Dodaj do ulubionych

OPALANIE NATRYSKOWE

23.10.05, 21:52
gdzie w szczecinie opalanie natryskowe?
Obserwuj wątek
    • Gość: mruuuu Re: OPALANIE NATRYSKOWE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.05, 21:56
      skąd ty sie urwałaś istoto????? komu teraz opalanie natryskowe w głowie :))))
      wszyscy w szoku powyborczym- jeśli wiesz w ogóle o czym mowa :))))))
      • Gość: forevergirl Re: OPALANIE NATRYSKOWE IP: *.fn.pl 23.10.05, 21:59
        to nie jest forum polityczne poruszane tu sa rozne watki
        • Gość: 1stkasik Re: OPALANIE NATRYSKOWE IP: *.fnet.pl 23.10.05, 22:08
          Opalanie natryskowe jest w szczecinie na ul. Getta warszawskiego- kurcze mam
          nadzieje ze dobra podalam ulice bo mam słaba pamic do nazw- w kazdym badz razie
          ta ulica co idzie od Pl. Zgody i tam jest Bank po prawej a po lewej jest
          opalanie- to jest jedno kierunkowa ulica. przyjemnosc na cale cialo kosztuje
          80-90zł. pozdrawiam
          • Gość: forevergirl Re: OPALANIE NATRYSKOWE IP: *.fn.pl 23.10.05, 23:56
            dziekuje bardzo za info
          • Gość: andreas a co to? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.05, 03:14
            ja myslałem, że chodzi o jakieś opalanie w znaczeniu bardziej,
            że... no zdzieranie przez opalanie starej farby z drzwi...
            czy jakies takie!
            A to chodzi o ciało!
            • Gość: 1STkasik Re: a co to? IP: *.fnet.pl 24.10.05, 07:51
              Opalanie natryskowe to nowoczesne opalanie nez ingerencji promieni tylko pigment
              zostje rozpylony na całym ciele i utrwala sie on po 24h i trzyma dobrze ok
              tygodnia. Ladnie sie wyglada i zdrowo :)
              • anamar Re: a co to? 24.10.05, 10:06
                świństwo straszne.i brudzi!
              • Gość: andreas Re: a co to? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.05, 12:38
                ja widziałem jak kulturysci sie czyms malują, by wygladac na opalonych,
                bo w rzeczywistości nie maja tłuszczu i nie moga sie opalać!
                Maluja sie normalnie pedzelkiem... ale widze swiat idzie do przodu i...
                lakiernia ciał ludzkich jest juz... bo blacharze-chirurdzy są!
                • Gość: :)) Re: a co to? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.05, 14:51
                  też myślałam, że to zdzieranie farby! Hihihi...
                  Jak widać zidiocenie bez granic - rozsądek ma za nic.
                  Lakiernia!
                  Bójta się, panowie! Bo nie nie wiecie z kim się spotykacie...Włosy sztucznie przedłużane (zagęszczane też), paznokcie z akrylu, rzęsy na klej, silikon w staniku, to i owo skalpelem rzeźbione, ząbki lakierowane, żebra w celu osiągnięcia talii osy wyciągnięte, tłuszcz odessany, szkła kontaktowe zmieniające kolor oczu i jeszcze pomalowane natryskowo, jak stare auto - i wcale nie wiecie, co jest pod spodem...
                  Może gdybyście zobaczyli swoje księżniczki au naturelle, wcale byście ich nie poznali?

Jak we łbie pusto - to wszystko możliwe.
                  • Gość: andreas Re: a co to? IP: *.orange.pl 24.10.05, 14:55
                    no dobre, dobre...
                    czego kobieta nie zrobi dla mężczyzny...zeby nie poznał sie na niej...
                    przynajmniej od razu żeby nie poznał!
                    • Gość: :)) Re: a co to? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.05, 14:57
                      Czego kobiety nie zrobi dla innej kobiety! Żeby zdechła z zadrości...
          • justytka Re: OPALANIE NATRYSKOWE 21.01.06, 16:12
            w KFN ( ul. Jageillońska 67-68 ) kosztuje ok 60zł
    • Gość: forevergirl Re: OPALANIE NATRYSKOWE IP: *.fn.pl 24.10.05, 16:17
      to po co chodzicie na solarium ,plaze itp? chodzi o ten sam efekt tylko bezpieczny
      • Gość: zawiadowca Re: OPALANIE NATRYSKOWE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 16:19
        jedną z odmian jest opalanie wytryskowe w wersji "kali sunshine"
        • kazio.killer Re: OPALANIE NATRYSKOWE 25.10.05, 13:38
          a nie lepiej podskoczyc do stoczni jak maluja jakis kadlub akurat ? ;)
      • Gość: Sylka Re: OPALANIE NATRYSKOWE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.05, 18:05
        Gość portalu: forevergirl napisał(a):

> to po co chodzicie na solarium ,plaze itp? chodzi o ten sam efekt tylko bezpiec
        > zny

No, ja chodzę na plażę, bo słoneczko, morze, jakaś inna woda, lubię ciepełko...
        Malowanie się sprayem to jakby jednak coś innego, nie? Jak w lakierni samochodowej, jak napisał andreas.
        • forevergirl Re: OPALANIE NATRYSKOWE 24.10.05, 18:54
          a opalasz sie ?to po co sztucznie zmieniasz kolor swojej skory?
          • Gość: As Re: OPALANIE NATRYSKOWE IP: 195.85.229.* 24.10.05, 21:35
            A ja ostatnio widziałem o ile mnie pamięć nie myli "Makijaż permanentny". Przez
            rok nie złazi czy jak??
          • Gość: Sylka Re: OPALANIE NATRYSKOWE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.05, 23:25
            forevergirl napisała:

> a opalasz sie ?to po co sztucznie zmieniasz kolor swojej skory?

Przy okazji. Po solariach nie łażę. Nie widze powodu, żeby sobie hodować raka skóry ani zmieniać sztucznie karnację. Jakby natura chciała, żebym była ciemnej skóry, to bym się urodziła Murzynką.
            Przebywanie na świeżym powietrzu latem, bieganie z piłka po plaży, pływanie łódką to sztuczne zmienianie koloru skóry? Sztuczne?

Naprawdę nie widzisz różnicy?

A zresztą, daj się polakierować, zamontuj sobie jeszcze alufelgi, immobilizer i radio...

Twoja rzecz.

Śmieszna, ale twoja.

• Gość: andreas zmieniam zdanie!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.05, 23:48
              dobre z tymi allu i radiem, boskie, kocham Cię!

tak masz racje...
              kobiety zmieniaja swoja nature nie dla mezczyzn,
              ale by inne kobiety zdechły z zazdrosci!!!
              • Gość: Sylka Re: zmieniam zdanie!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.05, 11:57
                Gość portalu: andreas napisał(a):

> dobre z tymi allu i radiem, boskie, kocham Cię!

Ciszej, na miłość boską!!! Jestem mężatką... ;))
                • Gość: Endrju Re: zmieniam zdanie!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.05, 13:36
                  Fu, aż mnie brzydzi. Czy taka baba nie brudzi, aby?
                  • Gość: labat Re: zmieniam zdanie!!! IP: *.hsd1.fl.comcast.net 21.01.06, 23:03
                    No i zabili Cie -Forever...
                    /Mnie tez kiedys zabili - za okreslenie Pogodna zadupiem..../
                    Meny z forum brzydza sie takich lasek -ale majac Barbunie w poblizu - leb im
                    sie sam okreca.Forumowi hipokryci.
                    • Gość: Delicja Re: zmieniam zdanie!!! IP: 217.153.6.* 22.01.06, 09:54
                      A powiedzcie czy opalanie natryskowe jest silne. Czy mocny jest kolor
                      opalenizny. I co jest lepsze zwykle solarium czy to opalanie natryskowe.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka