Gość: AZT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.06, 01:04 I nie ma się czemu dziwić,. wszak Komistariat w Dąbiu pod kierunkiem Zamęckiego, słabiuki, oj słabiutki... Było już kiedyś znacznie lpeiej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: andreas tak za wolno... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.06, 01:47 no to mi sie podoba... ja tu lansuje własnie na forum sprawna i szybka jazde! Precz z maruderami! Wystrzelać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc trepy IP: .2P1D* / 195.124.114.* 24.01.06, 07:43 Prokurator do końca nie zmienił stanowiska: - Wina oskarżonego nie budzi wątpliwości hy hy jak za Stalina, rozkaz wydany trzeba wykonac, brawo dla tego Pana :-) no i brawa dla policjantow, tak trzymac Panowie mam do Was pelne zaufanie :-) jak dla mnie to juz byscie szukali pracy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ian Re: tak za wolno... IP: 83.168.106.* 24.01.06, 20:15 No kuqwa jasna o co tu chodzi?Nawiedzony palant z gnatem w kieszeni prawem bandziora bywszego żandarmem wyprzedza a następnie blokuje i zatrzymuje wolno poruszajace sie auto,prowokuje rozróbę a później wykorzystje swoje wtyki w komendzie wojewódzkiej aby odwrócić kota ogonem.Śmierdzi toto na kilometr! Dobrze, że mu obili ryja ,tylko czy to wystarczy aby w przyszłości bydle nie wymachiwało pistoletem?Przecież sąd uznał,że mu wolno mieć wszystkich w dupie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: felerynka Re: tak za wolno... IP: *.stargard.mm.pl 24.01.06, 21:40 a moze wystrzelać wszystkich! a co tam...będzie motłoch po drogach popier...lać! Andreas jak sądzisz?...szybciej pójdzie!i będzie porządek. Odpowiedz Link Zgłoś
drmw Re: tak za wolno.._idioten. 25.01.06, 12:14 Cymbal jezdzi zawsze szybko i bezmyslnie. Mysle ,ze niebawem wyladujesz na drzewie. To jest tylko kwestia czasu. A moze juz nie zyjesz?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galoty Re: Z sądu. Policjanci z Dąbia i prokuratura oska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.06, 07:50 Ciekawe. Jakimże to prawem ten pan zajechał komuś drogę, wstrzymał ruch i pouczał innego prowadzącego pojazd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woy czy ten prokuratorek jest jeszcze na wolności ?!? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.06, 07:59 nazwisko poproszę, przyda mi się gdy bedę musiał skorzystać z pomocy prokuratury. Bedę przynajmniej wiedział kiedy z tego zrezygnować... Żenada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Z sądu. Policjanci z Dąbia i prokuratura oska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.06, 08:57 Dąbie stało się w ostatnim czasie dzielnicą bardziej niebezpieczną.Kiedyś było znacznie lepiej. Grupy młodzieży są agresywne a policji jakby... nie było. Chyba jest związek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek Re: Z sądu. Policjanci z Dąbia i prokuratura oska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.06, 09:12 jest nowy komendant wojewódzki policji,są nowi prokuratorzy krajowi. Mam nadzieję, że ich rzecznicy czytaja równiez te wypowiedzi, i za kilka , no może kilkanascie dni poznamy rzeczywiste intencje tych osób. Czy tylko dużo mówienia, czy też skutecznego działania i usuwania niekompetentnych i nieuczciwych osób. Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz "Efekt zaniedbań" 24.01.06, 09:12 - Akt oskarżenia to efekt zaniedbań funkcjonariuszy policji z Dąbia - mówił w mowie końcowej adwokat Artura J. Przypomniał, że Radosław I. to syn byłego policjanta z tego komisariatu. I że wystarczyło minimum wysiłku ze strony śledczych, by ustalić świadków zdarzenia. Buuuu cha cha cha:)))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flamaster Re: Z sądu. Policjanci z Dąbia i prokuratura oska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.06, 11:00 Ot i profesjonalnosc organow scigania! Odpowiedz Link Zgłoś
jahve Re: Z sądu. Policjanci z Dąbia i prokuratura oska 24.01.06, 11:42 Dla mnie jednak normalnym nie jest fakt, że człowiek prywatny wozi w aucie ostrą broń i prowokuje zaczepki tylko dla tego, że ktoś wolno jedzie. Ciekawe jak zareagowałby na naukę jazdy? JAHVE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas powtarzam po raz ostatni! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.06, 13:11 Na drodze poruszac mnie sie sprawnie i nie opóźniać!! Za wolne jazde powinno sie ...zabierać prawo jazdy! I to na miejscu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiki Re: powtarzam po raz ostatni! IP: 217.153.19.* 24.01.06, 13:35 To brzmi jak pogróżka...czyżbyś zamierzał strzelać?.. A po jakich ulicach będziesz jeździł?...ubawiłam się do łez Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: powtarzam po raz ostatni! IP: *.orange.pl 24.01.06, 17:54 bede jeździł po całym miescie... tak wiec nie czuj sie bezpiecznie i poruszaj sie szybko i sprawnie! Tak! Zrozumiano!? Odpowiedz Link Zgłoś
gradus2004 Re: powtarzam po raz ostatni! 24.01.06, 21:10 Gość portalu: andreas napisał(a): > bede jeździł po całym miescie... > tak wiec nie czuj sie bezpiecznie i poruszaj sie szybko i sprawnie! > Tak! Zrozumiano!? a co to znaczy sprawnie i szybko? Jak jest ograniczenie do 50 to ile moge jechac najwolniej, zeby Andreas sie nie wkurzyl? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiki Re: powtarzam po raz ostatni! IP: 217.153.19.* 25.01.06, 08:25 Możesz sobie pogadać andreasie... wcale mnie nie przestraszyłeś! ja jeżdżę jak należy, tak w sam raz i nie mam zamiaru nic zmieniać! Jeszcze śmie wyklikać ci taki, że zrozumiano..he he he... a co ty pierwszy dyrygent ruchu drogowego może? Dziwi mnie też, iz cię nie zatrzymali wtedy jak posuwałeś za tym radiowozem.. Powinni pomyśleć, że przedrzeźniasz... -nie każdemu wolno. A tak wogóle to nie myślałeś o poruszaniu się w przestrzeni powietrznej? Przecież tam mniejszy ruch a więc można jeszcze szybciej... Ponadto po drodze można robić różne kręcioły i takie tam...inne. kazik: spoko damy radę andreas może sobie postrzelać co najwyżej z własnej, tzw. osobistej broni! takie naboje nie groźne gradus2004: myślę, że musisz co najmniej 60 jeśli nie chcesz wkurzyć...ale jesli tak... to pograjmy mu trochę na nosie. A cóż takiego ciekawego dzieje się w radiowozach andreasie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: powtarzam po raz ostatni! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.06, 22:36 mam lęk wysokosci niestety, a wiec samolo odpada!! Nie moga bo jak nasygnale nie jada do akcji, to powinni sie poruszać prawidłowo zgodnie ze znakami! Oczywiscie mogliby skontrolować... gasnice!! Ja tam dyrygent nie jestem, ani znawca... nawet nie małomiasteczkowy mistrz kierownicy! Ot, jak wszyscy tu madruje sie czasami na temat na którym, jak kazdemu Polakowi sie wydaje, że sie zna! Co sie dzieje w radiowozach....? Panowie co sie dzieje.... Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: powtarzam po raz ostatni! 24.01.06, 21:45 tak Andre, co najmniej 250 km/h popieram twój apel, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woy niedosłyszałem nazwiska prokuratora...? nt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.06, 17:57 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: felerynka Re: Z sądu. Policjanci z Dąbia i prokuratura oska IP: *.stargard.mm.pl 24.01.06, 19:43 za adwokata emerytowanego policjanta zapłaci skarb państwa...a za adwokata matki walczącej o alimenty na utrzymanie dziecka zapłaci właśnie matka! i koszty sądowe!tymbardziej że nie ma z czego. Takie mamy sądy w tym kraju. To nie ludzie tam siedza...na sędziowskich stołkach, lecz zwierzęta!bez obrazy dla zwierząt... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Kurczę ja też jeżdżę wolno. IP: *.chello.pl 24.01.06, 20:52 Bo jestem ostrożny, tak zostałem wychowany. Pewnie mnie kiedyś zastrzelą, lecę pisać testament. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emeryt-maruda Jacy przełożeni tacy...policjanci z Dąbia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.06, 21:07 Ojjjj cos mi się wydaje,że dni panów Komendantów z tego Komisariatu są policzone bo najwidoczniej przerasta ich rzeczywistość.Nie pierwszy to przypadek na tej jednostce którą Ci panowie kierują,że policjanci dają..ciała nieudolnie prowadzą postępowania.Jak wieś gminna niesie szczególnie Kamendant Zam.....przypomina zachowaniem i wyjątkową butnością byłego już Gorgusia co nie znaczy że życzę mu aby tak skończył o nieeeeeee-ale........nie zycze sobie aby nad moim bezpieczeństwem czuwał człowiek który ma "zespół przerostu formy nad treścią" cokolwiek to oznacza.......czas na zmiany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woy dlaczego wyborcza boi się prokuratora? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.06, 21:28 nie doczytałem w teksie info o sprawcy tego matactwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas ja Wam kurna powiem jak było... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.06, 00:36 to było tak mianowicie... facet ten młody znaczy jechał wolniutko.. nie tam 50 tylko 10, bo na kolege czekał... i sie wlókł... a tam albo ciagła albo ktos z naprzeciwka i kurna wyprzedzic nie mozna było! To ten emerytowany sie wku..ł, że koles mógł se zjechać i czekac na stojaka! To chciał mu powiedzieć, ze blokuje, bo za nim tez były auta! A młody sie wku..ł i jak koleś nadjechał, to mysleli ze dadza staremu rade... Emeryt miał prawo uzyc broni!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas ja sie przyznam tera... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.06, 00:41 jak dostje mandata za predkośc, co juz dawno nie dostałem...(!) To jak widze radiowoza, to go wyprzedzam i se zwalniam do 10 ponizej przepisowej... jak dwa pasy to wyprzedzam niby ciężarówke, ale wolniutko jak bym chciał a nie mógł.... Wiecie co sie dzieje w tych radiowozach!!!??? Wiecie jaki rzadek aut za mna sie wtedy robi??? Ale mnie sie to szybko odechciewa... wole posuwać za radiowozem 100 tam gdzie jest 50-70! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiki Re: Andreas przepraszam.. IP: 217.153.19.* 26.01.06, 14:25 Andreas przepraszam-mam nadzieję, że nie gniewasz się wczoraj trochę mnie poniosło. W tym przypadku masz rację -często kierowcy zupełnie niepotrzebnie wstrzymują ruch: bo na kogoś czekają lub rozmawiają przez komórkę... Wierzę, że jeździsz bezpiecznie. Wybacz jeśli Cię uraziłam, naprawdę nie zamierzałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: Andreas przepraszam.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.06, 22:38 ja nie gniewalski... jedynie wkurzyc mnie może skutecznie XYZ... Mnie tylko wkurza jak niektórzy szukaja miejsca do zaparkowania i wolniutko, ale migacza nie włączy i nie wiem... co jest! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiki Re: Andreas przepraszam.. IP: 217.153.19.* 27.01.06, 14:33 kamień z serca mi spadł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sluszny wyrok a po co buc wyprzedzil i sie zatrzymal? IP: *.hsd1.wa.comcast.net 25.01.06, 07:31 od kiedy to sie wyprzedza i zastrzymuje wolno jadace samochody i poucza kierowcow? od tego jest milicja. jedzie ktos wolno to sie wymija i jedzie dalej. powini posadzic tego bydlaka, zaczal madrowac bo mial pistolet isie czul silny, dobrze ze skopali mu morde. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moherowy berecik Re: a po co buc wyprzedzil i sie zatrzymal? IP: 212.244.66.* 25.01.06, 09:38 Tak trzymać Gościu! Nie ważne że droga publiczna, najwazniejsze własne widzimisię i basta! Jak sie komuś nie podoba to niech jeździ własną drogą a jak nie to z buta go, buca! Odpowiedz Link Zgłoś