enancjo 16.11.01, 09:38 .. dzis ponoc jakis chor wystepuje w Teatrze Wspolczesnym .. ktos cos wie na ten temat ??? Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pakuz Re: piatek wieczor..... 16.11.01, 15:00 enancjo napisał(a): > .. dzis ponoc jakis chor wystepuje w Teatrze > Wspolczesnym .. ktos cos wie na ten temat ??? > Enancjo o wspolczesnym nic mi nie wiadomo , ale jak chcesz posluchac piesni choralnych to zapraszam 0 02.30 - o tej porze juz na pewno bedziemy wyli z kolegami najlepiej wychodzi nam przepioreczka Odpowiedz Link Zgłoś
obs Re: piatek wieczor..... 16.11.01, 15:11 enancjo napisał(a): .. dzis ponoc jakis chor wystepuje w Teatrze > Wspolczesnym .. ktos cos wie na ten temat ??? sob. g. 18 Wyższe Arcybiskupie Seminarium Duchowne - Requiem niem Brahmsa w wykonaniu Zespołu Camerata Nova Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: piatek wieczor..... IP: 64.9.159.* 16.11.01, 15:17 Ja bym tam posluchal Pakuza.....i moze nawet by z kumplami odwalil jakis balecik np Jezioro Labedzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Remislaw Re: piatek wieczor..... IP: 10.144.25.* 16.11.01, 15:32 > Ja bym tam posluchal Pakuza.....i moze nawet by z kumplami odwalil jakis baleci > k np Jezioro Labedzie jak ktos bedzie mogl, to niech to nagra na video.Z mila przyjemnoscia potem obejrze... Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: piatek wieczor..... 16.11.01, 15:35 .. nie jestem impresario ,, bym musial wyjcow sluchac i pituety ogladac. .. a jednak dzis o 2000 cos jestw T. Wspolczesnym .. i tyle Enancjo PS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: piatek wieczor..... IP: 64.9.159.* 16.11.01, 15:40 Ja ci powtarzam raz jeszcze !!!!! Chcesz wrazen artystycznych to szukaj PAKUZA Kto wie, moze Pakuz jest dla podchmielonych artystow czym byl (jest) Siemion dla muzyki ludowej ......... Odpowiedz Link Zgłoś
pakuz Re: piatek wieczor..... 16.11.01, 15:44 Gość portalu: JACEK napisał(a): > Ja ci powtarzam raz jeszcze !!!!! Chcesz wrazen artystycznych to szukaj PAKUZA > > Kto wie, moze Pakuz jest dla podchmielonych artystow czym byl (jest) Siemion dl > a muzyki ludowej ......... z tymi wrazeniami artystycznymi to bym nie przesadzal ale inne i owszem , no i te kawaly .... :) tymczasem zegnam sie z wami milego lykendu , lekkiego kaca oraz innych przyjemnosci zyczac pakuz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: piatek wieczor..... IP: 64.9.159.* 16.11.01, 15:48 Czesc Pak , baw sie dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: do forumowych ( hik ) .. artystow 16.11.01, 18:12 .. a ile placicie by sie ktos zgodzil Was wysluchac i ocenic Wasze baletnicze aranzacje .... .. ja chce nie mniej niz 100 PLN za godzinke ... bo bez szybkich drinkow na Wasz rachunek napewno mi sie nie spodoba !!! Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś