Dodaj do ulubionych

maretina help

26.01.06, 13:01
cześć! zapomniałam zabrac do nr tel do prof.W, a muszę zadzwonić. Podaj mi
plizzzz
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • 56at Re: maretina help 26.01.06, 13:03
      czekaj cierpliwie maretina ma chore dziecko moze sie nie odezwac tak odrazu
      • dagps Re: maretina help 26.01.06, 17:55
        telefon powinien byc na www.wolczynski.pl
    • dagps Re: maretina help 26.01.06, 17:56
      aha, jak na tej stronie nie cbedzie to na www.domitrz.pl jest do tego drugiego, mysle ze mozna go poprosic ak cos
      • maretina Re: maretina help 27.01.06, 11:42
        jam30. przykro mi, ze mnie nie bylouncertain
        cholercia... mam andzieje, ze mimo wszystko znalazlas namiary na stronie www.
        napisz koniecznie... plissmile
        • jam_30 Re: maretina help 27.01.06, 19:46
          dzięki dziewczyny- prof.jest za granicą, więc i tak lipasad.Ale inf udzieliła mi
          dr, która go zastępuje. @ przyszła po dipherelinie z prawie tygodniowym
          opóźnieniem Dziś przyszła , a od niedzieli mam brać po 2 amp gonalu.To będzie
          dopiero 3dc, mam nadzieję ze nie za wcześnie ( tak przynajmniej powiedziała dr).
          Przed tym in vitro już mi orgaznizm szaleje, aż strach pomyśleć co będzie

pozdrawiam wszystkie serdecznie
          • paula005 Do:Jam_30 28.01.06, 10:51
            Jam_30,
            U mnie podobnie, moja @ też przyszła tydzień poźniej (po Decaptylu) i Gonal
            (po2 ampułki) zaczęłam w 3dc. Na pierwsze USG idę 7 dc, wtedy zobaczymy jak
            działa. Na ulotce Gonalu jest napisane, że rozpoczyna się od 2 lub 3 dnia
            cyklu, także nie martw się, wszystko powinno być ok.

Pozdrawiam.
            P.
            • jam_30 do paula005 30.01.06, 08:26
              hejsmile dzięki za uspokojenie. Wczoraj miałam 2 gonale,też w 3 dc. Ja mam je brać
              przez 5 dni, 6go dnia 1 gonal i 1 menopur, a 7go dnia wizyta.
              Trzymam kciuki za Ciebie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka