Dodaj do ulubionych

Nowy komis dziecięcy:)

08.09.05, 12:49
Na ulicy Wąskiej przy WDS.Jest tam wszstko co potrzebne jest dzieciaczka
czyli wózki ,lezaczki,nosidełka i wiele innych rzeczy i do tego firmowych za
śmieszne pieniądze:)
Obserwuj wątek
    • algezja Re: Nowy komis dziecięcy:) 10.09.05, 14:10
      Wlasnie stamtad wrocilam i nigdy wiecej nie pojde. Ceny jak ceny, rzeczy tez.
      Ale to, co zobaczylam sprawilo, ze odechcialo mi sie kupowac tam cokolwiek.
      Bylam z malym dzieckiem. W srodku przy stoliku siedzialy trzy panie przy kawce
      i pelnej popielniczce petow. Wszystkie trzy palily papierosy. Smrod nieziemski,
      az niebiesko. Dziecku polecialy lzy, tak je dym gryzl. Zgadnijcie na co Panie
      dmuchaly? Na dzieciece rzeczy. Jak dla mnie to nieporozumienie.
      Serdecznie wszystkim odradzam!
      • mika993 Re: Nowy komis dziecięcy:) 11.09.05, 13:31
        Powiem tylko tyle sa tam trzy pomiszczenia w jednym jest komis z meblami ,w
        drgim sklep chemiczny a na dole jest dopiero komis dzieciecy.komis dziecięcy
        jest w piwnicy ja nigdy sie nie spodkałam z tym ze w komisie kto kolwiek palił
        papierosy prowadza to młodzi ludzie włascicielka komisu jest w ciązy wgrudniu
        rodzi i nie raz z nia rozmawiałm i nigdy nie widziałm aby paliła i jej mąz tak
        samo nie palą paierosów.Często zreszta przebywa tam ich trzy letnia córcia wiec
        nie rozumiem skad takie oczerniania kogokolwiek.Prawda natomiast jest ze w
        komisie meblowym palą paierosy własciciele ale co ma góra do dołu skoro komis
        dziecięcy jest w drugim końcu tego pomieszczenia i do tego w piwnicy !A pozatym
        w komisie dzieciecym nawet nie ma miejsca aby siedziało pare osób i tybardziej
        paliło papierosy dla mnie to czyste kłamstwo i tyle.Moi znajomi kupowali tam
        nie jedno krotnie ja tak samo.A rzeczy naprawde sa fajne i firmowe za nie
        wielki pieniądze :)
        Pozdrawiam
        • algezja Re: Nowy komis dziecięcy:) 11.09.05, 14:22
          Skoro zarzucasz mi klamstwo, to czuje sie w obowiazku wytlumaczyc.
          Nie bylo tam zadnej kobiety w ciazy, ani zadnego mezczyzny. Byly trzy Panie,
          ktore wrecz zasmrodzily cale gorne pomieszczenie.
          Komis z dzieciecymi rzeczami, rzeczywiscie jest w nizszym pomieszczeniu
          (jeszcze bardziej zatechlym), ale obok palacych Pan byly w kartonach
          porozkladane ubranka dzieciece, staly obok wozki, lezaczki.
          Ja nikogo nie oczerniam - pisze to, co widzialam. Podpobnie jak Ty, czyz nie?
          Ubrania dlugo jeszcze w samochodzie czulam papierosami, mojemu dziecku az
          polecialy lzy w srodku!
          Ja tam niczego nie kupie!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka