Gość: Krzyś IP: 217.153.19.* 15.02.06, 06:54 Gdzie jest w Szczecinie porządny sklep z papugami tzn tak aby w jednym miejscu kupić wszystko z klatką i innymi tam akcesoriami i gdzie wybór jest sympatyczny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: H56 trzymanie zwierząt i ptaków w klatkach to draństwo IP: *.comnet.krakow.pl 15.02.06, 07:11 to powinno być zabronione Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiki Re: trzymanie zwierząt i ptaków w klatkach to dra IP: 217.153.19.* 15.02.06, 11:05 Teraz to już konieczność-trzeba zamykać i chować ze względu na ptasią grypę u wybrzeży Bałtyku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ornitolog Re: Sklep z papugami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.06, 08:48 Plac Armii Krajowej 1. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiki Re: Sklep z papugami IP: 217.153.19.* 15.02.06, 10:56 ...dobre..hehe..he Odpowiedz Link Zgłoś
oktomvre Re: Sklep z papugami 15.02.06, 22:23 Pospieszyłam się... W każdym sklepie, gdzie sprzedają ptaki można nabyc i klatkę i pokarm. A papugi lubią być kupowane a potem oswajane, karmione, pielęgnowane, traktowane jak członek rodziny... Potrafią przywiązać się jak pies czy kot, wybierają ulubioną osobę, do której przylatują się łasić, nadstawiać kark do pieszczenia, dawać "dzióbka", jeść z ręki lub talerza. Uwielbiają kąpiele i są wdzięczne za każdą poświęconą im chwilę... Jak ktoś nie lubi "do lusterka", potrafią dotrzymać towarzystwa, bo papuga na szklance z drinkiem to standard - wszystkiego spróbują :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krsi Re: Sklep z papugami IP: 217.153.19.* 17.02.06, 10:15 Jak zwykle jak pisze człowiek o czyms to debile odpisuja nie na temat - ja pytałem o sklep z papugami a przygłupy piszą dlaczego ptaków nie trzyma się w klatkach - a skąd oszołomie wiesz,że chcę kupić papugę a nie sklep i otworzyć lokal z panienkami? Odpowiedz Link Zgłoś