ag_ulek 09.04.06, 13:46 kto oglada? bardzo mi takiego programu brakowalo i bardzo mi sie ten program podoba :) ciesze sie, ze w koncu mozna pozglebiac tajemnice naszego grodu i okolic :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gienekx W końcu szczecińska 3 coś wyprodukowała IP: *.ha.tuniv.szczecin.pl 09.04.06, 14:57 popieram- też mi takiego programu brakowało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgred Re: W końcu szczecińska 3 coś wyprodukowała IP: *.chello.pl 30.04.06, 00:03 ale sukces, o ja ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bucefał Re: Misja Gryf... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.06, 22:58 Dla mnie lipa na maxa! Pomysł zerżniety z wielu juz funkcjonujących programów a na dodatek podany w bardzo niezjadliwej formie. Szkoda! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AUTOR Re: Misja Gryf... IP: 195.245.213.* 28.04.06, 17:00 Do Bucefała. No tak - chyba że potrzebujesz czegoś w Formie programu dla dzieci typu DOMISIE czy BUDZIK - to jest łatwe do zrozumienia i przejrzyste nie trzeba myśleć. A co do zerżnięcia to nie obrażaj ludzie którzy przy tym programie pracują, bo na pewno takiego programu w TVP jeszcze nie wyprodukowano i licz się ze słowami pisząc np. "zerżnąć" bo to bardzo boli autorów... A masz jakiś konkretny przykład - jeżeli chodzi o pierwowzór - bo podejrzewam, że nie... Dla mnie Twoja wypowiedź to LIPA NA MAKSA! SZKODA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e.beata Re: Misja Gryf... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.06, 02:07 nie widziałam, nie wiem o co chodzi... ale po reakcji AUTORA na krytykę, przy sposobności zerknę na ekran ;-) Skoro twórca tak wrażliwy, to może i łzę uronię. Odpowiedz Link Zgłoś
ag_ulek Re: Misja Gryf... 30.04.06, 11:03 o to : www.podziemnyszczecin.pl/MisjaGRYF/index.html jak dla mnie bomba - z niecierpliwoscia czekam na kolejny odcinek :) pozdrawiam Cie Darku :) A.P ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ag_ulek Re: Misja Gryf... 30.04.06, 11:05 i o to ;) ww6.tvp.pl/3289,319350,4.view Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Autor Re: Misja Gryf... IP: 195.245.213.* 02.05.06, 09:17 Dziękuję bardzo :-) Kolejny odcinek - w piątek 5 maja - "Zabytki Techniki". Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś