Gość: Adek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 23:25 Kurcze widziałem w BB Jaka rej? Nasza? to chyba db8? kto wozi sie takowym? gustowne cacko. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Krasnoludek Re: Aston Marton db8? IP: *.c31.msk.pl 05.08.06, 21:09 A może to był Jaguar? Jeśli to był Jag, ciemny kolor, roadster (bez dachu), to może byli to państwo Wawrzaczkowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek-bb Re: Aston Marton db8? IP: *.c31.msk.pl 06.08.06, 15:01 ... a ja widziałem najprawdziwszego nowego Forda Mustanga na bielskich blachach , mniej wiecej takiego www.fordvehicles.com/cars/mustang/ ... ktoś ma naprawde fantazje i piniądze ... Odpowiedz Link Zgłoś
settembrini Re: Aston Marton db8? 06.08.06, 16:16 bez przesady, ford mustang to nie jest szczyt fantazji gdy sie ma pieniadze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krasnoludek Re: Aston Marton db8? IP: *.c31.msk.pl 07.08.06, 11:10 Ja tylko dodam, że pociecha właściciela owego Forda Mustanga uczy się w szkole "katolickiej" na Karpackim. Dowiedzcie się kiedy jest zebranie, to może gość da wam się karnąć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaligula Re: Aston Marton db8? IP: *.bielsko.dialog.net.pl 06.08.06, 16:20 Aston MartIn db7 (angielska zielen) Koles sprowadza samochody z USA... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lulek Re: Aston Marton db8? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.06, 19:53 a kto jest najbogatszy w bielsku bialej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adek Re: Aston Marton db8? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.06, 22:25 no może db7 piekny wóz jak kiedys stałem koło syczacego db9 w Kolonii to......och wrrrr sporo pojaiwiło sie Tuaregow,xc 90 i x5 ale to inny segment i nie ten smaczek. z ciekawszych wozików to widzialem ostatnio m5 w nowej wersji na bielskich nr pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
blase_funk Re: Aston Marton db8? 25.08.06, 11:24 w BB jeszcze takiego nie widzialem ale na Słowacji tak , mijając robi wrażenie i nie sposób nie zauważyć.....mmmmmmm Aston Martin.... :) Odpowiedz Link Zgłoś