Gość: !! PROTEST !! IP: *.globalconnect.pl 17.04.06, 23:07 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ZNOWU ... czemu Szczecin znowu nie walczy o swoje ?!! IP: *.globalconnect.pl 17.04.06, 23:11 CZEMU ZNOWU WŁADZE SZCZECINA NIC NIE ROBIĄ I NIE WALCZĄ ŻE SKORO SĄ PLANY BY BYŁ TO GDAŃSK TO CZEMU NIE SZCZECIN ? !!!!!! ZNOWU NASZA LOKALNA WŁADZA NIE WALCZY. WSZYSTKO ODDAJMY INNYM...TRAGEDIA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Seb Re: czemu Szczecin znowu nie walczy o swoje ?!! IP: *.chello.pl 18.04.06, 10:22 BO TAKIEGO MAMY PREZYDENTA! NO COMMENT! MAM NADZIEJĘ, ŻE JUŻ NIEDŁUGO PANIE JURCZYK!!! Odpowiedz Link Zgłoś
albertyn Re: czemu Szczecin znowu nie walczy o swoje ?!! 18.04.06, 16:34 A co Kurczyk ma do Międzyzdrojów! Co Szczecin ma do Międzyzdrojów! Chyba,że jak w przypadku innego miasta zabierze pieniądze unijne przeznaczone na remont teatru i wyda je na budowe iglicy na wieży kościoła..ot myślenie po szczecińsku!!!!!!!!!!!!!! O swoje czyli cudze!megalomania szczecińska .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: czemu Szczecin znowu nie walczy o swoje ?!! IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 18.04.06, 15:51 to ci dopiero tragedia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osc Re: czemu Szczecin znowu nie walczy o swoje ?!! IP: *.chello.pl 18.04.06, 22:10 ja się bardzo cieszę z tego powodu, miedzyzdroje to dziura jakich mało, do tego kiepskie władze... to jest efekt nieudolności i głupoty wielu osób... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mi Re: Nie będzie Festiwalu Gwiazd w Międzyzdrojach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.06, 00:28 I to by bylo na tyle. Dziekujemy PiSiorki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ojciec Siwek Re: Nie będzie Festiwalu Gwiazd w Międzyzdrojach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.06, 00:47 Nie popierałem, nie popieram i nie bedę popierał PiSiorków. Ale w tym przypadku to oni nie mieli nic do tego. Winne są nasze lokalne władze na czele z magazynierem Jurczykiem, Urzędem Marszałkowskim i ludźmi podległymi wojewodzie, poprzedniemu i obecnemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pieszy Re: Nie będzie Festiwalu Gwiazd w Międzyzdrojach? IP: *.fnet.pl 18.04.06, 01:03 jeżeli o władzy mowa to winą (jeżeli jest) mozna obarczyć sldowskie władze województwa, a i miedzyzdrojskie też za brak lobbingu u tych pierwszych. to utrata waznego elementu prestiżu naszego wybrzeża z międzyzdrojami na czele, międzyzdroje pozostaną jako przegrany, ale i szczecin powinien się włączyć w kampanię za festiwalem w tym małym nadmorskim naszym miesteczku. to utrata pewnej majątkowej wartosci, może o małym znaczeniu jednak na bezrybiu i to było sztuką (mam nadzieję: jest) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jania Re: Nie będzie Festiwalu Gwiazd w Międzyzdrojach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.06, 13:25 A co do festiwalu mają władze Szczecina? Pezrcież to nie Szczecin organizuje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Proletariusz Re: Nie będzie Festiwalu Gwiazd w Międzyzdrojach? IP: *.um.szczecin.pl 18.04.06, 07:23 Znowu Warszawa zapomina, że Polska to nie tylko Gdańsk i Warszawa. Poza tymi miastami jest również Polska. Chociaż mam czasami wrażenie, że jesteśmy przez nie trakotwani, jako ich folwarki, a już Szczecin w szczególności. Sierpień 80, chociaż zaczął się w Szczecinie, także uważany jest za Gdański Sierpień `80 - a Kopernik też była kobietą. Odpowiedz Link Zgłoś
shako_mako Re: Nie będzie Festiwalu Gwiazd w Międzyzdrojach? 18.04.06, 07:25 przestan mnie tu o Gdansku i styropianie, liczy sie mamona... to jest prywatne przdsiewziecie i skoro ma przyniesc wieksze zyski w Gdansku to krzyz na droge... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galoty Re: Nie będzie Festiwalu Gwiazd w Międzyzdrojach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.06, 07:35 No o tym własnie mowa. Tylko, że zyski miało jeszcze Międzyzdroje. Być może winno więcej zapłacić aby zatrzymać te imprezę właśnie dla zysków swoich i organizatora. Być może Międzyzdrojów nie było stać na więcej a być może błąd. Oceni to kilka najbliższych lat gdy nazwa miejscowości będzie używana w mediach 10 razy rzadziej niz dotychczas. W każdym razie pilnie nalezy zorganizować nową VIPowską imprezę w naszym "Cannes". PS Ja tam wolę Pobierowo Odpowiedz Link Zgłoś
shako_mako Re: Nie będzie Festiwalu Gwiazd w Międzyzdrojach? 18.04.06, 07:38 Gość portalu: Galoty napisał(a): > No o tym własnie mowa. Tylko, że zyski miało jeszcze Międzyzdroje. no ale organizator imprezy chyba z Czerwonego Krzyza nie jest i skoro chce przeniesc impreze do gdanska to nie dla swoich filantropijnych upodoban... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galoty Re: Nie będzie Festiwalu Gwiazd w Międzyzdrojach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.06, 10:57 Zdecydowanie tak . Dlatego napisałem, że być może to bląd Międzyzdrojów lun naszego samorządu województwa , że nie dopacili tę róznicę organizatorowi Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Proletariusz na Urzedzie! 18.04.06, 07:28 Posluchaj mnie bardzo uwaznie. Istnieje spora grupa Forumowiczow, ktora urzedasow piszacych na forum w godzinach pracy wyzywa od nierobow i maja troche racji. Jesli chodzi o mnie, to mam do tego typu praktyk stosunek ambiwaletny - to moim zdaniem kwestia ukladu szef-podwladny. Ale ad rem. Dzieje sie tak poniewaz miastem rzadzi niepelnosprwany umyslowo koles z grupa wiernych potakiwaczy. Rada miasta, czyli Collegium Debilium, tez nie sa duzo lepsi. O interesy miasta i regionu trzeba dbac. Lobbowac, rozmawiac, przekonywac, robic dobry PR. Jurczyk ze swoja diabelska swita nawet budke z gazetami doprowadzilby do bankructwa. A co dopiero miasto! Nic nie jest dane raz na zawsze. Nawet taki festiwal. Przeczytaj raz jeszcze wypowiedz Dabrowszczaka, ktorego cytuje redaktor Podgajna. Nic dodac, nic ujac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: homik Re: Proletariusz na Urzedzie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.06, 08:55 Dąbrowszczak to ten urzędnik który częściowo organizuje imprezę z kasy państwowej a częściowo z kasy swoich kolesi którym załatwia różne sprawy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: Proletariusz na Urzedzie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.06, 13:30 Przecież Jurczyk na co w Miedzyzdrojach się dzieje nie ma nic do powiedzenia! To przecież nie Szczecin!To nie jest szczecińska impeza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dolant Re: Nie będzie Festiwalu Gwiazd w Międzyzdrojach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.06, 07:49 Nie zapominaj że sierpień 80 jednoznacznie jest sprowadzany do Jurczyka a Jurczyk to płatny donosiciel do SB uniewinniony z zarzutów kłamstwa lustracyjnego kuriozalnym wyrokiem.jak można w tym wypadku mówić o Szczecinie gdzie przywódcą strajków był udowodniony esbek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joziek Oddajcie IP: *.chello.pl 18.04.06, 08:51 Jeszcze oddajcie wszystkie odlewy z promenady "gwiazd" i po krzyku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fred Re: Nie będzie Festiwalu Gwiazd w Międzyzdrojach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.06, 22:59 Znowu szczecińska blaga! A co takiego Sczecin daje Polsce czy Warszawie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicky Nie zabierajcie nam festiwalu!!!!! IP: *.pcmedia.com.pl / 80.55.145.* 18.04.06, 09:01 Jedyna super atrakcja na wybrzezu :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plażowicz Re: Nie zabierajcie nam festiwalu!!!!! IP: *.chello.pl 18.04.06, 09:21 Żeby napić się wódki nie trzeba jechać aż do Międzyzdrojów na sztuczną nadymaną imprezę do prania KGBowskich pieniędzy Kulczyka. Bliżej jest do Gdańska bo w Sopocie inwestuje mafia. Odpowiedz Link Zgłoś
seahowk Powiedz co zrobiłeś żeby został :) 18.04.06, 10:03 Gorycz i bezsilność przez was przemawia i nic obiektywizmu alebo czytać nie umiecie, to nie Międzyzdroje organizowało tylko do nich przychodzili i dawali wszystko na tacy a Międzyzdroje mówiły OK.! i się chłopaki za bardzo nie narobili. Szczerze, debli by tę imprezę zabrał tylko trzeba było pojechać do tej firmy i pogadać. Wstawić bajeczki o tym, że w Gdyni jest festiwal filmowy w Sopocie się gwiazdy bawią i mają letnie apartamenty no w Gdańsku zrobimy festiwal gwiazd a zaraz potem podsumowanie HBO na Stojaka. Dołoży się klika imprez Jazzowych, koncertów, teatry uliczne i wychodzi na to, że w Międzyzdrojach wiochą wieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kręciłapka Nie ma się co oszukiwać IP: *.hgc.com.hk / 218.189.215.* 18.04.06, 11:14 Nie ma się co oszukiwać, w porównaniu z Trójmiastem Międzyzdroje wypada marnie. Ciekawe tylko czy zabiora te swoje odciśnięte łapki czy też będą odciskiwać je od nowa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gregor Re: Nie ma się co oszukiwać IP: *.utp.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.06, 12:11 A moim zdaniem to zemsta pisiorów za to że w Szczecinie głosowano na po, choć w Gdańsku przegrali jeszcze mocniej to przecież kaczorki są z 3miasta. Proszę zobaczyć jakie znaczenie mają szczcińskie pisiorki w centrali, żadnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seahowk Re: Nie ma się co oszukiwać IP: 212.160.172.* 18.04.06, 13:02 No tak, jak Piechota był w rządzie to festiwal był w międzyzdrojach, nie bądź śmieszny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas i bardzo dobrze.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.06, 13:15 pozwole sobie na samym wstepie podkreslic, iz w gminie Szczecin nie ma miasta Miedzyzdroje! Jurczyk moze powinien byc zainteresowany, ale nie az tak, ale Szczecin ma swoje problemy... Tu raczej wojewoda! A swoja droga bardzo dobrze! Zawsze tłok był niemiłosierny w ten czas... Noclegi porezerwowane (m.in. Amber) i drogie... Trudno było samochodem przejechać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: i bardzo dobrze.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.06, 13:23 Jak nie Miedzyzdroje, to na pewno nie Szczecin! W Gdańsku na pewno impreza nabierze rozmachu! Morze tez maja na sąsiedniej ulicy! PS. a i ja pare groszy zarobie... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: puzon Re: i bardzo dobrze.... IP: *.centertel.pl 18.04.06, 13:25 Nie ma co rozpaczać, mamy przecież FAMĘ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: i bardzo dobrze.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.06, 13:34 w tym kontekscie moze FAMA i Swinoujscie odzyskaja swoja świetność i blask! Stanie perełka na naszym Wybrzeżu, powiedzmy szczecinskim! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: island Bierna postawa władz lokalnych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.06, 15:59 Tego mozna było sie spodziewać wczesniej czy pózniej patrząc na dokonania począwszy od władz lokalnych poprzez władze powiatowe a kończywszy na władzach wojewódzkich. Wszystkie inwestowały w impreze jak najmniej lub wogóle a wyrwać chciały jak najwięcej z prestiżem włacznie liczac nato że ktoś za nich odwali cała robote przedstawiajac im propozycje. Do władz Międzyzdrojskich mam jako mieszkaniec Międzyzdrojów żal ze przy tak długiej tradycji festuwalu nie sa stałym wsólorganizatorem tej imprezy a tylko dorobiły sie tego że udostępniaja teren na impreze. Wstyd Panowie i Panie z ulicy Ksiązat Pomorskich 5 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gregor Re: Bierna postawa władz lokalnych IP: *.utp.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.06, 16:39 Moim zdaniem pis jest niezwykle nieprzychylny naszemu regionowi, powiedzmy sobie szczerze pan brudziński czy pani masłowska (chyba tak) są nikim zaś kaczorki się mszczą na nas za wyniki wyborów (blokowanie s3). Nie jestem żadnym eseldowcem ani peowcem co więcej na początku byłem zwolennikiem pisu ale ich polityka gospodarcza może doprowadzić do ruiny nie tylko Szczecin ale i resztę kraju. A pomysł z przeniesieniem festiwalu na pewno wyszedł z inicjatywy ministerstwa kultury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szmz Re: Bierna postawa władz lokalnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.06, 20:06 pis i pis, jak chcecie sikać to do kibla albo w krzaki. Władze wybieramy SAMI. A Festiwal to jedna wielka kicha. Chyba, że dla naszych rodzin z Polski. Oni i tak uważają, że Szczecin jest nad morzem. Niech jadą do 3miasta, będzimy mieć spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rydz Nareszcie koniec masońskiej imprezy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.06, 20:11 Dzieki Ci Panie za wysłuchanie. Nareszcie koniec tej zydowsko masońskiej rozpustnej, pełnej propagandy zła imprezy. W pierwszy tydzień lipca będzie spokój i błoga cisza w Międzyzdrokjach , sprzyjajaca modlitwom i kontemplacją Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szmz Re: Nareszcie koniec masońskiej imprezy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.06, 20:20 Twój sarkazm jest bez sensu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aras i dobrze IP: 83.168.96.* 18.04.06, 21:25 A ja się cieszę , dobrze im tak. Za pazerni są i tyle, kroją nawet za parkowanie auta na byle ulicy. Moja noga i kasa, nie postanie w tej obleśnej i śmierdzącej frytkami w sezonie, wiosce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sak Re: i dobrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.06, 22:59 A co się stanie z Aleja Gwiazd? Proponuje przenieść do Wąchocka. Co to było ten Wakacyjny Festiwal Gwiazd? Warszawka się bawiła, a lud mógł liczyc na autograf. To była żałosna impreza i nie ma czego żałować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: See Re: i dobrze IP: *.gprspla.plusgsm.pl 18.04.06, 23:09 Z czego sie cieszysz? Mysle, ze nikt na poczatku nie przewidywal co z Festiwalu bedzie i to przeroslo wszystkich. Ewidentny blad miasta, dostaja supermedialna impreze, (Rewal i Swinoujscie gryza paznokcie do krwi:) a promenada nadal przypomina bazar, a amfiteatr scene w Pcimiu. To co bylo luxem 10 lat temu juz teraz nie jest. Amber tez juz jest zwyklym hotelem z niezwyklymi cenami. Ale jeszcze wiekszy blad regionu. Malutkie Mzdroje i tak cud ze tak dlugo goscilo "smietanke", ale samo sobie nie poradzilo, bo nie mialo takich mozliwosci. A z regionu zero wsparcia. Jeszcze wiekszy blad Marszalka, Wojewody i innych swietych - potrafia tylko wydawac kalendarze. Teraz to juz bedzie wojewodztwo z tramwajami. Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: i dobrze 18.04.06, 23:11 unikalem tego miejsca w momencie przyjazdu,tzw, gwiazd katobolszewickich.. Odpowiedz Link Zgłoś
shako_mako Re: i dobrze 18.04.06, 23:19 swantevit napisał: > unikalem tego miejsca w momencie przyjazdu,tzw, gwiazd katobolszewickich.. a ty znowu o tym samym... w kazdym temacie... nawet jak kulinarny to i tak sprowadzasz do tych swoich farmazonow... nuuuuuuddddaaaa.... Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: i dobrze 18.04.06, 23:21 linda - pieszczoch obu systemow.. dymna - krzyz komandorski czy cos tam za stan wojenny kutasie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bywalec miedzyzdroje? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.06, 09:24 Cóz Waldemar popłynął i nie jest kulczykowi potrzebny więc po co robić imprezkę jak nie można na niej już zarobić? Może w tym skansenie jakim jest Amber pójdą w końcu po rozum do głowy! Tylko idiota płaci taką kasę za ten syf. Może inwestor z Austrii wpompuje troszke kasy w odbudowę inaczej czarno to widzę.. :) Odpowiedz Link Zgłoś