Dodaj do ulubionych

Pan Marek K. "Koperta"- filar GW?

IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.12.02, 08:11
Czyżby znany szczeciński dystrybutor alkocholi i poborca lewej kasy miał być
pupilem GW, czy to tylko zbieg okoliczności, że już drugi raz udziela się
łamów frustratowi silącemu się na znajomość wszelkich problemów tego świata?
Obserwuj wątek
    • Gość: cxi Re: Pan Marek K. 'Koperta'- filar Komornika IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.12.02, 22:02
      Zapytajcie o tego Pana u szczecińskiego Komornika Sądowego Rewiru III przy ul.
      Klonowica 1 a (pierwsze drzwi od wejścia, na prawo)
      • Gość: Gacek Re: Pan Marek K. 'aktówka IP: *.smsnet.pl / 192.168.0.* 05.12.02, 13:29
        Nie drwijcie z pana Marka, on byle koperty nie bierze, on tylko aktówki.
        W sklepach jast taki model.
        • Gość: Bombardier Re: Pan Marek K. 'aktówka IP: *.telan.pl 08.12.02, 21:26
          Coś nie szanujesz Gościu Kocmiela.
          Bredzisz o aktówkach, kopertach.
          Daj go do sądu. Nie pluj bo sie oplujesz.
      • Gość: Informator Re: Pan Marek K. Ps.Oczko aresztowany IP: *.telan.pl 08.12.02, 21:30
        Zaptyajcie o Gościa , nie ma samochodu, ale używa. nie pracuje, ale ma , nie
        ma firmy ale ma pieniądze. I unika komornika ten Gość.
    • Gość: ren Re: Pan Marek K. 'Koperta'- filar GW? IP: *.visp.energis.pl 06.12.02, 10:51
      Pan Marek K. jest nie tylko pupilem Gazety Wyborczej (jedyna gazeta którą do
      tej pory uważałem za solidną, szkoda)ale snuje się ostatnio na każdej sesji
      Rady Miasta i jest "maskotką" niektórych "bezpartyjnych radnych".
      A swoją drogą Gazeto POPRAW się !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: naim Re: Pan Marek K. 'Koperta'- filar GW? IP: *.telan.pl 08.12.02, 23:05
        Zawołaj do góry , żeby się przesunęła.
        Łatwiej wysadzić.
        • Gość: Na wolności Re: Pan Marek K. Czy to ten sam ? IP: *.telan.pl 12.12.02, 22:46
          Ludzie . Oczko już dawno siedział. O co tyle szumu. Kto to napedza. Jakis chory
          czy co.
      • Gość: osiedlowiec Re: Pan Marek K. 'Koperta'- filar GW? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.12.02, 08:43
        Gość portalu: ren napisał(a):

> Pan Marek K. jest nie tylko pupilem Gazety Wyborczej (jedyna gazeta którą do
        > tej pory uważałem za solidną, szkoda)ale snuje się ostatnio na każdej sesji
        > Rady Miasta i jest "maskotką" niektórych "bezpartyjnych radnych".
        > A swoją drogą Gazeto POPRAW się !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jako radny Rady Osiedla bywam na każdej sesji. Mogę potwierdzić, po kilku
        latach niebytu Pan Koćmiel wrócił na salę sesyjną i do bufetu. Najczęściej
        widać go z p.Jacyną-Witt, choć nie tylko. Na sesjach pojawiają się też jego
        bliscy współpracownicy, którzy nie tylko duchowo wspierali Jacynę w
        wyborach.Mam nadzieję, że Pani Lubińska nie da się wykorzystać do realizacji
        jakiegoś oszustwa.
        • Gość: xxxl Re: Pan Marek K. 'Koperta'- filar GW? IP: *.visp.energis.pl 12.12.02, 17:10
          miejmy nadzieję że radni będa czujni !!!
          • Gość: Osiedle Warszewo Re: Pan Marek K. Nie bójta sie wójta. IP: *.telan.pl 12.12.02, 22:43
            Ktoś upadł na głowę. Ludzie czym wy sie zajmujecie. Do roboty nieloty.
            Do pracy rodacy. Stocznia ruszyła. Pospawac sobie mózgi i dalej głową w mur. A
            zapomniałem. Mur juz runał.
    • Gość: radny, bezradny Kompleks Marka K. IP: *.telan.pl 14.12.02, 19:42
      Ktos tu ma kompleks Marka K.
      Kochany najpierw wymyj sie i do lekarza.
      Potem nie czytaj przez miesiąc pewnej Gazety na K.
      Bedziesz wyleczony.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka