Gość: Tomek Re: Co sadzicie o portalu www.Szczecin.pl ??????????????????? IP: *.*.*.* 27.06.01, 23:59 Nie wiedzialem ze mamy za czterech wiceprezydentow. Stronka jest niezla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mike Re: Co sadzicie o portalu www.Szczecin.pl ??????????????????? IP: 194.195.43.* 28.06.01, 09:15 Uwazam, ze jest na dobrym poziomie. Ladny design, gustowna grafika, duzo roznorodnych informacji. Widac ze webmaster sie nie leni. Bdb informacja jak i co zalatwic w UM - korzystalem. Dla mnie powaznym minusem powolnosc - ale to pewnie moje lacze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pokost Re: Co sadzicie o portalu www.Szczecin.pl ??????????????????? IP: *.eki.mdh.se 28.06.01, 12:16 Szczeze mowiac troche mie zaskoszyly pozytywne opinie. 1.Jest to chyba jedanz najwolniejszych stron w PL. (czesc z moich znajomych ktorzy chcieli z niej skorzystac rezygnowala.... ladowanie w zolwim tempie)To nie twoje lacze Mike. 2.Szata graficzna uboga - przydalby sie jakis nowy design 3.Wersja angielska - cieniutko, cieniutko... 4.Ogolnie uwazam ZE STRONKA http://www.szn.pl/index.eng.html JEST O WIELE LEPSZA. A co wy o tym sadzicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: Co sadzicie o portalu www.Szczecin.pl ??????????????????? IP: *.members.com.pl 28.06.01, 13:53 oba są niezłe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jawal Re: Co sadzicie o portalu www.Szczecin.pl ??????????????????? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 28.06.01, 14:02 Byłem, widziałem - nie zszokowała mnie, ale jest dość przyzwoita. Co do szybkości, to chyba jesteś w błędzie. U mnie na SDI ukochanej telekomuny strona www.szczecin.pl chodzi całkiem przyzwoicie, momentami nawet jest szybka :))) Angielska wersja. No cóż, mogliby się lepiej postarać, ale to i tak nieźle w porównaniu do języka używanego na wielu stronach polskich firm (brr...). www.szn.pl tez nie jest pozbawiona wad. Np. informacje o hotelach czy pubach są chyba długo nieaktualizowane. No, ale najlepiej jest krytykować, jak inni się męczą. Kończę zatem paplaninę i pozdrawiam wszystkich zapracowanych webskich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pokost Re: Co sadzicie o portalu www.Szczecin.pl ??????????????????? IP: *.eki.mdh.se 28.06.01, 14:19 Moi zanjomi ktorzy nie przebywaja obecnie w PL - mieli z ta strona problemy ? zobaczcie http://www.tallinn.ee/english/index.html > Byłem, widziałem - nie zszokowała mnie, ale jest dość przyzwoita. > Co do szybkości, to chyba jesteś w błędzie. U mnie na SDI ukochanej telekomuny > strona www.szczecin.pl chodzi całkiem przyzwoicie, momentami nawet jest > szybka :))) > Angielska wersja. No cóż, mogliby się lepiej postarać, ale to i tak nieźle w > porównaniu do języka używanego na wielu stronach polskich firm (brr...). > www.szn.pl tez nie jest pozbawiona wad. Np. informacje o hotelach czy pubach są > chyba długo nieaktualizowane. > No, ale najlepiej jest krytykować, jak inni się męczą. Kończę zatem paplaninę > i pozdrawiam wszystkich zapracowanych webskich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mike www.Szczecin.pl IP: 194.195.43.* 29.06.01, 13:10 Gość portalu: pokost napisał(a): > Szczeze mowiac troche mie zaskoszyly pozytywne opinie. > 1.Jest to chyba jedanz najwolniejszych stron w PL. (czesc z moich znajomych > ktorzy chcieli z niej skorzystac rezygnowala.... ladowanie w zolwim tempie)To > nie twoje lacze Mike. Faktycznie powolnosc to ogromna wada. A ta strona jest b.b.b. wolna. > 2.Szata graficzna uboga - przydalby sie jakis nowy design Akurat na tle innych sewisow UW w Polsce prezentuje sie niezle - dosc czytelnie i nie przeladowane. Natomiast przydalo by sie troche mapek, planow i zdjec w dzialach dotyczacych planowanych inwestycji i terenow pod przetargi. Dobrzy przewodnik turystyczny z planem miasta i duza iloscia zdjec zabytkow i ciekawych miejsc tez by nie zawadzil. W koncu ta strona to wizytowka i najbardzie oczywisty adres dla odwiedzajacych Szczecin. > 3.Wersja angielska - cieniutko, cieniutko... Nie mialem cierpliwosci zeby czakac az sie zaladuje i sprawdzic. > 4.Ogolnie uwazam ZE STRONKA http://www.szn.pl/index.eng.html JEST O WIELE > LEPSZA. Ta stona jest ok. Szczegolnie galerie zdjec. Strona UM Szczecin zostala oceniona bdb na forum ogolnopolskim i dostali nawet nagrode. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: www.Szczecin.pl IP: 62.173.131.* 01.07.01, 20:02 Mnie sie portal podoba moze dlatego ze codziennie go oglądam.Jestem szczecinianinem mieszkającym w Wiedni i szczególnie jestem dumny z fotografi tych dawnych i tych nowych.Żaden portal nie ma tylu fotografi.ZEBRAŁEM JE NA CD i pokazuję przyjaciołom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daniel Re: www.Szczecin.pl IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.07.01, 21:15 Gość portalu: adam napisał(a): > Żaden portal nie ma tylu fotografi.ZEBRAŁEM JE NA CD > i pokazuję przyjaciołom. Moim zdaniem nie da się porównać naszego szczecińskiego serwisu do koszalińskiego. One są całkowicie inne. Szczecin górą!!! Strona http://www.koszalin.pl/ w wersji angielskiej prezentuje takie kwiatki jak: „Mickiewicza Street, Dzierżęcinka River, Chełmska Mountain”, itp. Nic dziwnego, że pokostowi się podoba! Pokost, masz prawo do własnego zdania. Podobnie jak Fidel Castro, Miloszewić, Boukun itp. Ale z kim tu polemizować skoro pokost pisze słowo rzeczywiście przez „ż” (sic!)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pokost Re: www.Szczecin.pl IP: *.eki.mdh.se 01.07.01, 21:46 > pisze słowo rzeczywiście przez „ż” (sic!) prosze o argumenty merytoryczne a nie czepianie sie ortografi. Czyba ze nic innego nie potrafisz napisas... > „Mickiewicza Street, Dzierżęcinka River, Chełmska Mountain”, itp. a co tu jest blednego ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daniel Re: www.Szczecin.pl IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.07.01, 22:04 Gość portalu: pokost napisał(a): > a co tu jest blednego ? To dobrze, że chcesz się uczyć pokost! Z pozoru bebłędna językowo wersja angielska witryna Koszalina grzeszy ewidentnie pewną nadgorliwością, przejawiającą się w chęci przetłumaczenia wszystkiego, co jest tekstem, a mianowicie nawet... adresów instytucji, urzędów, firm, itp. Co się wtedy dzieje? Niby nic wielkiego, bo kto na podstawie nazwy ulicy, placu czy alei wyrabia sobie pogląd o danym mieście, ale z kolei nie po to nadaje się nazwy tychże, upamietniając sławne postacie, aby wyszło miszmasz. Wybacz pokost ale moje korepetycja kosztują. Pa kolego i poucz się sam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pokost Re: www.Szczecin.pl IP: *.eki.mdh.se 01.07.01, 23:05 > To dobrze, że chcesz się uczyć pokost! :-). > Z pozoru bebłędna językowo wersja angielska witryna Koszalina grzeszy ewidentni > e pewną nadgorliwością, przejawiającą się w chęci przetłumaczenia wszystkiego, > co jest tekstem, a mianowicie nawet... adresów instytucji, urzędów, firm, itp. > Co się wtedy dzieje? Niby nic wielkiego, bo kto na podstawie nazwy ulicy, placu > czy alei wyrabia sobie pogląd o danym mieście, ale z kolei nie po to nadaje się > nazwy tychże, upamietniając sławne postacie, aby wyszło miszmasz. przykro mi to stwierdzic ale jak kula wplot! zapewne chodzi ci o "Mickiewicza Street, Dzierżęcinka River, Chełmska Mountain" Jest to poprawne: ulica,rzeka, gora - to tlumaczy sie wszedzie.Zajrzyj na inne strony. Nie tlumaczy sie natomiast nazw wlasnych (Mickiewicza,Dzierzecinka,Chelmska). Wszystko to co ma odpowiedniki w j. angielskim tlumaczy sie: Ratusz, Rada Miejska, Izba gospodarcza,...etc. Ponadto mysle ze obcokrajowcy maja juz nadto trudnosci z wymowieniem pierwszych czlonow : Mickiewicza, czy (to uwazam naprawde za wyzwanie) - Dzierzecinka.:-) Poza tym jezeli przeszkadza ci to w Koszalinie to dla czego nie przeszkadza ci : Zachodniopomorskie Province na www.szczecin.pl ??????????????????????????????? Widzisz bledy (twoim zdaniem) w stronie Koszalina a nie widzisz w stronie Szczecina ? Zauwazylem jeszcze jedna rzecz do poprawienia na www.szczecin.pl SwinoujScie...ale to techniczna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pokost Re: www.Szczecin.pl IP: *.eki.mdh.se 01.07.01, 21:59 To swietnie ze Ci sie podoba. Ale czy nie mogl by byc jeszcze lepszy? Czy twoi znajomi nie zechcieli by SAMI czasem zajrzec na www.szczecin.pl ? mysle ze tak (jezeli tak im sie zdjecia podobaja)! Moze wsrod twoich znajomych jest osoba ktorej Szcz. sie spodobal i chcialaby zainwestowac/przyjechac do Szczecina. Wchodzi na strone i... no wlasnie chodzi a nie czeka,czeka,czeka... a to nie za bardzo zacheca...predkosc to teraz podstawa. > Żaden portal nie ma tylu fotografi. ???????????????? pozdrawiam wiedenczyka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Co sadzicie o portalu www.Szczecin.pl ? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.06.01, 11:37 Gość portalu: pokost napisał(a): > Wersja angielska - cieniutko... Ciekawe jak pokost ocenia oficjaną stronę Koszalina i jego wersję językową? http://www.koszalin.pl/UK/hist.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daniel Re: Co sadzicie o portalu www.Szczecin.pl ? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.06.01, 13:16 Gość portalu: ania napisał(a): > Ciekawe jak pokost ocenia oficjaną stronę Koszalina... Pewnie zapyta znajomych i zaraz da znac. Chyba, ze bedzie czekal na jakas opinie z gazety... Wtedy przepisze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pokost Re: Co sadzicie o portalu www.Szczecin.pl ?-koszalin IP: *.eki.mdh.se 30.06.01, 14:10 Witam Anie I Daniela > > Ciekawe jak pokost ocenia oficjaną stronę Koszalina... Szczerze mowiac strona koszalina podoba mi sie b. niz Szczecina. Poniewaz o gustach sie nie dyskutuje wiec o faktach. 1.Jest szybsza niz www.Szczecin.pl (ale chyba mozna ja uczynic jeszcze szybsza) 2.Jezykowo (na tyle ile przeczytalem) i zapewne merytorycznie poprawna. 3.Zdjecia zachecaja aby odwiedzic Koszalin. Ale ten watek mial byc o stronie Szczecina.Co wy Ania i Daniel o niej sadzicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mike Re: www.Szczecin.pl IP: 194.195.43.* 29.06.01, 14:38 Gość portalu: pokost napisał(a): > Tylko ze o ole wiem to nagroda byla glownie za pomysl umieszczenie w sieci wido > ku > z kamer zainstalowanychw miescie.Raz czekalem 10 minut az sie > zaladuja...rzeczywiscie sa. > To napewno nie byla nagroda za strone(wyglad+szybkosc). Dostali "zlota malpe"!!! ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pokost Re: www.Szczecin.pl IP: *.eki.mdh.se 29.06.01, 15:09 > Dostali "zlota malpe"!!! ;-))) a moze byl to "zloty pawian" ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: www.Szczecin.pl IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.06.01, 21:45 To miłe, że odpowiedzi na postawione pytanie zaskakują samego autora, który powołując wątek wyraźnie oczekiwał negatywnych ocen. Pragnę wyjaśnić, że Szczeciński Serwis Samorządowy publikowany pod adresem www.szczecin.pl nie jest portalem internetowym! Równie mylne są pozostałe oceny faktów dokonane przez „pokost”. Serwis S3 jest optymalizowany i szybkość wczytywania zależy wyłącznie od posiadanego łącza i aktualnego transferu. Wskazywany jako wzór do naśladowania serwis kolegów z www.szn.pl ma nieco inny charakter z czym wiąże się inna szata graficzna. Wersja angielska serwisu jest poprawna językowo i rozbudowana merytorycznie. Jeżeli chodzi o przyznaną ostatnio nagrodę to wiedza publikowana przez „pokost” mija się z prawdą jak wyżej. Z uzasadnieniem można zapoznać bezpośrednio pod adresem http://www.miastawinternecie.pl/v_konferencja/content/konkurs/index.html Dziękując za dobre słowa pozdrawiam wszystkich. Pokost – zachęcam do minimalnej percepcji tego o czym wypisujesz! Jawal napisał> No, ale najlepiej jest krytykować, jak inni się męczą. Jawal napisał> pozdrawiam wszystkich zapracowanych webskich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pokost Re: www.Szczecin.pl IP: *.eki.mdh.se 29.06.01, 23:32 Witam chris. 1.oficjalny komunikat ze strony ktora podales. "To zdecydowanie najlepszy serwis w Polsce. Jego najważniejsze atuty to ogromne, na bieżąco aktualizowane zasoby informacyjne, integracja z systemami informacyjnymi urzędu, interaktywność oraz przyjazność dla użytkownika" ;-). Moje zdanie jest inne.Chyba wolno miec inne zdanie. 2.To co napisalem w poscie powyzej pisalem z pamieci, a wrazenie iz bylo to za kamery mialem po przeczytaniu inf. w Zyciu(z reszta "z mojego" pkt. widzenia, o tym ponizej, byl to najbardziej atrakcyjny pkt. serwisu) http://www.zycie.com.pl/archiwum/archiwum.html?id_tekst=12584&id_wyd=418&d=2001- 06-18 W szczecińskim serwisie samorządowym (www.szczecin.pl) obok aktualnych informacji o pracach zarządu i rady miasta można m.in. obserwować obraz z kamer zamontowanych w różnych punktach miasta... > To miłe, że odpowiedzi na postawione pytanie zaskakują samego autora, > który powołując wątek wyraźnie oczekiwał negatywnych ocen. 3.Nie bylo maja intencja aby wypisywano negatywne oceny (choc moja taka jest) chcialem abysmy sie zastanowili (i napisali) co nalezaloby zmienic aby serwis inf. byl jeszcze lepszy. Mowi sie ze Szczecin i zach.pom maja stawaic na turystyke. [Uwazam to za dobry i wlasciwy kierunek. Mozesz sie o tym przekonac z moich wypowiedzi gdzie podaje propozycje na zintensyfikowanie dzialan i zwiekszenie przychodow Szcz. z turystyki. Np. "Watek wielki park rozrywki w Szczecinie", oraz poszczegolne wypowiedzi w roznych watkach ] A co robi turysta chcac przyjechac do Szczecina lub turysta zastanawiajacy sie gdzie przyjechac do Polski - patrzy na mape: o jaka trudna nazwa ... zobaczymy co jest w internecie o tym miescie.I co jest jest niewiele.Rzeklbym nic.A jezeli chodzi o jakies piekne zdjecia ze Szczecina...to bez komentarza. 4.> Pragnę wyjaśnić, że Szczeciński Serwis Samorządowy > publikowany pod adresem www.szczecin.pl nie jest portalem internetowym! Przepraszam za za pomylke. > Równie mylne są pozostałe oceny faktów dokonane przez „pokost”. Wrecz przeciwnie > Serwis S3 jest optymalizowany i szybkość wczytywania zależy wyłącznie > od posiadanego łącza i aktualnego transferu. Zapewniam cie ze moje lacze jest b.dobre. A takia szybkosc(zolw jest szybszy) jaka prezentuje www.szczecin.pl trudno znalezc w serwisach internetowych innych miast. przed chwila skonczylem maly test. jest godzina 23.21 a wiec chyba nie najwiekszy tlok na laczach A.http://www.london.co.uk/ mniej niz sekunde nie mam stopera ale moge nawet powiedziec ze strona laduje sie w czasie rzeczywistym B.http://www.krakow.pl/ mniej niz sekunde.Wejscie na /kamera/ od razu. C.http://www.szczecin.pl/ 6 mniut 12 sekund.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Moja opinie potwierdza rowniez Mike. > Wskazywany jako wzór do naśladowania serwis kolegów z www.szn.pl > ma nieco inny charakter z czym wiąże się inna szata graficzna. Do tego zmiezac mial ten watek. Najbardziej oczywisty dla obcokrajowca adres www.szczecin.pl jest "niezachecajacy" (szybkosc i niezorientowanie na turyste) Kto jadac do np londynu/berlina/moskwy szuka inf pod adresami: www.lon.uk www.ber.de www.moc.ru nikt- a poza tym nic tam nie ma. > Wersja angielska serwisu jest poprawna językowo i rozbudowana merytorycznie. Moi znajomi byli zawiedzeni (b.mocno) ogladajac wersje ang. "...,I to wszystko..." Podalem rowniez adres strony innego miasta 400 tys. gdzie widac iz jest ono zorientowane na turyste.Czyli mozna. > Dziękując za dobre słowa pozdrawiam wszystkich. > Pokost – zachęcam do minimalnej percepcji tego o czym wypisujesz! Zachecam Ciebie rowniez Chris do analizowania tego o czym pisze. > Jawal napisał> No, ale najlepiej jest krytykować, jak inni się męczą. > Jawal napisał> pozdrawiam wszystkich zapracowanych webskich. Gdybym umial tworzyc w html to stworzylbym tak strone i pokazal ci o co mi chodzi.Niestety jestem w tym cienki.A to forum sluzy do tego, aby byc moze pchnac cos do przodu.Taka byla moja intencja.Nie mozesz mi zarzucac krytykanctwa. Wyrazilem swoja opinie (ktora ma slozyc ulepszeniu serwisu int.). Argumentujac opieralem sie na wlasnym doswiadczeniu i o tym co uslyszalem od potencjalych turystow chcacych odwiedzic Szczecin.Ich ocena nie jest zbyt pochlebna. A ich zdanie powinno sie liczyc najbardziej!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (jezeli naprawde zalezy nam na turystach) Ja rowniez pozdrawaim wszystkich webskich, moze pomozecie kolegom z magistratu ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pokost Re: www.Szczecin.pl - zachecam Chris do polemiki. IP: *.eki.mdh.se 29.06.01, 23:33 patrz poprzedni post Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris [...] IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.07.01, 23:18 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mike Strona jest tragicznie wolna nie tylko w Szwecji IP: 194.195.43.* 02.07.01, 09:46 Gość portalu: Chris napisał(a): > Pokost> Jest to chyba jedanz najwolniejszych stron w PL > > Masz pecha siedząc w tym miejscu Szwecji. Na strone UM Szczecin probowlem sie dostac w Nowym Jorku (stale lacze, transwer strony cieniutenki), we Frankfurcie nad Menem (zarypiaste lacze, ladowanie denne!), w Amsterdamie (modem, wolno). Najgorsze ladowanie bylo w RFN a to przeciez najwieksza rzesza potencjalnych inwestorow i turystow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rysiek Re: Zapchane łącza TPSA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 212.160.165.* 02.07.01, 13:10 Gość portalu: Mike napisał(a): > probowlem sie dostac ... Tak jak przybaltyka nas wolno oglada, tak samo my wolno ogladamy ich. Wejdzcie prosze na www.stockholm.se, www.kalmar.se, www.gotland.se, do dunskich sewerow, (Kopenhagi nie ma) i zobaczcie jak tam jest. Wynika to z zapchanych laczy, ktore ma tpsa. Dopoki nie przejmiemy kontroli nad ta ubolewajaca firma, trudno bedzie zadowlic pokosta ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: Co sadzicie o portalu www.Szczecin.pl ??????????????????? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.07.01, 22:35 Ta stronka jest zajebiście cool!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olaf [...] IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.07.01, 00:22 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania [...] IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.07.01, 00:27 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pokokst Re: Pokost zdemaskowany - definitywnie IP: *.eki.mdh.se 02.07.01, 21:10 no to zescie mnie zdemaskowali hakerzy z um/tpsa/inne :-) Mam nadzieje ze sprawilo to wam duza satysfakcje.Mnie te smieci na koncie nie. Jezeli chcecie cos sensownego napisac to podaje mail : pokost@spray.se reszte kasuje bez sprawdzania. ps.jestescie dobrzy (j.h) ale czy musicie innym uprzykac zycie? ps2.mam wrazenie ze niektorzy naprawde boja sie gdy ktos krytykuje (wskazujac fakty i pozytywne przyklady jak to moze byc zrobione)- dlaczego... ps3.Na koniec www.szczecin.pl jest najlepszy na swiecie.Mozecie to wydrukowac i pokazac znajomym.Zadowoleni ?.Wobec powyzszych nie pozostaje wam nic jak tylko spoczas spokojnie na laurach.hehehe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leon Re: Pokost zdemaskowany - definitywnie IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.07.01, 00:01 Gość portalu: pokokst napisał(a): > no to zescie mnie zdemaskowali hakerzy z um/tpsa/inne :-) Dzięki za uznanie!!! > podaje mail : pokost@spray.se Sprawdz swoj aktualny transfer do www.szczecin.pl (powinien być lepszy!) > ps.jestescie dobrzy Dzięki za uznanie. Wiesz my tu w Szczecinie lubimy wiedzieć z kim rozmawiamy! > mam wrazenie ze niektorzy naprawde boja sie gdy ktos krytykuje Osobiscie doceniam Twoje dobre intencje. Niemniej przywaliłeś niewłaściwie. www.szczecin.pl to serwis, z którym jako mieszkaniec Szczecina utożsamiam się!!! To b. dobtra robota i proszę uszanuj to !!!! > www.szczecin.pl jest najlepszy na swiecie. Mozecie to wydrukowac Pokost, dzięki za uznanie! Twoje uwagi będą wykorzystane. Bądż pewien! My mieszkańcy Szczecina zawsze byliśmy awangardą tego kraju. I ten fakt przekłada się na Szczeciński Serwis Samorządowy! Pokost - bądź zdrów!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mike www.Szczecin.pl IP: 194.195.43.* 03.07.01, 10:25 Podoba mi sie strona o "Dnich Morza" (Dobry Boze! A wiec jednak mozna przyspieszyc, bo laduje sie juz szybiej!). Nie podoba mi sie to co zrobili Olaf, Ania i Zenon. Rozmawiamy o stronie WWW a nie o adresach poszczegolnych forumowiczow. To bylo nieeleganckie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pokost Re: www.Szczecin.pl IP: 195.17.87.* 04.07.01, 15:03 Gość portalu: Mike napisał(a): > Podoba mi sie strona o "Dnich Morza" (Dobry Boze! A wiec jednak mozna > przyspieszyc, bo laduje sie juz szybiej!). a wiec mozna > Nie podoba mi sie to co zrobili Olaf, Ania i Zenon.To bylo nieeleganckie... a moze O,A,Z by sie przedstawaili, w koncu to ludzie z klasa... (jezeli to nie jedna i ta sama osoba) Odpowiedz Link Zgłoś
