Dodaj do ulubionych

dr N.Kołodziej-Wojciechowska-opinie

16.01.06, 22:54
Witam,czy ktorejs z Was ww gin prowadzila ciaze?Jakie macie o niej opinie?
Dzieki za info,pozdrawiam:-)
Obserwuj wątek
    • miaukotek Re: dr N.Kołodziej-Wojciechowska-opinie 17.01.06, 00:15
      Hej ta lekarka prowadzi moją ciążę.Jest w sumie spoko, miła , sympatyczna ,
      młoda. Tylko często za bardzo panikuje , a przez to stresuje. Powinna być
      bardziej opanowana.Choć może to i dobrze - na pewno nic nie przeoczy. Ale
      ostatnio(piątek 13) nieżle mnie zestresowała.....
      • della.bea do miaukotek 17.01.06, 20:35
        Miaukotek a w jakim szpitalu bedziesz rodzic?Ona chyba pracuje w Miejskim?Czy
        sie myle?A mozna na nia liczyc przy porodzie,czy jak to jest?
    • miaukotek do della.bea 18.01.06, 02:46
      Hej! Właśnie ostatnio dowiedziałam się ,ze pracuje w Miejskim. Dlatego
      zastanawiam się czy tam nie rodzić. Radziła mi ,żebym się tam zapisała do szkoły
      rodzenia,ale nie jestem pewna czy chcę chodzić w ogóle do szkoły rodzenia, no i
      dość kiepsko u mnie z kasą.Tam zajęcia kosztują 25 zł za jedno.W tym tygodniu
      muszę zdecydować, bo to już 7 miesiąc. A twoja dzidzia ile ma?I co myślisz o
      szkole rodzenia?
      • magducha11 Re: do della.bea 18.01.06, 22:55
        Mila pani lekarz, 4 miesiace temu odbierala mi porod. Pracuje w szpitalu
        miejskim. Nie polecam tego szpitala, moze jest tam sympatycznie ale opieka dla
        dzieci beznadziejna. Nie ma oddzialu dla noworodkow, nie badaja ich pod zadnym
        kątem bo to bardzo biedny szpital. Wypisali mnie z synkiem na trzecia dobe po
        porodzie, nastepnego dnia bylam juz na Unii bo cos mi nie pasowlo. Okazalo sie
        ze moje dziecko ma zapalenie opon mozgowych.
    • christina1000 Re: dr N.Kołodziej-Wojciechowska-opinie 25.01.06, 21:15
      Do pani Wojciechowskiej chodziłam kiedyś w ramach NFZ, zanim byłam w ciąży.
      Faktycznie panikuje, nie jest pewna swoich diagnoz, chociaż - nie zaprzeczam -
      sympatyczna i konkretna. Czym mnie najbardziej zraziła? Przyszłam na badanie
      kontrolne, podejrzewając, że mogę być w ciąży, gdzieś w 2 tyg od zapłodnienia.
      Pani stwierdziła, że to absolutnie wykluczone, bo nic nie widać (a jak ma być
      widać w tym czasie ;). Nastraszyła mnie torbielą jajnika, który pobolewał i ...
      ciążą pozamaciczną. Tak mi to wmówiła, że na widok pozytywnego testu dostałam
      histerii. Już się szykowałam na stół operacyjny. Ponad tydzień później okazało
      się, że BĘDĘ MAMĄ :). Ale to już po USG i wizycie u zupełnie innego lekarza.
      • madzia_dell Re: dr N.Kołodziej-Wojciechowska-opinie 18.03.06, 18:03
        A ja chodzę do niej już od dawna, ze względu na to, że jest konkretna, spokojna
        (jakoś nie zauważyłam panikowania nigdy), odpowiada wyczerpująco na wszystkie
        pytania, wyjaśnia. Teraz prowadzi moją ciążę i jestem bardzo zadowolona: jak
        jest wszystko ok, to nie cuduje, jak uznała, że przydałoby się dokładniejsze USG
        to zaproponowała prywatne (nie u siebie, u dr. Węgrzynowskiego), żeby usunąć
        wątpliwości. Z kolejek w poczekalni wnioskuję, że nie tylko ja jestem
        zadowolona:) Do niej rejestrować się trzeba na 2-3 tygodnie wcześniej
        (oczywiście w sytuacjach awaryjnych przyjmuje szybciej), a np. do
        dr.Świderskiego, który przyjmuje w tym samym gabinecie, można przyjśc tego
        samego dnia, chyba nikt do niego nie chodzi?
        • elusiontko Re: dr N.Kołodziej-Wojciechowska-opinie 18.03.06, 19:01
          Witam
          Ja chodzę do niej już od 5-ciu lat i podzielam opinie mojej
          popszedniczki"madzia_dell"Obecnie kończy prowadzenie mojej ciąży (bo na
          poniedziałek mam termin) i gdy na początku ciąży podejrzewałam że jest
          pozamaciczna Pani dr na drugi dzień zaprosiła mnie do swojego gabinetu i
          wykonała badanie bezpłatnie.To było miłe:-) GODNA POLECENIA.

Pozdrawiam Ela.
    • mac62 Re: dr N.Kołodziej-Wojciechowska-opinie 28.03.06, 11:00
      Kompetentna,miła,odpowiada na pytania konkretnie.
      problemem dla mnie było oczekiwanie w b.długiej kolejce,
      mimo że prowadziła moją ciążę -rodziłam w Zdrojach-mam 5 dzieci i wiem co
      mówię ,kiedy chwale ten szpital.Powodzenia-papatki.
      • bozka111 Re: dr N.Kołodziej-Wojciechowska-opinie 02.04.06, 23:22
        Znam ją jako koleżankę, nie lekarz i mogę WAM powiedzieć, że na pewno jest
        lekarzem z tych lepszych niż tych bylejakich; tylko staż może świadczyć o jej
        kompetencjach, ale uwierzcie, była naj.... i pewnie w zawodzie, który wykonuje
        też będziej Naj!!, to świetna dziewczyna i dobry materiał na lekarza; a na
        marginesie....starszy uznany ginekolog w 6 tyg. powiedział, że mam puste jajo
        płodowe...hihi mały nie wyszedł z trofoblastu, jak doczytałam póżniej i dziś
        raczkuje po domu..pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka