Gość: pakuz IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 03.10.01, 13:12 bo my tu wypisujemy rozne pierdoly i nie ma kto sprawdzic Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mika Re: mika - nie skonczylam IP: 212.244.77.* 03.10.01, 13:19 ..wszystkie michy w domu zajęte... poza tym widze ,że straciłam autorytet(chyba sama uzbroje sie w słownik), choc będe dalej upierac sie, że szczecinski pisze sie mała literka. A poza tym prawy alt mi sie psuje... Pralka sie psuje, alt sie psuje, lepiej mnie unikajcie bo Was zepsuję... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZetKa Re: mika - nie skonczylam IP: *.robotics.ntua.gr 03.10.01, 13:24 > ..wszystkie michy w domu zajęte... to co, ty pierzesz nawet w takich kuchennych? ;) > poza tym widze ,że straciłam autorytet(chyba sama uzbroje sie w słownik), choc > będe dalej upierac sie, że szczecinski pisze sie mała literka. A sie upieraj. I tak sie pisze DUZA. Co prawda tylko czasami, w nazwach wlasnych (np. Stargard Szczecinski, Kurier Szczecinski) i na poczatku zdania (Szczecinskie kobiety sa najpiekniejsze w Polsce!), ale sie pisze. Oczywiscie w pozostalych przypadkach masz absolutna racje ;) > A poza tym prawy alt mi sie psuje... A mi sie pol klawiatury zacina :((( > Pralka sie psuje, alt sie psuje, Bo ty podstawowej zasady postepowania ze sprzetem nie znasz: Nic na sile... WEZ WIEKSZY MLOTEK!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: mika - nie skonczylam IP: 212.244.77.* 03.10.01, 13:29 Gość portalu: ZetKa napisał(a): > WEZ WIEKSZY MLOTEK!!!! Już próbowałam. Czas na kilof. Życz mi powodzenia Zorba. Mika-szczecinianka (wprawdzie nie rodowita,ale jednak) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bury Re: mika - nie skonczylam IP: 64.124.150.* 03.10.01, 15:17 Gość portalu: mika napisał(a): > Już próbowałam. Czas na kilof. Życz mi powodzenia Zorba. Mika-szczecinianka > (wprawdzie nie rodowita,ale jednak) Pamiętaj o pewnej maksymie mojego kolegi - mechanika: :nic na siłę - wszystko młotkiem ;)))" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZetKa Re: mika - nie skonczylam IP: *.robotics.ntua.gr 04.10.01, 10:03 > > Już próbowałam. Czas na kilof. Życz mi powodzenia Zorba. Mika-szczeciniank > a > > (wprawdzie nie rodowita,ale jednak) > Pamiętaj o pewnej maksymie mojego kolegi - mechanika: :nic na siłę - wszystko > młotkiem ;)))" Po pierwsze - popieprzyles, to troche inaczej brzmi (wiem, bo jestem na studiach technicznych ;) I zobacz na post 03.10.2001, godz. 13:24 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pakuz Re: mika - skonczylas to pranie IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 03.10.01, 15:15 rzadnych owag do mojej ortogarfji ? rozumiem , ze chcesz mi na koniec dnia wywalic wszystkie "kwiatki" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: mika - skonczylas to pranie IP: 212.244.77.* 03.10.01, 15:18 Gość portalu: pakuz napisał(a): > rzadnych owag do mojej ortogarfji ? > rozumiem , ze chcesz mi na koniec dnia wywalic wszystkie "kwiatki" Za bardzo lópie kfiatki,rzeby je fyfalać pakóz. Cmoki za wyrozómiałość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: mika - skonczylas to pranie IP: 212.244.77.* 03.10.01, 15:19 Gość portalu: mika napisał(a): > Gość portalu: pakuz napisał(a): > > > rzadnych owag do mojej ortogarfji ? > > rozumiem , ze chcesz mi na koniec dnia wywalic wszystkie "kwiatki" > > Za bardzo lópie kfiatki,rzeby je fyfalać pakóz. Cmoki za wyrozómiałość. Rany Jólek-jeszcze mi to zostanie na stałe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jawal Re: mika - skonczylas to pranie IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 03.10.01, 15:25 Gość portalu: mika napisał(a): > Gość portalu: mika napisał(a): > > > Gość portalu: pakuz napisał(a): > > > > > rzadnych owag do mojej ortogarfji ? > > > rozumiem , ze chcesz mi na koniec dnia wywalic wszystkie "kwiatki" > > > > Za bardzo lópie kfiatki,rzeby je fyfalać pakóz. Cmoki za wyrozómiałość. > > > Rany Jólek-jeszcze mi to zostanie na stałe... nie pszejmój siem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bury Re: mika - skonczylas to pranie IP: 64.124.150.* 03.10.01, 15:27 mika - Nie przejmuj się jak dziś wygram w totka to ci kupie pralkę. ;) a wtedy nie będziedz musiała już pracować i ortografia pójdzie w odstawkę :) Odpowiedz Link Zgłoś
stettiner Re: mika - skonczylas to pranie 03.10.01, 15:30 Gość portalu: bury napisał(a): > mika - Nie przejmuj się jak dziś wygram w totka to ci kupie pralkę. ;) a wtedy > nie będziedz musiała już pracować i ortografia pójdzie w odstawkę :) A grasz chociaż? Bo jak nie, to biegnij do kolektury :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: mika - skonczylas to pranie IP: 212.244.77.* 03.10.01, 15:31 Gość portalu: bury napisał(a): > ortografia pójdzie w odstawkę :) bóóóóóóóóóóóóóóóoo, bó! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bury Re: mika - skonczylas to pranie IP: 64.124.150.* 03.10.01, 15:37 Stettiner - a co mam nie grać - nasz region potrzebuje inwestora z prawdziwego zdarzenia. W ten sposób pozyskuję fundusze... Mika - przejrzałem ogłoszenia - pralek niet. (Ps na dole jest taki link "ogłoszenia u nas" kliknij tam a reszta już z górki, można też gratisowo dożucić swoje... ) Pozdro dla Pań. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: mika - skonczylas to pranie IP: 212.244.77.* 03.10.01, 15:43 Gość portalu: bury napisał(a): > Stettiner - a co mam nie grać - nasz region potrzebuje inwestora z prawdziwego > zdarzenia. W ten sposób pozyskuję fundusze... > > Mika - przejrzałem ogłoszenia - pralek niet. (Ps na dole jest taki > link "ogłoszenia u nas" kliknij tam a reszta już z górki, można też gratisowo > dożucić swoje... ) > > Pozdro dla Pań. Póry!!Dzięki !!Co ja bym bes Ciepie zrobiła...(prała bym i prała..) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lijo Re: mika - skonczylas to pranie IP: 210.14.209.* 03.10.01, 17:22 ho ho, co ja widze, to juz z tej pralki jakies oferty matrymonialne sie robia. mika, jakzes ty dziewucho wyczaila, ze facetow sie lapie na odmoczone rece? nowy watek: ojejej, bola mnie nogi od lazenia na piechote... ojojoj.... czy ktorys z panow nie moglby mi kupic porzadnej fury, jak juz wygra w tego totka?...(tak niesmialo) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabi Re: mika - skonczylas to pranie IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.10.01, 19:10 o wy naciągary!!! (trzymam kciuki za szóstkę)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lijo Re: mika - skonczylas to pranie IP: 210.14.209.* 04.10.01, 07:33 zaraz naciagary... kazdy orze jak moze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZetKa Re: mika - skonczylas to pranie IP: *.robotics.ntua.gr 04.10.01, 10:10 > o wy naciągary!!! > (trzymam kciuki za szóstkę)))) Taka juz kobieca natura. Naciagactwo i hipokryzja ;) (ta hipokryzja to o Gabi - niby wypomina innym, ale sama pewnie tez liczy ze jej cos z tej szostki skapnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: mika - skonczylas to pranie-nie!!!!!!!! IP: 212.244.77.* 04.10.01, 10:25 Gość portalu: ZetKa napisał(a): > > o wy naciągary!!! > > (trzymam kciuki za szóstkę)))) > Taka juz kobieca natura. Naciagactwo i hipokryzja ;) > (ta hipokryzja to o Gabi - niby wypomina innym, ale sama pewnie tez liczy ze je > j > cos z tej szostki skapnie ;) Ojej, sama se kupie ta pralke, ale sie szum narobił. A szóstki ani widu,ani słychu...I pralki też.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bury Pranie musku ??? IP: 64.124.150.* 04.10.01, 10:33 Gość portalu: mika napisał(a): > Ojej, sama se kupie ta pralke, ale sie szum narobił. A szóstki ani widu,ani > słychu...I pralki też.. Niestety - ale byłem blisko ;) Z braku pralki polecam chwilowo tarkę :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lijo Re: Pranie musku ??? IP: 210.14.209.* 04.10.01, 10:52 do ziemniakow. zebys sie w czasie suszenia prania nie zanudzila na smierc. rany, jak ja kocham placki ziemniaczane... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZetKa Re: mika - skonczylas to pranie-nie!!!!!!!! IP: *.robotics.ntua.gr 04.10.01, 12:45 > Ojej, sama se kupie ta pralke, ale sie szum narobił. A szóstki ani widu,ani > słychu...I pralki też.. Poczekaj, z funduszow spolecznych dostaniesz. Tylko potem nie marudz dlaczego akurat ty masz prac flagi z calego Szczecina ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabi Re: mika - skonczylas to pranie IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.01, 15:04 hipokrytki ale z wdziękiem.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: mika - skonczylas to pranie IP: 212.244.77.* 04.10.01, 15:13 Gość portalu: gabi napisał(a): > hipokrytki ale z wdziękiem.... czemu????(czemu hipokrytki, nie- czemu z wdziękiem) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZetKa Re: mika - skonczylas to pranie IP: *.robotics.ntua.gr 04.10.01, 15:25 > > hipokrytki ale z wdziękiem.... > czemu????(czemu hipokrytki, nie- czemu z wdziękiem) jesli chodzi o Gabi, to hipokrytka, bo Mike i lijo naciagarami nazywa, a sama liczy na jakis procencik od szostki... a o reszcie to nic nie wiem, czy sa hipokrytki czy nie, ale naciagary to jestescie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZetKa Re: mika - skonczylas to pranie IP: *.robotics.ntua.gr 04.10.01, 15:26 > hipokrytki ale z wdziękiem.... A to Ci trzeba przyznac, ze z wdziekiem... ale i tak hipokrytka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabi Re: mika - skonczylas to pranie IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.01, 17:10 co to ma być ? hipo...krytyka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZetKa Re: mika - skonczylas to pranie IP: *.robotics.ntua.gr 04.10.01, 18:16 > co to ma być ? hipo...krytyka? to od slowa hipokryzja, poszukaj w slowniku. Mika sie odgrazala, ze kupi nowy, moze zamiast ortograficznego kupila wyrazow obcych? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: mika - skonczylas to pranie IP: 212.244.77.* 04.10.01, 14:15 nie zanosi sie... musze zdobyc pralkę,żeby zdobyc pralkę musze dac ogłoszenie,żeby dac ogłoszenie musze załozyc poczte,zeby załozyc poczte muszę skonczyc Politechnike...sytuacja sie wiec coraz bardziej komplikuje... Odpowiedz Link Zgłoś
bbury Re: mika - skonczylas to pranie 04.10.01, 14:28 A mi do poczty wystarczył podstawówka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZetKa Re: mika - skonczylas to pranie IP: *.robotics.ntua.gr 04.10.01, 15:27 > A mi do poczty wystarczył podstawówka ;) Ale do gramatyki nie :(( ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lijo Re: mika - skonczylas to pranie IP: 210.14.209.* 04.10.01, 17:18 jak rany indyka, mika, ja ci chyba oddam moja pralke, bo juz mam dosyc tych wyzwisk (zeby to jescze samce, ale gabi?). a tak serio, jak juz utoniesz w brudach to od wtroku mozesz startowac do mojego simensa, poj 5 l., automat lub nie - do wyboru, acz nie koloru, bo bialy. nie zwracam kosztow przejazdu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: mika - skonczylas to pranie IP: 212.244.77.* 05.10.01, 14:31 Gość portalu: lijo napisał(a): > jak rany indyka, mika, ja ci chyba oddam moja pralke, bo juz mam dosyc tych > wyzwisk (zeby to jescze samce, ale gabi?). > a tak serio, jak juz utoniesz w brudach to od wtroku mozesz startowac do mojego > > simensa, poj 5 l., automat lub nie - do wyboru, acz nie koloru, bo bialy. nie > zwracam kosztow przejazdu. Lijo...chcesz mi oddac swoja komórke simensa??Duża jak na komórkę.Biała..ładna. A serio-naprawde masz jakąś wywrotkę-obrotówkę, czy chcesz mnie przyprawic o zawał serca(i będzie spokój na forum)?????????!!!????????????????!!Otttana na zawsze-mika. Odpowiedz Link Zgłoś
bbury Re: mika - skonczylas to pranie 05.10.01, 14:37 i tak nic nie przebije FRANI... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: mika - skonczylas to pranie IP: 212.244.77.* 05.10.01, 14:45 bbury napisał(a): > i tak nic nie przebije FRANI... Alez Franiu!Twoja pozycja jest niezagrożona... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lijo Re: mika - skonczylas to pranie IP: 210.14.252.* 05.10.01, 16:15 zwariowalas? (moze zarazilas sie od grogrega?) ja mialabym oddac swoja komorke?! nie dosc, ze z pieciolitrowa pojemnoscia to jeszcze biala? wariatka. w ramach udogodnienia mozesz sobie do mnie przywiezc worek prania, a ja za drobna odplatnoscia udstepnie ci moja biala komore marki simens... ta wiem, straszna naciagara ze mnie. aha, jestem tez interesowna. Odpowiedz Link Zgłoś