xyz-xyz 06.12.05, 12:40 Czy jakieś cenzorskie nożyczki poszły w ruch? Jeśli tak to zapytuję, który z zapisów regulaminu forum złamałem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
albert_c Re: Zdaje mi się? 06.12.05, 13:03 xyz-xyz napisał: > Czy jakieś cenzorskie nożyczki poszły w ruch? Jeśli tak to zapytuję, który z > zapisów regulaminu forum złamałem? * a o co Tobie chodzi? moze za duzo watkow zalozyles na minute i Cie pokarali za wypisywanie tylu watkow, zamiast wraz z Feliksem dawac sobie po razie w jednym watku... Panowie dajcie sobie po mordzie, ale w jednym watku! nie uprawiajcie spamu ideologicznego! ino juz...:) Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Zdaje mi się? 06.12.05, 13:13 Przez dłuższą chwilę kilka wątków informowało, że nie istniej i tak dalej. Ale już działają. Wiesz może co się stało? Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: Zdaje mi się? 06.12.05, 13:17 nie wiem, moze zescie z Feliksem zaspomowali forum i sie zblokowalo przez to:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Zdaje mi się? 06.12.05, 13:22 moze za duzo watkow zalozyles na minute i Cie pokarali za wypisywanie tylu > watkow, Za dużo wątków nie pozwala na ich umieszczenie w ogóle. A te były widoczne ale po kliknięciu wychodziło, ze nie istnieją. > Panowie dajcie sobie po mordzie, ale w jednym wątku! > nie uprawiajcie spamu ideologicznego! Albert, po jakiej mordzie? Ja? Agresja zero.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: Zdaje mi się? 06.12.05, 13:34 xyz-xyz napisał: > Albert, po jakiej mordzie? Ja? Agresja zero.:)) * dobra to 'po mordzie' w takim razie, bez agresji, normalnie powbijacie sobie szpile zawsze z rana i wtedy bedzie juz luz chlopaki:)) Odpowiedz Link Zgłoś