Dodaj do ulubionych

Opiekunki_ MOPS-u PILNE!!!!!!!!

22.02.06, 15:46
Proszę o kontakt opiekunki pracujące w MOPS-ie
Chcemy walczyc o nasze wspólne dobro i poprawę warunków płacy i pracy.
Chcemy być traktowane na takich samych zasadach jak pracownicy socjalni i
aby to zostało zagwarantowane w Ustawie prawodawcow
Osoby zainteresowane i wykonujące ten zawód proszę o kontakt
beama21@wp.pl

Obserwuj wątek
    • the.bill1 Re: Opiekunki_ MOPS-u !!!!!!! 22.02.06, 17:54
      O jaki MOPS chodzi? Czy chodzi o MOPR? Czy chodzi o Szczecin czy inne miasto, bo
      jak o Szczecin, to gratuluje pracownikom nieznajomości nazwy firmy w której
      pracują....
      • Gość: madziula201 Re: Opiekunki_ MOPS-u !!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 18:04
        opiekunki Miejskiego Osrodka Pomocy Spolecznej w Szczecinie
        • Gość: d Re: Opiekunki_ MOPS-u !!!!!!! IP: *.bazapartner.pl 22.02.06, 21:59
          Najpierw przyjmijcie do wiadomości, ze forma dla ktorej pracujecie zminiła nazwe
          jakies 7 lat temu.... a potem sie buntujcie...
          • Gość: madziula201 Re: Opiekunki_ MOPS-u !!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 23:43
            Hahahaha jakos u nas w Czestochowie nie zmienila nazwy.A swoja droga to czytaj
            dokladnie .Post kieruje TYLKO do opiekunek
            • Gość: chory Re: Opiekunki_ MOPS-u !!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.06, 23:38
              Opiekunki !!! Powinnyście dopłacać do swoich pensji. Nie wiem po co pchacie się do tej pracy, jak nie pracujecie tylko odwalacie robotę !!! Niech no Ci ,którymi macie po ludzku się zajmować upomną się o swoje prawa to Wam szczęki opadną ...
        • Gość: chory Re: Opiekunki_ MOPS-u !!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.06, 14:43
          Miałem kontakt z tym Ośrodkiem ... jeszcze bardziej rozchorowałem się, ech !
          szkoda słów !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka