Dodaj do ulubionych

NITRAS NA PREZYDENTA SZCZECINA!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 20:28
co o tym sadzicie. Mysle ze wielka szansa dla Szczecina, po tych latach zastoju!
mlody, aktywny, inteligentny. moze cos z tego wyjdzie
Obserwuj wątek
    • albert_c Re: NITRAS NA PREZYDENTA SZCZECINA!!! 08.02.06, 20:36
      jaja sobie robisz, nie?
      • Gość: . Re: NITRAS NA PREZYDENTA SZCZECINA!!! IP: 217.153.6.* 08.02.06, 23:46
        mam nadzieję, że Lubińska będzie kandydatem szczecińskiej centro-prawicy na
        prezydenta. wykształcona, inteligentna, czasem za dużo powie, czasem
        nietaktownie się zachowa, ale jest cholernie bystra, konkretna, odważna, ambitna
        i ma siłę przebicia, a tego brakowało poprzednim. i ważne że bogata - majątek
        lubińskich to grubo ponad milion złotych, więc raczej nie podatna na to co
        poprzednicy... przynajmniej teoretycznie.
        • Gość: Fugazi ja też, ja też IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 23:51
          Też jestem wykształcony, inteligentna, czasem za dużo powiem, czasem
          nietaktownie się zachowam, ale jestem cholernie bystry, konkretny, odważny, ambitny.
          No i mam siłę przebicia i co ważniejsze również bogaty.

Do tego skromy, taktowny, kocham ludzi, ptaki i lubię kwiaty.

Na zakończenie mogę dodać, że mam słabość do piwa i cycatych bab.
          Ale mam nadzieję, że to mnie nie dyskwalifikuje.

Pozdrawiam
          Fugazi

• beatrix13 Re: ja też, ja też 08.02.06, 23:55
            głosuje na fugaziego,
            ujął mnie szczerością
            • Gość: Fugazi Re: ja też, ja też IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 00:01
              Dziekuję, dziękuję za głos (jedną już omamiłem).
              Wszystkim cycatym obiecuję, że je nie zawiodę.
              Załatwię Lubińską z jej milionem i ambicją w przedbiegach.

Pozdrawiam
              Fugazi
              • beatrix13 Re: ja też, ja też 09.02.06, 00:10
                zbiedniała w Warsiawie?
                przedtem chwaliła sie dwoma mln
              • dyrgosia Re: ja też, ja też 09.02.06, 13:44
                Fugazi masz moj głos i oby to nie był głos zmarnowany :-)...
                • ja_aska 100% na Fugaziego 09.02.06, 13:46
                  mam cycki więc głosuję na miłośnika!
                  • Gość: Fugazi dziękuję, dziękuję - przytaczam zarys programu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 14:14
                    Niestety nie mogę w zamian obiecać czegokolwiek poza specjalnym świadczeniem dla kobiet - cyckowym.

W miejsce jakiś tam geriatrycznyo-senioralnych zapomóg dla staruchów (becikowego nie kwestionuję) wprowadzę dodatek od pary cycków.
                    Amazonki i te z małymi cyckami mogą liczyć na częściowe świadczenia oczywiście nie wliczane do podstawy opodatkowania jak i do obliczania dochodu.

Cyckowe proponuję (i jak Bóg da - wprowadzę) wg kategorii wiekowych i objętościowych.

Przewiduję 5 grup świadczeniobiorców.
                    16-20 lat cycki jędrne co najmniej C - 100% cyckowego
                    21-28 lat cycki jędrne co najmniej C - 80% cyckowego
                    29-35 lat cycki jędrne co najmniej C - 40% cyckowego
                    36-40 lat cycki jędrne co najmniej C - 5% cyckowego
                    powyżej 40 cycki nie mogą być jędrne i zazwyczaj są obtłuszczone więc becikowe się nie należy chyba, że odwołanie na piśmie i obdukcja potwierdzi stan odmienny od założonego.

Odejmuję od podstawy świadczenia:
                    10% za każdą cyckę mniejszą niż C
                    50% za każdą odjętą pierś
                    10% od cycka za brak jędrności, tzw "zwis"

Podane kategorie i obniżki nie podlegają negocjacjom. Jak mi doradza zły duch i tak są naciągane na korzyść zainteresowanych cyckowym niewiast.

Cyckowy będzie moją pierwszą inicjatywą prezydencką. W miarę możliwości obiecuję też osobisty udział w diagnozowaniu i kwalifikowaniu do grupy świadczenia.

Pozdrawiam
                    Fugazi
                    • swantevit Re: dziękuję, dziękuję - przytaczam zarys program 09.02.06, 14:20
                      Gość portalu: Fugazi napisał(a):
                      Cyckowy będzie moją pierwszą inicjatywą prezydencką. W miarę możliwości obiecuj
                      ę też osobisty udział w diagnozowaniu i kwalifikowaniu do grupy świadczenia.
                      '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
                      ..a w UM nie jedna para ladnych cyckow pracuje..
                      Lucky you!
                      :-)
                      • ja_aska fugazi 09.02.06, 14:25
                        i proszę wprować podatek katastroficzny od małego peniska.
                        • Gość: Fugazi Re: fugazi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 14:28
                          > i proszę wprować podatek katastroficzny od małego peniska.

Dobrze Asiu...
                          Zupełnie nie jest mi znane zjawisko, ale jeżeli stanowi problem społeczny nieciarpiący regulacji nie wykluczam rozwiązań restrykcyjnych dla małych-nieużytecznych no i mamb.

Pozdrawiam
                          Fugazi
                          • swantevit Re: fugazi 09.02.06, 14:33
                            Kler, bedac klasa prozniacza nie tylko nie przyczyniajaca sie do wzrostu
                            populacji katolackiej, ale wrecz przeciwnie, odwodzaca mlodych mezczyzn od
                            pracy w przemysle, podlegac powinna opadatkowaniu zaporowemu co najmniej 50%
                            dochodow gotowkowych, jak rowniez swiadczonych in natura..
                            • Gość: Fugazi Re: fugazi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 14:36
                              > Kler, bedac klasa prozniacza nie tylko nie przyczyniajaca sie do wzrostu
                              > populacji katolackiej
                              ... STOP ...
                              W tym momencie muszę zaprotestować. Takie generalizowanie może być brzemienne.
                              Bywaja bowiem dobre przykłady kiedy sie przyczynia.

Pozdrawiam
                              Fugazi
                              • swantevit Re: fugazi 09.02.06, 14:39
                                mialem na uwadze nie silom swego intelektu i moca boskom, ale wlasnom laskom!
                                (Przypadkow odosobnionych nie uwzgledniam)

Gość portalu: Fugazi napisał(a):

> > Kler, bedac klasa prozniacza nie tylko nie przyczyniajaca sie do wzrostu
                                > > populacji katolackiej
                                > ... STOP ...
                                > W tym momencie muszę zaprotestować. Takie generalizowanie może być brzemienne.
                                > Bywaja bowiem dobre przykłady kiedy sie przyczynia.
                                >
                                > Pozdrawiam
                                > Fugazi
                          • ja_aska Re: fugazi 09.02.06, 15:13
                            i też proszę procentowo.
                        • dyrgosia Re: fugazi 09.02.06, 14:30
                          > i proszę wprować podatek katastroficzny od małego peniska.

jees, jeees, jeees....

a ja postuluję dodatek 150% dla DD
                          Aska muszę walczyć o szmal dla nas na picie...
                          • Gość: Fugazi Re: fugazi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 14:33
                            Czy DD oznacza obie cycki D?
                            Bo zgłupiałem...

Pozdrawiam
                            Fugazi
                            • swantevit Re: fugazi 09.02.06, 14:36
                              ...gdyby jednak zageszczenie blondynek na 1 km2 przekroczylo wszelkie
                              dopuszczalne rozmiary, postanawionym byc powinno polozenie kresu temu
                              procederowi..
                          • Gość: król !!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 14:45
                            co za idiotki wypisują na tym forum!!!!!!!!!!!!!!!! 3 kretynki zdominowały
                            forum GW i paw mnie trzyma jak to kretynizmy czytam!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                            • Gość: Fugazi Re: !!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 14:56
                              Witak o królu!

Wypuść pawia owego i przyłącz się do nas. Piszemy program powyborczy.
                              Małe cycki lub małe pisiorki nie dyskwalifikuja Ciebie jako ciała doradzającego.

Czy popełniliśmy błąd w obliczeniach?

Pozdrawiam
                              Fugazi
                          • ja_aska Re: fugazi 09.02.06, 15:14
                            zdecydowanie ponad C powinno być więcej płatne.
                            • ja_aska Fugazi 09.02.06, 15:16
                              jest numeracja:
                              A,B,C,D,DD,E,F
    • Gość: bolthrower Re: NITRAS NA PREZYDENTA SZCZECINA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 19:08
      > co o tym sadzicie. Mysle ze wielka szansa dla Szczecina, po tych latach
      > zastoju! mlody, aktywny, inteligentny. moze cos z tego wyjdzie

Chyba cię koleś pogięło?! Nitras prezydentem (NIE DAJ BOŻE!)i na pewno
      wyjeżdżam z tego miasta. Wole juz Jurczyka bez kitu.
      • Gość: sie ma [...] IP: *.pcmedia.com.pl / 80.55.145.* 09.02.06, 21:05
        Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka