Gość: F. IP: *.dip0.t-ipconnect.de 20.12.05, 11:30 Chcialbym w podarku bozonarodzeniowym podarowc malego kota. Gdzie w Szczecinie moglbym takiego malego kotka znalezc ? Pozdrawiam, F. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xyz-xyz Re: Szukam kota. 20.12.05, 11:48 Pochodź w okolicach szpitali. A najlepiej poszukaj przy działkach na Szafera róg Wojska Polskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K.F. Re: Szukam kota. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.05, 11:50 Wczoraj właścicielka sklepu dla zwierzków na Starym Mieście (obok bistro Prawda, niedaleko redakcji Głosu) szukała chętnych na czarne małe kotki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: affera Re: Szukam kota. IP: *.devs.futuro.pl 20.12.05, 11:52 a zapakujesz je? ;-) ot taka ciekawość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: exman Re: Szukam kota. IP: 217.153.19.* 20.12.05, 12:21 Pamiętaj że zanim kupisz, sprawdź jakie na jakie bateryjki chodzi, bo tro różnie jest z tymi kotkami, na ten przykład chińskie często są na dwie AA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Szukam kota. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.05, 12:50 Możesz zajżeć też na Allegro (z zachodniopomorskiego) pojawiają się tam koty/kocięta do oddania za 1pln Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakers Re: Szukam kota. IP: 195.116.144.* 20.12.05, 12:52 zastanów się czy obdarowany będzie chciał kota - to przecież zwierzak a nie zabawka którą można wyrzucić za 2 tygodnie (koty żyją nawet 20 lat) Odpowiedz Link Zgłoś
trydzyk Re: Szukam kota. 22.12.05, 10:10 Wiem, ze sa rozne swiry i ze kot to nie zabawka - nie trzeba mi tego przypominac! Ale to jest prezent dla kogos, kto bardzo koty lubi, juz posiadal i bardzo by sie cieszyl. F. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pogodno Re: Szukam kota. IP: *.chello.pl 20.12.05, 17:36 Przejrzyj głoszenia w gazetach lokalnych. Zobacz też w schronisku dla zwierząt. Pozdrawiam. Kotkowi i nowemu właścicielowi życzę samych radości z wzajemnego towarzystwa:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saramona Re: Szukam kota. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.05, 14:33 schroniska w naszym mieście nie polecam, koty są chore i niestety... odchodzą.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nitka72 Re: Szukam kota. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.05, 18:49 A przede wszystkim na każdym śmietniku,wiec za bardzo trudzić się nie trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś