Dodaj do ulubionych

RAFAŁ WIECHECKI - LIGA CHULIGANÓW "POLITYKA" 1999

IP: 80.51.242.* 01.09.05, 21:58
PRZEGLADAM SOBIE OSTATNIO MOJE STARE POLITYKI A TU GRADKA DLA KIBICÓW LPR I
WSZECH-POLAKÓW Z H.J. ...NA STRONIE TYTUŁOWEJ POLITYKI Z 1999 ROKU POD
MOWIACYM WSZYSTKOO TYTUŁEM " LIGA CHULIGANÓW" ZDJECIE NASZEGO KANDYDATA
SIC!!! Z NARODOWEJ-KATOLICKIEJ-NIEUZNAJACEJ !!! PRZEMOCY SIC!!! LIGII
POLSKICH RODZIN...RAFAŁA W.(OD TERAZ CHYBA JAK GO ZDEMASKOWALEM TAK BEDZIE
SIE NAZYWAŁ)
A ZDJECIE RAFAŁA W. PO PROSTU CYCUŚ!!! UNIESIONY W RĘCE ŁOM + KIJ BEJSBOLOWY
I TEN WYRAZ MIKI JAKIS ZYWCEM PRZENIESIONY Z PLAKATÓW/FOTOSOW TOP 10 MOST
WANTED WORLD 'S BANDIT'S. TAK WŁAŚNIE WYGLĄDA NIE OBRAŻAJĄC POMNIEJSZYCH
OPRYCHÓW.

A DZIŚ RAFAŁ W. MOWI CYTUJE IDE DO PARLAMENTU BY PRAWO BYLO STOSOWANE
CZYZBY ŁOMEM I BEJSBOLEM???

NOOO TO BEDZIE FAJNY UBAW.

OK ZYCZE WSZYSTKIM MILYCH SNOW MOZE NIE KONIECZNIE Z UDZIALEM RAFAŁA W.
Obserwuj wątek
    • Gość: bucz Re: RAFAŁ WIECHECKI - LIGA CHULIGANÓW "POLITYKA" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 22:09
      Rządy LPR = raj dla nazi skinów
      • Gość: >>>>>>>>>>> Re: RAFAŁ WIECHECKI - LIGA CHULIGANÓW "POLITYKA" IP: 80.51.242.* 17.09.05, 19:23
        o zgrozso on wygra
    • Gość: LejąPolakówwRyjLPR RAFAŁ WIECHECKI - LIGA CHULIGANÓW "POLITYKA" IP: 62.69.192.* 02.09.05, 00:14
      Bo LPR to bedzie Lanie Polaków w Ryj i Wiechecki jest takim stosownym liderem
      takiej "partii" (mafii)
      • Gość: mlody Re: RAFAŁ WIECHECKI - LIGA CHULIGANÓW "POLITYKA" IP: 217.153.6.* 02.09.05, 17:10
        podajcie w którym to numerze było, albo jak ktoś ma możliwość niech zeskanuje
        to, chętnie na wieśniaka popatrze !!
        • Gość: re>>> Re: RAFAŁ WIECHECKI - LIGA CHULIGANÓW "POLITYKA" IP: 80.51.242.* 02.09.05, 19:36
          noo wejdz na stronke www.polityka.pl i poszukaj w archiwum
          a jak nie znajdziesz napisz do nich to ci sprzedadza ten numer stary
          • Gość: >>>>>>>>>>> Re: RAFAŁ WIECHECKI - LIGA CHULIGANÓW "POLITYKA" IP: 80.51.242.* 05.09.05, 18:49
            • Gość: fgfgfgf Re: RAFAŁ WIECHECKI - LIGA CHULIGANÓW "POLITYKA" IP: 217.153.6.* 05.09.05, 22:49
              ale numer kto by pomyślał, a ja myslalem że to taki grzeczny chłopiec ten
              Rafałek Wiechecki... ale numer!
              • Gość: frytka Re: RAFAŁ WIECHECKI - LIGA CHULIGANÓW "POLITYKA" IP: *.bas503.dsl.esat.net 06.09.05, 14:56
                nazista!
                • Gość: nazista>>> Re: RAFAŁ WIECHECKI - LIGA CHULIGANÓW "POLITYKA" IP: 80.51.242.* 07.09.05, 08:26
                  tacy teraz w modzie
                  • Gość: frytka Re: RAFAŁ WIECHECKI - LIGA CHULIGANÓW "POLITYKA" IP: *.bas503.dsl.esat.net 09.09.05, 15:56
                    to smutne
                    • Gość: mlody Re: RAFAŁ WIECHECKI - LIGA CHULIGANÓW "POLITYKA" IP: 217.153.6.* 09.09.05, 21:00
                      to co ma ktoś link do tego artykułu lub zdjęcia?

ja chcem rafałka zobaczyć!
                  • Gość: >>>>>>>>>>>>>> Re: RAFAŁ WIECHECKI - LIGA CHULIGANÓW "POLITYKA" IP: 80.51.242.* 11.09.05, 09:43
                    zdjecie pewnie dziennikarzyny znajda jak zostanie posłem i bedzie afera!!!
    • Gość: kamil Re: RAFAŁ WIECHECKI - LIGA CHULIGANÓW "POLITYKA" IP: 80.51.242.* 17.09.05, 20:49
      witam.

a ja z nim studiowalem na jednym roku.zawsze byl wiernym kibicem widzewa.jak
      grali z broendby to pomimo,ze nie mial kasy to i tak pojechal na rewanz do
      kopenhagi wspierac swoj zespol!!!to sie nazywa poswiecenie.

epizod z "polityka" i "liga chuliganow" tylko zwiekszyl jego popularnosc na
      roku!

fajny kumpel.

pozdro
      • Gość: anty-Wiechu Re: RAFAŁ WIECHECKI - LIGA CHULIGANÓW "POLITYKA" IP: *.devs.futuro.pl 22.09.05, 15:02
        CZYTAJCIE TO!!!
        Pan Kamil- chyba Ciebie znam!!! :)
        Rafał W. to karierowicz jakich malo! tylko koryto sie dla niego liczy, a kiedy
        dochapie sie do Sejmu to pociagnie kolesi ze soba- juz mu tylek liza, niektorzy
        z Wydz. Prawa US z lat 1997-2002.
        R.W. mieszkal w akademikach US-Bakalarz potem Belferek , chlal jak milo, nogi z
        gazu nie zdejmowal przez ponad 2 latka, potem sie ustatkowal...ale wyglupy
        pamietne,...
        ...ale kibol z niego przedni byl, milosnik Widzewa do glebi-teraz pewnie mu
        przeszlo- w Polityce ukazal sei na przelomie 1997/1998r. pamietam jak po
        Wydziale krazyl nr Polityki z 3 typami-mordami lodzkimi, Wiechu mial wszytskie
        zeby, tamci nie...i strzelal autografy jeden po drugim:)

A teraz odmieniony typek Rafal W. szykuje sie na posla!!! zeby mu reka uschla...
        P.S. proponuje sprawdzic tez Pawla.F. to jest szuja, nr 1 na liscie LPR z
        okregu koszal., ten dopiero chlal i dymil, ksywa "Bibliotekarz"
        • Gość: seahowk Re: RAFAŁ WIECHECKI - LIGA CHULIGANÓW "POLITYKA" IP: 212.160.172.* 22.09.05, 16:27
          Ja mam zdjęcie jak od babci na pochodzie 1 go maja od babci dostał po głowie i
          wiecie, co ……………… nie oddał, hahahahahahahhahaha, ale fakt na posła to nie wiem
          czy się nadaje

Pz

Seahowk

PS
          Kamil pozdrawiam i drugiego kolegę też
          • Gość: man with no name Re: RAFAŁ WIECHECKI - LIGA CHULIGANÓW "POLITYKA" IP: 80.51.242.* 22.09.05, 19:25
            wiechu widze cie wlasnie w reklamowce wyborczej u boka swojego gautelaiera
            gertycha mowisz tam dom, rodzina,praca....
            a mi sie przypomina zezowate szczescie.....

dąb, dupa,ząb, zupa...
            • Gość: man/.... Re: RAFAŁ WIECHECKI - LIGA CHULIGANÓW "POLITYKA" IP: 80.51.242.* 23.09.05, 11:48
              mialo byc ther man... ale nie zmiesci sie szkoda....

• Gość: anty-Wiechu Re: RAFAŁ WIECHECKI - LIGA CHULIGANÓW "POLITYKA" IP: *.devs.futuro.pl 23.09.05, 07:08
        niewiele czasu zostało,ale uda sie uratowac sprawe!!!
        Rafał W., jak i cala gownazeria z eLPRu-mam na mysli WszechPolakow- chce sie
        dochapac do koryta....co ten R.W. wygaduje? widze ze go olsnilo od ostatnich 2
        lat, pnie sie na chama po schodkah kariery...a na studiach co bylo?
        opryskliwosc, chamstwo, szydzenie z innych i jawna nietolerancja!!!
        Wyborco pamietaj!
        Rafał W. to typek karierowicza- wlazi w tylek, aby potem smiac sie bezczelnie w
        oczy tym, ktorzy go "moga wyniesc na piedestal"!
        Precz z dwulicowoscia!!!

pozdro dla Kamila i sea-hawka, oraz dla men with no name- pachnie jak ksywa
        Clinta Eastwooda :)
        • Gość: anty-Wiechu Re: RAFAŁ WIECHECKI - LIGA CHULIGANÓW "POLITYKA" IP: *.devs.futuro.pl 23.09.05, 07:15
          załącznik do całej reszty:
          czy ktoś zastanawiał się nad tym,co taka naprawde oznacza skrót LPR? nie? to ja
          pomogę!
          LPR- Liga Palantów Romana , lub grzecznościowe: Ludzie Pozbawieni Rozumu

słodkie wyrazy dla trzeźwomyślących:)
          • Gość: anty-Wiechu Re: RAFAŁ WIECHECKI - LIGA CHULIGANÓW "POLITYKA" IP: *.devs.futuro.pl 26.09.05, 10:27
            jaka parodia!!!
            jak mozna bylo wybrac eLPR i tym samym idiote WIOCHE-ckiego!!! .Rafal W. to
            typek karierowicza i darmozjada! ogladalisciw wcozraj Wieczor Wyborczy na TV
            Gryf? ktos go sluchal? przeciez on nic nie ma do zaoferowania, mota sie w
            slowach , kleci jakies mono-sylaby, slowem kretyn!!! i ten spot poparcia- toz
            to 3 mlodych wszechpolaczkow albo szmalcowanikow- jednym z nich byl kol. Marek
            B. ksywa"Budyn" , lizodup eurodeputowanego chruszcz-owa z LPRu!
            to sobie teraz kolesie pochleja za nasze pieniadze!
            • Gość: grz Re: RAFAŁ WIECHECKI - LIGA CHULIGANÓW "POLITYKA" IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.05, 10:35
              do pana posła należy z szacunkiem ...to nasz reprezentant...na niego ludzie
              głosowali...teraz jest PANEM POSŁEM...tak nie można bo to zamach na godność...
              • Gość: anty-Wiechu Re: RAFAŁ WIECHECKI - LIGA CHULIGANÓW "POLITYKA" IP: *.devs.futuro.pl 26.09.05, 10:56
                jeszcze Wiochecki poslem nie zostal, wiec takie wstawki to sobie daruj
                dyletancie i szyderco!
                • Gość: grz Re: RAFAŁ WIECHECKI - LIGA CHULIGANÓW "POLITYKA" IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.05, 10:58
                  toż ja go w ogóle nie lubię...to była zakamuflowana podwójna
                  ironia...przepraszam...zgadzam się kompletnie z tobą...
                • Gość: grz Re: RAFAŁ WIECHECKI - LIGA CHULIGANÓW "POLITYKA" IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.05, 11:00
                  taką mamy demokrację...i nic nie poradzimy...tylko się pochlastac...
                  • Gość: duch przeszlosci Re: RAFAŁ WIECHECKI - LIGA CHULIGANÓW "POLITYKA" IP: *.devs.futuro.pl 27.09.05, 12:02
                    Wiechu,zrezygnuj z mandatu-nie nadajesz sie!
                    wyjda skandale z chuliganeria kibicowska, Widzewiacy ci nie popuszcza:)
                    ...bedziesz pozywka na pierwsza aferke, wiec wyhamuj.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka