della.bea 16.01.06, 22:54 Witam,czy ktorejs z Was ww gin prowadzila ciaze?Jakie macie o niej opinie? Dzieki za info,pozdrawiam:-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miaukotek Re: dr N.Kołodziej-Wojciechowska-opinie 17.01.06, 00:15 Hej ta lekarka prowadzi moją ciążę.Jest w sumie spoko, miła , sympatyczna , młoda. Tylko często za bardzo panikuje , a przez to stresuje. Powinna być bardziej opanowana.Choć może to i dobrze - na pewno nic nie przeoczy. Ale ostatnio(piątek 13) nieżle mnie zestresowała..... Odpowiedz Link Zgłoś
della.bea do miaukotek 17.01.06, 20:35 Miaukotek a w jakim szpitalu bedziesz rodzic?Ona chyba pracuje w Miejskim?Czy sie myle?A mozna na nia liczyc przy porodzie,czy jak to jest? Odpowiedz Link Zgłoś
miaukotek do della.bea 18.01.06, 02:46 Hej! Właśnie ostatnio dowiedziałam się ,ze pracuje w Miejskim. Dlatego zastanawiam się czy tam nie rodzić. Radziła mi ,żebym się tam zapisała do szkoły rodzenia,ale nie jestem pewna czy chcę chodzić w ogóle do szkoły rodzenia, no i dość kiepsko u mnie z kasą.Tam zajęcia kosztują 25 zł za jedno.W tym tygodniu muszę zdecydować, bo to już 7 miesiąc. A twoja dzidzia ile ma?I co myślisz o szkole rodzenia? Odpowiedz Link Zgłoś
magducha11 Re: do della.bea 18.01.06, 22:55 Mila pani lekarz, 4 miesiace temu odbierala mi porod. Pracuje w szpitalu miejskim. Nie polecam tego szpitala, moze jest tam sympatycznie ale opieka dla dzieci beznadziejna. Nie ma oddzialu dla noworodkow, nie badaja ich pod zadnym kątem bo to bardzo biedny szpital. Wypisali mnie z synkiem na trzecia dobe po porodzie, nastepnego dnia bylam juz na Unii bo cos mi nie pasowlo. Okazalo sie ze moje dziecko ma zapalenie opon mozgowych. Odpowiedz Link Zgłoś
christina1000 Re: dr N.Kołodziej-Wojciechowska-opinie 25.01.06, 21:15 Do pani Wojciechowskiej chodziłam kiedyś w ramach NFZ, zanim byłam w ciąży. Faktycznie panikuje, nie jest pewna swoich diagnoz, chociaż - nie zaprzeczam - sympatyczna i konkretna. Czym mnie najbardziej zraziła? Przyszłam na badanie kontrolne, podejrzewając, że mogę być w ciąży, gdzieś w 2 tyg od zapłodnienia. Pani stwierdziła, że to absolutnie wykluczone, bo nic nie widać (a jak ma być widać w tym czasie ;). Nastraszyła mnie torbielą jajnika, który pobolewał i ... ciążą pozamaciczną. Tak mi to wmówiła, że na widok pozytywnego testu dostałam histerii. Już się szykowałam na stół operacyjny. Ponad tydzień później okazało się, że BĘDĘ MAMĄ :). Ale to już po USG i wizycie u zupełnie innego lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
madzia_dell Re: dr N.Kołodziej-Wojciechowska-opinie 18.03.06, 18:03 A ja chodzę do niej już od dawna, ze względu na to, że jest konkretna, spokojna (jakoś nie zauważyłam panikowania nigdy), odpowiada wyczerpująco na wszystkie pytania, wyjaśnia. Teraz prowadzi moją ciążę i jestem bardzo zadowolona: jak jest wszystko ok, to nie cuduje, jak uznała, że przydałoby się dokładniejsze USG to zaproponowała prywatne (nie u siebie, u dr. Węgrzynowskiego), żeby usunąć wątpliwości. Z kolejek w poczekalni wnioskuję, że nie tylko ja jestem zadowolona:) Do niej rejestrować się trzeba na 2-3 tygodnie wcześniej (oczywiście w sytuacjach awaryjnych przyjmuje szybciej), a np. do dr.Świderskiego, który przyjmuje w tym samym gabinecie, można przyjśc tego samego dnia, chyba nikt do niego nie chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
elusiontko Re: dr N.Kołodziej-Wojciechowska-opinie 18.03.06, 19:01 Witam Ja chodzę do niej już od 5-ciu lat i podzielam opinie mojej popszedniczki"madzia_dell"Obecnie kończy prowadzenie mojej ciąży (bo na poniedziałek mam termin) i gdy na początku ciąży podejrzewałam że jest pozamaciczna Pani dr na drugi dzień zaprosiła mnie do swojego gabinetu i wykonała badanie bezpłatnie.To było miłe:-) GODNA POLECENIA. Pozdrawiam Ela. Odpowiedz Link Zgłoś
mac62 Re: dr N.Kołodziej-Wojciechowska-opinie 28.03.06, 11:00 Kompetentna,miła,odpowiada na pytania konkretnie. problemem dla mnie było oczekiwanie w b.długiej kolejce, mimo że prowadziła moją ciążę -rodziłam w Zdrojach-mam 5 dzieci i wiem co mówię ,kiedy chwale ten szpital.Powodzenia-papatki. Odpowiedz Link Zgłoś
bozka111 Re: dr N.Kołodziej-Wojciechowska-opinie 02.04.06, 23:22 Znam ją jako koleżankę, nie lekarz i mogę WAM powiedzieć, że na pewno jest lekarzem z tych lepszych niż tych bylejakich; tylko staż może świadczyć o jej kompetencjach, ale uwierzcie, była naj.... i pewnie w zawodzie, który wykonuje też będziej Naj!!, to świetna dziewczyna i dobry materiał na lekarza; a na marginesie....starszy uznany ginekolog w 6 tyg. powiedział, że mam puste jajo płodowe...hihi mały nie wyszedł z trofoblastu, jak doczytałam póżniej i dziś raczkuje po domu..pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś