Dodaj do ulubionych

Pozdrawiam ze Szwajcarii

IP: 5.5.* / *.proxycache.rima-tde.net 25.12.05, 19:05
Jestem w Szwajcarii, stop. Pojutrze odwiedzam Swiss Bank Account, stop.
Pocałujcie mnie tam, gdzie słońce nie dochodzi, stop.

www.swissgates.com/
Obserwuj wątek
    • swarozyc Zono pijaka 25.12.05, 19:07
      zostalas sekretarka Stolec-mana?
      powiedz lepiej jakie majtki ma Jolka dzisiaj.
      • Gość: zona pijaka Re: Zono pijaka IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 25.12.05, 19:14
        swarozyc napisał:
        > zostalas sekretarka Stolec-mana?
        > powiedz lepiej jakie majtki ma Jolka dzisiaj.

A co zakochany w Joli, toć ona plackiem przed Papieżem?
        • swarozyc Re: Zono pijaka 25.12.05, 19:17
          Gość portalu: zona pijaka napisał(a):
          A co zakochany w Joli, toć ona plackiem przed Papieżem?
          '''''''''''''''''''''
          EEee tam. To tylko taki chwyt pod glupawych katolaczkow. Dzien wczesniej lezala
          przed Alkiem I (pierwszym)
          • Gość: zona pijaka Re: Zono pijaka IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 25.12.05, 19:19
            Słyszałam z wiarygodnych żródeł że po świętach jadą do Szwecji. Zamieszkają w
            tym najwyższym apartamentowcu szwedzkim w Malmoe. Będziesz miał okazję
            pooglądać nagą Jolę przez lornetkę.
            • swarozyc Re: Zono pijaka 25.12.05, 19:23
              mieszkam ciut za daleko od Malmö..

www.fotograf-berg.fotosidan.se/viewpic.htm?ID=493395
              • Gość: zona pijaka Re: Zono pijaka IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 25.12.05, 19:25
                To weź się na stopa
                • swantevit Re: Zono pijaka 25.12.05, 19:27
                  czys ty zglupiala ?!
                  Taki czlowiek jak ja, paletac sie jak jaka tirowka cyganska.
                  Takie zajecie tobie bardziej przystoi..
                  • Gość: zona pijaka Re: Zono pijaka IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 25.12.05, 19:32
                    swantevit napisał:
                    > czys ty zglupiala ?!
                    > Taki czlowiek jak ja, paletac sie jak jaka tirowka cyganska.
                    > Takie zajecie tobie bardziej przystoi..

Żadna praca nie hańbi, sam tak kiedyś pisałeś.
                    • swantevit Re: Zono pijaka 25.12.05, 19:39
                      Slusznie.
                      Ku..two jednak tak.
                      • Gość: zona pijaka Re: Zono pijaka IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 25.12.05, 19:43
                        swantevit napisał:
                        > Slusznie.
                        > Ku..two jednak tak.

Coś sie zrobił taki świetojeb..y?
                        • swantevit Re: Zono pijaka 25.12.05, 19:44
                          swieta sa.
                          udzielilo mi sie..
                          • Gość: zona pijaka Re: Zono pijaka IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 25.12.05, 19:46
                            swantevit napisał:
                            > swieta sa.
                            > udzielilo mi sie..

Swięta? Nie słyszałam, a jakie?
                            • swantevit slowianskie, oczywiscie! 25.12.05, 19:49
                              21-23 grudnia: Zimowe Staniesłońca, Narodzenie Bożycza,Narodzenie Młodego Boga
                              (u Słowian zach.), Kutia, Kolada, Owsiana, Narodzenie Kolady
                              Przewidywanie pogody na 12 miesięcy roku. Czczenie Swaroga - Ojca wszystkich
                              bogów. Święta wieczerza (Bratczyna), rytualna Kutia, wzywania Owsenia - symbolu
                              płodności. Oprowadza się Kozę - obraz Boga Płodności, dostatku. Zakończenie
                              Koroczuna: korowaj bożonarodzeniowy symbolizuje wzrastanie dnia. Uczczenie
                              Diducha - Ducha pól, Ducha przodków.
                              23 grudnia: Święto Roda
                              Roda czci się jako prapoczątek życia, on daruje życie wszystkim ziemskim
                              istotom. Wypieka się mu korowaj, warzy piwo i miód, wygłasza się zamówienia ku
                              Jego i Rodzanic czci: "niech rodzi się wszystko dobre".
                              • Gość: zona pijaka Re: slowianskie, oczywiscie! IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 25.12.05, 19:52
                                swantevit napisał:
                                > Wypieka się mu korowaj, warzy piwo i miód, wygłasza się zamówienia ku
                                > Jego i Rodzanic czci: "niech rodzi się wszystko dobre".

Przecież kremówki robi się z podobnej receptury?
                                • swantevit Re: slowianskie, oczywiscie! 25.12.05, 19:54
                                  Nazarlas sie tych kremowek i jabolem zalalas wiec cos przynudzasz. Ide
                                  zobaczyc co dostalem pod choinke. chyba cos w plynie. Splywam.
                                  Pa skarbie!
                                  • Gość: zona pijaka Re: slowianskie, oczywiscie! IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 25.12.05, 19:56
                                    swantevit napisał:
                                    > Ide
                                    > zobaczyc co dostalem pod choinke. chyba cos w plynie.

Borygo do twojego rzęcha.
                                    Pa
                                    • swantevit Zono 25.12.05, 19:58
                                      nie badz niegrzeczna bo ja tu jeszcze wroce i co wtedy?
                                      • Gość: zona pijaka Re: Zono IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 25.12.05, 19:59
                                        Borygo też pijam
                                        • swantevit Re: Zono 25.12.05, 20:00
                                          wlasnie otworzylem. Borygo tam nie bylo..
                                          (:-
                                          • Gość: zona pijaka Re: Zono IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 25.12.05, 20:03
                                            A kolor jaki, zielony, niebieski?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka