Dodaj do ulubionych

GROGREG!!!!!!

IP: 210.14.209.* 29.09.01, 08:11
czesc staruszku. teskniles????
czytalam cos o nareczach sznurow z prawdziwkami. ja sie chyba nie zalapie, bede
dopiero za jakies 2 tyg, ale moze byc odlozyl dla mnie male co-nieco, he?
zupa dnia: prawdziwkowa w chlebku
danie dnia: kurki duszone w smietanie i cos-tam cos-tam do nich (ale czy to
wazne, przy kurkach reszta wysiada)
cmok
Obserwuj wątek
    • Gość: grogreg Re: GROGREG!!!!!! IP: *.r.univ.szczecin.pl 30.09.01, 14:11
      Najpierw przepros za splesniala bule, to porozmawiamy o grzybkach.
      • Gość: lijo Re: GROGREG!!!!!! IP: 210.14.209.* 01.10.01, 09:26
        cos ty, zwariowal??? o serach plesniowych nie slyszales? ta bula byla z serem.
        • Gość: grogreg Re: GROGREG!!!!!! IP: *.r.univ.szczecin.pl 01.10.01, 16:06
          Przepros! trucicielko!
          Mieszkancy Cammemberd na stos by Cie za te herezje wyslali.
          • Gość: lijo Re: GROGREG!!!!!! IP: 210.14.209.* 02.10.01, 04:22
            Gość portalu: grogreg napisał(a):

> Przepros! trucicielko!
            > Mieszkancy Cammemberd na stos by Cie za te herezje wyslali.

pocalujta wojta! nie przeprosze nawet na stosie.
            wariat!!! tylko 2 miesiace i oszalal beze mnie do cna!!!

• Gość: grogreg Re: GROGREG!!!!!! IP: *.r.univ.szczecin.pl 02.10.01, 15:53
              to z tesknoty.
              • Gość: lijo Re: GROGREG!!!!!! IP: 210.14.209.* 03.10.01, 05:51
                Gość portalu: grogreg napisał(a):

> to z tesknoty.

ojej, przestan, bo w dolku sciska. moze jednak przeprosze....
      • Gość: ZetKa Re: GROGREG!!!!!! IP: *.admin.ntua.gr 01.10.01, 10:39
        > Najpierw przepros za splesniala bule, to porozmawiamy o grzybkach.
        Plesn to tez grzybki, zreszta i po plesni i po "grzybkach" mozna dostac
        delirycznych zwidow ;)
        • bbury Re: GROGREG!!!!!! 01.10.01, 10:41
          Gość portalu: ZetKa napisał(a):

> > Najpierw przepros za splesniala bule, to porozmawiamy o grzybkach.
          > Plesn to tez grzybki, zreszta i po plesni i po "grzybkach" mozna dostac
          > delirycznych zwidow ;)

Hu hu hu ale kolegę wyniosło ! Grecja ?
          • Gość: ZetKa Re: GROGREG!!!!!! IP: *.robotics.ntua.gr 02.10.01, 09:15
            > Hu hu hu ale kolegę wyniosło ! Grecja ?
            Dokladnie... przez 6 godzin dziennie na Politechnice Atenskiej (5 razy w
            tygodniu), reszta czasu moja :)))
            Jejku, jak tu goraco! Za dwa miesiace bede mial chlodniej ;) :((((
            • Gość: pakuz Re: GROGREG!!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.10.01, 10:31
              ale ci zazdroszcze !
              kalimera , ewcharisto , suflaki i feta
              i do tego jeszcze słońce
              nawet o tym nie pisz , bo nam juz blony wyrastaja miedzy
              palcami nog od tego ciaglego deszczu
              • Gość: ZetKa Re: GROGREG!!!!!! IP: *.robotics.ntua.gr 02.10.01, 13:08
                > ale ci zazdroszcze !
                > kalimera , ewcharisto ,
                ja nie znaju :(
                jeszczio...

> suflaki
                fuj! toc to przecia kebab, tylko minimalnie inny.
                A kebab eto przecia fast-food, tylko minimalnie inny.
                A o fast-foodach nic nie napisze, bo nie bede sie wyrazal...

> feta
                kilogram kosztuje 850...
                na szczescie drachm (1zl z groszami za 100 drachm)
                Grecji jeszcze prawie nie poznalem, jeno kilka ladnych Rosjanek. Tak to jest jak
                sie pracuje :(
                Ale owoce sa suuuppper tanie, tylko jakos zawsze mam problemy ze zjedzeniem
                brzoskwini (po polowie mam juz dosyc, tylko to pol to jak jedna duza w Polsce).
                Aha, czy ktos zna sposob na otwarcie migdalow, bo cholerstwo ma strasznie twarda
                skorupke i juz mnie zeby bola przez to :(

> i do tego jeszcze słońce
                tylko momentami juz z goraca wytrzymac nie moge :(
                na szczescie dzisiaj rano byl wietrzyk, mam nadzieje, ze po poludniu tez bedzie

> palcami nog od tego ciaglego deszczu
                Nie ma teo zlego, co by na dobre nie wyszlo, przynajmniej Odra bedzie czystsza
                jak do niej deszczowka napada ;)
                A jak wyjezdzalem, to w Szczecinie ladna pogoda byla. I co przez te wakacje
                jestem w Szczecinie, to jest slonce. Jakos chyba mam szczescie

• Gość: pakuz Re: GROGREG!!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.10.01, 13:16
                  no to jak poznales rosjanki to bardziej cie sie przyda
                  greckie 'ljamas'
                  czyli ma ichniemu 'na zdorowije'
                  • Gość: mika Re: zejdźcie z GROGREGA!!!!!! IP: 212.244.77.* 02.10.01, 13:21
                    Nie wiem czy wszystko co piszemy w tym watku zainteresuje samego adresata.
                    No ja w kazdym badz razie pozdrawiam go serdeczniaście.
                    • Gość: pakuz Re: zejdźcie z GROGREGA!!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.10.01, 13:23
                      grogreg zostal odciety od urla za kare ze za wolno jezdzil
                      vide link 'czy was ludzie pogielo'
                    • Gość: ZetKa Re: zejdźcie z GROGREGA!!!!!! IP: *.robotics.ntua.gr 02.10.01, 15:28
                      > Nie wiem czy wszystko co piszemy w tym watku zainteresuje samego adresata.
                      > No ja w kazdym badz razie pozdrawiam go serdeczniaście.
                      Nie wiem, czy czyta czy nie (jakos mu sie udalo przeskoczyc blokade w sposob
                      pokretny bardzo - siadl na innym kompie ;), czy go to interesuje czy nie (jego
                      mialoby nie interesowac co ja robie? ;) ale nie chce mi sie zaczynac nowego
                      watku - wiec zostane tutaj (pewnie i tak sie szybko skonczy.
                      Do pozdrowien sie dolaczam!
                  • Gość: ZetKa Re: GROGREG!!!!!! IP: *.robotics.ntua.gr 02.10.01, 15:31
                    > no to jak poznales rosjanki to bardziej cie sie przyda
                    > greckie 'ljamas'
                    > czyli ma ichniemu 'na zdorowije'
                    Oj przyda sie, przyda, bo jedna dopiero co na grype zachorzala (tu, w Grecji :(
                    Ale ta jedna jakas taka dziwna jest, jakby sie czula lepsza bo po rosyjsku umie :(
                    Dwie inne za to calkiem mile, czasami nawet za bardzo ;) i przynajmniej jak mi
                    slow brakuje to chociaz staraja sie zrozumiec polski.
                    No i czwarta, najladniejsza, ta chociaz zna angielski :))))

btw jak jestes taki specjalista od greckiego zapraszam do siebie - wlasnie
                    zainstalowalem Win'98... po grecku :(((
                    Cos jest zle, nawet nie wiem co, na szczescie to nie moj komp (a moze raczej
                    niestety - moj bedzie za tydzien :(
                    • Gość: lijo Re: GROGREG!!!!!! IP: 210.14.209.* 03.10.01, 05:56
                      cha cha cha, ZetKa, podaje ci lapke. ja tez daleko. ale u mnie zima, wiec tylko
                      27 C w nocy i 32 C w ciagu dnia. cud-miod. i wiaterek. slonko jednak zamglone,
                      bo duza wilgotnosc; ty przynajmniej na opaleniznesie zalapiesz.
                      nie sprawdzalam, czy w sklepach maja pletwy (bo ja ufam szczeciniakom, jak
                      gadaja, ze trza pletwy - to trza), ale morza tu u mnie od czorta, wiec jestem
                      dobrej mysli.
                      pozdrow grecje ode mnie.
                      • Gość: ZetKa Re: GROGREG!!!!!! IP: *.robotics.ntua.gr 03.10.01, 10:17
                        > cha cha cha, ZetKa, podaje ci lapke. ja tez daleko. ale u mnie zima,
                        Oj, to musisz miec dluga lapke. Ale wyciagnij ja jeszcze kilka centrymetrow, bo
                        ne moge dosiegnac ;)

> 27 C w nocy i 32 C w ciagu dnia. cud-miod. i wiaterek. slonko jednak zamglone,
                        > bo duza wilgotnosc; ty przynajmniej na opaleniznesie zalapiesz.
                        chyba od monitora, ale taka to ja moge miec w domu. Pracuje codziennie pare
                        godzin przed kompem, jedynie popoludniu i w weekendy bede mial okazje sie
                        poopalac.

> nie sprawdzalam, czy w sklepach maja pletwy (bo ja ufam szczeciniakom, jak
                        > gadaja, ze trza pletwy - to trza), ale morza tu u mnie od czorta, wiec jestem
                        > dobrej mysli.
                        To gdzies ty pojechala? Australia?

> pozdrow grecje ode mnie.
                        Pozdrowilem. Tylko Grecja nie zna naszego jezyka, wiec nie zrozumieli :( ;)))
                        Po angielsku tez slabo mowia :((( wiec musisz mi przetlumaczyc na grecki

• Gość: lijo Re: GROGREG!!!!!! IP: 210.14.209.* 03.10.01, 11:39
                          cholender....
                          a moze byc po chinsku? (bez zaznaczania akcentow)
                          • Gość: ZetKa Re: GROGREG!!!!!! IP: *.robotics.ntua.gr 03.10.01, 11:43
                            > cholender....
                            > a moze byc po chinsku? (bez zaznaczania akcentow)
                            Nie sadze :( To juz raczej po rosyjsku, w hotelu jest kilka osob z Erasmusa ktore
                            ucza sie greckiego, wiekszosc z nich zna rosyjski wiec moze jakos przetlumacza ;)
                            poza tym po chinsku to nawet bym nie wiedzial jak to powiedziec ;)
                            • Gość: lijo Re: GROGREG!!!!!! IP: 210.14.209.* 03.10.01, 17:42
                              eee tam. chinski prosty jak konstrukcja cepa. szkoda, ze nie dla mnie :(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka