Dodaj do ulubionych

można siedzieć????

18.04.05, 13:02
bo tutaj koleś sobie siedzi
tvp.pl/2790,20050418196695.strona
Obserwuj wątek
    • Gość: Alek Re: można siedzieć???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 13:04
      Trzeba! Wstajesz kiedy uruchamiasz sprzęt!
    • Gość: pani_dj Re: można siedzieć???? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.04.05, 13:13
      ja stalam, poweidzialam ze wole stac, bo tak mijest wygodniej. nikt nie mial
      nic przeciwko.
      • Gość: Natch. Re: można siedzieć???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 13:39
        Mozesz siedziec, mozesz stac. Ja stalam. Tak jest lepiej moim zdaniem. Zreszta
        jak mialabym wstawac z krzesla za kazdym razem, kiedy chce uruchomic jakis
        sprzet, to komisje by chyba szlag trafil ;)
    • Gość: kasia Re: można siedzieć???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 17:27
      ja stałam, wiekszosc u nas stała, siedzielismy w trakcie rozmowy. ogolnie z tym
      nie było sprzetu, wiekszosc wykorzystywala komputer i mielismy bezprzewodowa
      klawiature i bezprzewodowa myszke wiec problemu nie było, mozna było nawet
      wziac ze soba.

ale ja bym świra dostała, gdybym miala siedziec tak jak ten koles przy takim
      malutkim stoliku. u nas my ogolnie siedzielismy wraz z komisja przy jednym, bo
      one byly duze i szerokie. moim zdaniem to ułatwia kontakt z komisja.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka