Dodaj do ulubionych

mika - skonczylas to pranie

IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 03.10.01, 13:12
bo my tu wypisujemy rozne pierdoly i nie ma kto sprawdzic
Obserwuj wątek
    • Gość: mika Re: mika - nie skonczylam IP: 212.244.77.* 03.10.01, 13:19
      ..wszystkie michy w domu zajęte...
      poza tym widze ,że straciłam autorytet(chyba sama uzbroje sie w słownik), choc
      będe dalej upierac sie, że szczecinski pisze sie mała literka. A poza tym prawy
      alt mi sie psuje... Pralka sie psuje, alt sie psuje, lepiej mnie unikajcie bo
      Was zepsuję...
      • Gość: ZetKa Re: mika - nie skonczylam IP: *.robotics.ntua.gr 03.10.01, 13:24
        > ..wszystkie michy w domu zajęte...
        to co, ty pierzesz nawet w takich kuchennych? ;)

> poza tym widze ,że straciłam autorytet(chyba sama uzbroje sie w słownik), choc
        > będe dalej upierac sie, że szczecinski pisze sie mała literka.
        A sie upieraj. I tak sie pisze DUZA. Co prawda tylko czasami, w nazwach wlasnych
        (np. Stargard Szczecinski, Kurier Szczecinski) i na poczatku zdania (Szczecinskie
        kobiety sa najpiekniejsze w Polsce!), ale sie pisze.
        Oczywiscie w pozostalych przypadkach masz absolutna racje ;)

> A poza tym prawy alt mi sie psuje...
        A mi sie pol klawiatury zacina :(((

> Pralka sie psuje, alt sie psuje,
        Bo ty podstawowej zasady postepowania ze sprzetem nie znasz:
        Nic na sile...

WEZ WIEKSZY MLOTEK!!!!
        • Gość: mika Re: mika - nie skonczylam IP: 212.244.77.* 03.10.01, 13:29
          Gość portalu: ZetKa napisał(a):

> WEZ WIEKSZY MLOTEK!!!!

Już próbowałam. Czas na kilof. Życz mi powodzenia Zorba. Mika-szczecinianka
          (wprawdzie nie rodowita,ale jednak)

• Gość: bury Re: mika - nie skonczylam IP: 64.124.150.* 03.10.01, 15:17
            Gość portalu: mika napisał(a):

> Już próbowałam. Czas na kilof. Życz mi powodzenia Zorba. Mika-szczecinianka
            > (wprawdzie nie rodowita,ale jednak)

Pamiętaj o pewnej maksymie mojego kolegi - mechanika: :nic na siłę - wszystko
            młotkiem ;)))"
            • Gość: ZetKa Re: mika - nie skonczylam IP: *.robotics.ntua.gr 04.10.01, 10:03
              > > Już próbowałam. Czas na kilof. Życz mi powodzenia Zorba. Mika-szczeciniank
              > a
              > > (wprawdzie nie rodowita,ale jednak)
              > Pamiętaj o pewnej maksymie mojego kolegi - mechanika: :nic na siłę - wszystko
              > młotkiem ;)))"
              Po pierwsze - popieprzyles, to troche inaczej brzmi (wiem, bo jestem na studiach
              technicznych ;)
              I zobacz na post 03.10.2001, godz. 13:24
    • Gość: pakuz Re: mika - skonczylas to pranie IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 03.10.01, 15:15
      rzadnych owag do mojej ortogarfji ?
      rozumiem , ze chcesz mi na koniec dnia wywalic wszystkie "kwiatki"
      • Gość: mika Re: mika - skonczylas to pranie IP: 212.244.77.* 03.10.01, 15:18
        Gość portalu: pakuz napisał(a):

> rzadnych owag do mojej ortogarfji ?
        > rozumiem , ze chcesz mi na koniec dnia wywalic wszystkie "kwiatki"

Za bardzo lópie kfiatki,rzeby je fyfalać pakóz. Cmoki za wyrozómiałość.
        • Gość: mika Re: mika - skonczylas to pranie IP: 212.244.77.* 03.10.01, 15:19

> Gość portalu: pakuz napisał(a):
          >
          > > rzadnych owag do mojej ortogarfji ?
          > > rozumiem , ze chcesz mi na koniec dnia wywalic wszystkie "kwiatki"
          >
          > Za bardzo lópie kfiatki,rzeby je fyfalać pakóz. Cmoki za wyrozómiałość.

Rany Jólek-jeszcze mi to zostanie na stałe...
          • Gość: jawal Re: mika - skonczylas to pranie IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 03.10.01, 15:25

> Gość portalu: mika napisał(a):
            >
            > > Gość portalu: pakuz napisał(a):
            > >
            > > > rzadnych owag do mojej ortogarfji ?
            > > > rozumiem , ze chcesz mi na koniec dnia wywalic wszystkie "kwiatki"
            > >
            > > Za bardzo lópie kfiatki,rzeby je fyfalać pakóz. Cmoki za wyrozómiałość.
            >
            >
            > Rany Jólek-jeszcze mi to zostanie na stałe...

nie pszejmój siem
          • Gość: bury Re: mika - skonczylas to pranie IP: 64.124.150.* 03.10.01, 15:27
            mika - Nie przejmuj się jak dziś wygram w totka to ci kupie pralkę. ;) a wtedy
            nie będziedz musiała już pracować i ortografia pójdzie w odstawkę :)
            • stettiner Re: mika - skonczylas to pranie 03.10.01, 15:30
              Gość portalu: bury napisał(a):

> mika - Nie przejmuj się jak dziś wygram w totka to ci kupie pralkę. ;) a wtedy
              > nie będziedz musiała już pracować i ortografia pójdzie w odstawkę :)

A grasz chociaż? Bo jak nie, to biegnij do kolektury :)
            • Gość: mika Re: mika - skonczylas to pranie IP: 212.244.77.* 03.10.01, 15:31

> ortografia pójdzie w odstawkę :)

bóóóóóóóóóóóóóóóoo, bó!
              • Gość: bury Re: mika - skonczylas to pranie IP: 64.124.150.* 03.10.01, 15:37
                Stettiner - a co mam nie grać - nasz region potrzebuje inwestora z prawdziwego
                zdarzenia. W ten sposób pozyskuję fundusze...

Mika - przejrzałem ogłoszenia - pralek niet. (Ps na dole jest taki
                link "ogłoszenia u nas" kliknij tam a reszta już z górki, można też gratisowo
                dożucić swoje... )

Pozdro dla Pań.
                • Gość: mika Re: mika - skonczylas to pranie IP: 212.244.77.* 03.10.01, 15:43

> Stettiner - a co mam nie grać - nasz region potrzebuje inwestora z prawdziwego
                  > zdarzenia. W ten sposób pozyskuję fundusze...
                  >
                  > Mika - przejrzałem ogłoszenia - pralek niet. (Ps na dole jest taki
                  > link "ogłoszenia u nas" kliknij tam a reszta już z górki, można też gratisowo
                  > dożucić swoje... )
                  >
                  > Pozdro dla Pań.

Póry!!Dzięki !!Co ja bym bes Ciepie zrobiła...(prała bym i prała..)
                  • Gość: lijo Re: mika - skonczylas to pranie IP: 210.14.209.* 03.10.01, 17:22
                    ho ho, co ja widze, to juz z tej pralki jakies oferty matrymonialne sie robia.
                    mika, jakzes ty dziewucho wyczaila, ze facetow sie lapie na odmoczone rece?

nowy watek: ojejej, bola mnie nogi od lazenia na piechote... ojojoj.... czy
                    ktorys z panow nie moglby mi kupic porzadnej fury, jak juz wygra w tego
                    totka?...(tak niesmialo)
                    • Gość: gabi Re: mika - skonczylas to pranie IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.10.01, 19:10
                      o wy naciągary!!!

(trzymam kciuki za szóstkę))))
                      • Gość: lijo Re: mika - skonczylas to pranie IP: 210.14.209.* 04.10.01, 07:33
                        zaraz naciagary... kazdy orze jak moze.
                      • Gość: ZetKa Re: mika - skonczylas to pranie IP: *.robotics.ntua.gr 04.10.01, 10:10
                        > o wy naciągary!!!
                        > (trzymam kciuki za szóstkę))))
                        Taka juz kobieca natura. Naciagactwo i hipokryzja ;)
                        (ta hipokryzja to o Gabi - niby wypomina innym, ale sama pewnie tez liczy ze jej
                        cos z tej szostki skapnie ;)
                        • Gość: mika Re: mika - skonczylas to pranie-nie!!!!!!!! IP: 212.244.77.* 04.10.01, 10:25
                          Gość portalu: ZetKa napisał(a):

> > o wy naciągary!!!
                          > > (trzymam kciuki za szóstkę))))
                          > Taka juz kobieca natura. Naciagactwo i hipokryzja ;)
                          > (ta hipokryzja to o Gabi - niby wypomina innym, ale sama pewnie tez liczy ze je
                          > j
                          > cos z tej szostki skapnie ;)

Ojej, sama se kupie ta pralke, ale sie szum narobił. A szóstki ani widu,ani
                          słychu...I pralki też..

• Gość: bury Pranie musku ??? IP: 64.124.150.* 04.10.01, 10:33

> Ojej, sama se kupie ta pralke, ale sie szum narobił. A szóstki ani widu,ani
                            > słychu...I pralki też..

Niestety - ale byłem blisko ;) Z braku pralki polecam chwilowo tarkę :(

• Gość: lijo Re: Pranie musku ??? IP: 210.14.209.* 04.10.01, 10:52
                              do ziemniakow. zebys sie w czasie suszenia prania nie zanudzila na smierc.
                              rany, jak ja kocham placki ziemniaczane...
                          • Gość: ZetKa Re: mika - skonczylas to pranie-nie!!!!!!!! IP: *.robotics.ntua.gr 04.10.01, 12:45
                            > Ojej, sama se kupie ta pralke, ale sie szum narobił. A szóstki ani widu,ani
                            > słychu...I pralki też..
                            Poczekaj, z funduszow spolecznych dostaniesz. Tylko potem nie marudz dlaczego
                            akurat ty masz prac flagi z calego Szczecina ;)
                        • Gość: gabi Re: mika - skonczylas to pranie IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.01, 15:04
                          hipokrytki ale z wdziękiem....
                          • Gość: mika Re: mika - skonczylas to pranie IP: 212.244.77.* 04.10.01, 15:13
                            Gość portalu: gabi napisał(a):

> hipokrytki ale z wdziękiem....

czemu????(czemu hipokrytki, nie- czemu z wdziękiem)

• Gość: ZetKa Re: mika - skonczylas to pranie IP: *.robotics.ntua.gr 04.10.01, 15:25
                              > > hipokrytki ale z wdziękiem....
                              > czemu????(czemu hipokrytki, nie- czemu z wdziękiem)
                              jesli chodzi o Gabi, to hipokrytka, bo Mike i lijo naciagarami nazywa, a sama
                              liczy na jakis procencik od szostki...
                              a o reszcie to nic nie wiem, czy sa hipokrytki czy nie, ale naciagary to
                              jestescie ;)
                          • Gość: ZetKa Re: mika - skonczylas to pranie IP: *.robotics.ntua.gr 04.10.01, 15:26
                            > hipokrytki ale z wdziękiem....
                            A to Ci trzeba przyznac, ze z wdziekiem...
                            ale i tak hipokrytka ;)
                            • Gość: gabi Re: mika - skonczylas to pranie IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.01, 17:10
                              co to ma być ? hipo...krytyka?
                              • Gość: ZetKa Re: mika - skonczylas to pranie IP: *.robotics.ntua.gr 04.10.01, 18:16
                                > co to ma być ? hipo...krytyka?
                                to od slowa hipokryzja, poszukaj w slowniku.
                                Mika sie odgrazala, ze kupi nowy, moze zamiast ortograficznego kupila wyrazow
                                obcych? ;)
    • Gość: mika Re: mika - skonczylas to pranie IP: 212.244.77.* 04.10.01, 14:15
      nie zanosi sie...
      musze zdobyc pralkę,żeby zdobyc pralkę musze dac ogłoszenie,żeby dac ogłoszenie
      musze załozyc poczte,zeby załozyc poczte muszę skonczyc Politechnike...sytuacja
      sie wiec coraz bardziej komplikuje...
      • bbury Re: mika - skonczylas to pranie 04.10.01, 14:28
        A mi do poczty wystarczył podstawówka ;)
        • Gość: ZetKa Re: mika - skonczylas to pranie IP: *.robotics.ntua.gr 04.10.01, 15:27
          > A mi do poczty wystarczył podstawówka ;)
          Ale do gramatyki nie :((
          ;)

• Gość: lijo Re: mika - skonczylas to pranie IP: 210.14.209.* 04.10.01, 17:18
            jak rany indyka, mika, ja ci chyba oddam moja pralke, bo juz mam dosyc tych
            wyzwisk (zeby to jescze samce, ale gabi?).
            a tak serio, jak juz utoniesz w brudach to od wtroku mozesz startowac do mojego
            simensa, poj 5 l., automat lub nie - do wyboru, acz nie koloru, bo bialy. nie
            zwracam kosztow przejazdu.
            • Gość: mika Re: mika - skonczylas to pranie IP: 212.244.77.* 05.10.01, 14:31
              Gość portalu: lijo napisał(a):

> jak rany indyka, mika, ja ci chyba oddam moja pralke, bo juz mam dosyc tych
              > wyzwisk (zeby to jescze samce, ale gabi?).
              > a tak serio, jak juz utoniesz w brudach to od wtroku mozesz startowac do mojego
              >
              > simensa, poj 5 l., automat lub nie - do wyboru, acz nie koloru, bo bialy. nie
              > zwracam kosztow przejazdu.

Lijo...chcesz mi oddac swoja komórke simensa??Duża jak na komórkę.Biała..ładna.
              A serio-naprawde masz jakąś wywrotkę-obrotówkę, czy chcesz mnie przyprawic o
              zawał serca(i będzie spokój na forum)?????????!!!????????????????!!Otttana na
              zawsze-mika.

• bbury Re: mika - skonczylas to pranie 05.10.01, 14:37
                i tak nic nie przebije FRANI...
                • Gość: mika Re: mika - skonczylas to pranie IP: 212.244.77.* 05.10.01, 14:45
                  bbury napisał(a):

> i tak nic nie przebije FRANI...

Alez Franiu!Twoja pozycja jest niezagrożona...
                  • Gość: lijo Re: mika - skonczylas to pranie IP: 210.14.252.* 05.10.01, 16:15
                    zwariowalas? (moze zarazilas sie od grogrega?)
                    ja mialabym oddac swoja komorke?! nie dosc, ze z pieciolitrowa pojemnoscia to
                    jeszcze biala? wariatka. w ramach udogodnienia mozesz sobie do mnie przywiezc
                    worek prania, a ja za drobna odplatnoscia udstepnie ci moja biala komore marki
                    simens...
                    ta wiem, straszna naciagara ze mnie. aha, jestem tez interesowna.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka