Dodaj do ulubionych

Zmienilem koncepcje na II turę.

IP: *.iscnet.pl 15.11.06, 19:24
poprzez zachowanie establishmentu PO podczas wyborów zdecydowalem sie jednak
nie oddawac pustego glosu w drugiej turze, ale wespre nim Jacka Piechote.
Przynajmniej nie bedzie kantowal, bo wszyscy beda patrzyli mu na rece. bez
poparcia Rady Miasta nie bedzie mozliwe krycie przekretow, tak jak
przewiduje, ze bedzie robił Krzystek sterowany przez Nitrasa aka
Wierzejewskiego i jego bandę.
Pozdrawiam zadowolony elektorat partii POpulistycznej :]

Centrolewica tylko z lewicą!
Obserwuj wątek
    • Gość: monty Re: Zmienilem koncepcje na II turę. IP: *.chello.pl 15.11.06, 19:44
      I teraz spodobałeś mi się AS z jednych i drugich
      zrobiłeś juz złodzieji. głosuje na przeciwnych ,żeby patrzyli na przekręty
      drugich i odwrotnie. Brawo!
      • samosia69 Re: Zmienilem koncepcje na II turę. 15.11.06, 19:48
        miałam nie iść, ale jak czytam to forum, to chyba pójdę
        • Gość: raz dwa trzy Re: Zmienilem koncepcje na II turę. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.06, 19:55
          jak starzejący się już młody komuch zostanie preziem szczecina
          to kaczory zablokują wszystkie inwestycje w naszym pienknym mieście
          finansowane ze środków centralnych.
          w związku z powyższym nie mamy innego wyjścia,
          jak głosować na krzystka.
          • Gość: kusiciel Re: Zmienilem koncepcje na II turę. IP: *.system.szczecin.pl 15.11.06, 19:58
            > to kaczory zablokują wszystkie inwestycje w naszym pienknym mieście
            > finansowane ze środków centralnych.
            > w związku z powyższym nie mamy innego wyjścia,
            > jak głosować na krzystka.

a Krzystkowi od razu puszczą strumieniem kasiorkę, jak tylko odda władzę PISowi
            • Gość: epa Re: Zmienilem koncepcje na II turę. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 19:59
              Wiadomo że Krzystek idzie na koalicję z SLD,więc i tak Szczecin będzie
              zablokowany...
              • Gość: wiara Re: Zmienilem koncepcje na II turę. IP: *.system.szczecin.pl 15.11.06, 20:02
                Gość portalu: epa napisał(a):

> Wiadomo że Krzystek idzie na koalicję z SLD

pisiorki nie rezygnujcie, moze jeszcze sie uda wyrwać Krzystka PO ?
            • Gość: raz dwa trzy Re: Zmienilem koncepcje na II turę. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.06, 20:03
              może nie popuszczą pełnym strumieniem,
              ale też nie zablokują totalnie,
              boć i po i pis z jednego pnia się wywodzi
          • Gość: Szczecinianin Re: Zmienilem koncepcje na II turę. IP: *.globalconnect.pl 15.11.06, 20:12
            Sugerujesz, że Kaczory potraktują mieszkańców Szczecina, jak Amerykanie
            Kubańczyków. Ukarają nas? Wolne żarty.
            • Gość: raz dwa trzy Re: Zmienilem koncepcje na II turę. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.06, 20:58
              warsiawka zawsze szczecin w ten sposób traktowała,
              nie będzie inaczej także i w tej sytuacji,
              lu szczególnie w takiej sytuacji
          • Gość: śnieżek Re: Zmienilem koncepcje na II turę. IP: 83.168.106.* 15.11.06, 22:16
            ale głupoty opowiadasz... ja oddaję głos na Piechotę. Większość szczecinian
            nawet nie wie, kto to jest w ogóle Krzystek. Głosują na reklamę, marketing.
            Pięknie. Zastanówcie się. Gdyby nie billboardy, to mało kto w Szczecinie
            wiedziałby, kim jest niejaki Peter K.
          • piotr33k2 Re: Zmienilem koncepcje na II turę. 15.11.06, 22:55
            Gość portalu: raz dwa trzy napisał(a):

> jak starzejący się już młody komuch zostanie preziem szczecina
            > to kaczory zablokują wszystkie inwestycje w naszym pienknym mieście
            > finansowane ze środków centralnych.
            > w związku z powyższym nie mamy innego wyjścia,
            > jak głosować na krzystka.
            tak, musieliby chyba zablokowac pół polski ,wiekszej glupoty dzisiaj na forum
            nie słyszałem.
            • Gość: realista Re: Zmienilem koncepcje na II turę. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 08:17
              myśle ,że trzeba zagłosować na Piechotę, to zagwarantuje stabilizację i
              równowagę i odsunie pisiorów od władzy
              • Gość: Doradca Re: Zmienilem koncepcje na II turę. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 09:16
                Ja nie wiem czy odunie pisiorów ale byłby to dobry Prezydent. Pichota
                oczywiście.
    • dariusz.matecki Re: Zmienilem koncepcje na II turę. 15.11.06, 20:03
      Nigdy nie postawiłbym krzyżyka przy kimś koło kogo widnieje napis "SLD" wolałbym
      już wybrać Krzysztofa Kononowicza.
      • Gość: psychoterapeuta Re: Zmienilem koncepcje na II turę. IP: *.system.szczecin.pl 15.11.06, 20:07
        Dariuszu, chcesz o tym porozmawiać ?
      • Gość: Głupek Re: Zmienilem koncepcje na II turę. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.06, 20:11
        na Podlasie 21 wieku ?- coś matecki mataczycie
        • Gość: znowu Re: Zmienilem koncepcje na II turę. IP: *.system.szczecin.pl 15.11.06, 20:15
          juz było takie straszenie,że albo Lubinska prezydentem, albo Szczecin nie
          dostanie pieniedzy, ludzie tego nie kupili
          • Gość: kolo Re: Zmienilem koncepcje na II turę. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 20:23
            to nie straszenie, to prawda
      • Gość: kapitanAS Re: Zmienilem koncepcje na II turę. IP: *.iscnet.pl 15.11.06, 21:29
        ale nie mogles jeszcze glosowac przy okazji ostatnich wyborow samorzadowych.
        w pierwszej turze Lubinska a w drugiej z tego co pamietam to na Runowicza
        oddalem glos, bo wiedzialem co oznacza dla Szczecina Marianna Opatrznosci.
        Takze na spokojnie.
      • Gość: Helenka Re: Zmienilem koncepcje na II turę. IP: *.globalconnect.pl 16.11.06, 10:50
        Widocznie podoba ci się Białoruś mości Matecki.
        • Gość: kapitanAS Re: Zmienilem koncepcje na II turę. IP: *.iscnet.pl 18.11.06, 13:23
          druga tura się zbliża. tik,tak...
    • Gość: EA To ośmieszaj się dalej... IP: 85.219.206.* 18.11.06, 14:25
      Gość portalu: kapitanAS napisał(a):

> poprzez zachowanie establishmentu PO podczas wyborów zdecydowalem sie jednak
      > nie oddawac pustego glosu w drugiej turze...

Podziwiam jak masz mocno osadzone przekonania polityczne... ja jestem
      zniesmaczony np. tym:
      "Jak powiedział Borowski, jeżeli ma poprzeć Hannę Gronkiewicz-Waltz, to
      oczekuje konkretnej oferty ze strony PO. - Oferta powinna oznaczać wspólne
      zarządzanie Warszawą."

A poprzeć ot tak po prostu dla dobra Warszawy, bez wspólengo zarządzania, to
      już nie można ? Wygląda na to że SLDowcy zrobią wszystko byle dorwać się do
      waaadzy... głosuj sobie dalej na postkomunistyczny relikt...

• Gość: ? Re: To ośmieszaj się dalej... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.06, 19:09
        Kiedy to się skończy? To ględzenie o wyborach? Kto na kogo i dlaczego?
      • Gość: kapitanAS mój glos, moja sprawa. IP: *.iscnet.pl 19.11.06, 21:11
        na pewno na goscia wypromowanego jak produkt spozywczy nie bede glosowal.
        jakby za tyle kasy misia pluszowego PO promowało to i on przeszedl by do
        drugiej tury.
        dobro szczecina? dzieki Krzystkowi?!
        wolne zarty...
        • Gość: ja Re: mój glos, moja sprawa. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 09:21
          Krzystek mnie nie przekonuje...
          • Gość: EA Re: mój glos, moja sprawa. IP: 85.219.206.* 20.11.06, 09:25
            Po raz kolejny muszę wyrazić podziw na głębokie utrwalenie przekonań politycznych.
            Od czego zależą twoje: od ilości bilboardów, większych obiecanek wszystkiego
            wszystkim czy rozmiaru buta ?
            • Gość: oho Re: mój glos, moja sprawa. IP: 213.155.169.* 20.11.06, 09:40
              Taa... Każdy z nas ma prawo do własnych opinii, każdy z nas ma również prawo do
              oceny kandydatów , którą wyraża głosem w wyborach na konkretną osobę.
              I tyle.
              Jeden ocenia tak, drugi inaczej. Która ocena jest słuszna, można przekonać si
              po upływie kadencji wybranego kandydata. Reszta to wróżenie z chmur...

Mój glos, to moja sprawa.
            • Gość: ja Re: mój glos, moja sprawa. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 09:41
              Od czego zależą twoje

od wiarygodności kandydata
              • Gość: realista Re: mój glos, moja sprawa. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 13:37
                zagłosuję na Krzystka jesli powie z kim chce współpracować, nie mozna być
                trochę w ciąży...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka