Dodaj do ulubionych

który politykier ukrywa sie pod Marian Paździoch??

IP: *.smsnet.pl 28.02.06, 19:35
Obserwuj wątek
    • Gość: obserwator Re: który politykier ukrywa sie pod Marian Paździ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 19:44
      Marian Paździoch to Juliusz Słowacki.
      Występuje także zalogowany jako sobiepan1. Czasami wpisuje się bez logowania,
      ale tego paździocha to sobie ukochał i nie chce z niego rezygnować. W końcu to
      namiasta Mariana!
      • Gość: kosa Re: który politykier ukrywa sie pod Marian Paździ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 20:31
        W jednym z odcinków serialu Kiepski rzekł do Paździocha "jak ja pana słucham
        Panie Paździoch, tracę wiarę w człowieka " .Podzielam te słowa czytając to, co
        wypisuje Paździoch-forumowicz.
        • zona.pijaka Re: który politykier ukrywa sie pod Marian Paździ 28.02.06, 20:46
          Piłam z Marianen nad Pajem. Słowacki niestety mu w niczym nie dorownuje. A
          zwlaszcza w swobodzie wypowiedzi i uroku osobistym.
      • kotbehemot6 To forum jest czy magiel? 28.02.06, 21:52
        bo się pogibiłam?
    • Gość: Fugazi Jak zaspokoić ciekawość durną? Spytał Darek. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 20:47
      Nieprzyzwoicie idiotyczny pomysł demaskowania naszego kolegi w wykonaniu anonima
      Wszak można dowiedzieć się znacznie prościej niż brużdząc i wypytując na forum.
      Zwyczjnie można napisać do radnego juliuszs@poczta.onet.pl
      Jakie proste i jakie przyzwoite Darku anonimie.

Pozdrawiam
      Fugazi
    • Gość: ricki Re: który politykier ukrywa sie pod Marian Paździ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 21:12
      Pytałem na priv. Potwierdził.
      • beatrix13 a którą politykierkę wspiera tu Darek 28.02.06, 21:15
        i oberwator
        i obiektywny?
        • Gość: obserwator hmmmm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 21:19
          Szanowna pani/pan Beatrix13 w swojej zawiści i agresji sięga dna. Co zauważyli
          juz zresztą wszyscy forumowicze. Wyobrażam sobie panią/pana jak z wykrzywioną z
          wściekłości i nienawiścią twarzą siada pani/pan do komputera, aby po raz
          kolejny plunąć nienawiścią. I po co? Przecież idzie wiosna, śpiewają skowronki,
          słoneczko przygrzewa - proszę spojrzeć, jaki wkoło świat jest piękny!
          • beatrix13 Re: hmmmm 28.02.06, 21:22
            identyczny w połowie post jak ten napisała ostatnio jakaś klonowata ,
            pacyna źle to klimakterium przechodzisz,oj źle,współczuję
            • Gość: obserwator Re: hmmmm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 21:24
              I tutaj uwaga do admina alberta_c. Proszę zwrócić uwagę pani Beatrix13, że
              zachowuje się niestosownie, bo wpisy na forum są anonimowe - i niech tak
              pozostanie.
              • zona.pijaka Re: hmmmm 28.02.06, 21:29
                Kim jest pacyna, zachodzę w głowę? Czy to główka od napletka?
              • beatrix13 Re: hmmmm 28.02.06, 21:30
                Gość portalu: obserwator napisał(a):

> I tutaj uwaga do admina alberta_c. Proszę zwrócić uwagę pani Beatrix13, że
                > zachowuje się niestosownie, bo wpisy na forum są anonimowe - i niech tak
                > pozostanie.

To po co się pytasz kim jest marian?
          • beatrix13 Re: hmmmm 28.02.06, 21:27
            agresję i zawiść to Twoja specjalność,więc nie przypisuj innym swoich cech,idź
            się napij klonie
          • Gość: aqua Re: hmmmm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.06, 23:15
            Gość portalu: obserwator napisał(a):

> Szanowna pani/pan Beatrix13 w swojej zawiści i agresji sięga dna. Co zauważyli
            > juz zresztą wszyscy forumowicze. Wyobrażam sobie panią/pana jak z wykrzywioną z
            >
            > wściekłości i nienawiścią twarzą siada pani/pan do komputera, aby po raz
            > kolejny plunąć nienawiścią

Ee, tam...Glupia jest po prostu
      • zona.pijaka Re: który politykier ukrywa sie pod Marian Paździ 28.02.06, 21:15
        Ja tez pytałam na priva. Niestety wyzwał mnie od pijaczek.
        • albert_c Re: który politykier ukrywa sie pod Marian Paździ 28.02.06, 21:19
          Darku, napisze Tobie tak bardzo prosto abys w swojej anonimowosci za bardzo sie
          nie pogubil i zrozumiec mogl prosty przekaz:

chyba nikogo z Forumow nie interesuje kim jest albo kim nie jest Mr Pazdzioch,
          jhak bedzie chcial nam to obwiescic to pojdzie z nami na pifo albo inne łiski.
          I mysle ze my to tutaj szanujemy.
          Natomaist jedno co wiemy to to ze na Forum jest postacia o niebo bardziej
          ciekawsze niz Ty zapewne potrafisz byc w realu...

I rzecz jasna nie pozdrawiam tym razem, anonimow nie zwyklem...
          • Gość: obserwator Re: który politykier ukrywa sie pod Marian Paździ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 21:23
            To bardzo ciekawe wyjaśnienie. I jak zwykle bardzo obiektywne u admina
            alberta_c. Szkoda tylko, że tych samych wyjaśnień nie stosuje wtedy, gdy różne
            nicki są przez przyjaciół od kieliszka pana albetra_c przypisywane pewnej
            popularnej radnej. Ale taka jest widocznie linia GW...
            • albert_c Re: który politykier ukrywa sie pod Marian Paździ 28.02.06, 21:27
              malo szanowny Obserwatorze, mowiac kolokwialnie wali mnie tzw linia Wyborczej.

Jezeli tego nie zrozumiesz to juz malo co w zyciu zrozumiesz i mysle ze wlasnie
              ta nikla swiadomosc swojej malosci jest twoja najwieksza wada.

i pamietaj albert_c nigdy nie byl i nigdy nie bedzie obiektywny. albert_c ma
              swoje zdanie z ktorym sie zgadza, albert_c na kregoslup subiektywny i bron Panie
              Boze dnia takiego w ktorym albert_c stanie sie obiektywny

To my mamy w Szczecinie jakas popularna radna...? nie znam...

• Gość: obserwator Re: który politykier ukrywa sie pod Marian Paździ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 21:35
                A więc moja opinia, że powinien pan przestać być adminem forum GW jest
                absolutnie zasadna. Nie jest pan obiektywny, pije pan wódkę z częścią
                forumowiczów, a następnie tzryma na forum ich stronę. Jest to nepotyzm w
                najczystszym wydaniu. Myślę, że powinien pan podać się sam do dymisji oraz pana
                koleżanka, dyrgosia, po tym, jak udowodniono panu bezprawne działanie na forum
                • albert_c Re: który politykier ukrywa sie pod Marian Paździ 28.02.06, 21:40
                  niesamowicie mnie dzis absorbujesz, ale postaram sie raz jeszcze do Ciebie dotrzec:

1. malo, ale to wcale nie interesuje mnie Twoja opinia czy bede dalej
                  moderatorem czy tez nie. Tym bardziej mnie to nie interesuje, ze nie Ty masz na
                  to wplyw.

2. Wodki nie pijam i niech tak zostanie.
                  Co innego szkocka ktora wlasnie teraz sacze sobie w domku.

3. co to za forma Pan?

4. tak, nie jestem obiektywny i zapewniam wszem i wobec ze dopoki bede panowal
                  nad swoim umyslem taki pozostane i tak mi dopomoz Bog!

5. prosze o precyzyjniejszej ujecie tematu podawania sie do dymisji, przyznam ze
                  mam bujna wyobraznie, ale takiego procesu ma wyobraznia nie ogarnia, dlatego z
                  wielka uprzejmoscia zapytuje o szczegoly...

6. na trzezwo to napsiales: 'po tym, jak udowodniono panu bezprawne działanie na
                  forum'?
                  Normalnie w realu to bys chyba dostal w dziob, po prostu...

• Gość: obserwator Re: który politykier ukrywa sie pod Marian Paździ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 22:10
                    O o, proszę. I do tego jeszcze groźby użycia przemocy fizycznej...
                    Czy to forum jest tubą elit, czy też maglem, jak tutaj wcześniej ktoś napisał?
                    • kotbehemot6 Re: który politykier ukrywa sie pod Marian Paździ 28.02.06, 22:26
                      1. malo, ale to wcale nie interesuje mnie Twoja opinia czy bede dalej
                      moderatorem czy tez nie. Tym bardziej mnie to nie interesuje, ze nie Ty masz na
                      to wplyw.
                      To żenada jest, moderatora fige obchodzi zdanie forumowiczów...taaa , w zasadzie to z grubsza jest mi wszystko jedno kto piastuje "zaszczytne stanowsko", ale mam wrażenie że moderatorzy z lekka jakby się przyspawali do klawiatury i stołka.

Od dawna i forum przypomina kółko wzajwmnej adoracji, dziwne że wtedy żaden z moderatorów nie zwracał uwagi na to żeby się z prywatnymi wątkami przenieśc na priva, mało tego sami chętnie zamieniali ciekawe potencjalnie wątki w gadki o d..e maryny Bleeee
                • beatrix13 Re: który politykier ukrywa sie pod Marian Paździ 28.02.06, 21:40
                  a my się nie interesujemy z kim radna pije wódkę i jaki ma to wpływ na
                  głosowania,
          • zona.pijaka Re: który politykier ukrywa sie pod Marian Paździ 28.02.06, 21:26
            Zobacz Albetrt, już tyle osób mówi kapitakowi że jest małociekawy, mimo to się
            produkuje. Był taki jeden w wariatkowie, twierdził że jest napoleonem, choć
            wszyscy mówili mu ze nie.
            • albert_c Re: który politykier ukrywa sie pod Marian Paździ 28.02.06, 21:30
              wiesz to jest taki syndrom, ze np. jak jestes maly to za wszelka cene bedziesz
              wszytskim wmawial ze jestes wysoki, jak przekonasz chocby jedna osobe do tego to
              uznasz to za swoj zyciowy sukces.
              Obserwator wciaz jednak nie moze osiaganc tego sukcesu, niemniej zycze mu
              powodzenia, niespecjalnie na FS...
              • ohne.zucker Re: który politykier ukrywa sie pod Marian Paździ 28.02.06, 23:23
                albert_c napisał:

> wiesz to jest taki syndrom, ze np. jak jestes maly to za wszelka cene bedziesz
                > wszytskim wmawial ze jestes wysoki, jak przekonasz chocby jedna osobe do tego
                t
                > o
                > uznasz to za swoj zyciowy sukces.
                > Obserwator wciaz jednak nie moze osiaganc tego sukcesu, niemniej zycze mu
                > powodzenia, niespecjalnie na FS...

ty osiagnales ten sukces, jestes moderatorem forum.... buahahahahaha
                • Gość: obserwator Re: który politykier ukrywa sie pod Marian Paździ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 23:38
                  ;-)
                  • Gość: marian paździoch Re: który politykier ukrywa sie pod Marian Paździ IP: 87.207.54.* 01.03.06, 00:03
                    przyznaję sie, to ja marian marianowicz paździoch.

pozdrawiam serdecznie! mp
                    • dusza16 Re: który politykier ukrywa sie pod Marian Paździ 01.03.06, 10:12
                      Dla informacji: Marian Paździoch jest sąsiadem Państwa Kiepskich.
                      • psychol_ogia Re: który politykier ukrywa sie pod Marian Paździ 01.03.06, 10:21
                        Opinia biegłego: obserwator vel obiektywny i inne musi być kobietą z ciężkim
                        zespołem menopauzy,żaden normalny facet nie wypisywałby takich bzdur. Uśmiałam
                        się od rana :-)
                        • Gość: pisiek Re: który politykier ukrywa sie pod Marian Paździ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 14:11
                          A ty teraz przyjąłes ksywkę psychol, co nie zmienia faktu że jaeteś marianem
                          paździochem czyli inaczej Juliuszem Słowackim
                          • psychol_ogia Re: który politykier ukrywa sie pod Marian Paździ 01.03.06, 16:20
                            Gość portalu: pisiek napisał(a):

> A ty teraz przyjąłes ksywkę psychol, co nie zmienia faktu że jaeteś marianem
                            > paździochem czyli inaczej Juliuszem Słowackim

To już nawet nie mania prześladowcza, ale spokojnie tego typu nerwice też się
                            leczy.
      • Gość: marian paździoch Re: który politykier ukrywa sie pod Marian Paździ IP: 87.207.54.* 01.03.06, 19:16
        Gość portalu: ricki napisał(a):

> Pytałem na priv. Potwierdził.

*
        co Pan Słowacki potwierdził? że co? że jest mną?
        czy potwierdził że nie jest.
        napisz jaśniej, bo może gubię tożsamość!

mp

• beatrix13 Re: który politykier ukrywa sie pod Marian Paździ 01.03.06, 19:18
          MARIAN,
          nie denerwuj się,to pewnie jakiś kiepski do CIEBIE PISAŁ,
          nudzi mu się
          • psychol_ogia Re: który politykier ukrywa sie pod Marian Paździ 01.03.06, 19:21
            Ja to widzę tak, nie ważne jak piszą byle pisali...:-)
            • Gość: marian paździoch Re: który politykier ukrywa sie pod Marian Paździ IP: 87.207.54.* 01.03.06, 19:36
              no to pisz,pisz.
              będziesz sławny:)

mp
              • szpilkaa1 tylko mi powiedz kim jestes:-) 01.03.06, 20:24
                marian, im nie mow tylko mi powiedz na uszko:-)) obiecuje, ze nikomu nie
                powiem:-)
                • Gość: marian paździoch Re: tylko mi powiedz kim jestes:-) IP: 87.207.54.* 01.03.06, 20:33
                  teraz to tak mi namieszali, że sam nie wiem:-)

mp
                  • beatrix13 Re: tylko mi powiedz kim jestes:-) 01.03.06, 20:34
                    a mi na drugie uszko
                  • szpilkaa1 Re: tylko mi powiedz kim jestes:-) 01.03.06, 20:35
                    jest dyzurny forumowy psycholog - moze on Ci pomoze? Bo ja terapii sie nie
                    podejmuje;)
                    • Gość: marian paździoch Re: tylko mi powiedz kim jestes:-) IP: 87.207.54.* 01.03.06, 20:40
                      logowany psychol?
                      jemu to pomogła by ciemnica i batogi 3x dziennie.

mp
                      • szpilkaa1 Re: tylko mi powiedz kim jestes:-) 01.03.06, 20:43
                        marian, mowisz jak moherowy...
                        • Gość: marian paździoch Re: tylko mi powiedz kim jestes:-) IP: 87.207.54.* 01.03.06, 20:56
                          jak byly mrozy chcialem sobie taki beret sprawić.
                          niestety nikt na forum nie potrafil mi wskazać, gdzie moglbym takie cudo
                          kupic.

mp
                          • szpilkaa1 Re: tylko mi powiedz kim jestes:-) 01.03.06, 21:02
                            jak bylbys "prawdziwej" wiary to sam bys go sobie na drutach go zrobil ale
                            najlepiej to na latwizne isc, no nie?!!!
                            ;)
                            • Gość: marian paździoch Re: tylko mi powiedz kim jestes:-) IP: 87.207.54.* 01.03.06, 22:01
                              do Szpilki;
                              jestem człowiekiem małej wiary.

mp
                              • szpilkaa1 Re: tylko mi powiedz kim jestes:-) 01.03.06, 22:03
                                za malo sluchasz radia... ze tak zdiagnozuje;)
                                • Gość: marian paździoch Re: tylko mi powiedz kim jestes:-) IP: 87.207.54.* 01.03.06, 22:06
                                  słucham głosu rozsądku.
                                  królewno.
                                  • szpilkaa1 Re: tylko mi powiedz kim jestes:-) 01.03.06, 22:08
                                    a dasz troche podluchac?
                                    • szpilkaa1 Re: tylko mi powiedz kim jestes:-) 01.03.06, 22:11
                                      "posluchac" mialo byc oczywiscie:-)
                          • xxtoja Re: tylko mi powiedz kim jestes:-) 01.03.06, 21:44
                            marian to ja nie wiedziałam, że jesteś trzy w jednym i jeszcze w moherowym
                            berecie - to jesteś wielki facet.
                            • Gość: marian paździoch Re: tylko mi powiedz kim jestes:-) IP: 87.207.54.* 01.03.06, 21:56
                              ja też nie wiedzialem.
                              no, może nie bylem swiadom:-)
                              a Ty xxtoja wierzysz w te bzdury?

mp
                              • szpilkaa1 Re: tylko mi powiedz kim jestes:-) 01.03.06, 22:05
                                nie wiem jak xxtoja ale ludzie po wsi gadaja zes Julek...
                                wlasciwie nic przeciwko Julkowi nie mam:-)
                                • beatrix13 Re: tylko mi powiedz kim jestes:-) 01.03.06, 22:08
                                  to plotki,
                                  marian to marian,
                                  autentyk par excellance
                                  • Gość: marian paździoch Re: tylko mi powiedz kim jestes:-) IP: 87.207.54.* 01.03.06, 22:18
                                    no bo ta ' popularna radna'
                                    je roznosi.
                                    razem z tymi, jak je nazywasz klonami:)
                                • Gość: marian paździoch Re: tylko mi powiedz kim jestes:-) IP: 87.207.54.* 01.03.06, 22:13
                                  nieraz pisze 'rany julek'
                                  może przez to?
                                  nie przepadam za nim.
                                  jedna pani na tym forum gada że
                                  podszywa sie pod paździocha.
                                  choć taka możliwość jest niemożliwa.
                                  • szpilkaa1 Re: tylko mi powiedz kim jestes:-) 01.03.06, 22:20
                                    uff... bo wole jak jestes tajemniczy
                                    • Gość: marian paździoch Re: tylko mi powiedz kim jestes:-) IP: 87.207.54.* 01.03.06, 22:21
                                      dlaczego?
                                      • szpilkaa1 Re: tylko mi powiedz kim jestes:-) 01.03.06, 22:27
                                        wyobraznia dziala
                                        • Gość: marian paździoch Re: tylko mi powiedz kim jestes:-) IP: 87.207.54.* 01.03.06, 22:32
                                          no i co wydziałała?
                                          • szpilkaa1 Re: tylko mi powiedz kim jestes:-) 01.03.06, 22:33
                                            spokojnie... wlasnie dochodze;)
                                        • beatrix13 Re: tylko mi powiedz kim jestes:-) 01.03.06, 22:34
                                          marian,
                                          nakarmiłeś ptaszki?
                                          • Gość: marian paździoch Re: tylko mi powiedz kim jestes:-) IP: 87.207.54.* 01.03.06, 22:39
                                            masz na myśli ptaszki na paju?
                                            dziś nie byłem, wybrałem sie na spotkanie z Tuskiem.
                                            ale mam wyzuty sumienia, tym bardziej, że był to czas stracony.
                                            • beatrix13 Re: tylko mi powiedz kim jestes:-) 01.03.06, 22:42
                                              no,a ptaszki głodne,
                                              chyba,że mamoniowa im dała
                                              • Gość: marian paździoch Re: tylko mi powiedz kim jestes:-) IP: 87.207.54.* 01.03.06, 22:54
                                                na pewno.
                                                ma bardzo czułe serduszko.

mp
                                                • beatrix13 Re: tylko mi powiedz kim jestes:-) 01.03.06, 22:55
                                                  podobnie jak ty
                              • xxtoja Re: tylko mi powiedz kim jestes:-) 02.03.06, 07:42
                                Gość portalu: marian paździoch napisał(a):

> ja też nie wiedzialem.
                                > no, może nie bylem swiadom:-
                                )
                                >
                                > a Ty xxtoja wierzysz w te bzdury?
                                >
                                > mp

to czyjaś schiza i nic więcej. Nie ma co sie tym przejmować.
                                Zaczęło sie od jednej schizy dot. Jacyny, i odbiło się to też na Twoim nicku.
                                Wyszła zasada uderz w stół a nożyce się odezwą. Tak samo agresja rodzi agresję
                                Ja też się nad tym zastanawiałam skąd się to bierze, widocznie ci ludzie słabo
                                lub znają tych radnych ze swoich wyobrażeń. Ja doskonale wiem, że Ty nie jesteś
                                żadnym z nich, bo oni mają zupełnie inne zainteresowania niż Ty, szczególnie
                                Juliusz Słowacki, a tamci tym bardziej. Oni na PiS nie głosowali w tych
                                ostatnich wyborach, tylko na siebie.
                                pozdrawiam Ciębie serdecznie xxtoja
                                • Gość: marian paździoch Re: tylko mi powiedz kim jestes:-) IP: 87.207.54.* 02.03.06, 09:26
                                  dzięki że tak myślisz!

pozdrawiam serdecznie! mp
    • beatrix13 miałeś rację leonie 01.03.06, 23:46
      ona(ta popularna) przezywa ostre załamanie nerwowe,
      ze zdwojonym atakiem wściekłości,
      • Gość: Czwartek Re: miałeś rację leonie IP: 212.244.66.* 02.03.06, 08:14
        Napiszcie wreszcie coś ciekawego,chyba,że nic niepotraficie tylko piszecie na
        poziomie domu wariatów ,to co piszecie pozwala mi na ocenę że jesteście wszyscy
        nienormalni i nadajecie się do DOMU WARIATOW.
        • ja_aska Re: miałeś rację leonie 02.03.06, 08:29
          zapraszamy do domu:-)
          • beatrix13 Re: miałeś rację leonie 02.03.06, 08:33
            czym chata bogata ;-)
            • zona.pijaka Re: miałeś rację leonie 02.03.06, 08:50
              Czyżby przygłup się obudził?
              • ja_aska żona 02.03.06, 08:54
                a kto przygłup?
                • zona.pijaka Re: jaska 02.03.06, 09:11
                  ja_aska napisała:
                  > a kto przygłup?

Słuchaj pindo, nigdy bym nie śmiała ciebie obrazić, chyba że mnie sprowokujesz.
                  Jestesmy w tej samej drużynie, wiec po co te pytania?
                  • ja_aska Re: jaska 02.03.06, 09:43
                    BO LEKUCHNO SIĘ ZANIEPOKOIŁAM:-)
                    mam niską samoocenę dzisiaj:-)
              • Gość: leon Re: miałeś rację leonie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.06, 08:55
                Z wyrazem troski pisałem o mjw i jej nerwokrzykach, bo gdyby ją troche
                utemperować to byłaby całkiem całkiem babka!
                • zona.pijaka Re: miałeś rację leonie 02.03.06, 09:15
                  Gość portalu: leon napisał(a):
                  > Z wyrazem troski pisałem o mjw i jej nerwokrzykach, bo gdyby ją troche
                  > utemperować to byłaby całkiem całkiem babka!

A jakie ma sutki, sterczące, wyssane nijakie - czy przebite kolczykiem?
                • Gość: marian paździoch Re: miałeś rację leonie IP: *.chello.pl 11.03.06, 08:51
                  Gość portalu: leon napisał(a):

> Z wyrazem troski pisałem o mjw i jej nerwokrzykach, bo gdyby ją troche
                  > utemperować to byłaby całkiem całkiem babka!

*
                  opalona pięknie, jak przewodniczący Leper.

mp
                  • beatrix13 Re: miałeś rację leonie 11.03.06, 09:37
                    taka przepalona skóra szybciej się starzeje,
                    no i rak skóry może się przytrafić,
                    bardzo niezdrowy styl zycia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka