Gość: krychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 20:28 co o tym sadzicie. Mysle ze wielka szansa dla Szczecina, po tych latach zastoju! mlody, aktywny, inteligentny. moze cos z tego wyjdzie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
albert_c Re: NITRAS NA PREZYDENTA SZCZECINA!!! 08.02.06, 20:36 jaja sobie robisz, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: NITRAS NA PREZYDENTA SZCZECINA!!! IP: 217.153.6.* 08.02.06, 23:46 mam nadzieję, że Lubińska będzie kandydatem szczecińskiej centro-prawicy na prezydenta. wykształcona, inteligentna, czasem za dużo powie, czasem nietaktownie się zachowa, ale jest cholernie bystra, konkretna, odważna, ambitna i ma siłę przebicia, a tego brakowało poprzednim. i ważne że bogata - majątek lubińskich to grubo ponad milion złotych, więc raczej nie podatna na to co poprzednicy... przynajmniej teoretycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fugazi ja też, ja też IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 23:51 Też jestem wykształcony, inteligentna, czasem za dużo powiem, czasem nietaktownie się zachowam, ale jestem cholernie bystry, konkretny, odważny, ambitny. No i mam siłę przebicia i co ważniejsze również bogaty. Do tego skromy, taktowny, kocham ludzi, ptaki i lubię kwiaty. Na zakończenie mogę dodać, że mam słabość do piwa i cycatych bab. Ale mam nadzieję, że to mnie nie dyskwalifikuje. Pozdrawiam Fugazi Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: ja też, ja też 08.02.06, 23:55 głosuje na fugaziego, ujął mnie szczerością Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fugazi Re: ja też, ja też IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 00:01 Dziekuję, dziękuję za głos (jedną już omamiłem). Wszystkim cycatym obiecuję, że je nie zawiodę. Załatwię Lubińską z jej milionem i ambicją w przedbiegach. Pozdrawiam Fugazi Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: ja też, ja też 09.02.06, 00:10 zbiedniała w Warsiawie? przedtem chwaliła sie dwoma mln Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: ja też, ja też 09.02.06, 13:44 Fugazi masz moj głos i oby to nie był głos zmarnowany :-)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fugazi dziękuję, dziękuję - przytaczam zarys programu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 14:14 Niestety nie mogę w zamian obiecać czegokolwiek poza specjalnym świadczeniem dla kobiet - cyckowym. W miejsce jakiś tam geriatrycznyo-senioralnych zapomóg dla staruchów (becikowego nie kwestionuję) wprowadzę dodatek od pary cycków. Amazonki i te z małymi cyckami mogą liczyć na częściowe świadczenia oczywiście nie wliczane do podstawy opodatkowania jak i do obliczania dochodu. Cyckowe proponuję (i jak Bóg da - wprowadzę) wg kategorii wiekowych i objętościowych. Przewiduję 5 grup świadczeniobiorców. 16-20 lat cycki jędrne co najmniej C - 100% cyckowego 21-28 lat cycki jędrne co najmniej C - 80% cyckowego 29-35 lat cycki jędrne co najmniej C - 40% cyckowego 36-40 lat cycki jędrne co najmniej C - 5% cyckowego powyżej 40 cycki nie mogą być jędrne i zazwyczaj są obtłuszczone więc becikowe się nie należy chyba, że odwołanie na piśmie i obdukcja potwierdzi stan odmienny od założonego. Odejmuję od podstawy świadczenia: 10% za każdą cyckę mniejszą niż C 50% za każdą odjętą pierś 10% od cycka za brak jędrności, tzw "zwis" Podane kategorie i obniżki nie podlegają negocjacjom. Jak mi doradza zły duch i tak są naciągane na korzyść zainteresowanych cyckowym niewiast. Cyckowy będzie moją pierwszą inicjatywą prezydencką. W miarę możliwości obiecuję też osobisty udział w diagnozowaniu i kwalifikowaniu do grupy świadczenia. Pozdrawiam Fugazi Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: dziękuję, dziękuję - przytaczam zarys program 09.02.06, 14:20 Gość portalu: Fugazi napisał(a): Cyckowy będzie moją pierwszą inicjatywą prezydencką. W miarę możliwości obiecuj ę też osobisty udział w diagnozowaniu i kwalifikowaniu do grupy świadczenia. ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' ..a w UM nie jedna para ladnych cyckow pracuje.. Lucky you! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska fugazi 09.02.06, 14:25 i proszę wprować podatek katastroficzny od małego peniska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fugazi Re: fugazi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 14:28 > i proszę wprować podatek katastroficzny od małego peniska. Dobrze Asiu... Zupełnie nie jest mi znane zjawisko, ale jeżeli stanowi problem społeczny nieciarpiący regulacji nie wykluczam rozwiązań restrykcyjnych dla małych-nieużytecznych no i mamb. Pozdrawiam Fugazi Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: fugazi 09.02.06, 14:33 Kler, bedac klasa prozniacza nie tylko nie przyczyniajaca sie do wzrostu populacji katolackiej, ale wrecz przeciwnie, odwodzaca mlodych mezczyzn od pracy w przemysle, podlegac powinna opadatkowaniu zaporowemu co najmniej 50% dochodow gotowkowych, jak rowniez swiadczonych in natura.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fugazi Re: fugazi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 14:36 > Kler, bedac klasa prozniacza nie tylko nie przyczyniajaca sie do wzrostu > populacji katolackiej ... STOP ... W tym momencie muszę zaprotestować. Takie generalizowanie może być brzemienne. Bywaja bowiem dobre przykłady kiedy sie przyczynia. Pozdrawiam Fugazi Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: fugazi 09.02.06, 14:39 mialem na uwadze nie silom swego intelektu i moca boskom, ale wlasnom laskom! (Przypadkow odosobnionych nie uwzgledniam) Gość portalu: Fugazi napisał(a): > > Kler, bedac klasa prozniacza nie tylko nie przyczyniajaca sie do wzrostu > > populacji katolackiej > ... STOP ... > W tym momencie muszę zaprotestować. Takie generalizowanie może być brzemienne. > Bywaja bowiem dobre przykłady kiedy sie przyczynia. > > Pozdrawiam > Fugazi Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: fugazi 09.02.06, 14:30 > i proszę wprować podatek katastroficzny od małego peniska. jees, jeees, jeees.... a ja postuluję dodatek 150% dla DD Aska muszę walczyć o szmal dla nas na picie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fugazi Re: fugazi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 14:33 Czy DD oznacza obie cycki D? Bo zgłupiałem... Pozdrawiam Fugazi Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: fugazi 09.02.06, 14:36 ...gdyby jednak zageszczenie blondynek na 1 km2 przekroczylo wszelkie dopuszczalne rozmiary, postanawionym byc powinno polozenie kresu temu procederowi.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: król !!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 14:45 co za idiotki wypisują na tym forum!!!!!!!!!!!!!!!! 3 kretynki zdominowały forum GW i paw mnie trzyma jak to kretynizmy czytam!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fugazi Re: !!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 14:56 Witak o królu! Wypuść pawia owego i przyłącz się do nas. Piszemy program powyborczy. Małe cycki lub małe pisiorki nie dyskwalifikuja Ciebie jako ciała doradzającego. Czy popełniliśmy błąd w obliczeniach? Pozdrawiam Fugazi Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: fugazi 09.02.06, 15:14 zdecydowanie ponad C powinno być więcej płatne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolthrower Re: NITRAS NA PREZYDENTA SZCZECINA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 19:08 > co o tym sadzicie. Mysle ze wielka szansa dla Szczecina, po tych latach > zastoju! mlody, aktywny, inteligentny. moze cos z tego wyjdzie Chyba cię koleś pogięło?! Nitras prezydentem (NIE DAJ BOŻE!)i na pewno wyjeżdżam z tego miasta. Wole juz Jurczyka bez kitu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sie ma [...] IP: *.pcmedia.com.pl / 80.55.145.* 09.02.06, 21:05 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś