Gość: XXL IP: *.internet.v.pl 31.10.05, 21:11 gramy????????????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: XXL Re: beatrix13 nie doczymuje słowa:((( IP: *.internet.v.pl 31.10.05, 21:16 jestem w onet.zagraj.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: beatrix13 nie doczymuje słowa:((( IP: *.internet.v.pl 31.10.05, 21:22 grasz w scrabble ?:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: beatrix13 nie doczymuje słowa:((( IP: *.internet.v.pl 31.10.05, 21:23 nie wiem,wejde i pocwicze troche, moze sobie przypomne:) zaraz wrócę:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: beatrix13 nie doczymuje słowa:((( IP: *.internet.v.pl 31.10.05, 21:26 kilka lat nie gralam, ale co tam. ja bedziesz gotow daj znac, gdzie, onet czy Wyborcza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL mamoniowa IP: *.internet.v.pl 31.10.05, 21:28 mozemy grac,ograsz mnie pare razy to sobie calkowicie przypomę:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: mamoniowa IP: *.internet.v.pl 31.10.05, 21:30 idę załozyc stół i czekam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: mamoniowa IP: *.internet.v.pl 31.10.05, 21:30 jasne!juz sie poczulam jak mistrzyni hehe. Kęsim kęsim :-) No to gdzie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: mamoniowa IP: *.internet.v.pl 31.10.05, 21:33 Aha, od razu uprzedzam, ze net mi fisiuje, moge nagle znikanc w niewyjasnionych okolicznosciach!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: mamoniowa IP: *.internet.v.pl 31.10.05, 21:37 hmmmmm, a gdzie sa te scrabble ?:-) nie moge znalezc he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: mamoniowa IP: *.internet.v.pl 31.10.05, 21:39 kicha, tam sie trzeba rejestrowac!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: mamoniowa IP: *.internet.v.pl 31.10.05, 21:41 zagraj za darmo i dawaj na stół 211 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: mamoniowa IP: *.internet.v.pl 31.10.05, 21:45 probuje, ale to ponoc prywatny stol hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: mamoniowa IP: *.internet.v.pl 31.10.05, 21:46 inaczej, ja czekam przy stole 154!!! uwazaj, razem z dywizjonem ! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: wstydź się xxl 31.10.05, 23:16 miałeś ze mną grać,a ty sobie mamoniową przygruchałeś,buuuuuuuuuuuuuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Whiteentrance Re: wstydź się xxl IP: *.iscnet.pl 31.10.05, 23:28 bo takie som facety!!!! nic tylko przygruchać, ruja i poróbstwo!!! same świństwa TFU!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: >>>>>>> Re: wstydź się xxl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.05, 23:32 beatrix13 napisała: > miałeś ze mną grać,a ty sobie mamoniową przygruchałeś,buuuuuuuuuuuuuuuuuuu Może wolał z mądrzejszą? Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: wstydź się xxl 31.10.05, 23:38 Gość portalu: >>>>>>> napisał(a): > beatrix13 napisała: > > > miałeś ze mną grać,a ty sobie mamoniową przygruchałeś,buuuuuuuuuuuuuuuuuu > u > > > Może wolał z mądrzejszą? >to źle trafił Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jorg Re: wstydź się xxl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.05, 10:21 no, nie powiedziałbym, że źle... Odpowiedz Link Zgłoś
e.beata Re: wstydź się xxl 01.11.05, 12:19 Moim skromnym zdaniem trafił całkiem dobrze. Poza tym to nie te czasy, że facet czeka cierpliwie kilka godzin na koleżankę co się spóźnia na spotkanie. Dama powinna być punktualna ;-) Zrobiłaś miejsce mamoniowej, więc nie narzekaj. Nie przystoi. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Kochani chciałam 01.11.05, 12:24 bardzo nawet,ale okazało się,że należy mieć jave,żeby tam zagrać i do 2 w nocy ściągała,bo zawiesił mi się komputer,a i przy okazji jakiś wirusek się przyplątał. Mea culpa,wybaczcie internautce-humanistce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: Kochani chciałam IP: *.internet.v.pl 01.11.05, 20:26 Droga beatrix czyzbys miala powody, aby watpic w moj intelekt ? Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: mamoniowa 01.11.05, 21:05 Gość portalu: mamoniowa napisał(a): > Droga beatrix czyzbys miala powody, aby watpic w moj intelekt ? >ależ skąd ,miła i rezolutna z ciebie kobitka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL beatrix13 IP: *.internet.v.pl 01.11.05, 20:35 Mamoniowa jest swietnym,inteligentnym ,sympatycznym i błyskotliwym graczem. Granie z nią jest czysta przyjemnoscia. Jak ktoś wątpi to niech poprosi to może pokaże częśc swoich mozliwości. W scrable przy niej byłem cieńki bolek może w inne gierki bylbym lepszy ale to może kiedyś. A Ty droga beatrix13 spóźniłas sie to teraz bucz :)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit mamoniowa 01.11.05, 20:41 Gość portalu: XXL napisał(a): Mamoniowa jest swietnym,inteligentnym ,sympatycznym i błyskotliwym graczem. > Granie z nią jest czysta przyjemnoscia. > Jak ktoś wątpi to niech poprosi to może pokaże częśc swoich mozliwości. > W scrable przy niej byłem cieńki bolek może w inne gierki bylbym lepszy > ale to może kiedyś. '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' No prosze, jak to kobiety potrafia sie maskowac..:-) > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: mamoniowa IP: *.internet.v.pl 01.11.05, 20:46 Ha, a ty myslales, ze ja tylko na nartach umiem smigac ? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: mamoniowa 01.11.05, 20:47 nie, znam jeszcze jedna twoja przypadlosc..:-) Odpowiedz Link Zgłoś
kiciara11 Re: mamoniowa 01.11.05, 20:47 swan... wystarczy szerzej otworzyc oczka albo inaczej - przestac patrzec na kobiety z przymruzonyi oczami :-) gratuluje mamoniowej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: beatrix13 IP: *.internet.v.pl 01.11.05, 20:43 Gość portalu: XXL napisał(a): W scrable przy niej byłem cieńki bolek może w inne gierki bylbym lepszy > ale to może kiedyś. moj drogi, kazdy kiedys debiutowal, ja po prostu znam zasady. To bardzo mile z twojej strony, ale po takiej ocenie wprawiles mnie w zaklopotanie :-) A poza tym...znam ten bol jak to jest z samymi samogloskami hihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: beatrix13 IP: *.internet.v.pl 01.11.05, 20:56 :) zakłopotanie Twoje jest calkiem niepotrzebne :) grywam czesto z kobietami i uwierz mi są lepszymi i godniejszymi przeciwnikami (bez kadzenia Tobie i innym paniom)od facetów i taka jest prawda moim zdaniem. Faceta przeciwnika po paru rozdaniach mozna wyczuć jaki poziom prezentuje ,natomiast panie są zawsze prawie do końca nie do rozszyfrowania, może dlatego że my faceci ( chyba z lenistwa) gramy schematami. Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: beatrix13!!!!! 01.11.05, 22:38 Szanowna czy mozesz wylaczyc caps lock? Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: beatrix13!!!!! 01.11.05, 23:18 albert_c napisał: > Szanowna czy mozesz wylaczyc caps lock? >wedle rozkazu Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: beatrix13!!!!! 01.11.05, 23:20 dzieki, tak zdecydowanie lepiej sie Ciebie 'zczytuje':))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: beatrix13!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.05, 23:21 no tak a Ty musisz dokładnie sczytywać przed wyeliminowaniem? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: beatrix13!!!!! 01.11.05, 23:23 Andreas nie podskakuj chlopcze... no rozbawiles mnie teraz setnie:))) dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: beatrix13!!!!! 01.11.05, 23:26 ależ o cóż ten spór chłopcy? gdzie dwóch się bije tam trzeci korzysta Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: beatrix13!!!!! 01.11.05, 23:33 albert_c napisał: > o pierdoly rzecz jasna!:) IMPODERABILIA NAJWAŻNIEJSZE,A KTO W TE SCRABBLE GRA Z XXL? Odpowiedz Link Zgłoś