mar1960 Re: www.Szczecin.pl 07.07.01, 18:50 Gość portalu: pokost napisał(a): > Gość portalu: Mike napisał(a): > > > Podoba mi sie strona o "Dnich Morza" (Dobry Boze! A wiec jednak mozna > > przyspieszyc, bo laduje sie juz szybiej!). > > a wiec mozna > > > Nie podoba mi sie to co zrobili Olaf, Ania i Zenon.To bylo nieeleganckie.. > . > > a moze O,A,Z by sie przedstawaili, w koncu to ludzie z klasa... > (jezeli to nie jedna i ta sama osoba) > dni morza 67 km od morza czy to nie kpina . Przjezdza slazak do Szczecina a tutaj DNI MORZA wiec pyta gdzie to morze ? A tam 100km dalej slyszy odpowiedz.Ha Ha Ha i co wy na to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mike Fotki IP: 194.195.43.* 13.07.01, 16:15 Pod adresem UM znalazlem galerie szczecinskich zdjec (przed chwila i to zupelnie przypadkiem - chyba dopiero co dodana). Zdjecia ladna, dobrze obrobione i ciekawe. Troche efektownych lotniczych: http://www.szczecin.pl/miasto/foto.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mike Re: Fotki IP: *.*.*.* 17.07.01, 18:29 Gość portalu: Mike napisał(a): > Pod adresem UM znalazlem galerie szczecinskich zdjec (przed chwila i to > zupelnie przypadkiem - chyba dopiero co dodana). > Zdjecia ladna, dobrze obrobione i ciekawe. Troche efektownych lotniczych: > http://www.szczecin.pl/miasto/foto.htm No i pochwalilem troche na warost. Grafik ktory przygotowawal zdjecia to chyba nie jest ze Szczecina. Zeby Urzad Wojewodzki znalazl sie po lewej stronie Muzeum to przesada. I jeszecze kilka innych zdjec to odbicia lustrzane. Poprawcie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mike Re: Fotki sa poprawione IP: *.*.*.* 07.09.01, 18:14 Gość portalu: Mike napisał(a): > Gość portalu: Mike napisał(a): > > > Pod adresem UM znalazlem galerie szczecinskich zdjec (przed chwila i to > > zupelnie przypadkiem - chyba dopiero co dodana). > > Zdjecia ladna, dobrze obrobione i ciekawe. Troche efektownych lotniczych: > > http://www.szczecin.pl/miasto/foto.htm > > No i pochwalilem troche na wyrost. Grafik ktory przygotowawal zdjecia to chyba > nie jest ze Szczecina. Zeby Urzad Wojewodzki znalazl sie po lewej stronie Muzeu > m to przesada. I jeszecze kilka innych zdjec to odbicia lustrzane. Poprawcie!!! Zdjecia sa poprawione! I na dokladke dodano kilka nowych - te lotnicze sa naprawde niezle. No i na dokladke serwis chodzi duzo, duzo szybciej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: Co sadzicie o portalu www.Szczecin.pl ??????????????????? IP: *.as1.rm2.cwitaly.net 26.07.01, 11:48 Autorzy tego portalu jeszcze duuuuuzzzzooooo sie musza nauczyc. Jesli chodzi o jego powalnosc to nie zwalajcie winy na tego co odbiera,bo takie wymowki mozecie wciskac tym co sie nie znaja. Zainwestujcie wiecej,albo zmiecie autorow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pokost Re: Co sadzicie o portalu www.Szczecin.pl ??????????????????? IP: 64.124.150.* 30.07.01, 13:50 Zabraniam ci krytykowac!. WWW.Szczecin.pl nie wolno krytykowac!!!Ciiiiiiii...;-) Autorzy biora za niego dobra kaske wiec wara od niego. A ty majac dobre intencje, chcac go polepszyc, tylko zadajesz im nowa robote. Skandal!!!. #money for nothing and chicks for free... Gość portalu: d napisał(a): > Autorzy tego portalu jeszcze duuuuuzzzzooooo sie musza nauczyc. > Jesli chodzi o jego powalnosc to nie zwalajcie winy na tego co odbiera,bo takie > > wymowki mozecie wciskac tym co sie nie znaja. > Zainwestujcie wiecej,albo zmiecie autorow. Odpowiedz Link Zgłoś