Gość: optymista IP: *.teleton.pl 21.09.05, 21:06 show, konfetti,"osobista" konwencja a więc Sławuś ciągle leczy kompleksy wielkiego miasta i niespełnionego polityka...a zasługujemy przecież na więcej... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: woy Re: Konwencja wyborcza Sławomira Nitrasa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.05, 21:14 czyżby zazdrość kolegi z partii :) Odpowiedz Link Zgłoś
felix_edmundowicz Re: Konwencja wyborcza Sławomira Nitrasa 21.09.05, 21:21 Samego A.Zadwornego oddelegowali z Gazety Wyborczej widać traktują go jako poważnego kandydata...... brawo Panie Sławku, trzymam za pana kciuki. Tylko nie spal się pan ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzegorz Re: Konwencja wyborcza Sławomira Nitrasa IP: *.internet.v.pl 23.09.05, 08:58 UWAGA - NIE WPADNIJCIE W SAMO UWIELBIENIE, JA SIĘ CIĄGLE PYTAM, KTO TO JEST NITRAS, TO FORUM TO JEDNA WIELKA KLAKA, ABY OCZYŚCIĆ SCENĘ POLITYCZNĄ MAM POMYSŁ, NIE GŁOSUJCIE PAŃSTWO NA PIERWSZYCH pięciu NA WSZYSTKICH LISTACH WYBORCZYCH, TO DOPIERO ISĘ ZAGOTUJE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzegorz Re: Konwencja wyborcza Sławomira Nitrasa IP: *.internet.v.pl 23.09.05, 09:01 UWAGA - NIE WPADNIJCIE W SAMOUWIELBIENIE, JA SIĘ CIĄGLE PYTAM, KTO TO JEST NITRAS, TO FORUM TO JEDNA WIELKA KLAKA, ABY OCZYŚCIĆ SCENĘ POLITYCZNĄ MAM POMYSŁ, NIE GŁOSUJCIE PAŃSTWO NA PIERWSZYCH pięciu NA WSZYSTKICH LISTACH WYBORCZYCH, TO DOPIERO SIĘ ZAGOTUJE, ODRZUCIMY NAPRAWDĘ PLEWY, ZIARNO JEST NA KOŃCU LIST, Odpowiedz Link Zgłoś
0rhplus Re: Konwencja wyborcza Sławomira Nitrasa 23.09.05, 09:28 Gość portalu: grzegorz napisał(a): > NIE GŁOSUJCIE PAŃSTWO NA PIERWSZYCH pięciu NA WSZYSTKICH LISTACH > WYBORCZYCH, TO DOPIERO SIĘ ZAGOTUJE Grzesiu, zagotuj sobie ziółek na uspokojenie. Dodaj łyżeczkę tych na paranoje maniakalne. Odpowiedz Link Zgłoś
0rhplus Popieram Sławomira Nitrasa 21.09.05, 21:22 Trzy razy tak: 1. Jemu się chce. 2. On potrafi udowodnić dlaczego. 3. Nie czeka na poparcie, działa ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozsadny Re: Popieram Sławomira Nitrasa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 21:58 nitras to chyba jedyny sensowny kandydat w tym miescie na posla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kera Re: Popieram Sławomira Nitrasa IP: *.visp.energis.pl 21.09.05, 22:34 Wcale nie chyba - om jest napewno. tak go widzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kitek Re: Nitras to GURU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.05, 22:43 Raz mówi o skromności i sprawiedliwości partii i ich członków, a sam zachował się jak guru schodząc z rodziną ze schodów niczym duch. Gdzie ta wrodzona skromność? Po drugie czy ta Platforma Obywatelska to tylko Sławek? Wyszedłem, przyznam, trochę zniesmaczony. Życzę mu oczywiście szczęścia i sukcesu wyborczego, ale tak naprawdę to się trochę pogubił, i to że tą wielką politykę będzie budował z czterdziestolatkami też mnie zraziło. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
student1 Re: Konwencja wyborcza Sławomira Nitrasa 21.09.05, 23:30 pan Sławek Nitras jest ok będą z niego ludzie ma jedną bardzo pozytywną cechę jest pracowity nie byłem na konwencji ale nawet to impreza jest tego potwierdzeniem rozumiem że Rokita nie przyjechał w związku z zaiskrzeniem pomiędzy PO i PiS trudno i tak wszyscy wiedzą że Rokita popiera Nitrasa Odpowiedz Link Zgłoś
antyknajak-13 Re: a takie próby na pewno będą 22.09.05, 07:38 Istotne jest aby w PO był tą osobą (o ile wygra), która będzie przeciwna, będzie walczyć i nie da sie zblatować i pomóc wejściu PO w układ mafii politycznej i kompromisy gabinetowe nie związane z programem z ludżmi SLD , KLD, UW zajmujących się kasą. To tylko tak się mówi ale jeżeli na stole leży równowartośc domu jednorodzinnego w gotówce to ..... nie jest to takie proste. Trzymam za niego kciuki chociaż zagłosuję chyba za PiS ale z ostateczną decyzją jeszcze czekam. Alternatywą jest tylko PO lub zgodnie z sumieniem UPR. Odpowiedz Link Zgłoś
kawa444 Re: a takie próby na pewno będą 22.09.05, 07:51 Z tego co słyszałem to musiało być nieżle skoro sam Poseł się wystraszył starcia.Poza tym była to pierwsza taka konwencja w szczecinie. Bravo za pomysł i nie poddawanie się stereotypom. Trzymamy kciuki Panie sławku "jutro to dzisiaj, tyle ze jutro" Odpowiedz Link Zgłoś
kay36 Re: A jakie miał chasło wyborcze w Koszalinie, że 22.09.05, 07:52 go nie chcieli? Nitras dla mnie jest za bardzo agresywny i pewny siebie, czasami przypomina Arłukowicza. Ale myślę lepszy jest niż Litwiński, Ja też na PO nie będę głosować., za bardzo lubią większe grupy interesów i many, many. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: A jakie miał chasło wyborcze w Koszalinie, że IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.05, 22:33 a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rad Re: Konwencja wyborcza Sławomira Nitrasa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.05, 09:25 Wielki przepych w dobie biedy na ulicach.No tak ale co się spodziewać po gości który wydaje pół miliona na kampanię wyborczą. Na sali widziałem połowę starego AWS i kilku gości z wielką kasą niewiadomego pochodzenia. Ciekawę dlaczego zainwestowali? Co na to Rokita? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: copy. BŁĄD RZECZOWY! IP: *.PROJCOM / *.devs.futuro.pl 22.09.05, 10:24 S. Nitras nie był organizatorem, ale współorganizatorem REFERENDUM wspólnie z Piotrem Muszyńskim. Szkoda że GW o tym "zapomniała". Ja osobiście trzymam kciuki za Piotra, ostatniego na liście PO. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów, nawet tych, którzy na Platformę nie zagłosują :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jagódka Re: popieram sławka nitrasa IP: 213.155.191.* 22.09.05, 10:51 sławek byłes dobry, szczególnie gdy były emocje.te schody troszkę przesadzone,ale przynajmniej zobaczyliśmy ukrywaną w domu ładną żonę i sliczna córeczkę. tez się boję tego starego "ESKAELOWSKIEGO" garnituru. chłopaki chca się przykleić.mają chyba takie polecenie od Balazsa, by znów miał wpływy w ugrupowaniu rządzącym...zróbcie wszystko by PO nie zostało skażone tymi Panami Gajdami, Kamrowskimi...Skażenie jest jednoznaczne z tym, że Twoje obietnice wyborcze Sławek wemą w łeb....Ci Panowie nie 'OTAKE" polske walcza Odpowiedz Link Zgłoś
whc Re: popieram sławka nitrasa 22.09.05, 17:09 Przypominam Ci Jagódko,że Andrzej Kamrowski jako jedyny SKL-owiec publicznie rzucił członkostwo gdy Gajda i inni z polecenia Balazsa zaczęli współpracę z SLD i Rujnowiczem.Zresztą na Konwencji ,Kamrowski był bardzo sympatycznie przyjmowany,gorzej było z Myncem i Markowskim.Gdy Sławek Nitras był niszczony przez Balazsa Kamrowski jako jeden z nielicznych wyciągnął rękę.A o jaką Polskę walczył Andrzej Kamrowski to widzieliśmy podczas obchodów 25 lecia Solidarności.Dziś niczym nie ryzykujemy on wtedy wiele ryzykował.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jagódka Re: popieram sławka nitrasa IP: 213.155.191.* 23.09.05, 13:19 jeżeli faktycznie kamrowski był taki super to ciesze się bardzo :) więcej takich, może to u mnie zadziałał schemat myślenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korneliusz Sami siebie chwalą IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 22.09.05, 10:54 Poczytajcie posty. Przecież to chłpcy ze sztabu NITRASA je piszą! Robią z niego jedynego sprawiedliwego w PO a nawet atakują najgroźniejszego konkurenta z listy czyli Litwińskiego. Ot taka to moralność sztabu chłopczyka z Połczyna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kapitan_Nemo Re: Sami siebie chwalą IP: *.dtcentrum.pl 22.09.05, 12:42 Towarzystwo Wzajemnej Adoracji. Pan Nitras wg tego co sam niedawno mówił: będzie zajmował się polityką a jego tata biznesem. Nie wierzę w żadne dobre intencje Nitrasa, to karierowicz i dyletant, a poza tym nie liczcie, że coś zmieni. Będzie jedynie pomostem dla wąskiej grupy interesów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seahowk Re: Sami siebie chwalą IP: 212.160.172.* 22.09.05, 16:06 Aż żal patrzeć, ale cóż Szczecin to miejsce desantu kolegów z Wolina, Połczyna, Stargardu i innych wielkich politycznych metropolii. Niemcy wybudowali drogi to nalazło tego do miasta. A Sławuś miał epizody z kolegami z AWRSP (pytanie czy nadal przystawia pieczątki do góry nogami) blisko się trzymał z Janiszewskim, Balanzsem, potem był dopiero Rokita. Wiem, że miał jakieś osiągnięcia w Koszalinie, ale to muszę sprawdzić. A z poparciem liderów jest taka, że liczy się wynik a póki, co głosuje się na listę a nie na człowieka. Jestem ciekaw czy starczy im odwagi na zmianę ordynacji i zrobienie jednomandatowych okręgów i wyborów bezpośrednich. Pz Seahowk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janus Re: Konwencja wyborcza Sławomira Nitrasa IP: 213.155.185.* 27.09.05, 08:51 Chyba miał rację że widział w oczach nieufność.Każdy kto go zna to jest nieufny. Odpowiedz Link Zgłoś