Dodaj do ulubionych

beatrix13 !!!!

IP: *.internet.v.pl 31.10.05, 21:11
gramy?????????????
Obserwuj wątek
    • Gość: XXL Re: beatrix13 nie doczymuje słowa:((( IP: *.internet.v.pl 31.10.05, 21:16
      jestem w onet.zagraj.pl
      • Gość: mamoniowa Re: beatrix13 nie doczymuje słowa:((( IP: *.internet.v.pl 31.10.05, 21:22
        grasz w scrabble ?:-)
        • Gość: XXL Re: beatrix13 nie doczymuje słowa:((( IP: *.internet.v.pl 31.10.05, 21:23
          nie wiem,wejde i pocwicze troche, moze sobie przypomne:)
          zaraz wrócę:)
          • Gość: mamoniowa Re: beatrix13 nie doczymuje słowa:((( IP: *.internet.v.pl 31.10.05, 21:26
            kilka lat nie gralam, ale co tam. ja bedziesz gotow daj znac, gdzie, onet czy
            Wyborcza
        • Gość: XXL mamoniowa IP: *.internet.v.pl 31.10.05, 21:28
          mozemy grac,ograsz mnie pare razy to
          sobie calkowicie przypomę:)
          • Gość: XXL Re: mamoniowa IP: *.internet.v.pl 31.10.05, 21:29
            onet
            • Gość: XXL Re: mamoniowa IP: *.internet.v.pl 31.10.05, 21:30
              idę załozyc stół i czekam:)
          • Gość: mamoniowa Re: mamoniowa IP: *.internet.v.pl 31.10.05, 21:30
            jasne!juz sie poczulam jak mistrzyni hehe. Kęsim kęsim :-) No to gdzie ?
            • Gość: XXL Re: mamoniowa IP: *.internet.v.pl 31.10.05, 21:32
              stół 211
              • Gość: mamoniowa Re: mamoniowa IP: *.internet.v.pl 31.10.05, 21:33
                Aha, od razu uprzedzam, ze net mi fisiuje, moge nagle znikanc w niewyjasnionych
                okolicznosciach!!!
                • Gość: XXL Re: mamoniowa IP: *.internet.v.pl 31.10.05, 21:35
                  ok,dawaj:))))
                  • Gość: mamoniowa Re: mamoniowa IP: *.internet.v.pl 31.10.05, 21:37
                    hmmmmm, a gdzie sa te scrabble ?:-) nie moge znalezc he he
                  • Gość: mamoniowa Re: mamoniowa IP: *.internet.v.pl 31.10.05, 21:39
                    kicha, tam sie trzeba rejestrowac!!
                    • Gość: XXL Re: mamoniowa IP: *.internet.v.pl 31.10.05, 21:41
                      zagraj za darmo i dawaj na stół 211
                      • Gość: mamoniowa Re: mamoniowa IP: *.internet.v.pl 31.10.05, 21:45
                        probuje, ale to ponoc prywatny stol hehe
                      • Gość: mamoniowa Re: mamoniowa IP: *.internet.v.pl 31.10.05, 21:46
                        inaczej, ja czekam przy stole 154!!! uwazaj, razem z dywizjonem ! :-)
                        • Gość: XXL Re: mamoniowa IP: *.internet.v.pl 31.10.05, 21:48
                          ide:))
                          • beatrix13 Re: wstydź się xxl 31.10.05, 23:16
                            miałeś ze mną grać,a ty sobie mamoniową przygruchałeś,buuuuuuuuuuuuuuuuuuu
                            • Gość: Whiteentrance Re: wstydź się xxl IP: *.iscnet.pl 31.10.05, 23:28
                              bo takie som facety!!!!
                              nic tylko przygruchać, ruja i poróbstwo!!!
                              same świństwa
                              TFU!!!!!!
                            • Gość: >>>>>>> Re: wstydź się xxl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.05, 23:32
                              beatrix13 napisała:

> miałeś ze mną grać,a ty sobie mamoniową przygruchałeś,buuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Może wolał z mądrzejszą?
                              • beatrix13 Re: wstydź się xxl 31.10.05, 23:38
                                Gość portalu: >>>>>>> napisał(a):

> beatrix13 napisała:
                                >
                                > > miałeś ze mną grać,a ty sobie mamoniową przygruchałeś,buuuuuuuuuuuuuuuuuu
                                > u
                                >
                                >
                                > Może wolał z mądrzejszą?
                                >to źle trafił
                                • Gość: jorg Re: wstydź się xxl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.05, 10:21
                                  no, nie powiedziałbym, że źle...
                                • e.beata Re: wstydź się xxl 01.11.05, 12:19
                                  Moim skromnym zdaniem trafił całkiem dobrze.
                                  Poza tym to nie te czasy, że facet czeka cierpliwie kilka godzin na koleżankę
                                  co się spóźnia na spotkanie. Dama powinna być punktualna ;-)

Zrobiłaś miejsce mamoniowej, więc nie narzekaj. Nie przystoi.
                                  • beatrix13 Re: Kochani chciałam 01.11.05, 12:24
                                    bardzo nawet,ale okazało się,że należy mieć jave,żeby tam zagrać i do 2 w nocy
                                    ściągała,bo zawiesił mi się komputer,a i przy okazji jakiś wirusek się
                                    przyplątał. Mea culpa,wybaczcie internautce-humanistce
                                    • Gość: mamoniowa Re: Kochani chciałam IP: *.internet.v.pl 01.11.05, 20:26
                                      Droga beatrix czyzbys miala powody, aby watpic w moj intelekt ?
                                      • beatrix13 Re: mamoniowa 01.11.05, 21:05
                                        Gość portalu: mamoniowa napisał(a):

> Droga beatrix czyzbys miala powody, aby watpic w moj intelekt ?
                                        >ależ skąd ,miła i rezolutna z ciebie kobitka
                                    • Gość: XXL beatrix13 IP: *.internet.v.pl 01.11.05, 20:35
                                      Mamoniowa jest swietnym,inteligentnym ,sympatycznym i błyskotliwym graczem.
                                      Granie z nią jest czysta przyjemnoscia.
                                      Jak ktoś wątpi to niech poprosi to może pokaże częśc swoich mozliwości.
                                      W scrable przy niej byłem cieńki bolek może w inne gierki bylbym lepszy
                                      ale to może kiedyś.
                                      A Ty droga beatrix13 spóźniłas sie to teraz bucz :))))))))))))))))
                                      • swantevit mamoniowa 01.11.05, 20:41
                                        Gość portalu: XXL napisał(a):
                                        Mamoniowa jest swietnym,inteligentnym ,sympatycznym i błyskotliwym graczem.
                                        > Granie z nią jest czysta przyjemnoscia.
                                        > Jak ktoś wątpi to niech poprosi to może pokaże częśc swoich mozliwości.
                                        > W scrable przy niej byłem cieńki bolek może w inne gierki bylbym lepszy
                                        > ale to może kiedyś.
                                        ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
                                        No prosze, jak to kobiety potrafia sie maskowac..:-)
                                        >
                                        • Gość: mamoniowa Re: mamoniowa IP: *.internet.v.pl 01.11.05, 20:46
                                          Ha, a ty myslales, ze ja tylko na nartach umiem smigac ? :-)
                                          • swantevit Re: mamoniowa 01.11.05, 20:47
                                            nie, znam jeszcze jedna twoja przypadlosc..:-)
                                        • kiciara11 Re: mamoniowa 01.11.05, 20:47
                                          swan... wystarczy szerzej otworzyc oczka albo inaczej - przestac patrzec na
                                          kobiety z przymruzonyi oczami :-)

gratuluje mamoniowej!
                                      • Gość: mamoniowa Re: beatrix13 IP: *.internet.v.pl 01.11.05, 20:43
                                        Gość portalu: XXL napisał(a):
                                        W scrable przy niej byłem cieńki bolek może w inne gierki bylbym lepszy
                                        > ale to może kiedyś.

moj drogi, kazdy kiedys debiutowal, ja po prostu znam zasady.
                                        To bardzo mile z twojej strony, ale po takiej ocenie wprawiles mnie w
                                        zaklopotanie :-)
                                        A poza tym...znam ten bol jak to jest z samymi samogloskami hihi
                                        • Gość: XXL Re: beatrix13 IP: *.internet.v.pl 01.11.05, 20:56
                                          :) zakłopotanie Twoje jest calkiem niepotrzebne :)
                                          grywam czesto z kobietami i uwierz mi są lepszymi
                                          i godniejszymi przeciwnikami (bez kadzenia Tobie i innym paniom)od facetów
                                          i taka jest prawda moim zdaniem.
                                          Faceta przeciwnika po paru rozdaniach mozna wyczuć jaki poziom
                                          prezentuje ,natomiast panie są zawsze prawie do końca nie do rozszyfrowania,
                                          może dlatego że my faceci ( chyba z lenistwa) gramy schematami.
                                          • albert_c Re: beatrix13!!!!! 01.11.05, 22:38
                                            Szanowna czy mozesz wylaczyc caps lock?
                                            • beatrix13 Re: beatrix13!!!!! 01.11.05, 23:18
                                              albert_c napisał:

> Szanowna czy mozesz wylaczyc caps lock?
                                              >wedle rozkazu
                                              • albert_c Re: beatrix13!!!!! 01.11.05, 23:20
                                                dzieki, tak zdecydowanie lepiej sie Ciebie 'zczytuje':)))
                                                • Gość: andreas Re: beatrix13!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.05, 23:21
                                                  no tak a Ty musisz dokładnie sczytywać przed wyeliminowaniem?
                                                  ;-)
                                                  • albert_c Re: beatrix13!!!!! 01.11.05, 23:23
                                                    Andreas nie podskakuj chlopcze...

no rozbawiles mnie teraz setnie:)))
                                                    dzieki
                                                  • beatrix13 Re: beatrix13!!!!! 01.11.05, 23:26
                                                    ależ o cóż ten spór chłopcy? gdzie dwóch się bije tam trzeci korzysta
                                                  • jacek.zienkiewicz Re: beatrix13!!!!! 01.11.05, 23:29
                                                    Bezsenność działa? :-)
                                                    JZ
                                                  • albert_c Re: beatrix13!!!!! 01.11.05, 23:29
                                                    o pierdoly rzecz jasna!:)
                                                  • beatrix13 Re: beatrix13!!!!! 01.11.05, 23:33
                                                    albert_c napisał:

> o pierdoly rzecz jasna!:)
                                                    IMPODERABILIA NAJWAŻNIEJSZE,A KTO W TE SCRABBLE GRA Z XXL?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka