Dodaj do ulubionych

Masłowska na prezydenta

IP: *.uni-rostock.de 09.09.02, 18:56

Piekna karta fajna sprawa. Ma ja niejeden czlowiek w Szczecinie.
Andrzej Kamrowski nawet w Rzeczypospolitej udowadnia ze ma ladna
karte i to z sierpnia 80.

To ze szczecinscy politycy PiSu nie potrafia myslec szerzej niz
im wlasne podworko pozwala to nic nowego. Ale to ze Zareba z
Litwinskim zachowuja sie jak niedojrzali poczatkujacy
politykierzy z rady soleckiej to juz naprawde smutne.

Niewiarygodne w jak glupi, to trzeba powiedziec, sposob
Platforma i jej szczecinscy przedstawiciele traca zaufanie i
poparcie.

Panowie, czy Wy wiecie o co tak naprawde Wam chodzi? Panie
Piotrze, panska duma z poslowania moze zniknac tak samo szybko
jak sie pojawila, wiec prosze niech Pan przestanie szalec i
skoro juz sie Pan dluzej zastanawia to prosze chosiaz podejmowac
ROZUMNE decyzje, a nie motac sie miedzy wystawiona przez Pana
Lubinska, popartym Luszczynskim i wskazana Maslowska.

Czy tak trudno zrozumiec ze wlasnie takie zachowanie
doprowadzilo do tego ze prawica to wciaz w tym kraju haslo puste
jak banka mydlana. Wytrzasnieta z kapelusza nawet najbardziej
porzadna, acz nikomu nieznana Pani Maslowska raczej tego nie
zmieni...

Obserwuj wątek
    • Gość: rg Re: Masłowska na prezydenta IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 09.09.02, 20:02
      Gość portalu: malky napisał(a):

> Ale to ze Zareba z > Litwinskim zachowuja sie jak niedojrzali
      > poczatkujacy politykierzy z rady soleckiej to juz naprawde smutne.
      >
      > Niewiarygodne w jak glupi, to trzeba powiedziec, sposob
      > Platforma i jej szczecinscy przedstawiciele traca zaufanie i
      > poparcie.
      >

ale pan 'z' chiba zawsze taki był ...
    • Gość: ship.er Re: Masłowska na prezydenta IP: *.devs.futuro.pl 10.09.02, 09:11
      a kto to jest Luszczynski????? ;-))))))))))))))))
      • gregus Re: Masłowska na prezydenta 10.09.02, 17:01
        a to ten gościu:
        strony.wp.pl/wp/greg_ory/lus1.html
        • Gość: Szczecin Kandydat- Runowicz, Łuszczewski, Masłowska IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.09.02, 10:56
          Ta trójka według badań jest w czołówce. Runowicz SLD, Masłowska POPIS,
          Łuszczewski NIEZALEŻNY. sami decydujcie, ja już wybrałem Łuszczewskiego!!!
    • Gość: koma Re: Masłowska na prezydenta IP: 212.160.165.* 10.09.02, 16:57
      Chyba nie jest tak zupełnie nie znana ,ale jedno słyszałem ,że na pewno jest
      zajebiście uczciwa i tego co nie którzy się bardzo boją
      • Gość: MAJA Re: Masłowska na prezydenta IP: *.members.com.pl 10.09.02, 17:37
        Gość portalu: koma napisał(a):

> Chyba nie jest tak zupełnie nie znana ,ale jedno słyszałem ,że na pewno jest
        > zajebiście uczciwa i tego co nie którzy się bardzo boją

Jurczyk też był uczciwy. Poza uczciwością potrzebna jest wiedza, doświadczenie
        i koncepcja zarządzania miastem. Bo na samej uczciwości daleko się nie
        zajedzie. Nie mówiąc o tym ,że gdzie jest ta uczciwość, jeżeli spojrzy się na
        budki ze sprzedawanym jedzeniem, które powinien kontrolować SANEPID, którego
        jest dyrektorem.
        • Gość: BolEK Re: Masłowska na prezydenta IP: 212.160.165.* 10.09.02, 18:05
          No z tą uczciwością Jurczyka to bym polemizował, a wydaje mi się że nie trzeba
          być super specjslistą w każdej dziedzinie, żeby dobrze żądzić(ilu jest bardzo
          mądrych !!!! co to bardzo dobrze dbają ,ale o swoją kieszeń)wystarczy uczciwie
          podchodzić do wszekiego rodzju umów , prztargów itp. a okaże się że i pieniądze
          się znajdą, zresztą co do Masłowskiej podobno nie jest w ciemię bita i
          porównanie do Jurczyka to delikatnie mówiąc nietakt.
          • Gość: tomek Re: Masłowska na prezydenta IP: *.members.com.pl 10.09.02, 18:27
            Brat bliźniak komy? Uczciwość Jurczyka jest taka sama jak Masłowskiej.
            Deklaratywna. Czlowieku, nie zdajesz sobie sprawy, jakie dokumenty potrafią
            podrzucić urzędnicy. I co ci z uczciwości (przykład Jurczyka) jak brak wiedzy.
            Zresztą SANEPID jest urzędniczą instytucją, która pełni funkcje kontrolne a nie
            zarządcze i gospodarcze. Daj spokój. A poza wysokimi kompetencjami chciałabym,
            żeby prezydent Szczecina był reprezentacyjny. Idziemy do Unii Europejskiej. A
            jak tam języki, nie mówiąc o prezencji kandydatki?
            • Gość: BolEK Re: Masłowska na prezydenta IP: 212.160.165.* 10.09.02, 18:40
              Runowicz zna tylko rosyjski i jakoś to nikomu nie przeszkadza , a może
              fachowcem jest piękno mówny p. Puzyna (trup polityczny), nie to napewno chodzi
              o Samouwielbiającego się Kamrowskiego, a może Luszczewski złodziej,albo
              przestraszony Zalewski z RS. Człowieku nie ma alternatywy, a może Masłowska
              zna jakiś język bo ja nie wiem
              • Gość: Rychu Re: Masłowska na prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.02, 22:01
                Ale ja wiem, że Lubińska zna angielski. No i mamy kandydata.
    • Gość: SNAKE Re: Masłowska na prezydenta IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 17.09.02, 21:38
      Masłowska na prezydenta!!!!!!!!!! Dlaczego?
      Ponieważ:p. Runowicz potrafi się tylko uśmiechać , śpiewać i kokietować
      społeczeństwo. Buduje pseudo " mariny" Pomniki, które Bóg wie komu są
      potrzebne!!! A czy potrafił wziąć swoich urzędasów za mordę? Wyeliminować
      łapówki, przekręty itp.
      Masłowska jako twardy inspektor może wziąć ten cały bałagan w karby . Czyż nie?
      • rycyna Re: Masłowska na prezydenta 19.09.02, 11:15
        Gość portalu: SNAKE napisał(a):

> Masłowska jako twardy inspektor może wziąć ten cały bałagan w karby
        ... szczególnie ze swoim chorym sercem.

Pani Miro,
        czas odpoczac. Funkcja dyrektora Sanepidu jest do tego zupełnie wystarczajaca.

R.
        • Gość: Snake Re: Masłowska na prezydenta IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.09.02, 18:43
          Odpowiedź na list gościa portalu "RYCYNA". Sądząc po treści cytuję " Pani
          Miro..." jest to ocena osoby, która zna osobiście kandydatkę.Nie wiem jak jest
          z sercem Masłowskiej ale po niej widać , że nic jej nie dolega. Proszę o
          szczery komentarz . Czy na naszej lokalnej scenie politycznej jest ktokolwiek
          komu można powierzyć bez obaw o prywatę stery władzy. Tu przynajmniej jest
          jakaś nadzieja.Pewnie usłyszę , że nadzieja matką głupich. Czy każdy z nas jej
          nie posiada !!!!! Pewnie wszyscy jesteśmy głupcami. Ja tam dam za nią swoją
          kreskę bo z tego co słyszałem o innych kandydatach sam zaczynam chorować na
          serce!!!!!!!!! Pozdrawiam " RYCYNĘ"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka