Gość: absolwentka !!! IP: *.chello.pl 06.06.06, 21:50 UWAGA ABSOLWENCI :czy wiecie że zbliza sie 50-lecie naszej budy ?? co wy na to ? może do szkoły się wybierzemy i małe spotkanko sie zrobi?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: klarinia Re: =====SP 42 ======== IP: *.k287.webspeed.dk 12.06.06, 21:55 Bardzo chetnie ;) Prosze o dokladnie info. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikołaj Re: =====SP 42 ======== IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 15:43 w maju pono wielkie spotkanie na festynie, wszystkich absolwentów :))) kto chce i może, apotem chyba na początku nowego roku szkolnego wielka impra! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AfrykaDzika Re: =====SP 42 ======== IP: *.chello.pl 11.10.06, 20:28 podaje adres strony naszej szkoły , może tam ukaże sie w końcu wiecej info o obchodach rocznicy : www.sp42szczecin.neostrada.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: absolwent42 Re: =====SP 42 ======== IP: 213.76.141.* 29.10.06, 00:12 tak prawda niedlugo spotkamy sie w naszej budzue. Czy wiecie ze nasza kochana pani sukiennicka startuje do rady miasta - lista nr 4 pozycja nr 3. Jako jej byli uczniowie glosujmy na nia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AfrykaDzika Re: =====SP 42 ======== IP: *.chello.pl 31.10.06, 22:07 a czego uczyła pani sukiennicka??? bo nie znam jej Odpowiedz Link Zgłoś
klarinia Re: =====SP 42 ======== 01.11.06, 21:27 Pani Sukiennicka uczyla jezyka polskiego.Super babka.Moja byla wychowawczyni :) pochwale sie ,a co mi tam. Odpowiedz Link Zgłoś
klarinia Re: =====SP 42 ======== 01.11.06, 21:28 Sluchajcie ja chyba slepa jestem .Czytam o 50-leciu szkoly ,ale nic o spotkaniu nie widze.Poprosze o konkretne dane.Nie chcialabym przegapic takiej okazji.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: absolwentka42 Re: =====SP 42 ======== IP: 213.76.141.* 02.11.06, 01:46 Pierwsze obchody pod koniec maja 2007r. dla absolwentów a potem w listopadzie 2007 scegolybeda na stronie internetowej skoly. czekam na te spotkania. Co do p. Sukiennickiej też byla moja wychowawczynia Moze jestesmy z tej samej klasy? Pamiętajcie glosujemy 12 listapada na nią lista 4 pozycja 3 Odpowiedz Link Zgłoś
klarinia Re: =====SP 42 ======== 02.11.06, 21:45 Ciekawosc mnie chyba zerzre,jak sie nie dowiem kim jestes. Przed p.Sukiennicka moimi wychowawczyniami byly..p.Nawrotkiewicz w kasach 1-4 oraz p.Giedrojc.Jesli pamiec zawodzi i kogos pominelam to najmocniej przepraszam..Zdradz kilka szczegolow absolwentka42 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: absolwent42rok94 Re: =====SP 42 ======== IP: 213.76.141.* 03.11.06, 14:13 o rany,jesteś z mojej klasy. Pamiętasz kl. 8 d? Skończylismy ją w 1994r. Gdzie reszta? Absolwenci 8 d z 1994r. zgłoście się!!! Odpowiedz Link Zgłoś
klarinia Re: =====SP 42 ======== 03.11.06, 20:05 Halo halo, ciesze sie ogromnie!!!! I w dalszym ciagu zrzera mnie ciekawosc,wlasciwie w tej chwili jeszcze wieksza..Z kim mam przyjemnosc?? I oczywiscie,ze pamietam 8d.Jakze moglabym zapomniec? Co nieco orientuje sie o zyciu poniektorych naszych klasowych kolegow.. Ale nie puszcze pary z buzi dopuki nie zdradzisz kim jestes :D Odpowiedz Link Zgłoś
jams1 Re: =====SP 42 ======== 25.01.07, 14:58 Ja jestem z 8de z 1994 (chyba) i oświadczam, że grałem na boisku piłką do tenisa ziemnego w nogę :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikołaj Re: =====SP 42 ======== IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.07, 15:56 O rety, ale agitke zrobił ktoś pani Sukiennickiej! Nie wygrała wyborów na radną, szkoda...:( Miła kobieta, choc już swoje lata ma. Kojarzę ją : taka przygarbiona, ale trzyma się jeszcze.Nie uczyła mnie. Kto inny mniał ze mną polaka. Chciałbym, żeby to wróciło, ale : "to se ne vrati..." Mnie uczyła ekstra polonistka, choć dawała nam w kość. W liceum za to -leciutko, żadnych sęków! Odpowiedz Link Zgłoś
klarinia Re: =====SP 42 ======== 03.11.06, 20:16 Sluchaj wlasnie doczytalam,ze absolwent42 tez z naszej klasy jest..Niech sie ujawni!!!!please Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: absolwentka42 Re: =====SP 42 ======== IP: 213.76.141.* 06.11.06, 00:11 Droga klarinio! Na pewno sie ujawnie, jak bedziemy w wiekszej grupie. 2 osoby to za malo na swietowanie. Zwołuj nastepnych. Do zobaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
klarinia Re: =====SP 42 ======== 06.11.06, 09:48 Loo matko, jaka kolezanka tajemnicza ;) Nie wszyscy maja dostep do internetu,nie wszyscy maja rowniez czas ,aby siedziec przed komputerem.´Kilkoro z naszej klasy powyjezdzalo na stale za granice.Mam kontakt z dziesieciorgiem osob.W kazdej chwili(oczywiscie po wczesniejszym porozumieniu) jestesmy chetni na spotkanie .. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klarinia Re: =====SP 42 ======== IP: *.k287.webspeed.dk 10.11.06, 13:01 Moi drodzy spadamy na dol. Napiszcie moze, pare slow o sobie.Bez ujawniania swoich danych,jesli nie macie na to ochoty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: absolwentka42 Re: =====SP 42 ======== IP: 213.76.141.* 11.11.06, 01:01 Po wyborach sie ujawnie. Teraz ide agitowac na panią Sukiennicką. Ty tez powinnas to robic Klarinko. Pamietaj do rady miasta lista nr 4 miejsce 3. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klarinia Re: =====SP 42 ======== IP: *.arcnxx14.adsl-dhcp.tele.dk 08.02.07, 10:27 Witam kolegow i kolezanki.Widze ,ze tajemniczy jak byli ,tak dalej sa. Nikt sie nie ujawnil..a nawet juz nie ma ochoty dalej rozmawiac.Szkoda.Wielka szkoda.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buazen Re: =====SP 42 ======== IP: 157.25.9.* 01.03.07, 09:03 Witam - Rok "wyjścia" z czterdzistkidwójki to 1992 - klasa "Ce". Ja pamiętam Panią Komor (moja wychowawczyni), Mistrza Dygresji Pana Miączyńskiego, od matematyki była taka mała piskliwa babeczka (Wiśniewska???), biologia z Giedrojć, polski z Józefowicz - no i hit sezonu - Dyrektorem był kurna Rumcajs czyli Pan od WueFu - nie pomne jak sie zwał. Panowie Zborowski i Mickiewicz - też mi zapadli w pamięć. No i Pani Lena ze świetlicy... co to nie pozwalała się bujać na kracie przy stołówce. Pamiętam dwa fajowe betonowe kwietniki stojące przy maszcie. Że nie wolno było biegać ani drzeć japy na przerwach :D Odpowiedz Link Zgłoś
maly2 Re: =====SP 42 ======== 04.03.07, 22:52 Jakie to byly piekne czasy. Pamietam chyba Wszystkich nauczycieli. Z przyjemnoscia pojawie sie na obchodach 50-lecia. PS szkole ukonczylem w 98 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klarinia Re: =====SP 42 ======== IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.07, 19:01 No to ja tylko dodam,ze 26 maja br. Sp 42 organizuje festyn dla wszystkich swoich absolwentow. Czekamy na Was o godzinie 10 na glownym placu, badz w budynku szkoly. Wszystko w zaleznosci od pogody. HURRRRRRRRRRRRRRRRAAAAAAAAAA Odpowiedz Link Zgłoś
dzikaafryka Re: =====SP 42 ======== 17.04.07, 22:12 wiecej info o obchodach pojawi sie na str. www szkoły. do zobaczenia się 26 maja:)) podajcie dalej wszystkim znajomym!! Odpowiedz Link Zgłoś
klarinia Re: =====SP 42 ======== 30.04.07, 14:28 Absolwenci z 8d z 1994 roku do szeregu..bacznosc!! Prosze powiedziec ilu z nas, mniej wiecej, bedzie na tegorocznym festynie 26 maja??? Lapki w gore, prosze sie nie wstydzic ;O) Odpowiedz Link Zgłoś
dzikaafryka Re: =====SP 42 ======== 08.05.07, 21:21 uuuu... mało chetnych, ciemno widzę te obchody :((( nawet na forum szczecina nie bylo zainteresowania tym tematem i chętnych dopisac sie :(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikołaj Re: =====SP 42 ======== IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.07, 23:50 Wybieram się, wybieram na festyn i kogo mogę powiadamiam! Toż to moja stara szkoła, budeczka ukochana, co z perspektywy lat zyskuje. Na szczęście są nauczyciele, którzy mnie uczyli. Fajnie będzie się z nimi spotkać. Słyszałem,że szykowana jest jakaś książka o szkole. Może da się ją kupić? Przyjdźcie, może się rozpoznamy jeszcze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mary Re: =====SP 42 ======== IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.07, 00:21 To już jutro, a właściwie dzisiaj - festyn 42. Widziałam przygotowania, scena już stoi. Tylko jeszcze niedawno lało.Spotkajmy się mimo deszczu (ewentualnego).Ciekawe, czy będzie można pozwiedzać szkołę wewnątrz.Pozdrawiam wszystkich absolwentów!I wszystkich nauczycieli, którzy kiedykolwiek tu uczyli! Odpowiedz Link Zgłoś
dzikaafryka Re: =====SP 42 ======== 27.05.07, 21:23 tak jak myślałam, z mojego rocznika nie było wielu kolegów:( nauczycieli z dawnych lat też nie było, festyn taki sobie, ale choć pamiątki zakupiłam i po szkole sie przeszłam , do księgi wpisałam pozdrowienia, a teraz poczytam wspomnienia.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klarinia Re: =====SP 42 ======== IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.07, 23:34 Z mojego rocznika nikogo nie spotkalam :o( Ale mimo wszystko milo bylo powspominac dawne czasy z P.Nawrotkiewicz, P. Runowicz, P. Bezon, P. Bogucka, P.Eljaszewicz.. Babeczki tak dobrze sie trzymaja, jakby czas sie zatrzymal... Odpowiedz Link Zgłoś