Gość: XX IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 20:36 Niby wszystko dobrze się skończyło, kobitka cała i zdrowa i to jest ok! Ale mnie męczy, dlaczego słuzbową Nubirą gnała ze Słupska do Szczecina? Czyżby w Słupsku jej władza też sie rozciągała?.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: Anna Nowak już w domu IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 21.09.05, 00:41 I znowu sie zaczyna... idz: napisz na adres e-mail biura prezydenta, albo GW... a nie tu znowu te spekulacje... juz dosc mam tego... moze iala spotkanie i tyle... kazdsy moze je miec, urzednik i przedsiebiorca...nawet w ustrzykach... :| Odpowiedz Link Zgłoś
erykxxx Re: Anna Nowak już w domu 21.09.05, 07:34 ok.ale jest to osoba publiczna i jeżdzi za nasze!!!!też chciałbym wiedzieć czy słuzbowo czy prywatnie...a takie tematy są bardziej pozyteczne niż wazeliniarstwo lub kadzenie różnym opcjom politycznym lub sobie nawzajem ( K.F.; Ż.P.; SW..itp) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta a jak bedzie zdrowa ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 07:51 najważniejsze że już 4 października bedzie zdrowa , więc może zapisać się na Festiwal dla Kobiet( 14-16 października)itam pomachać nóżką i poruszać główką- o ile bedą miejsca :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: a jak bedzie zdrowa ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 09:36 Macie zdrowo nasrane w głowach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XX Bez wątpienia do spółki z Tobą.......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 11:15 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: cieszę sie, że pani prezydent nowak jest zdro IP: *.internet.v.pl 21.09.05, 11:33 wa. sam miałem kiedyś dachowanie, gdy złapałem gumę w przednim kole. samochód skasowałem ale to tylko blacha. człowiek jest ważny. mp Odpowiedz Link Zgłoś