kwitkowsk Re: Pilnie proszę o pomoc! 12.02.06, 19:35 Jestem w 5tc i dziś miałam lekkie plamienia,boje się że to może byc zapowiedź poronienia i pilnie poszukuję namiaru do dobrego ginekologa-na forum polecani byli dr Ira,Kuligowski i Świderski.Zależy mi na tym abym dostała się do lekarza jak najszybciej i żeby nie był zbyt drogi-50-60 zł za wizytę.Bardzo prosze o dokładny adres,lub telefon i informację ile się czeka na wizytę.Z gótry dziekuję.Moze byc na adres gazetowy. Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiek2 Re: Pilnie proszę o pomoc! 12.02.06, 20:42 Podaję tel do dr.Sławomira Świderskiego 0502-311-298 Wiem,że przyjmuje w gab.na Sułkowskiego-pogodno w piatki Pzdr.Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
bogusia1231 Re: Pilnie proszę o pomoc! 12.02.06, 21:39 Dr Kuligowski rejestracja poniedziałki, wtorki, czwartki od godz. 15 tel 421 21 24, czeka się bardzo długo ale powiedz o co chodzi to może da się przyspieszyć, Pani w rejestracji prawdopodobnie da Ci nr komórki - ale ja nie wiem czy mogę więc jej nie podaję na forum. Przyjmuje na Odzieżowej 9. Odpowiedz Link Zgłoś