Dodaj do ulubionych

coś na poprawę humoru:-)

IP: *.internet.v.pl 24.11.05, 21:19

Kiedy mialem 14 lat mialem nadzieje, ze kiedys bede mial dziewczyne.
Kiedy mialem 16, mialem dziewczyne, ale byla beznamietna.
Wiec zdecydowalem, ze potrzebuje dziewczyny z uczuciami.
Jak mialem 18 lat spotykalem sie z dziewczyna, ktora byla bardzo
namietna.
Jednak byla zbyt uczuciowa, o wszysko plakala, latwo sie denerwowala.
Ciagle grozila samobojstwem.
Postanowilem, ze musze znalezc jakas "stabilna" dziewczyne.
Jak doszlo do 25 znalazlem dziewczyne stateczna, ale bylo to
strasznie nudne, wszystko mozna bylo przewidziec, nie cieszyla sie
z zycia. Zycie stalo sie przygnebiajace.
Trzeba bylo znalezc dziewczyne z ktora mozna byloby przezyc cos
podniecajacego.
W wieku 28 lat znalazlem ekscytujaca dziewczyne, ale nie moglem za
nia nadazyc.
Wciaz sie spieszyla, nigdzie nie zagrzala miejsca. Ciagle z kims
flirtowala.
Z poczatku bylo zabawnie i ciekawie. Ale byl to zwiazek bez
przyszlosci.
Wiec postanowilem znalezc dziewczyne z ambicjami.
Kiedy juz mialem 31 lat spotkalem madra, ambitna dziewczyne stojaca
twardo na ziemi Ozenilem sie z nia.
Ale niestety byla tak ambitna, ze sie ze mna rozwiodla i zabrala
wszystko co mialem.
Teraz mam 40 lat i szukam dziewczyny z duzymi cyckami :-)

Obserwuj wątek
    • swantevit Re: coś na poprawę humoru:-) 24.11.05, 21:20
      dobre!
      • Gość: swieta Re: coś na poprawę humoru:-) IP: *.chello.pl 24.11.05, 21:43
        eeee, pecha masz i tyle;)
        • Gość: labatt Re: coś na poprawę humoru:-) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 24.11.05, 21:58
          Kiedy bylem malym chlopcem......hej....
    • beatrix13 Re: coś na poprawę humoru:-) 24.11.05, 21:59
      powodzenia!
    • exman Re: coś na poprawę humoru:-) 24.11.05, 22:06
      Przynajmniej nie ściemniasz...każda połowka znajduje swoją...spox..to tylko
      kwestia czasu. Masz to szczęście że przynajmniej wiesz skąd startujesz...powodzenia.
      • Gość: labatt Re: coś na poprawę humoru:-) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 24.11.05, 22:21
        Z listu wynika ,ze XXL chce na tym skonczyc.....Skad ta obsesja rozmiaru?
    • szpilkaa1 Re: coś na poprawę humoru:-) 24.11.05, 22:29
      XXL - koniecznie musza byc duze?
      ponoc rozmiar jest niewazny tylko liczy sie figlarnosc i technika - tak mowia
      faceci o sobie wiec myslalam, ze to ogolna zasada;-))
      • Gość: labatt Re: coś na poprawę humoru:-) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 24.11.05, 22:39
        Zwezenie na mozg,a rozszerzenie na cyc...takie sa aktualne preferencje
        XXL.Chociaz...jak sie zastanowic - to cyc mozgu nie wyklucza.
        • szpilkaa1 Re: coś na poprawę humoru:-) 24.11.05, 22:44
          takie przesuniecie objetosci z mozgu na blekitne oczy jest dla niektorych
          facetow wygodne - nie ma kombinowania, nie potrzeba emablowania i jest
          cool&sexi;)
          • Gość: labatt Re: coś na poprawę humoru:-) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 24.11.05, 22:48
            Mam wrazenie,ze i cycate maja wieksze potrzeby niz wygodne paski do
            biustonosza.Mysle,ze XXL uzyl skrotu myslowego........
            • szpilkaa1 Re: coś na poprawę humoru:-) 24.11.05, 22:53
              myslisz, ze o cos glebszego mu chodzilo?
              • Gość: labatt Re: coś na poprawę humoru:-) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 24.11.05, 22:56
                Wspomnial o 40 - stce...Ciezki okres dla goscia.Ma do wyboru <byle jak > kontra
                brak obciachu...Andropauza????
                • Gość: XXL Re: coś na poprawę humoru:-) IP: *.internet.v.pl 24.11.05, 23:05
                  Moi Drodzy :-)
                  Serdeczne dzięki za wsparcie i dobre słowo
                  ale proszę przeczytajcie dokładnie nagłówek wątku:-)
                  Pozdrawiam
                  XXL
                  • Gość: labatt Re: coś na poprawę humoru:-) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 24.11.05, 23:10
                    Ja?Ja sie bawie swietnie.....no no....
                  • szpilkaa1 Re: coś na poprawę humoru:-) 24.11.05, 23:11
                    duzy... no toz my sie tylko nabijamy zgodnie z tematem:-))
    • beatrix13 Re: coś na poprawę humoru:-) 24.11.05, 23:09
      i zgodnie z założeniem humor sobie i tu występującym poprawiłeś
      • Gość: labatt Re: coś na poprawę humoru:-) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 24.11.05, 23:14
        XXL -nie wypompowuj sie....
    • beatrix13 Re: coś na poprawę humoru:-) 24.11.05, 23:16
      znacząca cisza,pewnie znalazł to ,czego szukał
      • Gość: labatt Re: coś na poprawę humoru:-) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 24.11.05, 23:20
        I w ten oto sposob - XXL wrocil do emocji sprzed lat 26.
        • szpilkaa1 Re: coś na poprawę humoru:-) 24.11.05, 23:22
          czyli siedzenie na forum odmladzalo?:-))
          I teraz sie o tym dowiaduje???!!!
      • Gość: XXL Re: coś na poprawę humoru:-) IP: *.internet.v.pl 24.11.05, 23:21
        od razu znalazł, teraz nie od razu
        znajdziesz duze inteligentne cycki :-)
        chyba że, chyba że w jakiejś laleczce
        wypelnionej żelem i mini PC zamiast mózgu:-)
        • szpilkaa1 Re: coś na poprawę humoru:-) 24.11.05, 23:23
          a fuj Ty fetyszysto
          • Gość: XXL Re: coś na poprawę humoru:-) IP: *.internet.v.pl 24.11.05, 23:24
            :))))))))))))))))
            • Gość: XXL Re: coś na poprawę humoru:-) IP: *.internet.v.pl 24.11.05, 23:26
              idę brzuszki robić to mi się cycków odechce:-)
              • szpilkaa1 Re: coś na poprawę humoru:-) 24.11.05, 23:26
                podbrzuszki tez zrob;P
                • Gość: XXL Re: coś na poprawę humoru:-) IP: *.internet.v.pl 24.11.05, 23:29
                  szpilkaa1 napisała:

> podbrzuszki tez zrob;P

do tego to musi być ktoś z taaaaaaaaaaaakimi bimbałami:-)
                  • beatrix13 Re: coś na poprawę humoru:-) 24.11.05, 23:32
                    >primo - jak już znajdziesz to na silikon uważaj,czytałam,że wybuchowy może
                    być,no i sauna odpada
                    >secundo-400 brzuszków dziennie w seriach po 40 polecam
                    >tercio- uśmiechy posyłam staruszku
                    • Gość: XXL Re: coś na poprawę humoru:-) IP: *.internet.v.pl 24.11.05, 23:34
                      ale mnie zdołowałas tym staruszkiem:-(
                      idę się upić:-(
                      • beatrix13 Re: coś na poprawę humoru:-) 24.11.05, 23:37
                        "w życiu nic nie warto tylko upić się warto" Kabaret Starszych Panów
                        • szpilkaa1 Re: coś na poprawę humoru:-) 24.11.05, 23:52
                          becia - to bylo "w zyciu nic nie warto tylko upic sie warka"
                      • szpilkaa1 Re: coś na poprawę humoru:-) 24.11.05, 23:38
                        czyli z robienia podbrzuszkow nici:-(
                  • szpilkaa1 Re: coś na poprawę humoru:-) 24.11.05, 23:35
                    a nie facet z jajami?
                    • Gość: XXL Re: coś na poprawę humoru:-) IP: *.internet.v.pl 24.11.05, 23:37
                      i to i to :)
          • Gość: labatt Re: coś na poprawę humoru:-) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 24.11.05, 23:28
            Mnie odmlodzilo o piec miesiecy...
            Przyszlo mi do glowy,ze jest sprawiedliwosc...male dziewczynki maja lalki,mali
            chlopcy samochodziki....Z czasem ...przedmioty ulegaja wymianie.
            • Gość: XXL Re: coś na poprawę humoru:-) IP: *.internet.v.pl 24.11.05, 23:31
              nie prawda samochodziki zamieniają się w samochody a lalki
              w zywe laleczki z.....:-)
              • Gość: labatt Re: coś na poprawę humoru:-) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 24.11.05, 23:34
                Spory...walisz moja teorie....Ja sie przygladam i upieram...
                • Gość: XXL Re: coś na poprawę humoru:-) IP: *.internet.v.pl 24.11.05, 23:35
                  mh,walne jeszcze 40 i pomyslę:-)
                  • albert_c Re: coś na poprawę humoru:-) 24.11.05, 23:38
                    Gość portalu: XXL napisał(a):

> mh,walne jeszcze 40 i pomyslę:-)

* walnij pol litra...i juz nie bedziesz musial myslec. Nie da rady!:))

• Gość: XXL Re: coś na poprawę humoru:-) IP: *.internet.v.pl 24.11.05, 23:39
                      Albert pół litra to zgon :-)
                      • beatrix13 Re: coś na poprawę humoru:-) 24.11.05, 23:39
                        w tym wieku na pewno
                        • Gość: XXL Re: coś na poprawę humoru:-) IP: *.internet.v.pl 24.11.05, 23:44
                          beatrix13 napisała:

> w tym wieku na pewno

a tu Ciebie rozczaruję z tym zgonem żartowałem
                          na luzie wciagam literka w tym wieku:-)
                          • beatrix13 Re: coś na poprawę humoru:-) 24.11.05, 23:44
                            przechwalasz się
                            • Gość: XXL Re: coś na poprawę humoru:-) IP: *.internet.v.pl 24.11.05, 23:46
                              załózmy się i sprawdzmy
                              • beatrix13 Re: coś na poprawę humoru:-) 24.11.05, 23:46
                                o co?
                                • Gość: XXL Re: coś na poprawę humoru:-) IP: *.internet.v.pl 24.11.05, 23:50
                                  o co, mh jak przegram to bedę Tobie codziennie rano przynosił
                                  przez tydzień świerze bułeczki a jak Ty przegrasz
                                  to przez tydzień będziesz wychodziła z moim kotem na spacer.
                                  Stoi
                                  • beatrix13 Re: coś na poprawę humoru:-) 24.11.05, 23:51
                                    komu?
                                    • Gość: XXL Re: coś na poprawę humoru:-) IP: *.internet.v.pl 24.11.05, 23:52
                                      beatrix13 napisała:

> komu?

no..... zakład:-)
                                      • beatrix13 Re: coś na poprawę humoru:-) 24.11.05, 23:55
                                        a kotki nie zmarzną na spacerku?
                                        >zima przyszła,a ja dłuuuugie spacerki uprawiam
                                        • Gość: XXL Re: coś na poprawę humoru:-) IP: *.internet.v.pl 24.11.05, 23:57
                                          juz wiesz że przegrasz:-)
                                          a co do kotka to założę mu dodatkowe futerko z misia:-)
                          • albert_c Re: coś na poprawę humoru:-) 24.11.05, 23:45
                            XXL myslal ze przytakne i by bylo ze ma leb mocniejszy od moderatora wiec mu
                            teraz moderator moze naskoczyc:)

nie z albercikiem takie numery. od polowki to sie dopiero zaczyna:)
                            • Gość: XXL Re: coś na poprawę humoru:-) IP: *.internet.v.pl 24.11.05, 23:47
                              albert_c napisał:
                              nie z albercikiem takie numery. od polowki to sie dopiero zaczyna:)

no to widzę że znalazłem godnego kompana do kielicha:-)
                              • albert_c Re: coś na poprawę humoru:-) 24.11.05, 23:48
                                tych kompanow to sie tu kilku znajdzie:)
                                • Gość: XXL Re: coś na poprawę humoru:-) IP: *.internet.v.pl 24.11.05, 23:50
                                  To musimy w najbliższym czasie zrobić spotkanie:-)
                                • beatrix13 Re: coś na poprawę humoru:-) 24.11.05, 23:53
                                  albert_c napisał:

> tych kompanow to sie tu kilku znajdzie:)

>sami pijacy,a ja jedna abstynentka
                                  >co ja tutaj robię?
                                  • albert_c Re: coś na poprawę humoru:-) 24.11.05, 23:54
                                    dajesz nam zly przyklad:)
                                    • Gość: XXL Re: coś na poprawę humoru:-) IP: *.internet.v.pl 24.11.05, 23:55
                                      własnie, Beatrix siejesz zgorszenie:-)
                                      • beatrix13 Re: coś na poprawę humoru:-) 24.11.05, 23:57
                                        mea culpa,chciałabym odpokutować
                                        • Gość: XXL Re: coś na poprawę humoru:-) IP: *.internet.v.pl 25.11.05, 00:01
                                          to trzy razy poza kolejką z moim kotem:-)
                                          • beatrix13 Re: coś na poprawę humoru:-) 25.11.05, 00:14
                                            Gość portalu: XXL napisał(a):

> to trzy razy poza kolejką z moim kotem:-)

>no nie wiem czy podołam,ty się lepiej poszukaj dobrej piekarni
                                            • Gość: XXL Re: coś na poprawę humoru:-) IP: *.internet.v.pl 25.11.05, 00:15
                                              piekarnię już mam na rogu:-) bardzo dobra, buleczki pyszne:-)
                                              ale jeszcze nie wygrałaś:-)
                                              • beatrix13 Re: coś na poprawę humoru:-) 25.11.05, 00:20
                                                ty tak zawsze zachęcasz,podobnie było z wyciem do księżyca
                                                • Gość: XXL Re: coś na poprawę humoru:-) IP: *.internet.v.pl 25.11.05, 00:22
                                                  e to było mineło, od dzisiaj co innego:-)
                                                  Pogadamy jutro:-)
                                                  Dobranoc
                              • szpilkaa1 Re: coś na poprawę humoru:-) 24.11.05, 23:50
                                a mowicie o literku ale czego?
                                • albert_c Re: coś na poprawę humoru:-) 24.11.05, 23:52
                                  jakie musimy?

chcemy, chcemy!
                    • szpilkaa1 Re: coś na poprawę humoru:-) 24.11.05, 23:39
                      o albert... zaszylam sie u XXl-a myslac ze mnie nie znajdziesz:-))
                      • beatrix13 Re: coś na poprawę humoru:-) 24.11.05, 23:40
                        a czym jesteś zaszyta?
                        • albert_c Re: coś na poprawę humoru:-) 24.11.05, 23:42
                          beatrix13 napisała:

> a czym jesteś zaszyta?

* moje koty mowia mi zebym ja przyszpilil, oczywiscie po bardzo dlugiej grze:)

i sie zaszywa przed tym:))

• szpilkaa1 Re: coś na poprawę humoru:-) 24.11.05, 23:44
                            albert ja nie wiem ale mi sie wydaje, ze te twoje koty to strasznie perwersyjne
                            sa:-)))
                            • beatrix13 Re: coś na poprawę humoru:-) 24.11.05, 23:45
                              zwierzątka upodabniają się do właścicieli
                            • albert_c Re: coś na poprawę humoru:-) 24.11.05, 23:48
                              bo to kotki sa, takie ostre ze az milo:-)

ale jak juz zaczna mruczec...to do serca przytul
                              • beatrix13 Re: coś na poprawę humoru:-) 24.11.05, 23:49
                                no to perwersja rozkosz czerpać z przytulania się do kotów
                                • albert_c Re: coś na poprawę humoru:-) 24.11.05, 23:51
                                  pozycze Ci jedna moja kicie, no dwie niech bedzie i nawet nie zauwazysz kiedy
                                  staniesz sie perwersyjna do cna:)

• szpilkaa1 Re: coś na poprawę humoru:-) 24.11.05, 23:49
                                albercik - lubisz ostre kotki?;))
                                • albert_c Re: coś na poprawę humoru:-) 24.11.05, 23:53
                                  no nie tylko takie:)

zeby zaraz nie bylo, ale moja ukochana kicia zwie sie Beastie:)))
                                  i wlasnie chce Wam cos napisac, ale jeszcze chyba nie umie.
                                  • szpilkaa1 Re: coś na poprawę humoru:-) 24.11.05, 23:57
                                    tu taki mily dla kici a mnie szpila chce potraktowac... i to nie wiadomo gdzie:-
                                    (
                                    ach faceci....
                                    • beatrix13 Re: coś na poprawę humoru:-) 24.11.05, 23:58
                                      bestie nie faceci
                                      • szpilkaa1 Re: coś na poprawę humoru:-) 25.11.05, 00:01
                                        to ja lepiej juz pojde zanim mnie albert siegnie:-))
                                        juz i tak nie bede mogla zasnac:-)) (ze strachu)
                                        • albert_c Re: coś na poprawę humoru:-) 25.11.05, 00:03
                                          szpilkaa1 napisała:

> to ja lepiej juz pojde zanim mnie albert siegnie:-))

* no no, marzenia na razie zostawmy na boku:))

> juz i tak nie bede mogla zasnac:-)) (ze strachu)

* lol

to nie takie znow straszne;-)

• albert_c Re: coś na poprawę humoru:-) 25.11.05, 00:01
                                      gadasz jakbys nie lubila:)
                      • albert_c Re: coś na poprawę humoru:-) 24.11.05, 23:41
                        Szpila, ze niby myslisz ze sie mozna tak latwo zaszyc przed albercikiem.

Toz on wszytskie drzewa w swoim lesie znac musi;)
                        • beatrix13 Re: coś na poprawę humoru:-) 24.11.05, 23:42
                          albert c pierwszy gajowy RP
                          • albert_c Re: coś na poprawę humoru:-) 24.11.05, 23:43
                            beatrix13 napisała:

> albert c pierwszy gajowy RP

pozwol ze poprawie:

> albert c pierwszy za*^#%$@& gajowy 3/4 RP

• szpilkaa1 Re: coś na poprawę humoru:-) 24.11.05, 23:43
                          ale ja nie mam nic z drzewa... a tym bardziej z deski;P
                          • beatrix13 Re: coś na poprawę humoru:-) 24.11.05, 23:43
                            w tym sęk
                            • Gość: XXL Re: coś na poprawę humoru:-) IP: *.internet.v.pl 24.11.05, 23:45
                              a w sęku dziura :-)
                        • Gość: labatt Re: coś na poprawę humoru:-) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 24.11.05, 23:45
                          Albercie - ja tez pamietam schody,po ktorych zeszlam dzisiaj...
                          • albert_c Re: coś na poprawę humoru:-) 24.11.05, 23:56
                            Gość portalu: labatt napisał(a):

> Albercie - ja tez pamietam schody,po ktorych zeszlam dzisiaj...

* a to co znaczy?

powalilas mnie...;-)

• Gość: andreas a ja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.05, 00:10
      a ja sobie wytne dolne żebra,
      to bedę super wygladał!
      • albert_c Re: a ja 25.11.05, 00:11
        Gość portalu: andreas napisał(a):

> a ja sobie wytne dolne żebra,
        > to bedę super wygladał!

* czyzbys w koncu znalazl sens?:))
      • beatrix13 Re: a ja 25.11.05, 00:15
        Gość portalu: andreas napisał(a):

> a ja sobie wytne dolne żebra,
        > to bedę super wygladał!

>co najmniej 4
    • rpoznan Re: coś na poprawę humoru:-) 25.11.05, 13:27
      XXL!
      Wielkie dzięki!
      Uśmiałem się jak "norka"!
      Samo życie,sama prawda!
      Jesteśmy rówieśnikami i u mnie podobnie-
      ostatnia LADY też mi wszystko zabrała!
      P.S.Już znalazłem tą z wielkimi...
      Pozdrawiam.Roman.
      • Gość: z_wielkimi Re: coś na poprawę humoru:-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 13:31
        A ja wszystko zostawiłam - jakaś głupia jestem, choć w waszym wieku.
        • szpilkaa1 Re: coś na poprawę humoru:-) 25.11.05, 19:45
          spoko - jak masz wielkie to sobie rade dasz - sama widzisz jakie jest
          zapotrzebowanie;) sponsorzy sami Cie znajda:-)
          • Gość: XXL Re: coś na poprawę humoru:-) IP: *.internet.v.pl 25.11.05, 22:46
            A Ty Szpileczko też masz takie no wiesz:-)
            • szpilkaa1 Re: coś na poprawę humoru:-) 25.11.05, 22:48
              ...no nie wiem
              • Gość: XXL Re: coś na poprawę humoru:-) IP: *.internet.v.pl 25.11.05, 22:50
                no jak to :) nie widac nic ,nie widać:)
                • szpilkaa1 Re: coś na poprawę humoru:-) 25.11.05, 22:52
                  eee tam - nic tam nie ma - jak w tej piosence "dwa sadzone a nie biust" haha;)
                  • Gość: XXL Re: coś na poprawę humoru:-) IP: *.internet.v.pl 25.11.05, 23:01
                    i jasne:(
                    • szpilkaa1 Re: coś na poprawę humoru:-) 25.11.05, 23:07
                      a czego sie duzy spodziewales?-)
                      • Gość: XXL Re: coś na poprawę humoru:-) IP: *.internet.v.pl 25.11.05, 23:13
                        no masz mam Tobie mowic:)
                        taka Szpilka o dwóch .....łebkach xxl:)
                        • szpilkaa1 Re: coś na poprawę humoru:-) 25.11.05, 23:15
                          o jakas hydre Ci chodzi?;)
          • Gość: z_wielkimi Re: coś na poprawę humoru:-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.05, 11:09
            Sponsorzy pewnie by się znaleźli :-) tylko kto pogada zmną , a nie z moim
            dekoldem ;-)
            • szpilkaa1 Re: coś na poprawę humoru:-) 26.11.05, 12:58
              no na XXL-ka nie masz chyba co liczyc;))
        • Gość: mamoniowa Re: coś na poprawę humoru:-) IP: *.internet.v.pl 25.11.05, 23:03
          ale biustu chyba nie zostawilas ?
          • szpilkaa1 Re: coś na poprawę humoru:-) 25.11.05, 23:08
            haha tez mi sie to pytanie nasunelo ale nie mialam smialosci zadac:-))
            • Gość: mamoniowa Re: coś na poprawę humoru:-) IP: *.internet.v.pl 25.11.05, 23:22
              nic na to nie poradze,ze enter jest takim wrazliwym klawiszem :-)
              • szpilkaa1 Re: coś na poprawę humoru:-) 25.11.05, 23:25
                wlasnie! taki enter powinien trzy razy zapytac czy napewno wyslac!:-))
    • xxtoja Re: coś na poprawę humoru:-) 26.11.05, 11:55
      Takie skojarzinko XXL, naogladałeś się Amakordu, czy ja dobrze pamietam, to na
      tym filmie było. wspomnienia.\ cłopca, który już teraz jest dużym, jeszcze
      kojarzę jak tam śnieg spadł, takie były duże na trzy metry wysokie tunele
      dojścia do tego sklepu z tą kobitką o dużych piersiach. Ta główka tego chłopca
      zapadła sie w nich w jak w głębie.
      ..
      Teraz mam 40 lat i szukam dziewczyny z duzymi cyckami :-)
      i co dalej?
      ..
      dlaczego facet tak pożąda dużych piersi u kobiety. Sorki ty szukasz dziewczyny.
      • Gość: XXL Re: coś na poprawę humoru:-) IP: *.internet.v.pl 26.11.05, 19:48
        xxtoja napisała:
        Sorki ty szukasz dziewczyny.

Ja nikogo nie szukam ,powtarzam jeszcze raz
        proszę uważnie przeczytać tytuł watku :-)
        Pozdrawiam
        XXL
        • xxtoja Re: coś na poprawę humoru:-) 27.11.05, 09:16
          nie wyrywaj zdania z kontekstu, ja tylko chciałam dalszej opowieści, bo mnie ta
          groteska rozbawiła, tak jak Amakord. Są pewne paradoksy w życiu.
          ..
          Teraz mam 40 lat i szukam dziewczyny z duzymi cyckami :-), a ja sie pomyliłam,
          napisałam kobiety, bo kobieta ma duże piersi, a dziewczyna takich nigdy nie
          będzie miała, tak jak na tym filnmie. Niestety duże piersi kojarzą mi się u
          kobiety, a nie dziewczyny.
          Cóż faceci, mają inne skojarzenia, dlatego byłam ciekawa jakie, a Ty taki
          poważny, że nikogo nie szukasz.

• Gość: XXL xxtoja IP: *.internet.v.pl 27.11.05, 10:56
            No dobra droga prawie że imienniczko
            ciąg dalszy nastapi wkrotce :-)
            musze poczekac na natchnienie:-)
            i poszukać tych duzych:-) bo bez tego ani rusz:-)
            • beatrix13 Re: xxtoja 27.11.05, 11:13
              a ja znowu się nie doczekałam
              • Gość: XXL beatrix13 IP: *.internet.v.pl 27.11.05, 11:15
                a Ty nie na zajęciach na uniwerku?
                • beatrix13 Re: beatrix13 27.11.05, 11:21
                  nieeeeeee,czekałam na bułki,ale się nie doczekałam i śniadanko przygotowuje ze
                  swoich zapasów
                  pewnie znowu adres pomyliłeś
                  • Gość: XXL Re: beatrix13 IP: *.internet.v.pl 27.11.05, 11:29
                    musiałem jechać na zajęcia:-)
                    • Gość: z_wielkimi Re: beatrix13 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 11:34
                      Zazdroszczę: i zajęć w szkole wyższej, i oczekiwania na śniadanko ;)
                      • swarozyc sw 27.11.05, 12:35
                        A man goes into a library and asks for a book on suicide.
                        The librarian says; "Fuck off, you won't bring it back!."
                        • beatrix13 Re: xxl 27.11.05, 14:11
                          >ja już n uniwerku wyrobiłam 2oo% normy
                          >a o zakładzie też zapomniałeś?
                          >lecytyny ci brak
                          >nie podrywaj studentek!
                          • Gość: XXL Re: xxl IP: *.internet.v.pl 27.11.05, 14:16
                            O zakładzie nie zapomniałem:-)
                            Gdzie i kiedy?
                            • beatrix13 Re: xxl 27.11.05, 14:36
                              a sekundant?
                              • Gość: XXL Re: xxl IP: *.internet.v.pl 27.11.05, 14:40
                                Znajdzie się :-)
                                Pogadamy wieczorkiem na priva:-)
                                Nawet mam wstepnie kandydata{tkę);-)
                                • beatrix13 Re: xxl 27.11.05, 14:50
                                  obiecujesz podżegaczu
                                  • Gość: XXL bea IP: *.internet.v.pl 27.11.05, 17:53
                                    Odbierz pocztę:)
                                    • beatrix13 Re: bea 27.11.05, 17:58
                                      a coś miłego dostałam?
            • Gość: XXL a puki co kawał:-) IP: *.internet.v.pl 27.11.05, 11:14
              Wczoraj spotkałem koleżankę i mówię:
              - Jak ci opowiem kawał, to ci piersi opadną!
              Kiedy popatrzyłem na nią - szybko dodałem:
              - Coś z moją pamięcią jest nie tak - przecież tobie już go mówiłem.
              :))))
              • szpilkaa1 Re: a puki co kawał:-) 27.11.05, 18:05
                :-))) bardzo smieszne, bardzo!
                • beatrix13 Re: a puki co kawał:-) 27.11.05, 18:07
                  no ,ale żeby tak zimą koleżanki w negliżu spotykać
                  • szpilkaa1 Re: a puki co kawał:-) 27.11.05, 18:11
                    faceci maja roentgena w oczach - nie wiedzialas?
                    Mozesz byc ubrana po czubek wlosow a oni i tak widza co chca:-)
    • beatrix13 Re: coś na poprawę humoru:-) 27.11.05, 18:15
      no,a jak ktoś ma cycoobsesję to i kosmonaucki skafanderek prześwietli
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka