Dodaj do ulubionych

Wyrok w sprawie mandatu Komołowskiego

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 20:46
Longin! Ty m...o! a ja Ci nie wierze, tak samo z siebie wszystko wyszło?
Straciłeś twarz, gdy byłes mi, mi, ministrem pracy.... Tylko pracy za Ciebie
było mniej, i mniej, i mniej...
Obserwuj wątek
    • Gość: niebieski Re: Wyrok w sprawie mandatu Komołowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 21:17
      BBUUUUUUUUUAAAAAAAAAAHHHHAHAHHAHAHA
      ŚMIECH NA SALI
      BEZ KOMENTARZA
      • felix_edmundowicz Re: Wyrok w sprawie mandatu Komołowskiego 31.08.05, 21:25
        Stróże prawa?
    • antyknajak-13 Wszystkiego najlepszego panie Komołowski 31.08.05, 21:39
      I mamy przykład jak w Folwarku Zwierzęcym. Świnia wraz z innymi zwierzętami
      wygoniły dotychczasowego gospodarza bo nie szanował zwierząt. Następnie Świnia
      zacżeła robic to samo co gospodarz.
      Wszystkiego najlepszego z okazji 25 lecia powstania ideałów Solidarności panie
      Komołowski.
      • Gość: Gryf Re: Wszystkiego najlepszego panie Komołowski IP: 217.153.6.* 31.08.05, 22:03
        No coz ...."lza sie w oku kreci" to jest po prostu demokracja.

Ps.Akurat w rocznice "Solidarnosci"

Prawda,dla czlowieka jest tym,co czyni z niego czlowieka.
    • lehoo Re: Wyrok w sprawie mandatu Komołowskiego 31.08.05, 22:52
      A po co ów glina w ogóle mandat wystawiał. Skoro znalazł się kierowca, starczyło
      pouczenie i nakaz zwolnienia miejsca. Ot, cymbał nadgorliwy zbierający forsę na
      darmozjadów w Urzędzie Miejskim.
      • Gość: KumoterSzyszkownik Re: Wyrok w sprawie mandatu Komołowskiego IP: 62.69.200.* 31.08.05, 23:48
        Przecież takie anulowanie mandatów jest na porządku dziennym. Nie mówiąc juz o
        Straży Miejskiej, gdzie byle "partyjny" może niemal służbowo nakazać taki mandat
        anulować.
    • Gość: emircoo Re: Wyrok w sprawie mandatu Komołowskiego IP: *.vx.pl / *.vx.pl 01.09.05, 00:18
      taki jesteś mądry a obrażasz wszystkich którzy się jąkają... innym wytykasz
      niegodziwości a sam jesteś niegodziwy
    • Gość: ktosiek Re: Wyrok w sprawie mandatu Komołowskiego IP: 81.219.128.* 01.09.05, 07:40
      To. co zrobili policjanci, to jedno - co do zasad moralnych i kregoslupa stróżów
      prawa, dawno stracilem złudzenia.
      Smutniejsza jest mentalnosc tzw elit wladzy - te 200 pln dla Komolowskiego i
      jemu podobnych, to sa zadne pieniadze, mogl je bez uszczerbku dla swej kondycji
      finansowej zaplacic, ale on lub ktos z jego znajomych, kto przeciez zaczal ta
      interwencje u przelozonych policjanta wolal pokazac, ze posiada mozliwosc
      wywierania wplywu na otoczenie.
      Smutne, jakos tak mam wrazenie, ze cala para idzie w gwizdek...
    • Gość: olo Jeśli komołowski nie dzwonił to kto? IP: *.pgi.waw.pl 01.09.05, 09:02
      Kto w takim razie poskarżył sie na mandat szefowi Solidornośći. Chyba nie
      policjant?
      • Gość: zona pijaka Re: Jeśli komołowski nie dzwonił to kto? IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 01.09.05, 09:14
        Gość portalu: olo napisał(a):
        > Kto w takim razie poskarżył sie na mandat szefowi Solidornośći. Chyba nie
        > policjant?

Oto jest powód dlaczego 99% dawnych czlonków solidarnosci wypisało sie z tego
        zwiazku. Pozatym Komołowski nigdy dla mnie nie był szefem Solidarnosci. Kiedyś
        spotkałam go na ulicy i splunęłam sobie pod nogi. W milczeniu odwrócił głowę.
        Na Piotra Skargi to on chodzi do konfesjonału, wyspowiadać się, albo
        poodwiedzac sobie wartych koleżków, albo z jakąś danina w formie darowania
        następnych gruntów kościołowi, albo po odbiór podatku VAT.

• Gość: marian paździoch Re: Jeśli komołowski nie dzwonił to kto? IP: 62.69.200.* 01.09.05, 09:17
          żono pijaka, gdzie ten konfesjonał na piotra skargi?

mp
          • Gość: zoan pijaka Re: Jeśli komołowski nie dzwonił to kto? IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 01.09.05, 09:21
            Gość portalu: marian paździoch napisał(a):
            > żono pijaka, gdzie ten konfesjonał na piotra skargi?

Nie moją winą jest że założyłeś Maryjanku okulary Jaruzelskiego. Pewno
            dioptriami się różnicie.
            • Gość: marian paździoch Re: Jeśli komołowski nie dzwonił to kto? IP: 62.69.200.* 01.09.05, 09:25
              pytam się tylko. tak trudo ci odpowiedzieć ślepcowi?

mp
              • Gość: zona pijaka Re: Jeśli komołowski nie dzwonił to kto? IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 01.09.05, 09:35
                No dobra moze trafisz po omacku. Jak ktoś cie wysadzi przy Jasnych Błoniach -
                to idz ta sama strona jezdni, majac za przewodnika biala laske i psa
                przewodnika. Po przejsciu skrzyzowania poczujesz zapachy parkujacych mercedesow
                i stojącego osiołka skubiacego siano. Po zapachu jego wiatrów zorientujesz się
                ze w poblizu jest kuria szcecinska. Aha, zobaczysz jeszcze przlegajacy do
                sciany tej pieknej willi okragły kominek z nierdzewnej stali. Jesli bedziesz
                widział dym - to bedzie znak ze ci odpuszczono. Tylko nie myl Piotra Skargi z
                Kr. Korony Polskiej.
                • Gość: marian paździoch Re: Jeśli komołowski nie dzwonił to kto? IP: 62.69.200.* 01.09.05, 10:06
                  nie pomylę. wszak będę miał' białą laskę' a ona wzrok ma, że tak powiem sokoli!
                  psa nie mam. zresztą, smród odchodów miejscowych psów rozchodzi sie po całym
                  parku i do niego można trafić po omacku, kierując sie węchem.

miłego dnia!

mp
        • Gość: żonkoś Re: Jeśli komołowski nie dzwonił to kto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 16:00
          Z tego co napisała pijak żona najbardziej spodobała mi się " danina w formie
          darowania". Pozdrowienia dla pijaczki w formie popijania!
        • Gość: ateista Re: Jeśli komołowski nie dzwonił to kto? IP: 62.69.196.* 01.09.05, 20:34
          ja mysle, ze to zadzwonił bisup, kiedy mu Komołowski powiedział, że ostatnie
          200 zł jakie miał na ofiarę, zabrał mu policjant
          • swarozyc Re: Jeśli komołowski nie dzwonił to kto? 01.09.05, 20:36
            Zbolszewizowane menelstwo katolickie. W garniturze.
            Czy mozna nizej upasc jako panstwo?
    • Gość: ......... Re: Wyrok w sprawie mandatu Komołowskiego IP: *.szczecin.mm.pl 01.09.05, 09:09
      no cóż... kowal zawinił, a cygana powiesili.tak właśnie dzieje się w naszej policji.ci,którzy uważnie przeczytali treść artykułu dobrze wiedzą o co mi chodzi.
    • Gość: play Re: Wyrok w sprawie mandatu Komołowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 09:19
      Dajcie spokój Komołowskiemu, wszak to czlek zasłużony dla sportu
      niepełnosprawnych, reprezntował nas godnie na Paraolimpiadzie w Atenach a wy tu
      mu takie blotki wyrzucacie. Wstyd. On jest uczciwy inaczej.
    • Gość: Gość "Zaskoczony" Longin IP: 62.69.200.* 01.09.05, 10:42
      "Longin Komołowski był zaskoczony całą sytuacją, ale oddał mandat."

Biedaczek ;-)
      Nic o niczym nie wiedział a interweniował u komendanta policji pewnie sam biskup ;-)
      Wstyd, że to nasz prominentny reprezentant.
      Ale to kolega Zalewskiego...
    • Gość: Adam Re: Wyrok w sprawie mandatu Komołowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 15:41
      W szczecińskiej Policji takie rzdczy giną. Kiedy pobito Walusia w "Odrze" to
      akurat (!) tego dnia policyjny ystem łączności TETRA miał awarię i nie
      zarejestrował togo co mówili policjanci przez radio.
      W innych krajach za takie rzeczy kończy się karierę w Policji lecz u nas p
      Gorgiel może kiedyś awansuje na komendanta krajowego. Ma kwalifikacje....
      • Gość: Blue Charakter Re: Wyrok w sprawie mandatu Komołowskiego IP: 80.51.205.* 02.09.05, 00:05
        Temida jest ślepa nie poraz pierwszy i ostatni. To co dla obywatela jest jasne
        i oczywiste dla sądu , który ma do czynienia z osobami wpływowymi zawsze musi
        zakończyć się sprawa Happy Endem. Ciekawe ,ile dostał dodatku na odchodne były
        zastępca komendanta , który wziął na siebie winę , musiało mu się to bardzo
        opłacać. Swoją dr0ogą pan Gorgiel coś za często włóczy się po sądach , może to
        jakieś fatum .Przecież jest "niekwestionowanym autorytetem dla"wszystkich
        policjantów . Uczcie się uczciwości od swojego szefa!
    • antyknajak-13 Nietykalni plują w twarz całemu społeczeństwu. n/t 01.09.05, 17:58
      • Gość: KumoterSzyszkownik Re: Nietykalni plują w twarz całemu społeczeństwu IP: 62.69.200.* 01.09.05, 23:58
        Na mnie nie plują - nie chodzę na wybory.
        • Gość: 126p Re: Nietykalni plują w twarz całemu społeczeństwu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.05, 00:01
          "Oni" plują z ukrycia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka