Gość: Aśka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 19:26 Bal próżności i prostactwa! Same zołzy i upasieni fagasi... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marian paździoch III Morski Bal Charytatywny IP: 87.207.49.* 05.02.06, 19:30 no to sie pobawimy. pewnie będzie lepiej jak w 'kuńcu' czy spotkam tam wielu forumowiczów? mp Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: III Morski Bal Charytatywny 05.02.06, 19:36 marian,tak oryginalnie jak w kuńcu nie będzie,nie licz na to, a tam co najwyżej leciwe panie spotkasz,więc żadną z forumowiczek Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: III Morski Bal Charytatywny 05.02.06, 19:38 Poczekam na bal zorganizowany przez XXL... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: III Morski Bal Charytatywny IP: 87.207.49.* 05.02.06, 19:38 może chociaż te po pięćdziesiątce? zawsze byłoby choć na duszy cieplej. mp Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: III Morski Bal Charytatywny 05.02.06, 19:41 no,marian,o takie preferencje to Cię nie posądzałam 50 -ka to tylko w kieliszku ujdzie Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: III Morski Bal Charytatywny 05.02.06, 19:44 W kieliszku to lepsza setka... Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: III Morski Bal Charytatywny 05.02.06, 19:46 zeby tak z setką się zmierzyć muszę jeszcze potrenować, na razie dzielę i rządzę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: III Morski Bal Charytatywny IP: 87.207.49.* 05.02.06, 19:57 ale endoskop w takim towarzystwie dla szpitala, raczej pewny. mp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gustaw Re: III Morski Bal Charytatywny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 19:58 A byłaś tam kiedyś laleczko, że tak wszystko dobrze wiesz?! Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: III Morski Bal Charytatywny 05.02.06, 20:24 Gość portalu: Gustaw napisał(a): > A byłaś tam kiedyś laleczko, że tak wszystko dobrze wiesz?! Gustawie jeśli Ty tam chodzisz , to kiepsko widzę poziom balu..., zwroty per "laleczko" raczej nie zachęca... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: III Morski Bal Charytatywny IP: *.internet.v.pl 05.02.06, 20:39 Mi taki "LALECZNIK" rozwalił wczoraj na parkingu zderzak swoim mercedesem i jeszcze z ryjem wyskoczył a co nie wolno mi!!!! Żeby nie kolega to kły by ze sniegu zbierał burak jeden!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: III Morski Bal Charytatywny 05.02.06, 20:42 to na pewno andreas,bo go tu wczoraj mało było Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: III Morski Bal Charytatywny IP: *.internet.v.pl 05.02.06, 20:44 beatrix13 napisała: > to na pewno andreas,bo go tu wczoraj mało było no Andreasa akurat znam:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: III Morski Bal Charytatywny 05.02.06, 20:47 Przystojny jest on ?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: III Morski Bal Charytatywny IP: *.internet.v.pl 05.02.06, 20:51 dyrgosia napisała: > Przystojny jest on ?... no trochę mniej odemnie ale Panie taniec z majtkami wyczyniaja:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: III Morski Bal Charytatywny 05.02.06, 20:53 Nadzieję mam ,że imprezę organizowaną przez Ciebie zaszczyci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: III Morski Bal Charytatywny IP: *.internet.v.pl 05.02.06, 20:57 chyba nie :((((((( jakiś ci on dziwny:))) jeszcze bardziej dziwny niż ja:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: III Morski Bal Charytatywny 05.02.06, 20:59 Zasmuciło się serce moje...:((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: III Morski Bal Charytatywny IP: *.internet.v.pl 05.02.06, 20:49 a to muszę z "z której strony" z ktorej strony to Ty powinnaś wiedzieć:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: III Morski Bal Charytatywny IP: 87.207.49.* 05.02.06, 20:49 nie rozumiem tej napaści na Gustawa. odpowiedział na pierwszy post i tak delikatnie. >Bal próżności i prostactwa! Same zołzy i upasieni fagasi... mp Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: III Morski Bal Charytatywny 05.02.06, 20:50 no,marian,a ja zachwytu nad 50-letnimi zołzami nie rozumiem,co by cieplej na duszy zrobiły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: kobiety nigdy nie wyżyte, niezależnie od wieku IP: 87.207.49.* 05.02.06, 21:28 na takim balu każda młoda, choć na te parę godzin, mając sponsora przy boku. odwrotnie jak na disco, gdzie każda kilkunastolenia siuśka pudruje się na starszą i rozbieganym wokół okiem szuka frajera, co by drinka choćby byle, jakiego zasponsorował. one nigdy nie wyżyte. mp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: III Morski Bal Charytatywny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 21:45 Nie wiem ile pani ma lat, ale jest pani wyjątkowo źle wychowana i agresywna. I, jeżeli jest pani kobietą, to wypracowuje pani bardzo złe zdanie na temat kobiet. Czytam wcześniejsze wpisy i tylko pani oraz 1-2 pani koleżanki zachowują się tak prostacko w stosunku do innych kobiet w wieku 5o lat. Nie rozumiem skąd bierze się takie zachowanie. Tym bardziej, że apni agresja skierowana jest tylko do kobiet, czyli - do samej siebie. Przecież, bez względu na wiek w jakim pani jest, będzie pani miała lub juz pani miała 50 lat. I sam fakt posiadania wieku 50 lat nie jest ani pozytywem, ani negatywem. Jest faktem, tak jak kolor włosów, wzrost czy waga. Skąd więc ta agresja? To chyba nie jest tylko zwyczajny brak wychowania.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaopatrzeniowiec Re: III Morski Bal Charytatywny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.06, 09:14 "Always look on the Bright Side of Life" Odpowiedz Link Zgłoś
piotrus1 Re: III Morski Bal Charytatywny 06.02.06, 09:22 my tu o balu a nerwowa atmosfera sie robi ;) XXL z tym zderzakiem trza było oddać w drzwi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: III Morski Bal Charytatywny 06.02.06, 09:26 piotrus1 napisał: > my tu o balu a nerwowa atmosfera sie robi ;) > Przedstawienie musi trwać dalej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gustaw Re: III Morski Bal Charytatywny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 15:14 Laleczki polują na upasionych fagasów. Jak im się nie uda zarwać upasionego fagasa to nazywają jego partnerkę zołzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieupasiony Re: III Morski Bal Charytatywny IP: *.inet.pl 08.02.06, 13:40 Nawet nie wiesz kto tam będzie. Jestem jednym z tych poniżej 30 lat, który tam będzie... i jeszcze jedno - nie wszyscy są upasieni pączusiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Normalny Re: III Morski Bal Charytatywny IP: 212.244.66.* 09.02.06, 08:43 Poświęciłem czas na przeczytanie wielu treści na tym FORUM i stwierdzam,że 99,9 % treści to piszą nienormalni,psychiczni podjudzacze ,pachnie mi dziennikarzami bo tylko oni mogą opluwać i tylko im wszystko wolno,spojrzcie na tego ważniaka z kurierka jak go wybrali do Rady Nadzorczej w spółdzielni to zapomniał jak się pisze i pod nosem nic nie widzi,ciekawe ile za milczenie bierze ?????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: III Morski Bal Charytatywny IP: *.chello.pl 09.02.06, 08:49 tylko co ma to wspólnego z balem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balowicz Re: III Morski Bal Charytatywny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 15:48 Endoskop o którym jest mowa w artykule jest w I klinice pediatrycznej PAM .Pracuje tam już od kilku lat .Badania nim wykonywała pani doc. C. Czyżby już tak było żle z pamięcią. Odpowiedz Link Zgłoś
yasso Re: III Morski Bal Charytatywny 10.02.06, 10:02 Hmm... Myślałem, że się czegoś dowiem o balu, ale jakoś większość pisze o czymś innym. A ja akurat będę na tym balu, choć ani ze mnie zołza, ani nie mam lat 50. Mam nadzieję, że sie będę nieźle bawił. Choćby dlatego, że cel szczytny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mika Re: III Morski Bal Charytatywny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 14:35 Wybierałam się lecz niestety musiałam zmienić plany. Myślę, że po balu dowiem się czy dużo straciłam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Troll Re: Mika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 15:47 Czy jesteś zołzą a Twój facet jest tłusty ? Odpowiedz Link Zgłoś