Dodaj do ulubionych

taki jeden z hjuston

02.09.02, 20:29
nie odpowiedział na pytanie, co mianowicie laura wsadziła mu do paczki!!!

termin upłynął dwa dni temu i ja chcę wiedzieć, dlaczego taki np franekkk
twierdzi, że już wie, ale nie powie :(

kumoterstwo na forum :( protestuję, gdzie odpowiedź???
Obserwuj wątek
    • Gość: KECAJ Re: taki jeden z hjuston IP: 64.9.159.* 02.09.02, 20:31
      Tak jest , domagamy sie odpowiedzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Natychmiast !!!!!!!!!!!!!!!!! ;-))
      • jottka Re: taki jeden z hjuston 02.09.02, 20:33
        uprzedzam życzliwie, że obiecywane kartki z widoczkami mogą nie dojść

a nawet niektórzy zamierzali podpisy forumowe pozbierać, no ale teraz się
        rozmyślą :))
        • Gość: JACEK Re: taki jeden z hjuston IP: 64.9.159.* 02.09.02, 20:39
          Ok,ok no juz dobrze , ...dostalem woreczek ziemi , pprosto z Mazurskiej !!! Poczulem sie zupelnie jak na filmie Sami
          Swoi !!!
          Dla wielu to moze smieszne ale ja sie bardzo wzruszylem i uwazam ze to bylo bardzo fajne co Laura zrobila !!!!!
          • jottka Re: taki jeden z hjuston 02.09.02, 20:41
            orany, prawie zgadłam :) ale dowód niestety w prywatnym mailu do skutera, siem
            nie liczy :(

wpadłam na pomysł mianowicie, że laura odłupała ci kawałek asfaltu czy kostki
            chodnikowej z tej mazurskiej, opakowała ozdobnie i na twój koszt ci wysłała :))
          • Gość: JACEK Re: taki jeden z hjuston IP: 64.9.159.* 02.09.02, 20:43
            Co do frankka to , gosc jest taki zawziety na ta koszulke ze kombinuje teraz jak by mi tu jaka cegle ( z katedry ) albo
            kawal krzaka z parku kasprowicza w paczke zaladowac i wyslac !!!! ;-))))))))))
            • jottka Re: taki jeden z hjuston 02.09.02, 20:46
              no zaraz, jak to, ukradł mój pomysł???

nie wierzę
            • stettiner Re: taki jeden z hjuston 02.09.02, 21:05
              Gość portalu: JACEK napisał(a):

> Co do frankka to , gosc jest taki zawziety na ta koszulke ze kombinuje teraz
              ja
              > k by mi tu jaka cegle ( z katedry ) albo
              > kawal krzaka z parku kasprowicza w paczke zaladowac i wyslac !!!! ;-
              ))))))))
              > ))

Ej, katedrę to mi zostawić w spokoju !!! Ani się ważcie !!!!!
              • Gość: JACEK Re: taki jeden z hjuston IP: 64.9.159.* 02.09.02, 21:15
                stettiner napisała:

> Gość portalu: JACEK napisał(a):
                >
                > > Co do frankka to , gosc jest taki zawziety na ta koszulke ze kombinuje ter
                > az
                > ja
                > > k by mi tu jaka cegle ( z katedry ) albo
                > > kawal krzaka z parku kasprowicza w paczke zaladowac i wyslac !!!! ;-
                > ))))))))
                > > ))
                >
                > Ej, katedrę to mi zostawić w spokoju !!! Ani się ważcie !!!!!

Ja tam nic przyrzekac nie bede bo facet jest nieobliczalny jak ma jakis pomysl!!!1 ;-))))))))))
                • jottka Re: taki jeden z hjuston 02.09.02, 21:22
                  jak dotąd to wpadł na pomysł, żeby odjąć chałwę skuterowi od paszczy i dać tym
                  maluchom z polic

apropo, stettiner, nie zbywa ci 5zł na słodycze dla wyżwspomnianych? :)))

i w ogóle czemu ostatnio wieczorem forumujesz? to jakas nowa, swiecka
                  tradycja :)
                  • stettiner Re: taki jeden z hjuston 02.09.02, 22:58
                    jottka napisała:

> apropo, stettiner, nie zbywa ci 5zł na słodycze dla wyżwspomnianych? :)))

Ech, jottka, agitatorko jedna! ;))) Mnie na niczym statnio nie zbywa, ja jestem
                    biedny stoczniowiec :) ale poważnie to myślałam już o tym, tylko wątek o akcji
                    strasznie długi i nie moge się zebrać, żeby go przeczytać do końca... Jeśli
                    dobrze pamiętam i akcja przełożóna na 7ego, to postaram się coś zrobić. Ale nie
                    obiecuję- żeby mnie tu potem nie wypominano ;)

> i w ogóle czemu ostatnio wieczorem forumujesz? to jakas nowa, swiecka
                    > tradycja :)

Patrzcie, Jottka Sokole Oko, nic nie przeoczy ;)))

A jeszcze apropo- przyjeżdżam wreszcie do Szczecina czy już byłaś i się nie
                    przynałaś, czy tylko obiecujesz i obiecujesz?
                    • jottka taka jedna za stettina 02.09.02, 23:15
                      no tak, nie czytasz wątków :((

w najbliższy weekend pojawiam się Prawie Na Pewno, tym bardziej że - jak się
                      dowiedziałam z forum - mils idzie ze mną we wtorek do księgarni kupować książki
                      polickim dzieciom :)

to kiedy te 5zł? :)) może być w formie słodycza albo niepotrzebnych ci w domu
                      linijek

• skuter70 Kecaj co wolisz? 03.09.02, 07:57
                        cegle z wiezy quistorpa, strzemie cocacoloniego, czy kapsel od bosmana?
                        • franekkk Re: Kecaj co wolisz? 03.09.02, 08:56

no i co się skuter rządasz???
                          ty będziesz sobie żałobę usuwał po dobrze wykonanej robocie??

a może kecaj chce kostkę jak to w pńiu mówią pozbrukową :))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka