Gość: Stoltzman IP: 5.5.* / *.proxycache.rima-tde.net 25.12.05, 19:05 Jestem w Szwajcarii, stop. Pojutrze odwiedzam Swiss Bank Account, stop. Pocałujcie mnie tam, gdzie słońce nie dochodzi, stop. www.swissgates.com/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
swarozyc Zono pijaka 25.12.05, 19:07 zostalas sekretarka Stolec-mana? powiedz lepiej jakie majtki ma Jolka dzisiaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona pijaka Re: Zono pijaka IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 25.12.05, 19:14 swarozyc napisał: > zostalas sekretarka Stolec-mana? > powiedz lepiej jakie majtki ma Jolka dzisiaj. A co zakochany w Joli, toć ona plackiem przed Papieżem? Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Zono pijaka 25.12.05, 19:17 Gość portalu: zona pijaka napisał(a): A co zakochany w Joli, toć ona plackiem przed Papieżem? ''''''''''''''''''''' EEee tam. To tylko taki chwyt pod glupawych katolaczkow. Dzien wczesniej lezala przed Alkiem I (pierwszym) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona pijaka Re: Zono pijaka IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 25.12.05, 19:19 Słyszałam z wiarygodnych żródeł że po świętach jadą do Szwecji. Zamieszkają w tym najwyższym apartamentowcu szwedzkim w Malmoe. Będziesz miał okazję pooglądać nagą Jolę przez lornetkę. Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Zono pijaka 25.12.05, 19:23 mieszkam ciut za daleko od Malmö.. www.fotograf-berg.fotosidan.se/viewpic.htm?ID=493395 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona pijaka Re: Zono pijaka IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 25.12.05, 19:25 To weź się na stopa Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: Zono pijaka 25.12.05, 19:27 czys ty zglupiala ?! Taki czlowiek jak ja, paletac sie jak jaka tirowka cyganska. Takie zajecie tobie bardziej przystoi.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona pijaka Re: Zono pijaka IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 25.12.05, 19:32 swantevit napisał: > czys ty zglupiala ?! > Taki czlowiek jak ja, paletac sie jak jaka tirowka cyganska. > Takie zajecie tobie bardziej przystoi.. Żadna praca nie hańbi, sam tak kiedyś pisałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona pijaka Re: Zono pijaka IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 25.12.05, 19:43 swantevit napisał: > Slusznie. > Ku..two jednak tak. Coś sie zrobił taki świetojeb..y? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona pijaka Re: Zono pijaka IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 25.12.05, 19:46 swantevit napisał: > swieta sa. > udzielilo mi sie.. Swięta? Nie słyszałam, a jakie? Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit slowianskie, oczywiscie! 25.12.05, 19:49 21-23 grudnia: Zimowe Staniesłońca, Narodzenie Bożycza,Narodzenie Młodego Boga (u Słowian zach.), Kutia, Kolada, Owsiana, Narodzenie Kolady Przewidywanie pogody na 12 miesięcy roku. Czczenie Swaroga - Ojca wszystkich bogów. Święta wieczerza (Bratczyna), rytualna Kutia, wzywania Owsenia - symbolu płodności. Oprowadza się Kozę - obraz Boga Płodności, dostatku. Zakończenie Koroczuna: korowaj bożonarodzeniowy symbolizuje wzrastanie dnia. Uczczenie Diducha - Ducha pól, Ducha przodków. 23 grudnia: Święto Roda Roda czci się jako prapoczątek życia, on daruje życie wszystkim ziemskim istotom. Wypieka się mu korowaj, warzy piwo i miód, wygłasza się zamówienia ku Jego i Rodzanic czci: "niech rodzi się wszystko dobre". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona pijaka Re: slowianskie, oczywiscie! IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 25.12.05, 19:52 swantevit napisał: > Wypieka się mu korowaj, warzy piwo i miód, wygłasza się zamówienia ku > Jego i Rodzanic czci: "niech rodzi się wszystko dobre". Przecież kremówki robi się z podobnej receptury? Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: slowianskie, oczywiscie! 25.12.05, 19:54 Nazarlas sie tych kremowek i jabolem zalalas wiec cos przynudzasz. Ide zobaczyc co dostalem pod choinke. chyba cos w plynie. Splywam. Pa skarbie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona pijaka Re: slowianskie, oczywiscie! IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 25.12.05, 19:56 swantevit napisał: > Ide > zobaczyc co dostalem pod choinke. chyba cos w plynie. Borygo do twojego rzęcha. Pa Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Zono 25.12.05, 19:58 nie badz niegrzeczna bo ja tu jeszcze wroce i co wtedy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona pijaka Re: Zono IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 25.12.05, 19:59 Borygo też pijam Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: Zono 25.12.05, 20:00 wlasnie otworzylem. Borygo tam nie bylo.. (:- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona pijaka Re: Zono IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 25.12.05, 20:03 A kolor jaki, zielony, niebieski? Odpowiedz Link Zgłoś