psychol_ogia 01.03.06, 12:06 Posypcie głowy popiołem, powiadam Wam żałujcie za grzechy Wasze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
swarozyc Re: Wielki Post 01.03.06, 12:14 Glownie za grzechy zaniechania; Nieodkatoliczenia Polski, braku dekomunizacji, niecheci do myslenia perspektywicznego, nieumiejetnosci rozwiazywania najprostrzych spraw publicznych, np. sciagalnosci oplat za parkowanie, usuwanie fekalii pozwierzecych z trotuarow miejskich.. i cala game innych grzechow katolactwa.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarna mamba Re: Wielki Post IP: *.adnet.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.06, 14:10 Jest dobrze. Wyznawcy swara chodza po mieście i zbieraja psie odchodzy. Katolicy, bierzcie przykład :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nitka 72 Re: Wielki Post IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 18:54 Sadzę że możemy sie ograniczyc do zastanowienia się nad grzechami we własnych czterech ścianach - to wystarczy aby coś zmienić . Nie kocham kk ale jeden dzień posypania głowy popiołem nikomu jeszcze nie zaszkodził. Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: Wielki Post 01.03.06, 20:51 Gość portalu: nitka 72 napisał(a): Nie kocham kk ale jeden dzień posypania głowy popiołem nikomu jeszcze nie zaszkodził. ''''''''''''''''''' Posyp. zobaczymy czy ci pomoze.. ..pomijajac fakt ze bedziesz wygladala jak kocmoluch.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ....... Re: svantevit, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.06, 23:19 jaki ty durny jesteś, ło matko! Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: svantevit, 01.03.06, 23:21 Gość portalu: ....... napisał(a): jaki ty durny jesteś, ło matko! ''''''''''''''''''''''''''''''''''' nie jedna juz mi to mowila.. Odpowiedz Link Zgłoś