Dodaj do ulubionych

co wnosi na forum Daruś Matecki?

15.06.06, 09:56
<poza żądaniami kategorycznymi ,
<abym nie śmiała wpisywać się w jego wątkach?
<ciekawam,kogo jeszcze wyrugować chłopiec będzoie chciał.
<a może pokusi się o listę osób,którym zezwala
<na posty w jego kapiących żółcią,jadem i nienawiścią wątkach?
<byłoby to nowum na forum;
<ale cóż można spodziewać się po kimś dla kogo idolami moralnymi
<są bulterier Kurski i Wielki Roman Giertych?
<przeszacowali na początku co niektórzy jego zdolności intelektualne,
<powoli wychodzi szydło z worka,
<czekam czym jeszcze się zbłaźni
Obserwuj wątek
    • swantevit Becia... 15.06.06, 10:43
      Czuje sie pominiety..
      Osobnego watku nigdy mi nie poswiecilas..
      • beatrix13 Re: Becia... 15.06.06, 10:47
        raczej takiego jak ten
        o pejoratywnym wydźwięku nie chciałbyś mieć,
        postaram się coś frywolnego na Twój temat zaserwować
    • piotr33k2 Re: co wnosi na forum Daruś Matecki? 15.06.06, 10:49
      ogólnie głupoty i dziecinade .
      • beatrix13 Re: co wnosi na forum Daruś Matecki? 15.06.06, 10:51
        <sterowane biedne dziecko przez bullterierów,
        <nie osiągnął jeszcze stanu samodzielnego formułowania wniosków,
        <to co mu na zlotach nazi wszechpolaków zaserwują
        <bezmyślnie powtarza
        • zona.pijaka Re: co wnosi na forum Daruś Matecki? 15.06.06, 11:41
          Bea, prosę Cię wybacz memu synowi. On taki młodzieńczy, porywczy. Ja pamiętam w
          młodości też taka byłam. Ty zreszta też. No co zgoda?
          • beatrix13 Re: co wnosi na forum Daruś Matecki? 15.06.06, 11:42
            Z Tobą akurat na kompromis mogę pójść
            • zona.pijaka Re: co wnosi na forum Daruś Matecki? 15.06.06, 11:52
              beatrix13 napisała:
              > Z Tobą akurat na kompromis mogę pójść

Czy pół basa plus pół basa to kompromis czy cały bas?
              • beatrix13 Re: co wnosi na forum Daruś Matecki? 15.06.06, 11:54
                pozostawiam to w Twoich rękach;-)
                • zona.pijaka Re: co wnosi na forum Daruś Matecki? 15.06.06, 12:12
                  beatrix13 napisała:
                  > pozostawiam to w Twoich rękach;-)

A widzisz? Zawsze twierdziłam ze jesteś gotowa do pitki i do wypitki.
                  • beatrix13 Re: co wnosi na forum Daruś Matecki? 15.06.06, 12:20
                    czy to parafraza tańca i różańca?
                    • zona.pijaka Re: co wnosi na forum Daruś Matecki? 15.06.06, 12:42
                      beatrix13 napisała:
                      > czy to parafraza tańca i różańca?

Nie, inaczej mówiąc, trzeba je.ać, żeby z biedy się wygrzebać.
        • Gość: ja_aska Re: co wnosi na forum Daruś Matecki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 11:42
          właśnie sobie czytam o gettach ławkowych i sposobie traktowania studentów
          zydowskich na uczelniach. ściezka zdrowia - marzenie kazdego wszechpolaka.
    • dariusz.matecki Re: co wnosi na forum Daruś Matecki? 15.06.06, 14:11
      - Nie żądanie tylko prośby.
      - Kurski jest zdecydowanie kimś komu należy się szacunek, co do Giertycha...
      wczoraj mi podpadł(chce wyrzucić ze szkół WOS).
      - Ja zdolności intelektualnych może i nie mam tak 'wielkich' jak szanowna
      Beatrix, natomiast zarzucanie mi, że jestem przez kogoś sterowany i nie potrafię
      samodzielnie formułowac wniosków... przez ludzi popierających SLD/PO uznaje za
      zabawne :)

Czy znasz jakiś wszechpolaków, że śmiesz nazywać ich nazistastami ? To, że
      telewizja pokazuje jedynie negatywne strony tej młodzieżowki jest chyba tego
      powodem... nie dziwię się temu, ponieważ platformowe telewizje boją ludzi,
      którzy otwarcie sprzeciwiają się liberałom. Młodziez Wszechposlska to POLSCY
      NARODOWCY czyli z nazismem nie mam mają nic współnego, ponieważ jest to jedynie
      spaczenie narodu niemieckiego. Na zjazdu Wszechpolaków również nie jeżdzę,
      ponieważ z tym ugrupowaniem wspólnego po za niektórymi poglądami nic nie mam.
      • beatrix13 Re: co wnosi na forum Daruś Matecki? 15.06.06, 16:27
        to wg ciebie Kurskiemu należy się szacunek,
        wg ludzi dla których wartościami jest kultura osobista i morale taki typ tylko
        na pogarde zasługuje,
        kiedyś przyjdzie czas,że będziesz się wstydził swojej głupiej buty;
        o ile zrozumiesz,
        • zona.pijaka Re: co wnosi na forum Daruś Matecki? 15.06.06, 16:52
          beatrix13 napisała:
          > to wg ciebie Kurskiemu należy się szacunek,
          > wg ludzi dla których wartościami jest kultura osobista i morale taki typ tylko
          > na pogarde zasługuje,
          > kiedyś przyjdzie czas,że będziesz się wstydził swojej głupiej buty;
          > o ile zrozumiesz,

Przestań Bea, wiem ze jesteś zwolenniczką PO, ale oni to już historia. A jeśli
          okaże się prawdą że wystawili 10000 banerów za 3% wartości rzeczywistego
          zlecenia - to wtedy co??? - gotowa jesteś przeprosić gó..arza z liceum???
          • Gość: zagubiony Re: co wnosi na forum Daruś Matecki? IP: *.system.szczecin.pl 15.06.06, 16:57
            tak się spieracie o wyższości PO nad PIS i odwrotnie, a oni spokojnioe w
            koalicji w radzie miasta, POPIS razem robi intresy w Szczecinie
          • beatrix13 Re: co wnosi na forum Daruś Matecki? 15.06.06, 17:32
            absolutnie nie,
            bo nie w tym rzecz,
            jak napisałam,chłoptaś z mlekiem pod nosem jest pisze ewidentne bzdury,
            nie pojął jeszcze słowa "polityka"
            i wciska nam wyższość ksenofobicznych i antysemickich ideałów,
            a jego uwielbienie dla Kurskiego?
            no comments,bo mnie wytną
            • dariusz.matecki Re: co wnosi na forum Daruś Matecki? 21.06.06, 23:35
              Czy wg. Ciebie każdy człowiek wyznające prawicowe wartości to antysemita,
              ksenofob, faszysta ? Gratuluję elokwencji.

Mam przyjaciół w moim wieku z Izraela i jakoś ich nie dyskryminuję, również z
              wielu innych państw świata mam znajomych: Brazylii, Meksyku, Peru, Szwecji
              itp... i również ich szanuję i nie czuję, aby byli w czymś gorsi od innych
              ludzi. To, że jestem uważam się za patriotę, który zawsze mówi, że jego kraj
              jest najlepszy nie oznacza wcale, że czuję "strach przed obcymi kulturami"...
              przeczytaj sobie lepiej znaczenia słów "ksenofobia"," "antysemityzm" i wtedy się
              wypowiadaj. Twoje zachowanie i zarzuty w stosunku do mojej osoby są zdecydowanie
              gorsze od zachowania Kurskiego, który jak kogoś atakuje to mówi prawdę
              (potwierdziło się, że dziadek Tuska był w Werhmahcie, a jego kuzynka powiedziała
              , że każdy w rodzinie o tym wiedział, zatem Tusk jako historyk kłamał) natomiast
              Ty używając słów, których chyba nie rozumiesz oskrażasz mnie niesłusznie.
        • dariusz.matecki Re: co wnosi na forum Daruś Matecki? 21.06.06, 23:25
          Dla mnie wyższą wartością od relatywnych morali i kultury osobistej jest honor,
          który Jacek Kurski posiada. Ja liczę, że Ty już wstydzisz się tego co piszesz:
          obrażania uczciwych ludzi, ale nie chcesz się przyznać. :]
      • Gość: dziad Prosze o naukowa definicje terminu NAROD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.06, 22:26
        j.w.

