Dodaj do ulubionych

Starosta Łobza nowym szefem ARiMR-u

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.06, 22:10
Ale fachowiec od rolnictwa! Juz Łobez postawiła na nogi: najwyższe bezrobocie
w kraju, upadek niemal wszystkich zakładów pracy, drogi straszne, i emigracja
do Anglii. Oto zasługi.............
Obserwuj wątek
    • andreas.007 Re: Starosta Łobza nowym szefem ARiMR-u 22.03.06, 01:44
      ciekawe, ze mimo rewolucji imopcji na uczciwość,
      to dalej koledzy partyjni dostaja najlepsze fuchy...
      zmieniła sie tylko przynależność!!!
      Kiedys PZPR, SLD, PSL, a teraz PiS.... PO czeka w kolejce!

Takie to te nasze nowe...

Jak kto nie należy, to se moze ...

Czy tak musi byc zawsze?
      Ja rozumiem, ze najlepsi fachowcy sie pozapisywali
      do odpowiednich partyji i stad to...
    • Gość: Jogi Do nerwowego Nerva IP: *.vf.pl 22.03.06, 07:22
      Czy Pani Szymańska jest fachowcem z zakresu rolnictwa nie wiem. Napewno jednak
      nie odpowiada za wysokie bezrobocie w Łobzie. Nie wiem czy wiesz ala władze w
      Łobzie sprawuje burmistrz, nie starosta. Znam troche H. Szymańską i jeżeli zna
      się na rolnictwie tak jak na samorządzie to spokojna twoja Nervowa głowa. Da
      sobie radę.
      • Gość: Win Re: Do nerwowego Nerva IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.06, 07:36
        Jesteś tego pewny? jak miałem inwestora na ekodiesel to na radzie ogłosiła ,że
        to ona go sprowadza[śmieszne]-choć nie miała z tym nic wspólnego!!!Pozdrawiam
        Były Łobezianin[stara pisownia]
        • exman Re: Do nerwowego Nerva 22.03.06, 07:49
          Faktyczna władzę w Łobzie mają radni, od których, jak od nagłej śmierci i
          zarazy racz nas uchować Panie...
          • Gość: mirek Re: Do nerwowego Nerva IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.06, 08:38
            śmieszy mnie wypowiedź pani prezes o obiektywnym konkursie. Zawsze gdy ja
            wygrywam to konkurs był obiektywnya komisja kompetentna.
            Juz Stalin twierdził, że nie ważne kto głosuje , ważne kto te głosy liczy. W
            tym konkursie również. Wiadomo było kto ma wygrać. Wiedziała o tym komisja i
            zameldowała prezesowi, że zadanie wykonała.
    • krokus5 Re: Starosta Łobza nowym szefem ARiMR-u 22.03.06, 10:35
      Don Arturo znowu pociąga za sznurki.A może ktoś się zajmie podnajęciem Chłodni
      Szczecińskiej oraz udziałami w przetargach organizowanymi przez kolesi.
      • Gość: walek Re: Starosta Łobza nowym szefem ARiMR-u IP: *.chello.pl 22.03.06, 16:34
        Olejcie panią z łobza i z każdą sprawą walcie do Artura
        Jak mu brużdziliście trochę koło tyłka ,to on wam wybaczy
        Weżta tam półlitry w kieszeń i kielbasę i niema takiej sprawy coby nie zalatfić
    • Gość: słowik Re: A kiedy zmiany w zus IP: *.utp.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.06, 17:55
      Ciekawe kiedy odejdą z ZUS ci z SLD nadal jeszcze trwający na dobrych stołkach.
      Przechowali się tam dobrych pare lat ale mam nadzieję że ich koniec juz bliski.
    • Gość: Lisica Miałam Wizję....;))) IP: *.orange.pl 22.03.06, 18:35
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=36414986&a=37623141
    • Gość: Cezary Re: Starosta Łobza nowym szefem ARiMR-u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.06, 19:42
      Pani Starosta Powiatu Łobeskiego jest z wykształcenia weterynarzem. Mimo że do zadań powiatu należy stworzenie schroniska dla zwierząt schroniska nie ma !!
      W mojej (i wielu mieszkańców Łobza )tę Panią interesuje wyłącznie kariera osobista.
      A jak ktoś przyjedzie do Starostwa Łobza to proszę zobaczyć jak wygląda parking przed tym urzędem. W błocie mozna utonąć.
      Ładna wizytówka dla gości i interesantów.
      Widocznie ważniejsze były biurka i palmy do gabinetu niż przyzwoity parking dla interesantów.
      Fajnie że ta Pani zajmie jakieś tam stanowisko i w ten sposób pozbędziemy się jej z Łobza.....
      Oby kolejny starosta łobeski faktycznie zajął sie problemami powiatu.
    • Gość: CEZARY Re: Starosta Łobza nowym szefem ARiMR-u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.06, 19:50
      P.S Mam jeszcze jedno ciekawe spostrzeżenie. Ponieważ mieszkańcy Łobza w demokratycznych wyborach nie wybrali tej Pani na druga kadencję na burmistrza miasta tak omotała radnych starostwa że ją wybrali na starostę powiatu.
      Kariera jest najważniejsza.
      • Gość: barmii Re: Starosta Łobza nowym szefem ARiMR-u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.06, 21:25
        Miałem z tą panią doczynienia gdy była jeszcze burmisztrzem Łobza i z całą
        stanowczościa mogę powidziec że jest osobą kompetentną i napewno sobie poradzi
        na tym stanowisku, a tak swoją drogą to bezrobocie jest tam we wszystkich
        ościennych powiatach ogromne np. Drawsko Pomorskie i z pustego nawet salomon
        nie naleje, bieda, brak przemysłu, tereny głownie rolnicze po byłych PGR-
        ach,gdzie jedyną mozliwością zarobkowania jest praca sezonowa za marne grosze
        np prace leśne.
        • Gość: olo Re: Starosta Łobza nowym szefem ARiMR-u IP: 62.153.75.* 23.03.06, 07:51
          Wizytówkę Łobza tworzą jedynie odnowione bloki i zadbane osiadla świadczące o
          dobrm gospodarzu i to było by na tyle reszta to upadek stadniny koni bezrobocie
          i nieudolność władz do których z pewnością należy pani Szymańska.
          • Gość: Lisica Za coś ją Balazs zrobił starostą IP: *.orange.pl 23.03.06, 11:20
            reszta to upadek stadniny koni bezrobocie
            >
            > i nieudolność władz do których z pewnością należy pani Szymańska

Upadek Stada Ogierów, wizytówki Łobza, magnesu, który przyciągał turystów z
            kraju i zagranicy, aktorów ( stały bywalec Piotr Fronczewski),artystów ,
            sportowców, KTÓRY DAWAŁ PRACĘ. Ale w zamian za utworzenie powiaty (niewątpliwa
            zasługa Balazsa) miano przestać się interesować losem stada. Ktoś chciał je
            wziąść za darmo.
      • Gość: gość do cezarego IP: *.chello.pl 23.03.06, 17:11
        Po pierwsze to uważam, że ludzi nie powinno oceniać się na podstawie ubrania
        czy koloru skóry tylko po czynach... Więc jeśli się kobiecina nie nada to ją
        odwołają i tyle...
        Po drugie nie wybrano jej na burmistrza tylko dlatego, że obecnie pełniący tą
        funkcję niejaki Romejko, mamił ludzi na wiecach obietnicami nie do spełnienia,
        a przede wszystkim (to była jego główna broń wyborcza) karmił ich darmowym
        piwskiem i tanimi kiełbaskami...
        Z tej perspektywy widać, co najbardziej przemawia do biednych i często głodnych
        wyborców, których zazwyczaj jest większość... Ale okazało się, że ten ich
        wybranek nic innego oprócz mamienia i kłamania nie potrafi, dlatego radni
        obcięli mu pensyję, żeby się chłoptaś nie rozpasał za bardzo. Ot demokracja w
        skali mikro...

A na marginesie, Symańska, jako starosta powiatu, za bezrobocie odpowiada tak
        jak piekarz za jakość zboża użytego do wyrobu dostarczanej mu mąki... A dla
        tych co nie wiedzą - PUP w Łobzie jest jednym z najaktywniejszych w
        województwie a instytucja ta podlega właśnie Staroście...

• Gość: cezary Re: do P. Goscia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.06, 22:04
          Szanowny Panie GOŚĆ.
          Nie oceniałem na podstawie ubrania lub koloru skóry ale właśnie po czynach.
          Jako weterynarz z wykształcenia P.Szymańska najwyraźniej nie ma serca dla zwierząt. Zreszta nawet nie wiem czy kiedykolwiek pracowała w wyuczonym zawodzie. Ponoć do zadań powiatu należy stworzenie schroniska dla zwierząt. Takiego w naszym powiecie nie ma.
          Po drugie to ludzie w demokratycznych wyborach jej nie wybrali. Najwyraźniej przekonali się jakim była burmistrzem Łobza w pierwszej (i oby ostatniej )kadencji. Tłumaczenie że kontrkandydat karmił ludzi kiełbasą i dlatego wygrał jest śmieszne. To właśnie po czynach Ją poznali i wybrali mniejsze zło.
          Po trzecie jako Burmistrz Łobza jakoś nie spowodowała rozwoju gospodarczego miasta i gminy.

A po czwarte i ostatnie , to powtarzam że mnóstwo łobeziaków sie ucieszy że zajmie stanowisko z daleka od naszego miasta. Łobez i powiat zdecydowanie zasługuje na lepsze władze.
    • Gość: PIPI Re: HURA !!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.06, 16:53
      Fajnie że Pani Szymańska zajmie sie inną pracą.
      Życzę jej powodzenia na nowym stanowisku i żeby nigdy nie wracała na urzędnicze stanowiska w powiecie łobeskim.
      • Gość: lisica Re: HURA !!!!!!!! IP: 217.116.110.* 23.01.07, 14:41
        Gość portalu: PIPI napisał(a):

> Fajnie że Pani Szymańska zajmie sie inną pracą.
        > Życzę jej powodzenia na nowym stanowisku i żeby nigdy nie wracała na
        urzędnicze
        > stanowiska w powiecie łobeskim.

Zazdroszczę Wam łobzianom szczęścia. Ta "specjalistka od Balazsa" wprowadziła
        terror i mobbing w ARiMR. Teraz eządzi tam jej przydu...Betyna a właściwie jego
        kompan Trojanowski. Jedynym zmartwieniem p. Dyrektor zostało tylko krycie
        szwindli i burdelu w dokumentach( inie tylko) w ZOR.
        • Gość: zena uwaga! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.07, 18:13
          A ciebie dawno stamtąd pogoniła na cztery strony świata?! Uważaj, bo twoje IP
          odkryć dla pani dyrektor, to żaden problem, a za takie pomówienia - prokurator!
        • Gość: mycha Re: HURA !!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.07, 21:46
          Od lat w ARiMR nie było tak dobrze jak teraz coś Lisica masz złe informacje.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka