absztyfikant 04.01.03, 01:52 Ten facet wyglada na rozsadnego, a z tego co wiem jest cholermnie uczciwy i inteligentny, a to sie niektorym moze nie podobac... www.szczecin.pl/rada/radni/hawryszuk.htm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Karuzelowy Re: Hawryszuk vs. blazenada niektorych politykier IP: *.smsnet.pl / 192.168.1.* 04.01.03, 03:32 akurat podajesz stronę na której wiliczone są wszystkie / no może nie wszystkie,ale wiele/ przedsięwzięcia , które ten facet roz...walił. jakoś tak :czego się nie dotknie to.. klapa. pyskaty a i owszem,ale praktyk do bani. jaka rada tacy radni . szkoda,że nie ma wg przysłowia " jaki baca-taka płaca" pora umierać - hawryszuk jednym z "chłopców z placu ..." Odpowiedz Link Zgłoś
black.night Re: Hawryszuk vs. blazenada niektorych politykier 04.01.03, 05:37 To dopiero fikoł z tego Chawryszaka. Pisze sam o sobie. Taki rodzaj autoreklamy ale już na granicy onanizmu psychicznego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: Hawryszuk vs. blazenada niektorych politykier IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.01.03, 09:58 black.night napisał: > To dopiero fikoł z tego Chawryszaka. Pisze sam o sobie. Taki rodzaj autoreklamy > > ale już na granicy onanizmu psychicznego. No czarny.bialy chyba juz tak zle z nim nie jest. Ale pomysl ile imprez za Twoje i Moje pieniadze bedziemy mieli w Szczecinie i Mizdroju. Moze nawet jakies nowe radio gdzie siostry zakonne beda prowadzic lekcje o zapobieganiu ciazy szczegolnie dla pań w średnim wieku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karuzelowy Re: Hawryszuk vs. blazenada niektorych politykier IP: *.smsnet.pl / 192.168.1.* 04.01.03, 12:48 ty czrno-biały myślisz że absztyfikant to Baca?????? hihihi , to nawet możliwe!!!!!!!! hihihi pomysły to wojtek zawsze miał...tyle że nic dalej. jak nie rozpieprzy to nie polepszy! Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Baby do steru - maruderzy za burte - miasto na dno 04.01.03, 13:45 Jesli pan Hawryszuk cos spieprzyl to sypnijcie konkretami zamiast walic jadem gdzie popadnie. Moim zdaniem facet ma klase i duze wyczucie estetyczne i polityczne, skoro poznal sie na Lubinskiej to znaczy, ze ma szanse stac sie najlepszym radnym kadencji 2002 - 2006. On ma rzecywiscie doswiadczenie, a nie tylko zozngluje analizami z US, gdzie ruja i porobstwo. Niech taki np Napieralski, pyskata Jacyna, Kochanska czy pani radczyni z LPR-u pokaza co do tej pory zrobili dla miasta - NIC A pan Hawryszuk ma konkrety, a konkretow sie wszyscy boja, moim zdaniem ma nawet szanse by zawalczyc o prezydenture za 4 lata. On jest naprawde niezalezny bo ma wysokie IQ i nie musi zyc z polityki ............................................................................... A ty black.night to chyba sie musisz tak masowac co mi insynuujesz, skoro taki zalosny typek jestes.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba W.solidny i kompetentny to Husaj jest św. Józef IP: 212.14.60.* 04.01.03, 14:08 absztyfikant napisał: > Jesli pan Hawryszuk cos spieprzyl to sypnijcie konkretami zamiast walic jadem > gdzie popadnie. > > Moim zdaniem facet ma klase i duze wyczucie estetyczne i polityczne, skoro > poznal sie na Lubinskiej to znaczy, ze ma szanse stac sie najlepszym radnym > kadencji 2002 - 2006. > > On ma rzecywiscie doswiadczenie, a nie tylko zozngluje analizami z US, gdzie > ruja i porobstwo. Niech taki np Napieralski, pyskata Jacyna, Kochanska czy > pani radczyni z LPR-u pokaza co do tej pory zrobili dla miasta - NIC > > A pan Hawryszuk ma konkrety, a konkretow sie wszyscy boja, moim zdaniem ma > nawet szanse by zawalczyc o prezydenture za 4 lata. > > On jest naprawde niezalezny bo ma wysokie IQ i nie musi zyc z polityki > > > .............................................................................. . > A ty black.night to chyba sie musisz tak masowac co mi insynuujesz, skoro taki > zalosny typek jestes.... Wymien sukcesy tegoż Wojtusia. To pogadamy. Może masz na myśli przekroczenie budżetu w "Pinokio", czy zdobyczny z inwentaryzacji w "Pinolu" telewizor, ...... , a może dwadzieściakilka miejsc pracy gdzie w każdej nie mogli go wytrzymać dłużej niż rok, a może studio nagrań kasetowych SONID, a może praca w radiach As i PSR, a może praca w kablówce, a może liczne tytuliki ekzekucyjne u poborców podatkowcyh, a może ..strona internetowa Międzynarodowego Domu Kultury w Międzyzdrojach (słowo Międzynarodowy zgadnij kto dodał?) gdzie informacje są sprzed roku. Ja nie wiem, czy Ty absztyfikant to Wojtek , ale niewykluczam tego. Zresztą jakie to ma znaczenie kiedy jak komuś się w Szczecinie wyłoży biznes to wszyscy pytają (żartem) czy nie doradzał tam czasami Wojtek. A o jego (swoją) uczciwośc zapytaj jego wierzycieli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byly radny Re: Hawryszuk vs. blazenada niektorych politykier IP: *.espol.com.pl 04.01.03, 15:02 Moze abszty nie ma racji, ale tak czy siak facet wyglada na sensownego, inna sprawa jaki jest naprawde. Nie mialem okazji go poznac. Odpowiedz Link Zgłoś
swiateczna Dosyć.Dosyć. Dosyć. Dosyć. Dosyć. 04.01.03, 15:10 Ludzie przestańcie.To jest już nie jest przyjemne. A niech sobie pisze nawet Pan Jurczyk pod pseudo : "stoczniowiec " (sorki jeżeli taki tu jest) same peany o sobie.I niech robi linki do samego siebie. Jego sprawa jak tak robi. To w końcu zabawa. Przynajmniej mnie się tak zdawało. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Hawryszuk vs. blazenada niektorych politykier 04.01.03, 15:27 Jesli facet narobil przekretow, a ty o tym wiesz, to szybko powiadom prokurature, bo utajanie przestepstwa jest przestepstwem. Poza tym tylko sie plujecie i dalej nic na pana Hawryszuka nie macie: on jest po prostu uczciwy... Licze na to ze rozkreci rozrywkowo to miasto, choc przy magazynierze to moze pielgrzymki do Leppera bedziemy sobie urzadzac;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byly radny " Od Nowa" i Marek Kocmiel IP: *.espol.com.pl 04.01.03, 22:14 Powiedzcie mi jak to jest, ale czytalem tu na forum, ze Marek Kocmiel spiskuje cos z Jacynowa, czy to prawda ? A jesli tak, to co ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j23 Re: ' Od Nowa' i Marek Kocmiel IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.01.03, 11:19 lubią sie po prostu :)), a tak na poważnie to grają ze sobą od lat. Czasem na niby się atakowali, zgodnie z zasadą lepiej mieć swojego wroga niż nieznanego. Nie wiem jaki jest klucz współpracy paru ludzi krążących wokół Koćmiela.Może to pieniądze, może wspólne pochodzenie :)). Fakt jest faktem.Kruk krukowi oka nie wykole.. a czasem to i nawet za uchem podrapie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gacek Re: Hawryszuk vs. blazenada niektorych politykier IP: *.smsnet.pl / 192.168.0.* 06.01.03, 17:54 Baca, taki duży chłopiec i sam siebie reklamujesz Odpowiedz Link Zgłoś
black.night Hawryszuk na miejsce odwołanego Min. Piechoty ? 07.01.03, 05:23 Jest uczciwy.Ma wizję. Od lat prowadzi biznes. Nie jest wcale taki absztyfikant za jakiego się podaje. Stanowisko Ministra Gospodarki powinno być dziedziczne dla specjalistów od Gospodarki ze Szczecina. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant kto wie ? 08.01.03, 16:40 Teraz zalatwiana jest posada w Watykanie, arcyinkwizytora, dla Ciebie black.night;) Odpowiedz Link Zgłoś
minister-jacek Re: kto wie ? 09.01.03, 06:01 Dzieki Wojtku za porównanie mnie do papieża. Nie spodziewałem się aż tak wysokiej Twojej opinii o mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Hawryszuk vs. blazenada niektorych politykier 09.01.03, 16:44 Ja uwazam, ze kazdy ma to na co zasluguje, wiec w pewnym sensie podpisuje sie pod kalwinska teoria predystynacji. Pozdrawiam. Nie dotyczy ona kilku osob - precz z ruja i porobstwem !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gacek Re: Hawryszuk vs. blazenada niektorych politykier IP: *.smsnet.pl / 192.168.0.* 10.01.03, 17:01 Ruja, zawsze jest mile widziana wśród biedoty i psełdo działaczy społecznych. Lecz nasz przedmówca chyba tak nie postępuje. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Hawryszuk vs. blazenada niektorych politykier 12.01.03, 16:47 Pseudo dzialaczy spolecznych jest bez liku, niektorzy politykierzy czesto i gesto zakladaja nawet swoje fundacje czy stowarzyszenia, np. "Stowarzyszenie na Rzecz Ulomnych delfinow i walka z wiatrakami", by ubogacic swoja cefalke i lepiej skomponowac swa ulotke wyborcza. Radze przesledzic oficjalne strony roznych dzialaczy, np.: (odpowiednio wstawic) i zobaczyc w ilu to sie gremiach udziela, najczesciej tylko na papierze. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: french A niekiedy i w kurii biskupiej,i u czerwonych IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 12.01.03, 16:53 absztyfikant napisał: > Pseudo dzialaczy spolecznych jest bez liku, niektorzy politykierzy czesto i > gesto zakladaja nawet swoje fundacje czy stowarzyszenia, np. "Stowarzyszenie na > > Rzecz Ulomnych delfinow i walka z wiatrakami", by ubogacic swoja cefalke i > lepiej skomponowac swa ulotke wyborcza. > > Radze przesledzic oficjalne strony roznych dzialaczy, np.: (odpowiednio > wstawic) i zobaczyc w ilu to sie gremiach udziela, najczesciej tylko na > papierze. > > Pozdrawiam. To prawda absztyfikant co piszesz. Twoj idol Hawryszuk właśnie taki jest działa i o "purpuratów" i u "czerwonych" (Ordynacka) ele również siedzi w czymś co jest przeciwne tym wyżej czyli w jednej ławce z prof. Lubińską. Tak więc przyznaję Ci rację , a takie krańcowe przypadki jak Twój absztyfikant to potwierdzają. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rudy Re: Hawryszuk vs. blazenada niektorych politykier IP: 212.106.0.* 14.01.03, 10:32 Mozliwosci w tym watku jest kilka... A wszystko sprowadza sie do jednego: rodzina Hawryszukow w liczbie 6 przybrala pseudonim na "a". W zasadzie jest to material dla kabaretu tego domu kultury w Miedzyzdrojach. Wojtek H. jako czlowiek uczciwy, sensowny z pomyslami: powinien na razie zostac prezydentem szczecina, potem III RP, dalej ONZ albo NATO, czeka jeszcze Watykan... No bo Bogiem Wojtek H. zostac nie moze. Glosujcie na Wojtka - absztyfikanta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: Hawryszuk vs. blazenada niektorych politykier IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.01.03, 16:29 Nie wiem w sumie po jakiego diabla wlazlem na ta strone, ale jak zobaczylem, ze jest watek o Bacy (ktorego musze przyznac znam, albo lepiej powiedziec znalem, wydawalo mi sie dobrze) to nie moglem sobie odmowic! Szanowni Przyjaciele! Najprawdopodobniej jest was trzech, no gora czterech... Wszyscy znacie Bace (przynajmniej tak dobrze jak ja). A teraz uwaga! Najlepiej zna go absztyfikant choc twierdzi ze go nie zna a tylko "Baca wyglada mu na czlowieka sensownego z glowa na karku, o wielu pomyslach, no i cholernie uczciwego!". Czy ktos zauwazyl jak bardzo absztyfikant broni Wojtka (twierdzac, ze go nie zna!). Zalozmy ze mamy przyjaciela, znajdujemy sie w srodowisku, ktore bez przerwy go atakuje, bronimy przyjaciela, a to srodowisko jest jeszcze gorsze, my nic, dalej przy swoim, oni uzywaja slow uwazanych powszechnie za wulgarne i nieparlamentarne... Absztyfikant broni Bacy jak socjalizmu/niepodleglosci ! ja powiedzilbym tylko: pozwolcie ze mam inne zdanie. Ty, absztfikant, jak nie znasz Bacy to ja moge ci go przedstawic, jak na razie o ile wiem Baca sie na mnie nie pogniewal. Ale kto wie. Mysle, ze "rudy" ma troche racji. Baca jeszcze wyplynie. A co z tego wyniknie, to juz zupelnie inna bajka. Ja na razie szczerze ciesze sie, ze Wojtek bedzie mial kase na chleb. Niech tylko nic do cholery nie wymysla bo zaraz cos spieprzy. Dotad jako radnemu nie bylo mu to dane, ale "bacznosc uwaga jak mawial Szwejk!". Wojtku/Baco/Absztyfikancie mialem cie zdecydowanie za czlowieka inteligentniejszego od Twojego skladnika ostatniego. A wy przyglupi opluwacze Bacy, jak chcecie posluchac rzeczy oczerniajacych Wojtka to pogadajcie z ludzmi takimi jak Pawlicki, Stein, Wojcik, Matlak, Jesswein, Hajdamowicz... Jestem przekonany, ze wszyscy w liczbie 3 do 4 ich dobrze znacie. Bo to forum to jednak "towarzystwo wzajemnej adoracji/nienawisci". Baca nie jest nieslubnym dzieckiem Eisteina, to wszyscy wiemy. Niech jedzie do Szwecji. Tam go jeszcze nie znaja, moze zrobic wiele dobrych rzeczy! Ale sie k... rozpisalem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba trafna opinia IP: 212.14.60.* 14.01.03, 17:09 Spodobala mnie sie opinia, ze jak mozna bronic kogos kogo sie nie zna . Jak mozna tez tak sie nieuczciwie promowac na internecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gacek Re: Hawryszuk vs. blazenada niektorych politykier IP: *.xl.pl 16.01.03, 16:57 Szanowny Panie Macku, Wymienił Pan kilku kolegów z byłego ZSP politechniki Szczecińskiej, którzy kiedyś współnie działali. Na politechnuice był też pan Jacek P. działający preżnie w partyjnym. Ja poznałem Bacę jak tworzył swój targ rybny. Szczytna idea dla miasta, gdzie brak jest jakiegoś sensownego targowiska. Baca ma wybujałą wyobrażnię, a tylko kasa mu ją ogranicza. dajmu mu miejski szmal a On nam dopiero pokarze co przepłynie ulicami Szczecina. Karnawał w Rio w Argentynie to nic, przy tm co Baca wymyśli Odpowiedz Link Zgłoś
spokojny Interesujący link 15.01.03, 07:57 absztyfikant napisał: > Ten facet wyglada na rozsadnego, a z tego co wiem jest cholermnie uczciwy i > inteligentny, a to sie niektorym moze nie podobac... > > <a href="http://www.szczecin.pl/rada/radni/hawryszuk.htm"target="_blank">www.sz > czecin.pl/rada/radni/hawryszuk.htm</a> Ponawiam link do Pana radnego, który pisze sam o sobie (z ukrycia i kamuflażu). Szok. www.szczecin.pl/rada/radni/hawryszuk.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ) Re: Interesujący link IP: 111.111.26.* / 111.111.26.* 15.01.03, 09:18 spokojny napisał: > Ponawiam link do Pana radnego, który pisze sam o sobie www.szczecin.pl/rada/radni/stopyra.htm Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant a teraz kochane dzieci.... 16.01.03, 17:05 ...pocalujcie misia w d... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba Gdzie jest absztyfikant. Nudno na Forum. IP: 212.14.60.* 27.01.03, 15:55 Czyżby był w Warszawie? Tam może nie mieć dostępu do komputera. W Warszawie za wysokie progi na jego absztyfikacko-komputerowe nogi. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_szu Re: Gdzie jest absztyfikant. Nudno na Forum. 27.01.03, 16:39 Spoko! Jezdem, jezdem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ozi Re: Gdzie jest absztyfikant. Nudno na Forum. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 31.01.03, 13:08 Zapil sie nalewka ,jak za starych dobrych Solidarnosciowych czasow;) ... Odpowiedz Link Zgłoś
black.night Wątek pod "spoconym bacą" 03.02.03, 05:27 Pan Baca , który sam o sobie pisze , że jest "vs politykierom" pozornie wygląda na zbizikowanego. Już teraz jest na liście SLD (za jego zabiegami i aprobatą) do głosowania w ważnych sprawach wraz z SLD. Co było wiadomo od zawsze. Tak już ten typ ma. A Lubawińska niech ginie w polityce skoro postawiła na taką szuję polityczną. Ciekawe kto ją do tego namówił? Czy nie Arni ? www.szczecin.pl/rada/radni/hawryszuk.htm Odpowiedz Link Zgłoś
rekin10 Re: Wątek pod 'spoconym bacą' 03.02.03, 16:15 Czarny.biały Arni napewno nie popierał kandydatury wymienionej przez Ciebie. Arni to cwany lis i nieobliczlni chyba nie są jemu potrzebni. A Ba.. taki jest. A wogóle to Arni w końcu powinien zmienić tą cholernie paskudnie zieloną Toyote takiemu europejczykowi nie przystoi jeźdżić byle japończykiem, nieprawdaż?! Może wiesz czarny gdzie teraz naucza biednych studentów nasz Arni. Współczuje im. Odpowiedz Link Zgłoś
hsps Re: Hawryszuk - c.v. 06.02.03, 16:05 CV Wojciech Henryk Hawryszuk ur. 13 października 1952 r. w Ciechanowie Żona Ewa Maria, troje dzieci - Teresa, Stanisław, Ludwika Narodowość: polska, PESEL (ustawa o ochronie danych osobowych –dop.red.) e-mail: baca@az.pl Wykształcenie 1967 -1971 r Szkoła średnia: Liceum Ogólnokształcące w Ostrowi Mazowieckiej 1971 -1979 r Szkoła wyższa: Politechnika Szczecińska, Wydział Elektryczny, Wydział Inżynieryjno - Ekonomiczny Transportu, kierunek: Cybernetyka Ekonomiczna i Informatyka Praca dyplomowa, 1979 r: "Problem automatycznego wyszukiwania informacji o materiałach filmowych w Telewizji Polskiej/Warszawa, na przykładzie systemu AWI STAIRS / IBM". W oparciu o materiały OBOP oraz literaturę fachową. Odznaczenia i odznaki, Opiekun Miejsc Pamięci Narodowej Zasłużony Działacz Kultury Srebrny Krzyż Zasługi RP Umiejętności wspomagające Znajomość języków obcych: Czynna - niemiecki i rosyjski, bierna - angielski Komputer: Windows '95 i 3.11, pakiet programów biurowych Word, Excel, Access, programy komunikacyjne, programy obsługi baz informacyjnych, Internet, inne programy użytkowe. Zainteresowania i doświadczenia zawodowe Media techniczne (radio, telewizja, telewizja kablowa), dziennikarstwo, marketing i promocja, informacja gospodarcza, logistyka, organizacja imprez targowych i wystaw, organizacja imprez artystycznych i promocyjnych, publicystyka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gacek Re: Hawryszuk - c.v. IP: *.xl.pl 06.02.03, 16:32 Może ktoś potrafi dokładnie podać drogę kariery jaką przeszedł nasz niezastąpiony absztyfikant (BACA). Na dzień dzisiejszy jest naszym "niezastąpionym" radnym, a w przyszłości może zostać nawet Prezydentem Szczecina (Lepiej nie będzie, ale weselej) A co on wcześniej robił.............. Odpowiedz Link Zgłoś
hsps Re: Hawryszuk - c.v. 06.02.03, 17:24 Gość portalu: Gacek napisał(a): > Może ktoś potrafi dokładnie podać drogę kariery jaką przeszedł nasz > niezastąpiony absztyfikant (BACA). > Na dzień dzisiejszy jest naszym "niezastąpionym" radnym, a w przyszłości może > zostać nawet Prezydentem Szczecina (Lepiej nie będzie, ale weselej) > A co on wcześniej robił.............. 1991-do dzisiaj Agencja "Barnaba" Wojciech Hawryszuk Właściciel firma prywatna 1994-1995 Pomorska Stacja Radiowa Sp.z o.o. Prezes Zarządu umowa o pracę 1992-1994 KPUS "Inżynier" Sp. z o.o. umowa o pracę 1992 PUS "Inżynier" SC umowa o pracę 1991-1992 Radio AS Redaktor Naczelny umowa zlecenie 1991 - Agencja "Barnaba Właściciel firma prywatna 1988-1991 Dom Kultury Huty "Szczecin" Kierownik umowa o pracę 1986-1988 Politechnika Szczecińska Klub "Pinokio" Kierownik umowa o pracę 1985-1986 SPUSB Dom Kultury Budowlanych Dyrektor umowa o pracę 1984-1984 "Student Service" O/Szczecin Gł. Księgowy umowa o pracę 1983-1985 FAMA Festiwal Artystyczny Młodzieży Akademickiej (ABKiSz "Alma ART") Dyrektor-1983 r Z-ca Dyrektora d/s Organizacyjnych - 1984r umowa o pracę TgS^TW "^ PSS "Społem" Galeria Sztuki Użytkowej "AQUA" agent - właściciel umowa agencyjna 1981-1982 RO ZSP w Szczelnie Z-caRed.NaczARP umowa o pracę 1981-1981 "Stilon Gorzowski" r redaktor gazety zakładowej umowa o pracę 1.11.80-1981 Tygodnik "Ziemia Gorzowska* publicysta umowa o pracę 1.09.79-31.08.80 PRiTV Polskie Radio Szczecin mł. redaktor umowa o pracę 1979-1979 ZWSZSP, Szczecin księgowy umowa o pracę 1971-1979 SSP "Bratniak" tłumaczenia techniczne jeż. niemieckiego umowa zlecenie 1971-1979 Akademickie Radio "POMORZE" m.in. Z-ca Redaktora Naczelnego d/s Programowych Praca społeczna umowa zlecenie Odpowiedz Link Zgłoś
black.night To pojęcie do Barei i "Rejsu 2" 07.02.03, 05:26 hsps napisał: > Praca społeczna umowa zlecenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TROPICIEL POŚLADÓW Re: To pojęcie do Barei i 'Rejsu 2' IP: *.smsnet.pl / 192.168.1.* 11.02.03, 04:52 No wcelnął Pan ,Panie CZarno-biały, a i owszem! hihihi! Ja tam bym jeszcze chętnie obok dat i miejsc zobaczył rubrykę "dokonania" Taka lektura mogłaby być niezwykle pasjonująca i pouczająca. Lubię Go psubrata,bo fajny jest gościu, ale jak mi bogi nad Gangesem miłe : NIE DAJCIE MU WIĘCEJ DYREKTOROWAĆ I RZĄDZIĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zlitujmy się ludziska nad sobą,pomóżmy Bacy. Już swój krzyż za - sługi dźwiga. p.s. hurrrrrra!!! Rozszyfrowałem skrót HSPS : H-awryszuk S-zuka P-omocy S-ld z czujością organizacyjną pozdrawiam i Tropię dalej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gacek Re: Hawryszuk - c.v. IP: *.smsnet.pl / 192.168.0.* 10.02.03, 17:57 HSPS - czyż byś był historykiem, który spisuje ciekawe życiorysy. Rozumiem, BACA jest ciekawym i dość orginalnym politykiem. Jego barwne i dość "orginalne" pomyśły wryją się w pamięci mieszkańców BACO-GRODU na długie lata. Odpowiedz Link Zgłoś
hsps Re: Hawryszuk - źródło 12.02.03, 09:51 Rozwiązanie zagadki jak zwykle proste, wyszukiwarki wyplują czasem coś "ciekawego" : www.aci.com.pl/Jantar/aktualnosci/hawryszuk/dokumenty.htm Ani ze mnie Tropiciel (kłaniam się prawdziwemu "Tropicielowi) ani gościa znam, ot przypadek, który dodatkowo mnie osobiście ubawił, a śmiech to wszak zdrowie. Odpowiedz Link Zgłoś