Dodaj do ulubionych

Jakiej wartości trzeba mieć majątek....

IP: *.chello.pl 16.12.05, 22:56
aby uznać się za bogatego? Oczywiście w Polsce.
Może jestem bogaty a narzekam?
Obserwuj wątek
    • Gość: moher Re: Jakiej wartości trzeba mieć majątek.... IP: *.orange.pl 17.12.05, 14:01
      teraz tylko tyle ile uda ci się schować w beret
    • Gość: andreas Re: Jakiej wartości trzeba mieć majątek.... IP: *.orange.pl 17.12.05, 15:50
      no jak masz auto i na paliwo i jedzenie,
      to mysle, że juz bogaty...

• Gość: konio Re: Jakiej wartości trzeba mieć majątek.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.05, 09:11
        Ja gdy mam na wino i szluga to już jestem szczęślwy.
        • Gość: marian paździoch Re: Jakiej wartości trzeba mieć majątek.... IP: *.chello.pl 18.12.05, 09:18
          a mnie teściowa powiedziała przed ślubem, że oddaje mi największy skarb a mimo
          to całe życie w kredytach.

mp
          • Gość: praktyk Re: Jakiej wartości trzeba mieć majątek.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.05, 09:25
            Oddaj skarb w lizing za odpłatnością.
          • Gość: Christal Re: Jestem bogata IP: *.pools.arcor-ip.net 18.12.05, 16:38
            jestem bogata, ale nie mloda
            i kazik nie pisze
            • szpilkaa1 Re: Jestem bogata 18.12.05, 17:24
              a ja mam bogate zycie wewnetrzne:-))
              • swantevit Re: Jestem bogata 18.12.05, 17:26
                szpilkaa1 napisała:
                a ja mam bogate zycie wewnetrzne:-))
                ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
                Byloby z pewnoscia bogatsze, gdybys je z kims dzielila..
                • szpilkaa1 Re: Jestem bogata 18.12.05, 17:38
                  swantevit napisał:

> szpilkaa1 napisała:
                  > a ja mam bogate zycie wewnetrzne:-))
                  > ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
                  > Byloby z pewnoscia bogatsze, gdybys je z kims dzielila..
                  >
                  ale z kim?:-))
                  • swarozyc Re: Jestem bogata 18.12.05, 17:39
                    W zasadzie z kimkolwiek..
                    • szpilkaa1 Re: Jestem bogata 18.12.05, 17:47
                      swarozyc napisał:

> W zasadzie z kimkolwiek..
                      >

czuje sie jakbym na kozetce u Ciebie lezala:-)
                      • swarozyc Re: Jestem bogata 18.12.05, 17:58
                        W niedziele moj gabinet zamkniety..
                        • szpilkaa1 Re: Jestem bogata 18.12.05, 18:00
                          swarozyc napisał:

> W niedziele moj gabinet zamkniety..
                          >
                          szkoda, mialam nadzieje na terapie:-)
                          • swarozyc Re: Jestem bogata 18.12.05, 18:10
                            szpilkaa1 napisała:
                            szkoda, mialam nadzieje na terapie:-)
                            ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
                            Na Starym Miescie mam garsoniere z niekrepujacym wejsciem..
                            • beatrix13 Re: Jestem bogata 18.12.05, 18:11
                              w stolycy?
                            • szpilkaa1 Re: Jestem bogata 18.12.05, 18:11
                              swarozyc napisał:

> szpilkaa1 napisała:
                              > szkoda, mialam nadzieje na terapie:-)
                              > ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
                              > Na Starym Miescie mam garsoniere z niekrepujacym wejsciem..

widze, ze Ty masz na mysli gabinet odnowy biologicznej... a ja tylko
                              psychoterapeute:-)
                              • swarozyc Re: Jestem bogata 18.12.05, 18:15
                                szpilkaa1 napisała:
                                widze, ze Ty masz na mysli gabinet odnowy biologicznej... a ja tylko
                                > psychoterapeute:-)
                                '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
                                Czy jedno wyklucza drugie?
                                "W zdrowym ciele, zdrowy duch!"
                                • szpilkaa1 Re: Jestem bogata 18.12.05, 18:17
                                  swarozyc napisał:

> Czy jedno wyklucza drugie?
                                  > "W zdrowym ciele, zdrowy duch!"

ale mi witamin nie brakuje:-))
                                  • swarozyc Re: Jestem bogata 18.12.05, 18:18
                                    Cos Ci jednak brakuje...
                                    :-)
                                    • szpilkaa1 Re: Jestem bogata 18.12.05, 18:59
                                      swarozyc napisał:

> Cos Ci jednak brakuje...
                                      > :-)

ale nie masz niz przeciwko mojemu wybrakowaniu?:-)
                                      • swarozyc Re: Jestem bogata 18.12.05, 19:01
                                        szpilkaa1 napisała:
                                        ale nie masz niz przeciwko mojemu wybrakowaniu?:-)
                                        '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
                                        Oczywiscie ze nie, bo wtedy bylbym niepotrzebnym..
                                        :-))
                                        • szpilkaa1 Re: Jestem bogata 18.12.05, 19:12
                                          swarozyc napisał:

> szpilkaa1 napisała:
                                          > ale nie masz niz przeciwko mojemu wybrakowaniu?:-)
                                          > '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
                                          > Oczywiscie ze nie, bo wtedy bylbym niepotrzebnym..
                                          > :-))

a nie przeszkadza Ci to, ze jestes dopelniaczem?:-)
                                          >
                                          • swarozyc Re: Jestem bogata 18.12.05, 19:15
                                            szpilkaa1 napisała:
                                            nie przeszkadza Ci to, ze jestes dopelniaczem?:-)
                                            ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
                                            Chyba narzednikiem...
                                            (:-
                                            • szpilkaa1 Re: Jestem bogata 18.12.05, 19:22
                                              swarozyc napisał:

> szpilkaa1 napisała:
                                              > nie przeszkadza Ci to, ze jestes dopelniaczem?:-)
                                              > ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
                                              > Chyba narzednikiem...
                                              > (:-
                                              mimo wszystko podmiotowo Cie traktuje :-)
                                              >
                                              • swarozyc Re: Jestem bogata 18.12.05, 19:24
                                                i jeszcze sie tym chwalisz..(:-
                                                Chyba zerwe z Toba..
                                                • swarozyc Re: Jestem bogata 18.12.05, 19:26
                                                  sorry, pospieszylem sie z odpowiedza, mylac w pospiechu podmiotowosc z
                                                  przedmiotowoscia. Zwracam honor..
                                                  • szpilkaa1 Re: Jestem bogata 18.12.05, 19:27
                                                    swarozyc napisał:

> sorry, pospieszylem sie z odpowiedza, mylac w pospiechu podmiotowosc z
                                                    > przedmiotowoscia. Zwracam honor..
                                                    wlasnie mialam ochote Cie wypunktowac ale byles szybszy:-))
                                                  • swarozyc Re: Jestem bogata 18.12.05, 19:34
                                                    szpilkaa1 napisała:
                                                    wlasnie mialam ochote Cie wypunktowac ale byles szybszy:-))
                                                    '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
                                                    musze zwolnic, bo szybkosc moze byc zabojcza..
                                                  • szpilkaa1 Re: Jestem bogata 18.12.05, 19:56
                                                    swarozyc napisał:

> szpilkaa1 napisała:
                                                    > wlasnie mialam ochote Cie wypunktowac ale byles szybszy:-))
                                                    > '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
                                                    > musze zwolnic, bo szybkosc moze byc zabojcza..

spokonie, najwyzej Cie wyhamuje:-))
                                                • beatrix13 Re: Jestem bogata 18.12.05, 19:26
                                                  spóźnieni kochankowie
                                                  • szpilkaa1 Re: Jestem bogata 18.12.05, 19:27
                                                    beatrix13 napisała:

> spóźnieni kochankowie

becia ale i tak Cie lubie;))
                                                  • swarozyc Re: Jestem bogata 18.12.05, 19:29
                                                    beatrix13 napisała:
                                                    spóźnieni kochankowie
                                                    '''''''''''''''''''''''''
                                                    na milosc nigdy nie jest za pozno..!
                                                  • szpilkaa1 Re: Jestem bogata 18.12.05, 19:55
                                                    swarozyc napisał:

> beatrix13 napisała:
                                                    > spóźnieni kochankowie
                                                    > '''''''''''''''''''''''''
                                                    > na milosc nigdy nie jest za pozno..!

swar, ale w kontrakcie nie bylo mowy o milosci!:-)
                                                  • swarozyc Re: Jestem bogata 18.12.05, 19:56
                                                    a kto mowi o milosci? Ja tylko tak sobie dywaguje..
                                                  • szpilkaa1 Re: Jestem bogata 18.12.05, 20:07
                                                    swarozyc napisał:

> a kto mowi o milosci? Ja tylko tak sobie dywaguje..
                                                    uff, bo zastanawialam sie czy nie rzucic aktorstwa:-)
                                                  • swarozyc Re: Jestem bogata 18.12.05, 20:09
                                                    szpilkaa1 napisała:
                                                    uff, bo zastanawialam sie czy nie rzucic aktorstwa:-)
                                                    ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
                                                    a jakbys rzucila, to cuzebys mi rzekla?
                                                  • szpilkaa1 Re: Jestem bogata 18.12.05, 20:12
                                                    swarozyc napisał:

> szpilkaa1 napisała:
                                                    > uff, bo zastanawialam sie czy nie rzucic aktorstwa:-)
                                                    > ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
                                                    > a jakbys rzucila, to cuzebys mi rzekla?

jak rzuce to powiem - jeszcze roli nie rzucilam;)
                                                  • swarozyc Re: Jestem bogata 18.12.05, 20:23
                                                    szpilkaa1 napisała:
                                                    jak rzuce to powiem - jeszcze roli nie rzucilam;)
                                                    '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
                                                    Och Ty artystko-uwodzicielko..
                                                  • szpilkaa1 Re: Jestem bogata 18.12.05, 20:25
                                                    swarozyc napisał:

> szpilkaa1 napisała:
                                                    > jak rzuce to powiem - jeszcze roli nie rzucilam;)
                                                    > '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
                                                    > Och Ty artystko-uwodzicielko..
                                                    :-)pa
                                                    >
                                                  • swarozyc Re: Jestem bogata 18.12.05, 20:28
                                                    Spac idziesz?
                                                    (:-
                                                  • szpilkaa1 Re: Jestem bogata 18.12.05, 20:32
                                                    swarozyc napisał:

> Spac idziesz?
                                                    > (:-
                                                    >

nie, tylko do lozka:-)
                                                  • beatrix13 Re: Jestem bogata 18.12.05, 20:33
                                                    obowiązki małżeńskie wzywają
                                                  • swarozyc Re: Jestem bogata 18.12.05, 20:34
                                                    beatrix13 napisała:
                                                    obowiązki małżeńskie wzywają
                                                    '''''''''''''''''''''''''''''''''''''
                                                    Becia, musisz nastroj psuc?!
                                                    a ja juz fantazjowalem...
                                                  • beatrix13 Re: Jestem bogata 18.12.05, 20:38
                                                    real tak cię uwiera?
                                                    że o wirtualnych pchnięciach fantazjujesz?
                                                  • szpilkaa1 Re: Jestem bogata 18.12.05, 20:39
                                                    beatrix13 napisała:

> real tak cię uwiera?
                                                    > że o wirtualnych pchnięciach fantazjujesz?

becia, Ty jestes na powaznie zazdrosna czy tylko tak dobrze grasz?:-)))
                                                  • swarozyc Re: Jestem bogata 18.12.05, 20:39
                                                    Becia, kobieta jestes?
                                                    bo jezor masz niewyparzony..
                                                  • beatrix13 Re: Jestem bogata 18.12.05, 20:43
                                                    szczera do bólu jak zawsze
                                                  • beatrix13 Re: Jestem bogata 18.12.05, 20:44
                                                    swarozyc napisał:

> Becia, kobieta jestes?
                                                    > bo jezor masz niewyparzony..
                                                    >
                                                    >
                                                    > kobieta 100%
                                                  • swarozyc Re: Jestem bogata 18.12.05, 20:46
                                                    Szpilka jest bardziej sofisticated lady..
                                                    popraw sie..
                                                  • beatrix13 Re: Jestem bogata 18.12.05, 20:56
                                                    dobrze gra
                                                  • szpilkaa1 Re: Jestem bogata 18.12.05, 20:38
                                                    swarozyc napisał:

> beatrix13 napisała:
                                                    > obowiązki małżeńskie wzywają
                                                    > '''''''''''''''''''''''''''''''''''''
                                                    > Becia, musisz nastroj psuc?!
                                                    > a ja juz fantazjowalem...

becia, dla mnie to nie obowiazek:-))
                                                    >
                                                    >
                                                  • beatrix13 Re: Jestem bogata 18.12.05, 20:39
                                                    przyjemności masz ze swarem
              • Gość: lek. Re: Jestem bogata IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.05, 18:10
                Masz owsiki??
                • szpilkaa1 Re: Jestem bogata 18.12.05, 18:13
                  Gość portalu: lek. napisał(a):

> Masz owsiki??

nie, wysokie kultury bakterii:-)
    • beatrix13 Re: Jakiej wartości trzeba mieć majątek.... 18.12.05, 21:00
      tak jak jej grasz
      ja sie nie poprawię,bo niepoprawna jestem

i nieoswajalna
      • Gość: piotrus Re: Jakiej wartości trzeba mieć majątek.... IP: *.internet.v.pl 18.12.05, 21:15
        beatrix13 napisała:

> ja sie nie poprawię,bo niepoprawna jestem

na karzdego twardziela jest twardziel

pozdrawiam
    • beatrix13 Re: Jakiej wartości trzeba mieć majątek.... 18.12.05, 21:17
      nie ze mną te numery,Bruner
      • Gość: piotruś Re: Jakiej wartości trzeba mieć majątek.... IP: *.internet.v.pl 18.12.05, 21:18
        a na jakie numery się zgadzasz?

pozdrawiam
        • beatrix13 Re: Jakiej wartości trzeba mieć majątek.... 18.12.05, 21:27
          wolna amerykanka
          • Gość: piotruś Re: Jakiej wartości trzeba mieć majątek.... IP: *.internet.v.pl 18.12.05, 21:28
            zero prefix tez?
            • beatrix13 Re: Jakiej wartości trzeba mieć majątek.... 18.12.05, 21:41
              zer nie lubię
              • Gość: piotruś Re: Jakiej wartości trzeba mieć majątek.... IP: *.internet.v.pl 18.12.05, 21:42
                nie dziwe sie zero tez mi nie wchodzi ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka