Gość: Strachliwy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.05, 08:39 Mimo zakazu, sąsiad mój wypuszcza kury na dwór i jeszcze bezczelnie śmieje mi się w twarz !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: amator na kury Re: Ptasia grypa IP: *.chello.pl 16.10.05, 08:49 Podaj adres, będziesz miał po problemie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Strachliwy Re: Ptasia grypa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.05, 08:52 a co, takiś na kurki łasy ? Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Ptasia grypa 16.10.05, 14:47 Gość portalu: Strachliwy napisał(a): a co, takiś na kury łasy ? ---------------------------------------- wu mu wyskoczyło.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona pijaka Re: Ptasia grypa IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 16.10.05, 16:33 swarozyc napisał: > Gość portalu: Strachliwy napisał(a): > a co, takiś na kury łasy ? > ---------------------------------------- > wu mu wyskoczyło.. A Swar co noc do kur wychodził! Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: Ptasia grypa 16.10.05, 16:53 Gość portalu: zona pijaka napisał(a): A Swar co noc do kur wychodził! ---------------------------------- Nie musze; mam inne ptaszki pod domem; dzięcioł mi wali w drewienko za oknem, a nawet sójka przeleci.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona pijaka Re: Ptasia grypa IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 16.10.05, 16:58 swantevit napisał: > Gość portalu: zona pijaka napisał(a): > A Swar co noc do kur wychodził! > ---------------------------------- > Nie musze; mam inne ptaszki pod domem; dzięcioł mi wali w drewienko za oknem, a > > nawet sójka przeleci.. Sorry Swar, to bym mój (zony pijaka) test na Twoją inteligencję, który niestety oblałeś. Przykro mi. Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: Ptasia grypa 16.10.05, 17:04 Trudno. Zapłaczę się teraz na śmierć nad własną głupotą.. Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: Ptasia grypa 16.10.05, 17:56 "Nie lękajcie" się katolęta! Jest panaceum na wszelkie choroby! ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona pijaka Re: Ptasia grypa IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 16.10.05, 18:07 swantevit napisał: > "Nie lękajcie" się katolęta! Nie lękajcie się dziewczyny Ze nie znacie dnia ani godziny. Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: Ptasia grypa 16.10.05, 18:11 pieprzysz! Sztaudynger miał na myśli mycie kuropatwy.. ..a nie katolicki lęk przed (współ)życiem.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona pijaka Re: Ptasia grypa IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 16.10.05, 18:19 A teraz dla odmiany gratulacje Swar. No to masz coś innego dla odmiany: kurde.pl/katalog/polslowka.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: men Re: Ptasia grypa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.05, 14:58 Jest zakaz więc poinformuj odpowiednie służby, a uśmiech zniknie z twarzy sąsiada i finał. Gorzej jak by miał się przestać śmiać na zawsze jak załapie ptasia grypę, ratuj człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przecież Re: Ptasia grypa IP: *.pl / 213.155.191.* 16.10.05, 19:11 Zakaz obowiązuje od jutra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beaata Re: Ptasia grypa IP: *.btsnet.pl 17.10.05, 15:16 A ja sie obawiam ptasiej grypy. Zamierzam sie zaszczepic i namowilam do tego rodzine. Jesli ktos bedzie cos wiedzial. czy w Szczecinie sa szczepionki na grype - prosze dajcie znac na forum w ktorej aptece. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś