skuter^ 03.12.02, 12:53 szukamy nastepnego trenera moze tomaszewski?:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hsps Re: Boniek zlozyl bron 03.12.02, 12:56 skuter^ napisał: > szukamy nastepnego trenera > moze tomaszewski?:) I tak niespodziewanie Boniek ma plus. Tylko nie Tomaszewski, to już Kuras lepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
skuter^ Re: sprawdzona wiadomosc czy pobozne zyczenia??? 03.12.02, 12:58 masz na wszystkich portalach internetowych:) Odpowiedz Link Zgłoś
duo1 Re: sprawdzona wiadomosc czy pobozne zyczenia??? 03.12.02, 13:02 skuter^ napisał: > masz na wszystkich portalach internetowych:) thx!!! juz znalazlem... ech, praca przeszkadza pomaga w zdobywaniu najswiezszych informacji ;-)))) a tak w temacie, to mam wrazenie ze chlopak zepsul co mial zepsuc i zabral zabawki... nowy trener? to ja poprosze kogos z zagranicy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
skuter^ Re: sprawdzona wiadomosc czy pobozne zyczenia??? 03.12.02, 13:07 duo1 napisał: > a tak w temacie, to mam wrazenie ze chlopak zepsul co mial zepsuc i zabral > zabawki... nowy trener? to ja poprosze kogos z zagranicy!!! a ja poprosze o linka do strony , na ktorej tomaszewski podsumuje bonka moze bedzie wreszcie ten pojedynekj bokserski?:) podobno obecny trener pogoni szuka zajecia:) Odpowiedz Link Zgłoś
hsps Re: sprawdzona wiadomosc czy pobozne zyczenia??? 03.12.02, 13:11 skuter^ napisał: > podobno obecny trener pogoni szuka zajecia:) Konsekwentnie dalej: Rozłożyć PZPN, uratować Pogoń - Gondor za Listkiewicza, Odpowiedz Link Zgłoś
duo1 Re: sprawdzona wiadomosc czy pobozne zyczenia??? 03.12.02, 13:23 hsps napisał: > skuter^ napisał: > > podobno obecny trener pogoni szuka zajecia:) > Konsekwentnie dalej: > > Rozłożyć PZPN, uratować Pogoń - Gondor za Listkiewicza, hihi.... to jest dopiero pobozne zyczenie ;-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gradus Re: sprawdzona wiadomosc czy pobozne zyczenia??? IP: *.biomag.uni-jena.de 03.12.02, 13:22 duo1 napisał: > a tak w temacie, to mam wrazenie ze chlopak zepsul co mial zepsuc i zabral > zabawki... nowy trener? to ja poprosze kogos z >zagranicy!!! A ja mam wrazenie, ze nic nie zepsul bo ta wspaniala reprezentacja Engela to juz po meczu z Norwegia w zasadzie przestala istniec... Zaden polski pilkarz nie jest podstawowym zawodnikiem w zadnym porzadnym klubie (oprocz Dudka no ale on juz chyba tez powoli traci swoje miejsce...). Mamy srednich (albo nawet gorzej) pilkarzy wiec trudno myslec o jakichs sukcesach. Mielismy bardzo latwa grupe w eliminacjach MS teraz mamy latwa na ME ale nasi pilkarze mysla glownie o pieniadzach a nie o grze w reprezentacji... To pokolenie pilkarzy juz raczej zadnych sukcesow nie odniesie. Odpowiedz Link Zgłoś
duo1 engel-boniek 03.12.02, 13:36 Gość portalu: Gradus napisał(a): > duo1 napisał: > > > > a tak w temacie, to mam wrazenie ze chlopak zepsul co > mial zepsuc i zabral > > zabawki... nowy trener? to ja poprosze kogos z > >zagranicy!!! > > A ja mam wrazenie, ze nic nie zepsul bo ta wspaniala > reprezentacja Engela to juz po meczu z Norwegia w > zasadzie przestala istniec... Zaden polski pilkarz nie > jest podstawowym zawodnikiem w zadnym porzadnym klubie > (oprocz Dudka no ale on juz chyba tez powoli traci swoje > miejsce...). Mamy srednich (albo nawet gorzej) pilkarzy > wiec trudno myslec o jakichs sukcesach. Mielismy bardzo > latwa grupe w eliminacjach MS teraz mamy latwa na ME ale > nasi pilkarze mysla glownie o pieniadzach a nie o grze w > reprezentacji... To pokolenie pilkarzy juz raczej zadnych > sukcesow nie odniesie. w pewnym sensie masz racje - chlopakom po prostu odbila palma po zakwalifikowaniu sie do mistrzostw. jednak zimny prysznic otrzezwil co po niektore glowy, i zaczyna byc powoli widac jego efekty. problemem naszm jest to, ze niestety nie ma regularnie i dobrze grajacych zawodnikow, ktorych mozna by bylo bez zmruzenia oka powolac do kadry. rozwalanie bezsensowne kadry engela bylo bezsensownym posunieciem, wlasciwsze byloby budowanie nowego zespolu w oparciu o sklad z meczu z USA - doswiadczeni zawodnicy + czasami uzdolnieni debiutanci. mamy w koncu mozliwosci, aby grac na srednim, europejskim poziomie. potrzebna jest tylko motywacja - ale to juz sprawa selekcjonera... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adlef Boniek rozpieprzył to co zrobił Engel i stchórzył IP: *.ipartners.pl / 157.25.198.* 03.12.02, 14:05 Stchórzył - na szczęście dla naszej piłki!!! Myślał że jak wywali Engela to na kregosłupie zbudowanej przez niego drużyny pójdzie dalej. A tu figa! Trzeba być jednak fachowcem żeby to ciągnąć na poziomie. Engel zrobił bardzo dużo dobrego dla naszej drużyny i dlatego powinien wrócić na stanowisko selekcjonera. W przyszłości będzie strzegł się takich błędów jak w mundialu. Odejść powinien też Listkiewicz, który razem z Bońkiem majstrowali przy polskiej piłce!!! Odpowiedz Link Zgłoś
germanus Trener 03.12.02, 23:15 Z cyklu: Rzeczywistości wbrew Trener Był raz facet, co miał w sobie tyle pecha, że cokolwiek, by nie robił, szło mu wspak, nawet jak się starał mocno, rękę podał ktoś pomocną, to sypało mu się wszystko, taki traf. A ambitny był do tego, taki jeden, i nie dawał za wygraną, w noc czy dzień, nie odstąpił od zamierzeń, chociaż mu mówili szczerze, by dał spokój, bo usunie świetność w cień. Aż raz udał się na wyspy południowe, co się z obca zwą Szeszele, pięknie, nie? i tam dojrzał nieba błękit, morza spokój, dziewcząt wdzięki, i zrozumiał, że on wyszedł na tym źle. Wrócił, wtargnął w gabinety niczym wicher, prezesowi rezygnację rzucił w twarz, potem skromnie się oddalił, bądąc pewnym, że te szkwały, to dopiero się teraz zniszczą futbol nasz. Nikt nie powie, jak to będzie, źle czy dobrze, lecz jednego to możemy pewni być, że w Europie nikt nie będzie śmiać się z polskiej piłki więcej, od tej chwili tylko godniej można żyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karuzelowy Re: Trener IP: *.smsnet.pl / 192.168.1.* 04.12.02, 03:05 germanuuuuuuuuus na miłość boga!!!!!!!! nie próbowałeś TYLKO czytać? Odpowiedz Link Zgłoś
mika74 Re: Boniek zlozyl bron 04.12.02, 08:08 skuter^ napisał: > szukamy nastepnego trenera > moze tomaszewski?:) A może Roooooonaldooooo? (cmoooook!!!!!) ps. w razie czego pomoge mu zdobyc podwójne obywatelstwo :-) Odpowiedz Link Zgłoś
skuter^ Re: Boniek zlozyl bron 04.12.02, 08:20 > > A może Roooooonaldooooo? (cmoooook!!!!!) mika ronaldo bedzie od przyszlego sezonu w pogoni i niestety nie potrzebuje obywatelstwa poza tym po co ci taki wiesz jak oni sie brudza na meczach? spedzilabys zycie na praniu Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Boniek zlozyl bron 04.12.02, 22:03 mika74 napisała: > skuter^ napisał: > > > szukamy nastepnego trenera > > moze tomaszewski?:) > > A może Roooooonaldooooo? (cmoooook!!!!!) > ps. w razie czego pomoge mu zdobyc podwójne obywatelstwo :-) Ronaldo?! hihi :)) jak ja go nie lubie :)) a trenerem pewnie bedzie Engel, mam nadzieje, ze nie Kasperczak, bo kto wtedy poprowadzi Wisle do finalu Pucharu UEFA?! Odpowiedz Link Zgłoś