Dodaj do ulubionych

Radna Jacyna-Witt kłamie i oszukuje wyborców

20.08.06, 12:12
Zakladam ten watek po raz drugi, bo poprzedni z powodu spamowania
terezjanskich kundelkow zostal usuniety.

www.radio.szczecin.pl/public/rn_pub_audycje/662.mp3
MJW stwierdzila, ze TL nigdy nie byla w Radzie Krajowej UW, a nawet byla tylko
szarym czlonkiem tej partii! Klamstwo! Bezczelne klamstwo, bo obie panie, jak
wyszlo z poprzedniego watku, zasiadaly razem w Radzie Krajowej tej partii, jak
i we wladzach regionalnych UW.

Pinokio:))))))

GW Szczecin nr 42, wydanie szs z dnia 19/02/2002 WYDARZENIA, str. 3

- Polska XXI wieku nie spełnia oczekiwań wielu Polaków. Dlatego spróbujemy
odpolitycznić samorządy, tworząc szeroką koalicję wyborczą - zapowiedział
wczoraj w Koszalinie Władysław Husejko, wiceprzewodniczący zachodniopomorskiej
Unii Wolności

Obradujący w sobotę w Warszawie kongres krajowy UW uznał, że do jesiennych
wyborów samorządowych partia powinna pójść razem z innymi, programowo
zbliżonymi do Unii ugrupowaniami. - Są to wybory zupełnie inne niż
parlamentarne - stwierdził na spotkaniu z dziennikarzami Władysław Husejko. -
Tu najpierw powinni być ludzie, a dopiero potem polityczne szyldy.

Według Stefana Turowskiego, szefa koszalińskiej UW, na przełomie marca i
kwietnia powinno być wiadomo, z kim miejscowi unici utworzą samorządową
koalicję. - Najważniejszym kryterium doboru będą dobrze służące lokalnej
społeczności rozwiązania dręczących ją problemów - powiedział Turowski. -
Jeśli czyjeś pomysły będą zbieżne z naszymi, to znaczy, że jest nam po drodze.

Według obu polityków licząca 964 członków zachodniopomorska UW powinna odegrać
ważną rolę w czasie samorządowych wyborów. - Jesteśmy szóstym w kraju regionem
Unii Wolności pod względem siły politycznej - stwierdził Władysław Husejko. -
W sobotę siedmiu naszych członków weszło do nowej rady krajowej UW.

Zachodniopomorskie w radzie reprezentuje szef regionalnych struktur
Włodzimierz Puzyna, jego zastępca Władysław Husejko oraz Bogdan Wankiewicz z
Wałcza, Teresa Lubińska, Małgorzata Jacyna-Witt, Barbara Duda ze Szczecina i
Witold Król z Polic.
SZS
Tekst pochodzi z Internetowego Archiwum Gazety Wyborczej. Wszelkie prawa
zastrzeżone. Kopiowanie i rozpowszechnianie w jakiejkolwiek formie bez
odrębnej zgody Wydawcy zabronione.

© Archiwum GW 1998,2002,2004
Obserwuj wątek
    • fistoffury Re: Radna Jacyna-Witt kłamie i oszukuje wyborców 20.08.06, 12:13
      znowu pan cpal panie B. ?
      • Gość: capka Re: Radna Jacyna-Witt kłamie i oszukuje wyborców IP: *.system.szczecin.pl 20.08.06, 12:16
        pogadali sobie jak radna z radnym
      • Gość: pieszy to obsesja? czy strach? IP: *.globalconnect.pl 20.08.06, 12:21

• fistoffury Re: to obsesja? czy strach? 20.08.06, 12:36
          jesli chodzi o absztyfikanta to jedno i drugie plus stany schizofreniczne
          spowodowane zazywaniem... biszkopcikow z pudrem :))
          • absztyfikant Re: to obsesja? czy strach? 20.08.06, 17:14
            Obsesja? Jak najbardziej. Strach przez powierzeniem wladzy oszolomkom z Od Nowa?
            Zdecydowanie tak.
    • Gość: Praszczur Re: Radna Jacyna-Witt kłamie i oszukuje wyborców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.06, 12:28
      No to nawet jeżeli to co z tego.Przecież członkowstwo w dawnej UD póżniej w UL
      nie jest zbrodnią stalinowską,może jako turystka partyjna zpomniała?Czy jest o
      co krzesła łamać?A w ogóle to niektórzy są uczuleni na tą Panią.Fobia jakaś czy co.
      Czy jest ona pępkiem świata?Urodziła się to niech żyje, tyle że na swój
      rachunek.Jak słyszę słowo "jacyna" to się zaczynam czochrać.
      • fistoffury Re: Radna Jacyna-Witt kłamie i oszukuje wyborców 20.08.06, 12:34
        Gość portalu: Praszczur napisał(a):

> rachunek.Jak słyszę słowo "jacyna" to się zaczynam czochrać.

To tak jak absztyfikant :))))
    • Gość: ono Re: Radna Jacyna-Witt kłamie i oszukuje wyborców IP: 83.168.96.* 20.08.06, 16:58
      Kłamczuszka:) Fuj, nieładnie.
    • Gość: Praszczur Re: Radna Jacyna-Witt kłamie i oszukuje wyborców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.06, 17:09
      Jestem poważny.Jezeli P.Jacyna jest radną a dodatkowo z Gmieniec,to jest kiepską
      radną.Dokonałem gospodarskiej lustracji gminy Kołbaskowo w jej strefie
      odpowiedzialności przyległej do Szczecina.Na drogach i przyległościach jak
      zwykle schludnie i czysto,słowem chędogo.Świadczy to o włodarzach tej gminy.Nie
      zmieni tego obrazu fakt,że przy przejeżdzie kolejowym Ostoja -Rajkowo jakiś
      złamas wyj...ał ze dwa metry kubiczne śmieci garażowych w niebieskich
      worach.Jako religijny neofita modlę się by mu do kńca życia nic nie wyszło poza
      włosami,zębami i seropozytywnym wynikiem HIV.Wyjazd ze Szczecina,jurysdykcja
      Gumieniec-przy zbiegu Kieleckiej z Okulickiego vis-vis słupa trakcji wysokiego
      napiecia resztki połamanych mebli ogrodowych od wiosny br.Gdyby Pani JW jako
      desygnowana z Gumieniec Radna przejechała się na rowerze/a wiem,że jezdzi/po
      swej jurysdykcji miast politykować i robic konkietę to by jakiś sens z tego
      wynikał.Na Zachodniej jest taka niewiasta ,która bez polityki za własne
      pieniadze nauczyła właścicieli psów aby nie srali innym pod płotem.Taka praca od
      podstaw .Pozytiwizm na miarę Gumieniec.I na ulicach jest czysto.Ta Pani jest
      wiarygodna bo sobie mieszkańcy tego firtla coś do serca czy rozumu wzięli.I ta
      niewiasta jest wiarygodna,a nie ci którzy chcą się wyślizgać na urzędy aby coś
      ukręcić przy okazji dla swych akolitów lub pociotków.To tytułem refleksji.
      • Gość: Praszczur Re: Radna Jacyna-Witt kłamie i oszukuje wyborców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.06, 17:32
        Absztyfikancie odnieś się do prostych wrażeń,impresji,mniej cytuj.Pamietam jak
        takie inicjatywy samorządowe miały naprawdę znaczenie i uczestniczyli w nich
        najlepsi.Stanowiło to pózniej odskocznię to karier federalnych.To było z okresu
        gdy budowałem socjalizm w USA i mi się nie udało.
        • beatrix13 wiele hałasu o nic 20.08.06, 17:37
          a właściwie o hałaśliwe metody robienia sobie publicity
          • absztyfikant Re: wiele hałasu o nic 20.08.06, 17:41
            zobaczymy co powiesz klonie jak sie naprawde kiedys dorwie do wladzyyy...
            • Gość: andreas ;-) IP: *.orange.pl 20.08.06, 17:51
              a co masz zamiar dorwac sie do władzy?
            • beatrix13 Re: wiele hałasu o nic 20.08.06, 17:55
              w cuda wierzysz mój klonie?
              chyba,że takie dorwanie masz na myśli,jak jej kumpeli do ministrowania ,
              swoją drogą to sukces `15 lat czekać,a po 2 z hukiem wylecieć uprzednio
              narobiwszy sobie wstydu indolencją
          • Gość: Praszczur Re: Hałaśliwe robienie publicity IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.06, 17:50
            oczywiście,że tak ale gdybym ja przy Twej pomocy wystapił z hasłem"Nikt Wam
            Drodzy wyborcy nie jest dać w stanie tego co ja Wam mogę obiecać",to
            merytorycznie byłoby to zgodne z tym spamem którym zasypuje nas ta banda co
            "politykom juz dziekuje" na przykład.Chodzi o jakąś elementarną uczciwość.Nie
            można bezkarnie walic w rogi ogółu.
            • Gość: andreas Samoobrona i Od Nowa... IP: *.orange.pl 20.08.06, 17:58
              a czemu uwazasz Praszczurze, że NIE MOZNA!

Mozna i jak najbardziej przynosi to ZAWSZE dobre efekty!

Mozna bezkarnie "walic w rogi ogół"...

Przykładem jest pan Lepper i tez tak opalony jak pani MJW...
              tak widze tu pewne podobieństwa... ale to działa!
              • Gość: endy andreas i Lepper IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.06, 20:09
                też taki wiejski filozof. albo pógłówek
                • beatrix13 Re: andreas i Lepper 20.08.06, 20:21
                  ależ cięty dowcip:)))
                  na poziomie twojej burackiej partyjki
                • Gość: andreas Re: andreas i Lepper IP: *.orange.pl 20.08.06, 20:25
                  pani MJW tez btaka opalona, tez obiecuyje, a czasami troche przekłamie...

Pan lepper raczej nie filozofuje, a półgłupkiem chyba nie jest!
                  Nie powinienes go obrazać!
                  tak najłatwiej obrazic, pani Lubińska już obraziła,
                  a potem przed sadem przepraszała...
                  ale widac taka metoda działania Od Nowy....?

Forumowi jej zwolennicy taka metodę stosuja,
                  i na tyle ich stać!!!

Straszne zaplecze maja te panie... krzykacze, potrafiacy tylko obrażać!
                  • Gość: grafoman Re: andreas i Lepper IP: *.system.szczecin.pl 20.08.06, 20:27
                    > Straszne zaplecze maja te panie...
                    a to nie sama zainteresowana ?
                  • Gość: endy Re: andreas i Lepper IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.06, 20:28
                    Ja cię nie obraziłem! napisałem w I wersji wiejski filozof.I tego możesz się
                    trzymać,a ty zaraz reagujesz na półgłówka...jak to było? uderz w stół, a nożyce
                    się odezwą? :)))
                    • Gość: ulep Re: andreas i Lepper IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.06, 20:31
                      on lubi takie polemiki o niczym.jak nasz andrew L
                      • Gość: endy Re: andreas i Lepper IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.06, 20:35
                        dać mu spokój?
                        • Gość: ulep Re: andreas i Lepper IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.06, 20:35
                          daj
                    • Gość: andreas mnie mozesz obrazać, ja Ciebie tez IP: *.orange.pl 20.08.06, 20:39
                      ale obrazasz pana Leppera!
                      • Gość: endy NIGDY! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.06, 20:45
                        Nigdy! Nigdy nie obraziłbym pana Leppera! ze strachu....
                        • Gość: andreas Re: NIGDY! IP: *.orange.pl 20.08.06, 20:49
                          bac to my sie musimy SZCZECINIANIE,
                          gdyby Od Nowa z takim zapleczem doszła do władzy!

Jeden wielki krzyk i stek wyzwisk, a potem przepraszanie po sadach....
                          oczywiscie najpierw nie przyjezdzanie na rozprawy, bo zajecia sa wazne...
                          • Gość: endy no widzisz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.06, 20:56
                            zaczepisz porządnych ludzi. pozostaję jednak na określeniu półgłówek w stosunku
                            do ciebie. Dla andrew L pozostawiam wiejskiego filozofa.
                            Do władzy to w Szczecinie dojdzie PIS i będzie rządzić.
                            • Gość: andreas Re: no widzisz... IP: *.orange.pl 20.08.06, 21:17
                              no pewnie zawsze jest łatwiej wyzwać od półgłupków czy gejów...
                              zwykłych mieszkańców,
                              którzy nie popieraja takiej taktyki działania przez obrażanie!

Wyzej czy osoby na stanowiskach to STRACH!
                              • Gość: ulep Re: no widzisz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.06, 21:19
                                Zwykły mieszkaniec to ty będziesz jak się przedstawisz z imienia i nazwiska.a
                                tak to jesteś forumowy półgłówek
                                • Gość: andreas Re: no widzisz... IP: *.orange.pl 20.08.06, 21:24
                                  jestem zwykłym mieszkańcem tego miasta,
                                  tu zyje, tu mam firme...
                                  I jestem wyzywany przez działaczy czy tylko zwolenników Od Nowy
                                  a w szczególnosci pani Małgorzaty Jacyny-Witt i pani Teresy Lubińskiej
                                  na forum od półgłupków czy gejów...

Taka polityka tych polityków co sie nie uważaja za polityków?

• Gość: endy Re: no widzisz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.06, 21:29
                                    > jestem zwykłym mieszkańcem tego miasta,
                                    > tu zyje, tu mam firme...

udowodnij.a może jesteś wiejskim półgłówkiem siedzącym na przyzbie swojej chaty
                                    i dłubiącym w nosie?
                                    • Gość: andreas Re: no widzisz...naprawde IP: *.orange.pl 20.08.06, 21:47
                                      naprawde, NAPRAWDE taki masz stosunek do ludzi mieszkajacych na wsi????
                                      To taka polityka pani MJW i TL.... takie zdanie o ludziach
                                      mieszkajaych w chatach na wsi?

Pewnie takie samo o biednych ludziach mieszkajaych
                                      w innych dzielnicach niz Gumieńce czy Pogodno!
                                      Typowe dla bogaczy z Gumieniec czy Pogodna...
                                      wszyscy innych nazywaja "półgłówkiem siedzącym na przyzbie swojej chaty
                                      i dłubiącym w nosie"...
                                      Czy takie osoby mozemy dopuscic do rady miejskiej i do władzy wykonawczej?

Pewnie dajac głos na panie MJW i TL własnie Ty i Tobie podobne
                                      awansuja na decydentów...
                                      • Gość: endy Re: no widzisz...naprawde IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.06, 22:33
                                        > wszyscy innych nazywaja "półgłówkiem siedzącym na przyzbie swojej chaty
                                        i dłubiącym w nosie"...

nie wszystkich innych tylko ciebie.nudny jesteś
                                        • Gość: andreas Re: no widzisz...naprawde IP: *.orange.pl 20.08.06, 22:47
                                          wiesz nie wiem czy lepiej byc nuudnym...
                                          czy głupim...

Ty masz prosty wybór wiejski przygłup... i wiesz!

ja nie wiem...

ale robisz duzy błąd...
                                          • Gość: Praszczur Re: no widzisz...naprawde IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.06, 22:52
                                            Nie wiem czy to ostatnie to do mnie było.Nikogo nie uznaję za wieśniaka,staram
                                            się też nie odpowiadać na zaczepki,wiek , muzyka i mądre kobiety łagodzą
                                            obyczaje.I niech tak zostanie.
                                            • Gość: andreas Praszczur????????? IP: *.orange.pl 20.08.06, 23:06
                                              czy przedstawiciele i reprezentanci Pan i Od Nowy...
                                              sie podszywaja?
                      • malgorzata_pacyna_kit Re: mnie mozesz obrazać, ja Ciebie tez 25.08.06, 17:42
                        nie chce mi się wymyślać nic nowego
                        gdybym jeszcze miała dla kogo
                        ale dla tej smętnej garstki frustratów
                        w związku z powyższym
                        ponownie upewniacie mnie w przekonaniu
                        ze zdobęde największą ilość głosów w wyborach do rady
                        miasta
                        przewiduję że osoba będąca na 2 miejscu będzie ich miała o połowę mniej
                        chyba że Teresa Lubińska wystartuje także na radną
                        wtedy te 2 kobiety nad pozostałymi będą miały szokującą przewagę
                        i żaden z tych partyjniaczków atakujących na forum nie ma do nich startu
                        śmieszne są te ataki i prymitywne komentarze bo świadczą o bezsilności
                        wyobrażam sobie co się będzie działo przed wyborami
                        czarny PR na najwyższym a w zasadzie najniższym poziomie

co bede walczyc z frajerami ktorzy nie potrafia wypowiedziec sie w zadnej
                        konkretnej kwestii tylko robia wycieczki personalne. w jaki sposob mozna
                        dyskutowac jezeli ostatacznym argumentem jest zawsze: lubinska ... i tutaj
                        nastepuja wyzwiska. chlopaki z partii maja za zadanie oczerniac kobitki. bo sa
                        od nich tysiac razy lepsze. a szczury przekupne i skorumpowane gryza jak moga.
        • absztyfikant Re: Radna Jacyna-Witt kłamie i oszukuje wyborców 09.11.06, 14:27
          OK:)))))))
      • Gość: endy Re: Radna Jacyna-Witt kłamie i oszukuje wyborców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.06, 20:00
        Gdyby Pani JW jako
        > desygnowana z Gumieniec Radna przejechała się na rowerze/a wiem,że jezdzi/po
        > swej jurysdykcji miast politykować i robic konkietę to by jakiś sens z tego
        > wynikał.Na Zachodniej jest taka niewiasta ,która bez polityki za własne
        > pieniadze nauczyła właścicieli psów aby nie srali innym pod płotem.Taka praca
        o
        > d
        > podstaw .Pozytiwizm na miarę Gumieniec.I na ulicach jest czysto.Ta Pani jest
        > wiarygodna bo sobie mieszkańcy tego firtla coś do serca czy rozumu wzięli.I ta
        > niewiasta jest wiarygodna,a nie ci którzy chcą się wyślizgać na urzędy aby coś
        > ukręcić przy okazji dla swych akolitów lub pociotków.To tytułem refleksji.

Ta pani co za własne pieniądze uczyła mieszkańców aby ich psy nie srały pod
        płotem to pani Halinka, bliska przyjaciółka pani Małgosi. Wsztstkie działania z
        nią uzgadniała i konsultowała. Startowała z komitetu wyborczego T.Lubińskiej i
        dalej będzie to robić :))) Od Nowa ma wsapniałych ludzi!
        • Gość: endy odpowiedź dla Praszczura! ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.06, 20:08
          Ale wpadka, co Praszczur? Będzie się kandydowało z LPR,więc miało się nadzieję,
          że pani Halinka poprze. A tu okazuje się, że pani Halinka to najbliższa
          współpracownica pani Halinki i w dodatku pani Małgosia jest lojalna w stosunku
          do koleżanki i nie podczepia się pod temat, ale wrzęcz przeciwnie - daje
          koleżance możliwość zaistnienia w mediach :))). Tak współpracują kobiety!
          • beatrix13 Re: odpowiedź dla Praszczura! ;) 20.08.06, 20:31
            Gość portalu: endy napisał(a):

> A tu okazuje się, że pani Halinka to najbliższa współpracownica pani
            Halinki i w dodatku pani Małgosia jest lojalna w stosunku do koleżanki i nie
            podczepia się pod temat, ale wrzęcz przeciwnie - daje koleżance możliwość
            zaistnienia w mediach :))). Tak współpracują kobiety!
            .......................................................................
            czy tych Halinek są 2?
            czy pani Małgosia to koleżanka Halinki współpracownicy Halinki??
            biedny ten Praszczur,bo na głosy 2 Halinek + 1 Małgosi nie ma co liczyć:)
            • Gość: endy Re: odpowiedź dla Praszczura! ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.06, 20:33
              Nie absztyfikant, pomyliłem się, ale dzięki za sprostowanie. Rzeczywiście,
              najbiższą współpracownicą pani Małgosi jest pani Halinka,więc Praszczur ich
              głosów nie będzie miał na Gumieńcach.
            • Gość: wyborca Re: odpowiedź dla Praszczura! ;) IP: *.system.szczecin.pl 20.08.06, 20:34
              > biedny ten Praszczur,bo na głosy 2 Halinek + 1 Małgosi nie ma co liczyć:)

to tylko jeden głos
              • Gość: endy a to dla absztyfikanta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.06, 20:36
                łojdiridi łojdirididida łojdirididida u-ha!
        • Gość: Praszczur Re: Radna Jacyna-Witt kłamie i oszukuje wyborców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.06, 20:16
          Przecież nikt nie broni mieć komukolwiek jakiekolwiek koleżanki.Niewiasta jest
          bomba.Ale to nie rozciaga się na inne osoby.Gdy Pan Premier Chruszczow podczas
          obiadu na dworze Królowej Elżbiety II podczas toastu za zdrowie Królowej potknął
          się przy wstawaniu z fotela i zaklął głośno "Job Jewo Mat".Królowa
          zainteresowana treścią wypowiedzi spytała tłumacza,który okazał refleks i
          wyjaśnił że "Pan Premier rozciągnął toast również na Królową Matkę"Słyszałem to
          siedząc blisko Majestatu.Ale takie historie zdarzają się tylko raz.
          • Gość: ulep wtopa Praszczura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.06, 20:27
            wtopa,co Praszczur? już jeden głos masz mniej,bo pani Halinka na ciebie nie
            zagłosuje.Ona w ogóle nie zagłosuje na twoją LPR. Mało tego, pani Halinka
            zabierze ci dużo głosów!
    • Gość: andreas moze panie tylko wspierały nie bedąc... IP: *.orange.pl 20.08.06, 17:11
      albo powołano, jak pania Lubińska na ministra, tylkjo na "chwilę",
      a potem odwołano albo nawet nie doszło do zatwierdzenia...

Politycy niestety lubia sobie swoje CV tak jakoś układac,
      co by ładne było... a tam od razu kłamstwo...

Natomiast mnie dziwi, że pani MJW nie znając dobrze losów innych osób
      zdecydowała sie o nich mówić...
      • piotr33k2 Re: moze panie tylko wspierały nie bedąc... 20.08.06, 17:16
        ja wiem jedno i prawda jest taka że radna jedna jak i druga (chociaż ostatnio
        ze zrozumiałych wzgledów tylko jedna) ciągle robi wokól siebie szum i
        zamieszanie czy potrzeba czy nie ,aby tylko wrzeszczeć ,aby tylko sie pokazać w
        mediach ,aby tylko nikt o niej z potencjalnych wyborców nie zapomiał i ciągle
        była na swieczniku.
        • absztyfikant Bingo Piotrze - podam 3 przyklady 20.08.06, 17:19
          1.

POLSKIE RADIO:
          Jacyna-Witt osobiście sprawdzi
          2006-08-04 godz. 16:00, Konrad Wojtyła

Szczecińska radna Małgorzata Jacyna-Witt zamierza osobiście przekonać się, czy
          akty Andreasa Menharda to kicz i skandalizująca pornografia. Przewodnicząca
          Klubu Radnych "Od nowa" przyjęła zaproszenie do udziału w dyskusji połączonej z
          wystawą kontrowersyjnych prac artysty. "69 aktów", które można oglądać w
          szczecińskim Domku Storrady wywołuje sporo kontrowersji. Elżbieta Nowakowska -
          Kühl, założycielka Klubu Storrady zapewnia, że zaproszenie Jacyny-Witt nie ma
          żadnych podtekstów politycznych. Prace Andreasa Menharda będzie można oglądać
          jeszcze przez kilka tygodni. Spotkanie w Domku Storrady, w którym wezmą udział
          artyści, krytycy sztuki i szczecinianie odbędzie się za tydzień.
          _________________________________________________________________________________

2.

GW Szczecin nr 201, wydanie szs z dnia 29/08/2001 AKTUALNOŚCI, str. 2
          [autor fot./rys] WOJCIECH NEC
          [podpis] NOT. ANKA
          Prostytucja może być czysta
          Wybory 2001

"Związki, ale zdrowe związki między polityką a biznesem są na całym świecie.
          Tak jak na całym świecie są kobiety. Tylko nie każda z nich to prostytutka" -
          te słowa Andrzeja Łuszczewskiego, niezależnego kandydata do Senatu,
          zacytowała lokalna prasa. Małgorzata Jacyna--Witt kandydująca w okręgu
          szczecińskim z Bloku Senat 2001 napisała w tej sprawie list otwarty.

Anna Kołodziejska: Dlaczego poczuła się Pani zobowiązana, żeby zareagować na
          wypowiedź Andrzeja Łuszczewskiego?
          Małgorzata Jacyna-Witt: Nie ma zdrowej zależności między biznesem a polityką
          i jeśli ktoś chce zostać senatorem, a więc stanowić o prawie w tym państwie,
          nie może dla własnych interesów udowadniać, że jest inaczej, torować sobie
          drogę do powiązań z biznesem. Jak kończy się taki mariaż, pokazała choćby
          ostatnia afera w PZU - korupcją i marnotrawieniem publicznych pieniędzy.

W takim razie nie wypowiadała się Pani w interesie prostytutek? Napisała Pani
          przecież, że są uczciwe w swoich działaniach i ciężko pracują.

- Chodzi mi przede wszystkim o czystą politykę i czysty biznes. Jeśli
          natomiast niejasne powiązania między tymi sferami życia porównuje się do
          prostytutek, krzywdzi się je. Ich profesja jest uczciwa, jeśli nie rodzi
          patologii, jeśli nikt postronny nie czerpie korzyści z ich działalności. To
          czysta relacja: klient-prostytutka, w którą społeczeństwo nie jest
          zaangażowane.

W liście otwartym domaga się Pani od Łuszczewskiego "używania określeń
          bardziej przyjaznych kobietom i rodzinie". Co to znaczy?
          - Charakterystyczne, że kandydat na senatora przedstawia zdominowany przez
          mężczyzn świat polityki i biznesu jako czysty. Kiedy chce mu przeciwstawić
          coś brudnego, ucieka się do świata kobiet. To musi się zmienić. Kobiety
          powinny być liczniej reprezentowane w polityce, choćby dlatego, że mają inne
          doświadczenia. Proszę też zauważyć, że to nie one figurują na pierwszych
          stronach gazet jako bohaterki bulwersujących afer.

SZS
          Tekst pochodzi z Internetowego Archiwum Gazety Wyborczej. Wszelkie prawa
          zastrzeżone. Kopiowanie i rozpowszechnianie w jakiejkolwiek formie bez
          odrębnej zgody Wydawcy zabronione.
          • absztyfikant I wreszcie przyklad trzeci, a w bonusie i czwarty 20.08.06, 17:24

Riksze na cmentarzu
            Kobieta kobiecie
            [podpis] KOV
            GW Szczecin nr 68, wydanie szs z dnia 21/03/2002 OD DRUGIEJ STRONY, str. 2

Irena Pabin-Żak, która zaalarmowała "Gazetę", że ZUK ogłosił przetarg na pomysł,
            z którym zgłosiła się jako pierwsza, będzie miała inwestora

Do przetargu na wożenie rikszami osób odwiedzających Cmentarz Centralny
            zdecydowała się stanąć Małgorzata Jacyna-Witt (polityk UW).

Irena Pabin-Żak, bezrobotna, zarejestrowała własną firmę i miała podpisać w tej
            sprawie z ZUK-iem umowę, ale ZUK zdecydował się ogłosić przetarg. O sprawie
            pisaliśmy wczoraj.

- Po wygraniu przetargu zatrudnię panią Żak - mówi Jacyna-Witt. - Zafascynował
            mnie pomysł tej energicznej kobiety. To doskonały sposób na znalezienie pracy.
            Niestety wymogi przetargu zostały ustawione wysoko. Trzeba wpłacić 5 tys. zł
            wadium, przedstawić historię rachunku bankowego. To z góry skazuje początkującą
            małą firemkę na przegraną.
            SZS

Oto Pacynka w pelnej krasie:)

tinyurl.com/c7sqf
            • Gość: labatt Re: I wreszcie przyklad trzeci, a w bonusie i czw IP: *.hsd1.fl.comcast.net 20.08.06, 18:09
              Jak zakonczyla sie ta historia?
              • Gość: andreas na pewno szczęśliwie IP: *.orange.pl 20.08.06, 18:24
                riksz nie widziałem na cmentarzu...

Bo takie riksze to bardziej atrakcja dla turytów ewentualnych.

Bo osoby odwiedzajace groby raczej potraktuja sie spacerkiem...
                a regularnie odwiedzajace groby nie wydadzą na riksze...
                bo zazwyczaj tez to starsze osoby, które licza sie z kazdym groszem...
              • Gość: Praszczur Mniemam,że Labatta dotyczy ta odpowiedż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.06, 18:30
                Jeżeli chodzi o piękne kobiety,to jako gentleman strej daty dyskretny
                jestem.Jako niewątpliwy prezydent,przepraszm Pan Prezydent obiecuję Wam,że nie
                będę siadał ale zasiadał,nie będę chodził ale przechadzał się będę po Błoniach i
                sam siebie będę prowdzał pod rękę w towarzystwie kobiet pięknych i
                wyuzdanych.Labacie napisałeś jak się zakończyła ta historia ,ona nie ma końca,a
                jeżeli bedę choc jeden rozdział zapełnić w stanie to następców nie braknie.
              • Gość: Praszczur Re: Ryksiarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.06, 18:33
                Rykszą jeżdziłem pcholęciem będąc w okresie okupacji,wiele lat póżniej w
                Indiach,nie traktuję jej jako narzędzia ucisku aj ako instrument zarobku.Lektyki
                też były.
                • Gość: andreas Re: Ryksiarze IP: *.orange.pl 20.08.06, 18:49
                  ale lektyki, to chyba już były narzedziem wykorzystywania...
                  nie słyszałem, by wówczas ktos prowadził taka działalność gospodarczą...
                  • Gość: Praszczur Re: Ryksiarze dla Andreasa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.06, 19:12
                    W tym czasie jak myślę nie było regulacji prawnych.Lektyki w Rzymie mieli albo
                    ci co mieli służbę lub niewolników,albo korzystali oni z takiej prywatnej
                    działalności,ale mnie zastrzeliłeś czy to było jakoś regulowane.Nie wiem.Aż
                    takim Praszczurem to nie jestem.
              • absztyfikant Re: I wreszcie przyklad trzeci, a w bonusie i czw 21.08.06, 15:53
                Tym co zwykle. Zakonczyla sie pustym gadaniem. MJW ma nastepujaca strategie
                medialna: robic duzo szumu wokol swojego podwojnego nazwiska, obiecywac zlote
                gory, a potem nic z tego nie wychodzi. Ilez to juz ona stowarszyszen w swoim
                zyciu zalozyla, telewizje miala zakladac, starkowe wycieczki do Polmosu miala
                organizowac...
                • Gość: Galoty absztyfikant. Wyluzuj ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 16:40
                  Znowu szalejesz ? Jeden wpis na ten temat , który tak dłuuugoooo juz ciągniesz
                  wystarczy
                  • absztyfikant Re: absztyfikant. Wyluzuj ! 21.08.06, 16:41
                    I bede go ciagnal do wyborow - tak jak obiecalem.
                    • Gość: Galoty Re: absztyfikant. Wyluzuj ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 17:08
                      Bronić Ci nie mogę ale przynajmniej ....
                      ...nie sądż innych jak mają hopla na innym tle. Każdy ma jakiegoś bzika ale
                      Ciebie dopadł zupełnie.
                      Czy to Ty lezysz w krzakach od strony jeziorka Binowskiego podczas turniejów
                      golfowych ? No wiesz tak dzie te drzewa owocowe obok domku letniskowego na
                      nieuzytku rolnym w stylu Billa Gatesa :-)
                      • absztyfikant Re: absztyfikant. Wyluzuj ! 22.08.06, 01:37
                        ???
    • Gość: Praszczur Re:Władza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.06, 17:59
      Władza jest tam przy kim są piękne kobiety.Odkąd pamietam,po czsy gdy posiwiały
      mi wąsy i wyliniało futro Piękne Kobiety były przy mnie.A nie przy
      MJW.Praszczur na Prezydenta!!!
      • beatrix13 Re:Władza 20.08.06, 18:48
        mój głos już masz;-)
        • Gość: Praszczur Re:Władza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.06, 18:55
          I za to Cię kocham.
          • beatrix13 Re:Władza 20.08.06, 19:35
            :))
            pojemne masz serce,
            bo tysiące potencjalnych wyborczyń zapewne też będziesz kochał
            • Gość: Praszczur Re:Władza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.06, 19:48
              Czychałem na choćby Twój ślad ,odcisk stopy,ulotny zapach perfum w
              cyberprzestrzeni.Oczywiście będę jakąś włsnością ogólu Elektoratu,ale Ty jako ta
              pierwsza,która uwierzyła w mój sukces będziesz zawsze Tą najpierwszą.Ja nie chcę
              sugerować ani porównywać,ale Pani Teresa Kamińska jeżeli mnie pamięć nie myli
              była taka Popeą Pana Buzka co robił za Premiera.Będę kochał werbalnie ale w
              sercu to .....przecież wszystko jest oczywiste.
              • beatrix13 Re:Władza 20.08.06, 20:12
                aż nazbyt oczywiste;-)

"utopista widzi raj,realista widzi raj i węża"
    • Gość: ulep Re: Radna Jacyna-Witt kłamie i oszukuje wyborców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.06, 20:04
      Wrócił mój ulubiony wątek o pani Małgosi!
      Tak się cieszę! Bo pani Małgosia, Pani Teresa , pani Halina, pani Alinka i
      wiele innych pań to wspaniałe, mądre i dzielne kobiety. I takie niedługo będą
      rządzić w Szzcecinie. W końcu jest ich 52%, więc będą miały 52% poparcia! ;)))
      • Gość: andreas Re: Radna Jacyna-Witt kłamie i oszukuje wyborców IP: *.orange.pl 20.08.06, 20:07
        ale pani Beatrix chyba nie da im swojego poparcia...
        i kilka innych...
        • Gość: endy absztyfikant=beatrix13 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.06, 20:14
          Oczywiście że nie! Mimo że jest gejem
          • Gość: andreas Absztyfikant jest GEJEM????????? IP: *.orange.pl 20.08.06, 20:21
            czy sugerujesz...
            • Gość: endy Re: Absztyfikant jest GEJEM????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.06, 20:23
              A nie jest..?
              • Gość: querty Re: Absztyfikant jest GEJEM????????? IP: 83.168.96.* 21.08.06, 11:53
                OJ oj Jacynka jak zwykle w rozkoszny sposób mij a się z prawdą i po raz
                kolejkny zrobiła z siebie blondi, mimo, ze jej blond grzywa to tylko efekt
                intesywnego tlenienia.
          • Gość: ulep brawo Małgosia! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.06, 20:22
            No i pani Małgosia znowu dzisiaj świetnie zagrała w golfa. Proszę, jak dzielna
            kobieta - dom, firmy, Rada Miasta, polityka, działalność społeczna i jeszcze
            sukcesy w golfa. Wygrała znowu jakiś turniej w Binowie wśród kobiet.
            1 39 Jacyna -Witt Małgorzata
            2 36 Jankowska Dorota
            3 36 Górska Elżbieta
            4 35 Fitzner Janet
            5 34 Mida Dorota
            6 34 Palmi Mirella
            7 32 Sowa Maria Stanisława
            8 30 Folta Marzenna
            9 30 Dekert Bożena
            10 29 Gajczyk - Góra Teresa
            11 23 Lipczyńska Małgorzata
            12 19 Aloksa-Majewska Aneta
            • malgorzata_pacyna_kit The best! 25.08.06, 17:52
              golfmedia.pl/images/stories/Prenden7.jpg
          • beatrix13 Re: absztyfikant=beatrix13 20.08.06, 22:38
            przy najbliższej okazji zajmiemy 1 krzesło,
            a co tam
    • Gość: Praszczur Straszne jaja! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.06, 20:54
      Czy wy mili forumowicze ni umiecie złapac trochę dystansu?Na razie dowiedziałem
      się,że Pani Jacyna wygrała w golfa.Kiadyś było pytanie do P.Rumiana "Czy to
      prawda że Paderewski był pedałem?".Odpowiedż brzmiała "być może ale nie za to Go
      cenimy".A więc chciałbym Pania cenić jako aktywną radna społeczności,jezeli to
      słowo komukolwiek cokolwiek mówi.Dowiedziałem się równiżż,że
      Absztyfikant=Beatrix 13 i obydwoje/obydwaj/ są pedałami /przepraszam za
      sformułowanie ,ale jestem oszczędny w słowach/.Gdy byłem na Czukotce z wizytą
      przyjażni spotkałem delegata Komunistycznej Parti Czukocji na Zjazd
      Komunistycznej Partii Zw.Radzdieckigo w okresie Tow Breżniewa.Dowiedział się
      on,że Max i Engels to dwie różne osoby,i że komunizm służą człowiekowi i poznał
      tego człowieka.To ja chciałem powiedzieć,że chętnie poznam tego człowieka.Dla
      mało inteligentnych powiem ,że nie dotyczy to tow. Brezniewa którego kiedyś
      miałem nieprzyjemność poznać/Gwiazdę mi jakąś przypinał czy cóś/.
      • Gość: ulep Re: Straszne jaja! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.06, 21:02
        o aktywności pani radnej na tym forum było już wiele.o śmieciach, szkołąch ,
        przedszkolach,prywatyzacji mieszkań komunalnych itd. cofnij się, poczytaj i nie
        siej fermentu.
        • Gość: Praszczur Re: Straszne jaja!Re Ulep IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.06, 21:13
          Z całym szacunkiem,merytorycznie proszę.Ja nie jestem Gall Anonim ni jakis z
          przeproszeniem Długosz.Nie znam człowieka.Jak jest kozak to niech w tygodniu
          załatwi uprrątnięcie śmieci jako Córa Gumieniec.Ja jestem ziomal z gminy
          K.Tam,może dlatego,że to gmina jakoś inaczej się widzi samorządowość.I mówię to
          expresis verbis.Tam praca dla społeczności nie jest środkiem ale celem.Nie winda
          do nieba,ale taki pozytywizm.Oceniają to zainteresowani na bieżąco.Kiłbacha
          wyborcza i różne komunały nie działają.Może nie mam racji do końca ,ale proszę
          mi to dowieść.
          • Gość: ulep Re: Straszne jaja!Re Ulep IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.06, 21:18
            nie chce mi się.bo i tak wiadomo że masz w tym swój interes więc po co z toba
            dyskutoać. endy załatwił cię panią Halinką i wystarczy.
            • Gość: Praszczur Re: Straszne jaja!Re Ulep IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.06, 21:30
              Mógłbym Ci powiedziec,żeś głupi.Ale nie powiem.A Panią jak się tu dowiedziałem
              Halinkę poznałem jednostronnie z TV.Mam kogoś znajomego, kto mieszka w
              sąsiedztwie a jest wiarygodny i ma o niej znakomitą opinię.Jest więc Postacią
              ogólnie pozytywną,a cała reszta jest jej sprawą prywatną. Dla mnie może być ona
              kuzynką .........tu mozna napisać kogo się nie lubi..To nie zmieni mej
              dotychczasowej opinii .A ty zostaniesz ze swoim gówienkiem w majtkach.I tyle.
              • Gość: endy Re: Straszne jaja!Re Ulep IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.06, 21:31
                Pani Halinka to dzielna Dziewczynka! :)
      • beatrix13 Re: Straszne jaja! 20.08.06, 21:23
        pewnie Breżniew w grobie przewraca się,że Ty z LPR kandydujesz ,jak to imputuje
        ulepoendy ;-)
    • Gość: Praszczur Re :Jaja Re :Beatrix IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.06, 21:48
      No faktycznie nikt mi od dawna tak nie naubliżał.Ale z drugiej strony ten
      akronim ukazywany bywa jako Liga Przyjaciół Rosji.A P.Premier ,gdy jeszcze nie
      był na urzędzie,zwrócił sie do P.Posła Wrzodaka cyt."Ty Ruski agencie".Ostatnio
      gdy w w Montevideo widziałem się z mym starym przyjacielem ,z którym robilismy
      rewoltę w Angoli,obecnierezydentem FSB,dobrze się bardzo o tej formacji wyrażał
      zważywszy,że ma struktury i młodzieżówkę.Damy radę w każdych
      okolicznościach.Socialismo o muerte!,że zacytuję Fidela.
      • beatrix13 Re: Re :Jaja Re :Beatrix 20.08.06, 21:56
        no a cóż ja mam powiedzieć na sklonowanie mnie z zacnym absztyfikantem i
        nazwaniem gejem przez emisariuszy radnych odnowionych?
        i smieszno i straszno
        • Gość: Praszczur Re: Re :Jaja Re :Beatrix IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.06, 22:20
          To dobrze,nikt bowiem nie wie kim faktycznie jesteśmy.Ty możesz okazać się
          cudownym blondynem albo brunetem a ja niawinną ale biegłą w ars amandi "dziewicą
          nowoorleańską".Oczywiście jako funkcjonariusze nieprzyjaznego aktualnie
          mocarstwa w trzecim już pokoleniu,pragniemy przechwycić władzę na Gumieńcach i
          wykończyć kilka blondynek bo jako ciemnowłosi potomkowie Żydokomunistów mamy
          awersję do wszystkigo co jasne i niewinne.Nie wiem jeszcze co czyniąc Będziemy
          w stanie osiągnąć,ale to wyjdzie w trakcie.Wszak Lenin też nie był pewien
          sukcesu.Miłość nam wszystko wybaczy a mali rewolucjoniści będą rzucać naboje do
          AKM-47 zaniast ryżu i przyczepią parę granatów do naszego opancerzonego
          transportera w którym będziemy z napisem "Just Married" wyjażdżać Ul.Europejską
          na zachód.
          • Gość: andreas wiesz co Praszczur masz mój głos! IP: *.orange.pl 20.08.06, 22:27
            zdecydowałem!
            Po tym tekscie wiem, ze nadajesz na tych samych wibracjach...

Nie wiem co Ty, ale ja metaxe...7* i pinków Floydów... biore teraz!
            • Gość: Praszczur Re: wiesz co Praszczur masz mój głos! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.06, 22:42
              Nie uwierzysz,ale je lecę bez wspomagania.Owszem wypiłem parę piw,i włączyłem na
              swoim Ghetto Blasterze trójkę bo Kaczkowskigo lubię i to co
              prezentuje.Zresztą,kiedy tylko miałem okazję bedąc w kraju to słuchałem trójki,
              to była taka stacja dla -ja przepraszam za nachalność -inteligentów.A Kaczka
              jest trochę młodszy ode mnie.A w ogóle to wszystko zaczęło się od Radiostacji
              Harcerskiej.Był jeszcze taki na lokalnym Krakowie Ryszard Ataman.Ale to wszystko
              było tak dawno,jak Rick Nelson,Buddy Holly,Bobby Vee,Brian Hyland,Gene
              Pitney,Brenda Lee ,Ester Philips,Connie Francis.Wanda Jackson,itd i tp.A
              Floydzi są i będąpo prostu wieczni i to bez patosu.
              • Gość: andreas Re: wiesz co Praszczur masz mój głos! IP: *.orange.pl 20.08.06, 22:52
                ja młodszy widac....
                ale wibracje te same....
                fajnie powiedział kacz, przytaczajac maila, ze ktos sie urodził,
                a oni mieli juz odpowiedzi na pytania, na te wazne, najwazniejsze...
          • beatrix13 Re: Re :Jaja Re :Beatrix 20.08.06, 22:32
            pięknie Lynchem pojechałeś,
            oby za ten surrealizm nie zlinczowano Cię,
            ale nie martw się,
            moje wsparcie masz,
            co nam tam Helenka bis + Małgoś 100
            • Gość: endy Re: Re :Jaja Re :Beatrix IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.06, 22:35
              no nareszcie odnaleźliście się w trójkę jak w korcu maku!
              miłej bezproduktywnej dyskusji!
              • Gość: andreas Re: Re :Jaja Re :Beatrix IP: *.orange.pl 20.08.06, 22:59
                mysle, ze juz dawno wszystko co miałeś/mieliscie do powiedzenia
                wszystko juz wyartykułowałes, prosto...

Tak wiem z Toba mozna jedynie produktywnie powyzywac sie...prosto!
                • Gość: Praszczur Re: Re :Jaja Re :Beatrix IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.06, 23:10
                  A po cholerę się wyzywać?Jak komuś argumentów brak to zaczyna ubliżać,a przecież
                  nie zawsze się ma rację,czasem trzeba ją oddać.No Kaczka leci dalej.Niech leci.A
                  do powiedzenia to ja mam dużo ale nie liczę,że ktoś tego wysłucha.Przeżyję to
                  jakoś,przecież chłopaki nie płaczą.
    • Gość: andreas ej Wy małe ludziki od Pań Jacyny i Lubińskiej! IP: *.orange.pl 20.08.06, 22:36
      jestescie mali i głupi!

Robicie taka zła robote az wroga tych pan miło!

Jak tylko, pod tymi róznymi nickami sie pojawiacie to zaraz wyzywacie
      i macicie budzac kontrowersje i ...
      najwazniejsze zrażajac potencjalnych zwolenników do tych pań!

Ja z jedna z pani byłem w jednym liceum, bawiłem sie na Sylwestra,
      z druga sasiaduje, i gram w golfa...
      a WY, tak WY uczyniliscie ze mnie ich przeciwnika!

zastanówcie sie, bo gubicie przez swoje działanie glosy!

W imieniu tych pań prosze WAS o trzeźwienie, głupcy!

Nienawidze Was za to, ze uczyniliscie ze mnie ich wroga!

Gnojki jestescie!
      • fistoffury Re: ej Wy małe ludziki od Pań Jacyny i Lubińskiej 21.08.06, 09:31
        Nie pij wiecej pajacu, a jak masz problem z woda to zapisz sie do AA.

pzdr
        • Gość: andreas Re: ej Wy małe ludziki od Pań Jacyny i Lubińskiej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.06, 10:20
          tak.... ja jestem pajac, alkoholik...
          powyzej napisał zwolennik Od Nowy, że półgłówek...
          to argumenty!

A jak napisze, ze tez mam kilka, kilkanascie pucharów golfowych...
          to cos zmieni, bo przecież u pani MJW.... to swiadczy dobrze...

Tak pewnie robie z siebie idiote, ze nie zgadzam sie z "argumentami"
          tych osób, co dziwne zwolenników pań MJW i TL i Od Nowy!

Tak a Absztyf to gej, a jak zaprotestuje to tez pajac...!
          Argumentacja dosadna i konkretna!
          • fistoffury Re: ej Wy małe ludziki od Pań Jacyny i Lubińskiej 21.08.06, 10:24
            gosc andreas napisal:
            Nienawidze Was za to, ze uczyniliscie ze mnie ich wroga!

zalosne, przypominasz mi Puchatka... sympatycznego misia z malym rozumkiem...
            • Gość: andreas Re: ej Wy małe ludziki od Pań Jacyny i Lubińskiej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.06, 10:30
              Puchatek przynajmniej myslał tym małym rozumkiem
              jego małe prawdy sa PRAWDAMI!
              Ty geniuszu intelektu na razie rzucasz tylko przymiotniki...
              i wyszydzasz i obrazasz...
              Naprawde uwazasz, ze Twoje zdolności i intelekt stac tylko na to!...
              • fistoffury Re: ej Wy małe ludziki od Pań Jacyny i Lubińskiej 21.08.06, 10:32
                Gość portalu: andreas napisał(a):

> Puchatek przynajmniej myslał tym małym rozumkiem
                > jego małe prawdy sa PRAWDAMI!
                > Ty geniuszu intelektu na razie rzucasz tylko przymiotniki...
                > i wyszydzasz i obrazasz...
                > Naprawde uwazasz, ze Twoje zdolności i intelekt stac tylko na to!...

a idz ty w pizdziec bucu...
                masakra !!!! takiej drugiej cioty jak ty to chyba nie ma na tym forum....
                • Gość: andreas Re: ej Wy małe ludziki od Pań Jacyny i Lubińskiej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.06, 10:51
                  jezeli uwazasz, ze ja moim małym rozumkiem nie potrafie bluznąć,
                  to sie mylisz!

Pewnie nawet nie bywasz na polu golfowym,
                  choc przytaczasz tu golfowe wyniki...
                  na polu wymagana jest kultura!!!

Ciesz sie, ze sie nie spotkamy...
                  • fistoffury Re: ej Wy małe ludziki od Pań Jacyny i Lubińskiej 21.08.06, 10:59

> jezeli uwazasz, ze ja moim małym rozumkiem nie potrafie bluznąć,
                    > to sie mylisz!

kretyn

> Pewnie nawet nie bywasz na polu golfowym,

nie bywam bo nie gram w golfa

> choc przytaczasz tu golfowe wyniki...

ale ja nic baranie nie przytaczam

> na polu wymagana jest kultura!!!

paryzanka sie znalazla !!! :))))

> Ciesz sie, ze sie nie spotkamy...
                    oooooooh... spoooooooky!!!! :))))))))))))

i ciesze sie, ze sie nie spotkamy bo nie lubie placzacych bab
                    • Gość: andreas i to cała filozofia reprezentantów Od Nowy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.06, 11:04
                      i to cała filozofia zwolenników pani Małgosi i Teresy...!?
                      To wszystko na co Was stać,
                      czy dopiero pokazecie jak wygracie wybory...?
                      • fistoffury Re: i to cała filozofia reprezentantów Od Nowy? 21.08.06, 11:07

> i to cała filozofia zwolenników pani Małgosi i Teresy...!?
                        > To wszystko na co Was stać,
                        > czy dopiero pokazecie jak wygracie wybory...?

jedyne co moge ci pokazac to dupe,
                        sadzac po twoich postach bedziesz ucieszony.

spadam
                        Piącha
                        • Gość: andreas Re: i to cała filozofia reprezentantów Od Nowy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.06, 11:13
                          pewnie do teatru tez nie chodzisz, bo nie grasz...

W obnazaniu i dawaniu dupy na forum to jednak Ty masz palme pierwszeństwa!
                          • Gość: andreas Re: i to cała filozofia reprezentantów Od Nowy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.06, 11:20
                            jedyne co moge ci pokazac to dupe,
                            sadzac po twoich postach bedziesz ucieszony.
                            ========================

Tak masz racje obnazanie dupy zwolenników pań,
                            sprawia mi ostatnio przyjemność...
                            Acz satysfakcji nie daje,
                            bo to zadna sztuka z takim geniuszem pustej przestrzeni mózgowej...
                            ale przynajmniej inni maja okazje tez zobaczyc...
                            • absztyfikant Re: i to cała filozofia reprezentantów Od Nowy? 21.08.06, 16:38
                              Never argue with an idiot.
                              He will drag you down to his own level and beat you with experience.
                              • Gość: andreas Re: i to cała filozofia reprezentantów Od Nowy? IP: *.orange.pl 21.08.06, 16:42
                                a ja lubiem sie poszarpac... i pokazac,
                                ze tam nie ma nic prócz nagiej dupy!
                        • Gość: obły [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 11:46
                          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                          • Gość: andreas Re: i to cała filozofia reprezentantów Od Nowy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.06, 11:53
                            no cóz jak pajac, ciota, alkoholik, półgłówek...
                            moze z taka łatwoscia obnazyc dupe zwolenników pań Małgosi i Teresy,
                            a pewnie i całej Od Nowy,
                            to nie najlepiej to swiadczy o tym co maja pod kapeluszem!

Obnazyłem wiec nie tylko dupe, ale i pustke i miałkość!
                            • Gość: querty Re: i to cała filozofia reprezentantów Od Nowy? IP: 83.168.96.* 21.08.06, 11:58
                              Zdziwiony jestes? przeciez to bylo wiadome od dawna! Jesli nigdy nie slyszales
                              wywodow (kocopolow) Terezy Lubi-Lubi na zywo czy nadymania sie i wyzwisk
                              Jacynki, to niewiele wiesz o tych babusach. Jacyna kazdego kto sie z nia nie
                              zgadza nazywa platnym esbekiem, albo mowi o metodach rodem z PZPR, albo nazywa
                              kogos golodupcem, starym lysym dziadem, pijakiem, cpunem, gejem, etc. To jest
                              jej poziom.
                              • Gość: andreas Re: i to cała filozofia reprezentantów Od Nowy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.06, 12:04
                                czyli jeszcze wszystko przede mna...
                                jeszcze nie nazwali mnie gołodupcem, płatnym esbekiem...

Zawsze jestem zdziwiony,
                                jak spotykam takich ludzi nawet nie na poziomie rynsztoka...
                                tym bardziej, ze to nie jedna osoba, a cała rzeczywiscie zgraja...
                                jakby szkolona pod jedno dyktando!
                                • beatrix13 Re: i to cała filozofia reprezentantów Od Nowy? 21.08.06, 12:50
                                  a dlaczego oddzialasz zwolenników tych pań od samych pań?
                                  naiwnie liczysz,że one wyższy poziom reprezentują?
                                  golfiara na polu sie zgrywa na kulturalną,
                                  a prawdziwa twarz,
                                  no szkoda słów
                                  • Gość: andreas Re: i to cała filozofia reprezentantów Od Nowy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.06, 12:56
                                    obroncy kobiet zawsze prezentowali JAKIS poziom...
                                    tu mam nadzieje jest na opak, "obroncy" chamscy zas kobiety madre!
                                    • Gość: andreas Re: i to cała filozofia reprezentantów Od Nowy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.06, 12:58
                                      a i golf nie jest zadna siła oczyszczajaca czy nobilitujaca...
                                      bo ja tez grywam w golfa juz ze 10 lat i puchary mam,
                                      a widac zdaniem niektórych opinie mam straszna!
                          • Gość: andreas szkoda, ze usunieto ten post Obłego zwolennika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.06, 13:01
                            szkoda, ze usunieto ten post Obłego zwolennika pań i Od Nowy...
                            Był taki konkretny... i dokumentujacy!
      • Gość: Waldy ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 09:38
        > W imieniu tych pań prosze WAS o trzeźwienie, głupcy!
        >
        > Nienawidze Was za to, ze uczyniliscie ze mnie ich wroga!
        >
        > Gnojki jestescie!

myślę, że jednak to ty po pierwsze robisz sobie jako uczestnikowi forum
        dyskusyjnego złą robotę. a tym paniom ta dyskusja na pewno nie zaszkodzi.
    • absztyfikant podbijam az do skutku:))))))) 22.08.06, 18:10
      Terezjanskiej odnowie mowie nie!
      • fistoffury Re: podbijam az do skutku:))))))) 22.08.06, 18:15
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=47258759
        • absztyfikant Re: podbijam az do skutku:))))))) 23.08.06, 12:33
          Chcesz biszkopcika?
          • fistoffury Re: podbijam az do skutku:))))))) 23.08.06, 12:35
            absztyfikant napisał:

> Chcesz biszkopcika?
            >

"kotarą porusza
            duch Ireneusza
            stronnictwo zaś wiernie
            popiera Jaskiernię "

:)
            • absztyfikant Re: podbijam az do skutku:))))))) 23.08.06, 16:45
              img61.imageshack.us/my.php?image=mm4jz.jpg
              MJW leci chyba na tych samych biszkoptach co Maciek Malenczuk:)
    • Gość: fun JP III Re: podbijam:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 01:56
      Strasznie jesteś śmieszny i zabawny stetryczały facecik
    • Gość: qwerty Re: Radna Jacyna-Witt kłamie i oszukuje wyborców IP: 83.168.96.* 28.08.06, 01:50
      Unia Wolności, hehehehe. Jej dawni działacze są chyba dzisiaj w każdej partii:)
    • Gość: TW Re:MJW chociaz ładniej wygląda od pani Masłwoskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 16:33
      nie lubie puszystych
    • anna_maria Re: Radna Jacyna-Witt kłamie i oszukuje wyborców 28.08.06, 18:03
      mam pytanie; czy to prawda,że radna jest członkiem PIS ?
      • Gość: lilianna absztyfikant IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 19:33
        absztyfikant=beatrix13=anna_maria= małgorzata_pacyna_kit
        Tak. I dlatego uważaj bo PIS będzie jej bronił,włącznie z tym że sprawdzi skąd
        niejaki absztyfikant wysyła e-maile. a niech tylko się okaże że z instytucji
        publicznej...!
        • absztyfikant Re: absztyfikant 28.08.06, 20:22
          Naprawde?:))))) Tyle rozglosu za darmo - jesli ja znasz, to namow ja do
          tego:))))
          • anna_maria Re: absztyfikant 28.08.06, 20:31
            absztyfikant=beatrix13=anna_maria= małgorzata_pacyna_kit

jestem w dobrym towarzystwie :)
            • Gość: lorni Re: absztyfikant IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 20:34
              sam
              ze sobą na sam
              najlepiej się mam
              gdy znajdę się sam
              mam
              wrażenie że wiem
              skąd wziął mój się ten
              stan
              zawdzięczam go wam
              łojdiridi łojdirididida łojdirididida u-ha
      • Gość: wyborca Re: Radna Jacyna-Witt kłamie i oszukuje wyborców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 10:51
        jeśli prawdą jest ,że radna dogaduje się z Kochańską , to zmienie o niej zdanie
        • absztyfikant Re: Radna Jacyna-Witt kłamie i oszukuje wyborców 29.08.06, 14:49
          MJW ma ciagoty do eseldowcow, vide: Kobylanski. Jednak nie podejrzewalbym jej o
          uklady z Kochanska...
          • Gość: endy Re: Radna Jacyna-Witt kłamie i oszukuje wyborców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 14:55
            Kobylański to eseldowiec a nie eseldowcy.
            • absryfikant Re: Radna Jacyna-Witt kłamie i oszukuje wyborców 29.08.06, 15:07
              Gość portalu: endy napisał(a):

> Kobylański to eseldowiec a nie eseldowcy.

sorki, jestem dzis roztargniony!!! zabraklo "towaru" na miescie!!!
              • absztyfikant Re: Radna Jacyna-Witt kłamie i oszukuje wyborców 29.08.06, 20:59
                Wiatr 'Od Nowy' wial, darowano reszty kar - znow sie mozna bylo smiac:)
    • Gość: zet Re: Radna Jacyna-Witt kłamie i oszukuje wyborców IP: *.tpnet.pl 30.08.06, 10:41
      Jacynka kłamie? A to nowość:))))))))))))
      • Gość: hrabia Re: Radna Jacyna-Witt kłamie i oszukuje wyborców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 10:47
        Tylko Pan Bóg jest nieomylny. A pani Jacyna to kobieta z krwi i kości - co
        widać na zdjęciu na bilboardzie! :)
    • Gość: endy Re: Radna Jacyna-Witt kłamie i oszukuje wyborców IP: 83.168.96.* 31.08.06, 18:35
      JACYNA NA PREZYDENTA!
    • Gość: tyr Re: Radna Jacyna-Witt kłamie i oszukuje wyborców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.06, 20:08
      nie przejmujcie sie ta aktywistka, szkoda czasu
    • absztyfikant MJW przejdzie na islam? 04.09.06, 12:07
      www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-3298359,00.html
      • Gość: polip płatny prowokator na forum GW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 12:17
        absztyfikant=beatrix13=Rafał J. (były rzecznik prasowy Jacka P.)

Prowokatorzy na forach
        Agnieszka Kłos2005-06-02, ostatnia aktualizacja 2005-06-02 15:54
        Na forach dyskusyjnych największych polskich portali działają spece od rozmów
        kontrolowanych. Jeśli wątek schodzi na manowce, wkraczają prowokatorzy i
        podkręcają rozmowę
        To specjaliści od dramaturgii i poławiacze trendów - oceniają rolę prowodyrów
        sieciowych internauci. Znają ich dobrze, bo pojawiają się w stałych
        miejscach, mniej więcej o stałej porze. Komentują wypowiedzi innych,
        dogryzają, dolewają oliwy do ognia, kiedy ten gaśnie. - Oni piszą specjalnie
        takie bzdury, żeby ludzi powkręcać - twierdzi Kosma, internauta. Zawsze są
        gotowi ludziom za coś dowalić i odwrócić uwagę od niewygodnego wątku na
        forum
        • beatrix13 Re: płatny prowokator na forum GW 04.09.06, 13:41
          Gość portalu: polip napisał(a):

> absztyfikant=beatrix13=Rafał J. (były rzecznik prasowy Jacka P.)
          >
          .......................................................................
          napisz jeszcze coś równie zabAwnego,proszę
          • absztyfikant Re: płatny prowokator na forum GW 04.09.06, 14:53
            www.radio.szczecin.pl/serwis_informacyjny/pliki/2004-03-22_1079967067.mp3
            A co powiesz Bea na to?:)
            • beatrix13 Re: płatny prowokator na forum GW 04.09.06, 15:12
              pinokio jak pinokio:)
              • absztyfikant Re: płatny prowokator na forum GW 04.09.06, 15:17
                Ale nasz Pinokio gra w golfa, szaleje po forach, ma 52% poparcia i mowi, ze to
                jeszcze nie koniec:)))))))))
                • beatrix13 Re: płatny prowokator na forum GW 04.09.06, 15:34
                  a klient ,który gra w golfa jest krysztalowo uczciwy ,tak tu kiedys napisano:)
                  ja sądze,że ona 400% poparcia ma
                  • absztyfikant Re: płatny prowokator na forum GW 04.09.06, 23:01
                    Albo i 600%:)
                    • Gość: dyżurny Re: płatny prowokator na forum GW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 23:07
                      1000%

absztyfikant=beatrix13=Rafał J. (były rzecznik prasowy Jacka P.)

Prowokatorzy na forach
                      Agnieszka Kłos2005-06-02, ostatnia aktualizacja 2005-06-02 15:54
                      Na forach dyskusyjnych największych polskich portali działają spece od rozmów
                      kontrolowanych. Jeśli wątek schodzi na manowce, wkraczają prowokatorzy i
                      podkręcają rozmowę
                      To specjaliści od dramaturgii i poławiacze trendów - oceniają rolę prowodyrów
                      sieciowych internauci. Znają ich dobrze, bo pojawiają się w stałych
                      miejscach, mniej więcej o stałej porze. Komentują wypowiedzi innych,
                      dogryzają, dolewają oliwy do ognia, kiedy ten gaśnie. - Oni piszą specjalnie
                      takie bzdury, żeby ludzi powkręcać - twierdzi Kosma, internauta. Zawsze są
                      gotowi ludziom za coś dowalić i odwrócić uwagę od niewygodnego wątku na
                      forum
                      • absztyfikant Re: płatny prowokator na forum GW:) 04.09.06, 23:22
                        www.radio.szczecin.pl/serwis_informacyjny/pliki/2004-07-08_1089296266.mp3
    • Gość: gugu Re: Radna Jacyna-Witt kłamie i oszukuje wyborców IP: 83.168.96.* 06.09.06, 13:09
      o jej!
      • beatrix13 Re: Radna Jacyna-Witt kłamie i oszukuje wyborców 06.09.06, 19:53
        ;-)
        • ohne.zucker Re: Radna Jacyna-Witt kłamie i oszukuje wyborców 06.09.06, 19:54
          beatrix13 napisała:

> ;-)

ooooo... tuman sie odezwal ;-)

jak tam??? dalej ci duszno?
          :))))))
    • Gość: :) Re: Radna Jacyna-Witt kłamie i oszukuje wyborców IP: 83.168.96.* 07.09.06, 13:52
      Kłamstwo krótkie mogi ma~!
      • beatrix13 Re: Radna Jacyna-Witt kłamie i oszukuje wyborców 07.09.06, 16:27
        prawie jak pinokio
        • absztyfikant Re: Radna Jacyna-Witt kłamie i oszukuje wyborców 08.09.06, 17:03
          Pinokio przestal w koncu klamac, u MJW z wiekiem ten fatalny nalog sie nasila:)))
          • fistoffury Re: Radna Jacyna-Witt kłamie i oszukuje wyborców 09.09.06, 00:11
            absztyfikant napisał:

> Pinokio przestal w koncu klamac, u MJW z wiekiem ten fatalny nalog sie
            nasila:)

a cos bardziej konkretnie ?
            zapomnales wsatwic tekst o terezjanskich prowokatotach :))))))))))))))))))))
            • absztyfikant Re: Radna Jacyna-Witt kłamie i oszukuje wyborców 12.09.06, 11:12
              Znowu mam pisac o Tobie?:)
    • Gość: Ferdek Re: Radna Jacyna-Witt kłamie i oszukuje wyborców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 08:36
      Pani Jacyna kojarzy mi się z obwoźnym komwojażerem... Kup pan cegłę?:)
    • Gość: ttt Re: Radna Jacyna-Witt kłamie i oszukuje wyborców IP: 83.168.96.* 14.09.06, 15:04
      I ona ma być na pierwszym miejscu PIS do sejmiku? Żałłłłłłłłłłłosne!
      • absztyfikant Re: Radna Jacyna-Witt kłamie i oszukuje wyborców 16.09.06, 18:24
        Sw. Tereza Odnowicielka na regionalnym plenum PiS zapewniala towarzysza Ziobre o
        swoich modlitwach w jego intencji. Ciekawe czy modli sie rowniez o grzeszna MJW:)))
        • Gość: kibol Re: Radna Jacyna-Witt kłamie i oszukuje wyborców IP: *.sysnet.pl 17.09.06, 10:44
          a o co się modli MJW ?
          • dozakochania1krok Re: Radna Jacyna-Witt kłamie i oszukuje wyborców 17.09.06, 11:04
            a kto to ta jakaś Jacyna jest?
            • absztyfikant Re: Radna Jacyna-Witt kłamie i oszukuje wyborców 27.09.06, 14:04
              Dobre pytanie.
    • absztyfikant Re: Radna Jacyna-Witt kłamie i oszukuje wyborców 04.10.06, 14:35
      Szkoda gadac:(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka