysle, ze to zadzwonił bisup, kiedy mu Komołowski powiedział, że ostatnie 200 zł jakie miał na ofiarę, zabrał mu policjant Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Jeśli komołowski nie dzwonił to kto? 01.09.05, 20:36 Zbolszewizowane menelstwo katolickie. W garniturze. Czy mozna nizej upasc jako panstwo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ......... Re: Wyrok w sprawie mandatu Komołowskiego IP: *.szczecin.mm.pl 01.09.05, 09:09 no cóż... kowal zawinił, a cygana powiesili.tak właśnie dzieje się w naszej policji.ci,którzy uważnie przeczytali treść artykułu dobrze wiedzą o co mi chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: play Re: Wyrok w sprawie mandatu Komołowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 09:19 Dajcie spokój Komołowskiemu, wszak to czlek zasłużony dla sportu niepełnosprawnych, reprezntował nas godnie na Paraolimpiadzie w Atenach a wy tu mu takie blotki wyrzucacie. Wstyd. On jest uczciwy inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość "Zaskoczony" Longin IP: 62.69.200.* 01.09.05, 10:42 "Longin Komołowski był zaskoczony całą sytuacją, ale oddał mandat." Biedaczek ;-) Nic o niczym nie wiedział a interweniował u komendanta policji pewnie sam biskup ;-) Wstyd, że to nasz prominentny reprezentant. Ale to kolega Zalewskiego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Wyrok w sprawie mandatu Komołowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 15:41 W szczecińskiej Policji takie rzdczy giną. Kiedy pobito Walusia w "Odrze" to akurat (!) tego dnia policyjny ystem łączności TETRA miał awarię i nie zarejestrował togo co mówili policjanci przez radio. W innych krajach za takie rzeczy kończy się karierę w Policji lecz u nas p Gorgiel może kiedyś awansuje na komendanta krajowego. Ma kwalifikacje.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blue Charakter Re: Wyrok w sprawie mandatu Komołowskiego IP: 80.51.205.* 02.09.05, 00:05 Temida jest ślepa nie poraz pierwszy i ostatni. To co dla obywatela jest jasne i oczywiste dla sądu , który ma do czynienia z osobami wpływowymi zawsze musi zakończyć się sprawa Happy Endem. Ciekawe ,ile dostał dodatku na odchodne były zastępca komendanta , który wziął na siebie winę , musiało mu się to bardzo opłacać. Swoją dr0ogą pan Gorgiel coś za często włóczy się po sądach , może to jakieś fatum .Przecież jest "niekwestionowanym autorytetem dla"wszystkich policjantów . Uczcie się uczciwości od swojego szefa! Odpowiedz Link Zgłoś
antyknajak-13 Nietykalni plują w twarz całemu społeczeństwu. n/t 01.09.05, 17:58 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KumoterSzyszkownik Re: Nietykalni plują w twarz całemu społeczeństwu IP: 62.69.200.* 01.09.05, 23:58 Na mnie nie plują - nie chodzę na wybory. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 126p Re: Nietykalni plują w twarz całemu społeczeństwu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.05, 00:01 "Oni" plują z ukrycia Odpowiedz Link Zgłoś