Co do reszty wypowiedzi nawet nie sprobuje podjac polemiki...
    • shuja Re: co wnosi na forum Daruś Matecki? 15.06.06, 16:53
      uważajcie bo wyrośnie na leppera!!!! a zapowiada się...
    • mariusz.datecki Re: co wnosi na forum Daruś Matecki? 15.06.06, 17:38
      Matecki to niestety smutna i nędzna kopia Kurskiego, gdzie mu do leppera!
      • Gość: zeneris blady owsik IP: *.orange.pl 20.06.06, 19:37
        Ze nędzna to fakt.
    • Gość: andreas Dobrze, że nic nie wynosi... IP: *.centertel.pl 20.06.06, 19:51
      • swantevit Re: Dobrze, że nic nie wynosi... 20.06.06, 19:52
        choc powinien - nauki...
        • tuner Re: Dobrze, że nic nie wynosi... 20.06.06, 20:41
          swantevit napisał:

> choc powinien - nauki...
          >
          >
          Przecież nauczył się już aportować...
          >
          • anna_maria Re: Dobrze, że nic nie wynosi... 20.06.06, 20:42
            > Przecież nauczył się już aportować...
            > >
            a merdanie ogonkiem ?
            • tuner Re: Dobrze, że nic nie wynosi... 20.06.06, 22:48
              anna_maria napisała:

> > >
              > a merdanie ogonkiem ?

Tego się nie musiał uczyć, ma to we krwi.
              • Gość: grom do tunera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 23:17
                Ty śmierdzielowaty prostaku, takim młodym ludziom jak Matecki możesz buty
                czyścić. Potrafisz tylko zatruwać i obrazać ludzi zza węgła, anonimowo jak
                najgorsza esbecka świnia. Podaj swoje nazwisko, naraź się na opluwanie przez
                takich samych śmierdzieli jak ty, pokaż śmieciu jaki z ciebie bohater!
                • kiciara11 Re: do tunera 20.06.06, 23:20
                  >Potrafisz tylko zatruwać i obrazać ludzi zza węgła

Grom, Ciebie tez ponosi jak widze
                • Gość: dziad Nazywam sie Antoni Kurski i udowdodnij ze jest IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.06, 23:30
                  inaczej... albo nazywam sie Ake Futumba i jestem dzialaczem skrajnie prawicowego
                  i narodowego frontu NadPolacy...

maly cytat na dobranoc:
                  "na plocie bylo napisane "DUPA", dotklem i wlazla mi drzazga..."

wniosek:
                  to ze ktos napisal "cos" nie oznacza ze to "cos" jest prawdziwe...
                  • Gość: kolega Re: Nazywam sie Antoni Kurski i udowdodnij ze jes IP: *.system.szczecin.pl 21.06.06, 20:28
                    najwazniejsze,ze zaistnial, ma nawet wlasny watek, wielu z was tego nie doczeka
                    • Gość: andreas przepraszam ja miałem kilka... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.06, 20:51
                      • Gość: dziad Ty sie nie liczysz... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.06, 20:53
                        ;) j.w. ;)
                        • Gość: andreas tak? To kto tu sie liczy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.06, 20:55
                          • Gość: dziad Kolektyw! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.06, 21:02
                            j.w. ;)
                            • Gość: andreas jeden kolektyw nie dawno zrezygnował...wymiekaja! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.06, 21:03
                              • Gość: dziad w kupie sila - wiedza to gornicy, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.06, 21:10
                                wiedza to prawnicy!
                    • Gość: dziad Bo ja wiem... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.06, 20:55
                      Ja np nei chcialbym takiej "slawy", wstydzilbym sie glosic tego typu poglady
                      ale... ja to ja a Pan Dariusz Matecki to Pan Dariusz Matecki.
                      Jednym ten rodzaj slawy pasuje innym nie...
                • tuner Re: do tunera 21.06.06, 23:58
                  Gość portalu: grom napisał(a):

> Ty śmierdzielowaty prostaku, takim młodym ludziom jak Matecki możesz buty
                  > czyścić. Potrafisz tylko zatruwać i obrazać ludzi zza węgła, anonimowo jak
                  > najgorsza esbecka świnia. Podaj swoje nazwisko, naraź się na opluwanie przez
                  > takich samych śmierdzieli jak ty, pokaż śmieciu jaki z ciebie bohater!

:))))))))))))))))))!
    • Gość: andreas coscie sie tak na niego uwzieli? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.06, 20:58
      ja na ten prosty przykład, jak mnie co nie interesuje,
      to powiedzmy sobie nie czytam...
      i nie mam problemu!!!

No tak na ten przykład czytam tylko jak mnie cos zainteresuje,
      no tak jakoś chyba...

No znaczy na forum, bo tak to pare lektur przeczytałem...
      • Gość: dziad Bo ja wiem...? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.06, 21:09
        Moze nie okazal dosc zachwytow nad uroda beatrix13? Moze zachowal sie nie dosc
        namietnie? a moze glosi poglady ktore nie wsparte faktami raza i zmuszaja do
        ostrych reakcji...? Bo ja wiem...? Jak dla mnie sprawy nie ma - dopoki Dariusz
        Matecki nie probuje podwazac fundmantow demokracji jakim jest swoboda wypowiedzi
        dopoty ma prawo glosic Swoje poglady korzystajac z dobrodziejstw demokracji -
        jakakolwiek proba ograniczania swoboddy Jego wypowiedzi zasluguje na dezaprobate.
      • dariusz.matecki Re: coscie sie tak na niego uwzieli? 21.06.06, 23:43
        Dlatego większośc bezsensownych postów, ludzi, którzy tworzą sobie kilka kont na
        Gazecie tylko żeby innych obrażać pomijam i nawet nie komentuję.
        • beatrix13 Re: coscie sie tak na niego uwzieli? 21.06.06, 23:52
          podoba się Tobie daruś pomysł zastąpienia jednej lekcji w-f
          historią Polski?
          bo mnie tak,
          jedyny sensowny pomysł Romana jak dotąd,
          skandalicznie mało 1 godz historii w szkole podstawowej,
          ja miałam 2,a w LO od 3 do 5
          historia magistra vitae est
          • dariusz.matecki Re: coscie sie tak na niego uwzieli? 22.06.06, 00:06
            Dotychczas słyszałem jedynie o zlikwidowaniu WOSu (z czym całkowicie się nie
            zgadzam) i utworzeniu historii polski i historii powszechnej, nic na temat wfu
            nie słyszałem i chętnie przeczytam: podaj linka jeśli możesz.

Czy w szkole jest za mało historii ? Gdyby to zależało ode mnie to w gimnazjach
            przez trzy lata powinny być wszystkie przedmioty takie jak chemia, historia,
            matma itp natomiast w liceach ludzie powinni miec możliwość wyboru
            przedmiotów... obecnie w klasie o profilu humanistyczno-społecznym mam 3h
            historii i 2h chemii... Idąc na ten profil wiadome jest, że będę zdawać maturę z
            przedmiotów humanistycznych i wybieram się na jakies humanistyczne studia, zatem
            proszę mi powiedzieć po jaką cholerę mi dwie godziny jakieś chemii ? - podstawy
            poznałem już przez trzy lata gimnazjum i więcej nie potrzebuję, natomiast 5h
            historii czy 5h wosów bardzo chciałbym mieć. Co do podziału historii na polski i
            powszechną - nie przeszkadza mi to, natomiast likwidacja wosu jest porażką.
            • beatrix13 Re: coscie sie tak na niego uwzieli? 22.06.06, 00:23
              *jest w wiadomościach tego portalu na 1. miejscu n/t;
              *ja aplikując do LO tez jako humanistka wybrałam profil humanistyczny
              i ku mojemu zdziwieniu fizyka przez 4 lata była z kompletną kretynką po 2 godz
              tyg ,więc zmarnowany czas i jedyne co można było zrobić to iść po najmniejszej
              linii oporu,pod ławką inne książki czytałam (względnie beszczelnie konsumowałam
              śniadanie),natomiast kochana historia w kl 1 i 2 po 2 godz ,3 - 3 ,a w 4 - 5
              godzin,no i 4 lekcje tygodniowo łaciny,biologia za to przez 2 lata była,a WOS
              do końca,w międzyczasie filozofia,psychologia,religioznawstwo,a no i polski w
              1. i 2. po 4 godz,a potem po 5,6;
              matematyka też niestety przez całe LO była,a nikogo z mojej klasy nie zajmowała;
              jak profilowana klasa to profilowana,po co komu ścisłe w humanistycznej,jak w
              tym czasie można pogłębiać wiedzę z humanistycznych,to się w ekonomii ładnie
              nazywa koszt alternatywny
              • Gość: fox Re: coscie sie tak na niego uwzieli? IP: 83.168.96.* 22.06.06, 00:26
                IIILO?
                • beatrix13 Re: coscie sie tak na niego uwzieli? 22.06.06, 00:28
                  nie
          • mamoniowa303 Re: coscie sie tak na niego uwzieli? 22.06.06, 00:37
            a ja uwazam, ze to niezbyt dobry pomysl ze zmniejszeniem ilosci lekcji
            wychowania fizycznego. Dzieciaki teraz coraz mniej sie ruszaja i dla niektorych
            wf jest wlasciwie jedyna forma ruchu. Nie kazdego z rozdzicow stac, aby
            zapewnic pociechom basen czy lekcje tenisa. A na osiedlach boisk do gry w pilke
            jak na lekarstwo. Wyrosnie garbate i niesprawne spoleczenstwo.
            • Gość: andreas tak mysle IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.06, 00:44
              i jezeli juz miałbym sie wypowiedziec, to na pewno rodzice mogą
              zapisac dziecko na jakies sportowe zajecia pozalekcyjne, moze wręcz powinni!
              Natomiast na pewno zaden nie zapisze na dodatkowe lekcje historii!
            • beatrix13 a propos historii 22.06.06, 00:51
              to chyba nie jest prawidłowa proporcja
              4 lekcje wf i tylko 1 historii?
              wystarczyłyby w zupełności 2 wf,
              a dla chętnych niech powrócą popołudniowe sksy (ktoś pamięta,oczym piszę?)
              • mamoniowa303 Re: a propos historii 22.06.06, 00:54
                co takiego ? oops, nie wiedzialam, ze tak wygladaja proporcje. Jestem za a
                nawet przeciw :)Coz, przyznaje, ze bylam przekonana o tym, iz jest 2 na 2.
                • beatrix13 Re: a propos historii 22.06.06, 00:58
                  my to zawsze do wspólnego zdania dochodzimy:)
                  kolorowych snów,
                  mnie się w konwencji filmów Davida Lyncha śnią,brr
                  dobranoc

PS> pocztę mam zapchaną
              • dariusz.matecki Re: a propos historii 22.06.06, 01:58
                SKSy istnieją od kiedy pamiętam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka