Gość: Ilka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.05, 10:43 Wybieracie się dzis na cmentarz? W Zadudzki jest trochę mniej ludzi, jest spokojniej, a dziś taka jesienna, mglista pogoda...Jakoś to sprzyja zamyśleniom... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: *** Re: Zaduszki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.05, 12:25 Ja się wybieram...Jak co roku. Też wolę dziś, ludzi mniej zdecydowanie, choć nie pusto i nie strach, spokojniej, bez tego szaleństwa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ilka Re: Zaduszki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.05, 12:46 To mam szansę Cię spotkać? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ilka Re: Zaduszki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.05, 12:49 A wiesz, aska, kogóż to widziałam w poniedziałek na cmentarzu? Siedzącego na grobie kota...Coś niesamowitego w nim było, siedział tak bez ruchu, wyglądał jak maskotka. Pięęękny. Biały w czarnych butkach i z czarnym siodełkiem... To, co? Za wysoką mam się oglądać? I nie czarną, to wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: Zaduszki 02.11.05, 13:39 wysoka i kolorowa:) kilka odcieni na głowie:) i tylko przy trzeciej bramie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ilka Re: Zaduszki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.05, 14:01 Hihihi, ja też przy trzeciej... Odpowiedz Link Zgłoś