pakuz 30.10.01, 11:23 ogladaliscie wczorajszy program o hakerach ? kurcze caly jestem w strachu , przegryze kabel od modemu i koniec z surfowaniem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ZetKa Re: hakerzy IP: *.robotics.ntua.gr 30.10.01, 11:27 > ogladaliscie wczorajszy program o hakerach ? > kurcze caly jestem w strachu , przegryze kabel od modemu i koniec z surfowaniem Niestety, nie... a powiem, co znowu wymyslili takiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grogreg Re: hakerzy IP: 212.160.165.* 30.10.01, 11:28 A co masz takiego ciekawego na swoim komputerku? Z tajnych danych mam tylko wyciagi z konta, z ktorych wynika, ze jestem chronicznie splukany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZetKa Re: hakerzy IP: *.robotics.ntua.gr 30.10.01, 11:34 > Z tajnych danych mam tylko wyciagi z konta, z ktorych wynika, ze jestem > chronicznie splukany. No no, pakuz, tej metody hackerskiej nie znalem... zazwyczaj to byly wlamania, itp., a tu prosze - "wymusiles" na grogregu podanie tajnych danych. To sie bodajze trojan nazywa? Odpowiedz Link Zgłoś
pakuz Re: hakerzy 30.10.01, 11:56 no nie, ja tam w kompach taki jestem bystry , ze zalozenie poczty na portalu gazety to byl sukces (bo sa tacy nie go jeszcze nie maja) ale program byl naprawde przerazajacy , pokazali jak bez problemu wchodza do systemow bankowych , FBI a nawet NASA takie nasze prywatne kompy to dla nich jak pamietnik znaleziony na ulicy brrrr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stettiner Re: hakerzy IP: *.unregistered.formus.pl 30.10.01, 12:18 A czego się tak obawiasz, że chcesz ciąć kable, tym samym pozbawiając nas przyjemności czytania twoich ciętych postów? Że hakerzy dobiora się do twojej frywolnej koredpondencji? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pakuz Re: hakerzy 30.10.01, 12:23 to nie ale te miliony na rachunku i nastepne w obligacjach ..... kontrakty w trakcie negocjacji... i inne marzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grogreg Re: hakerzy IP: 212.160.165.* 30.10.01, 12:42 Zapomnialem wstawic slowa tajnych w "". :) Odpowiedz Link Zgłoś
bbury Re: hakerzy 30.10.01, 14:54 ODE MNIE MOGĄ ŚCIAGNĄĆ CO NAJWYŻEJ NAJNOWSZE WIRUSY. Ostatnio miałem najnowszą mutację Czarnobyla która atakuje co miesiąc i nie daje się usunąć spod windowsa a po zlikwidowaniu spod dosa rozsyapała wysiadł system. Zachęcam do penetracji mojego kompa... rozrywka murowana... Odpowiedz Link Zgłoś